John Gibson: عنوان Call of Duty تقریبا یک نسل از بازیکنان سبک FPS را نابود کرده است!

Saeed Gamer

کاربر سایت
طراح و توسعه دهنده عنوان Red Orchestra 2 شرکت Tripwire Interactive از حال و اوضاع کنونی عناوین شوتر راضی نیست و او مشکل اصلی را تسلط Call of Duty بر این سبک میداند.

MW3collection.jpg

در گفت و گو با PC Gamer، از رئیس شرکت Tripwire آقای John Gibson در مورد افکارش درباره نسل حاضر FPS پرسش هایی مطرح شد.

John Gibson در این مورد میگوید:" من فکر میکنم که عناوین شوتر تک نفره (single-player) در حال پیشرفت هستند، آنها بالاخره از زیر سایه فیلم های هالیوودی درآمده اند و همچنین شوتر های خطی کمتر شده اند. منظور من شوتر های Call of Duty استایل است. ترکیب المان های RPG و شوتر عالی بوده است. من واکنش های خوبی را در بسیاری از نقد ها دیده ام که چکیده این واکنش ها را میشود در این جمله دید: بسیار خب جنابان ما از تجربه این شوتر های خطی خسته شده ایم. "

در حالی که Gibson احساس میکند بخش تک نفره (single-player) شوتر ها در حال پیشرفت است، او از بخش چند نفره (multiplayer) در حال حاضر راضی نیست.
او در ادامه میگوید:" من حقیقتا از حال و اوضاع بخش چند نفره شوتر ها دلسرد هستم. من اینطور فکر میکنم و از اینکه نامی رو ذکر کنم متنفرم، بدلیل اینکه شاید اینطور به نظر برسد که به موفقیت آنها حسادت میکنم، اما در واقع من احساس میکنم عنوان Call of Duty تقریبا یک نسل از بازیکنان سبک FPS را نابود کرده است.
من میدانم که این یک اظهار نظر جسورانه است، ولی من وقتی سنگی رو پرتاب میکنم از آن پشتیبانی و حمایت هم میکنم. وقتی من در حال توسعه و ساخت مد Action برای Red Orchestra 2 بودم گروهی از مردم را دعوت کردم که میدانستم آنها طرفداران و بازیکنان سرسخت و hardcore عنوان Call of Duty هستند. و هدف من ساخت و خلق چیزی بود که به اندازه کافی برای آنها در دسترس و قابل فهم باشد تا از بازی لذت ببرند نه این که آن را تبدیل به Call of Duty کنم، بلکه سعی کردم چیزی بسازم که به اندازه کافی پیش بینی نشده باشد و همچنین گیم پلی به سبک Red Orchestra داشته باشد که آنها از آن لذت ببرند.
و ما این را بسیار تکرار کردیم و تنها به ایراد ها و نظرات موشکافانه آنها که از آن شکایت داشتند گوش دادیم که باعث میشد آنها نخواهند این عنوان را بازی کنند، من فقط به این فکر کردم که "من تسلیم شدم، Call of Duty تمام بازیکنان این نسل را نابود کرده است".

SOURCE

آخرین ویرایش:
مقایسه کردن bf3با کالاف مثل مقایسه کردن شیر با گربه هست !از همه لحاظ bf3نشان داد برتر هست حالا تا شب می تونید بگید نه کالاف فلان هست !
فقط همین که هر سال ی بازی بیرون نمیده و کلی روش کار میکنه خودش یکی از بزرگترین دلایل برتری bf3هست

عزیزجان،شما برو صفحات قبل رو بخون و ببین کی اومد یه بحث دوستانه و منطقی رو به جارو و جنجال کشوند.من از تفاوتهای 2 بازی گفتم.ولی یه دفعه این جواب رو شنیدم.

و بعد من جواب دادم و در ادامه شما وارد بحث شدی.این بحث هم چون به اینجا دیگه ربطی نداره من ادامه نمیدم.اگر مایل باشی تو پروفایل ادامه بدیم.

نه،بچه 4 ساله نیستم که ناراحت بشم.ولی اینکه یه عده هی بگن Cod مال کمپرهاست و تو هم هی گیر دادی به زوم اتوماتیک،باعث میشه حس بدی به آدم دست بده و بیخیال بحث بشم.

جناب کارشناس دهر
من قصد بی احترامی به افراد کنسولی و... ندارم و نداشتم . کلا برام مهم نیست که pc بهتره یا کنسول . ولی شما خودت رو بزار جای من . هیچ وقت هم فن pc نبودم . ( ولی عقیده دارم از کنسول بهتره )
cod1 روی pc زاده می شه . cod 2 برای کنسول ها هم عرضه میشه . cod 3 فقط برای کنسول ها میاد! این خنده دار نیست .؟

جناب کارشناس دهر
من قصد بی احترامی به افراد کنسولی و... ندارم و نداشتم . کلا برام مهم نیست که pc بهتره یا کنسول . ولی شما خودت رو بزار جای من . هیچ وقت هم فن pc نبودم . ( ولی عقیده دارم از کنسول بهتره )
cod1 روی pc زاده می شه . cod 2 برای کنسول ها هم عرضه میشه . cod 3 فقط برای کنسول ها میاد! این خنده دار نیست .؟

دلیل این امر فقط یک چیز هست:
سیاست کثیف پولی.

تا حالا توجه کردین بازیهایی که بزرگ هستن و انحصاریه PC و یا عناوین مولتی پلتفرم که لیدشون PC هست مثل Battle-Field 3 و Dishonored رو PC خیلی خوب فروش می کنن.
دلیلش این هست که PC گیمر اوریجینال خر به کیفیت اهمیت میده چون میخواد پول بده، منتها غنسولی ها همه چیز بخرن. نمو نه ی آشغالش هم Resident Evil 6 و Thor بود.

من که از modern warfare 2 و black ops بسی لذت بردم مخصوصا black ops که یه سبک خاص خودش رو داره و از modern warfare متمایز هست واقعا، ولی modern warfare 3 به نظرم دیگه جذابیت قبل رو نداره و بیشتر رو حساب اینکه هرچی بدی بیرون به اسم cod ملت میخرن دادنش بیرون که دقیقا هم میخرن!

اره cod پلاير هاش انيشتن هستن فقط نميدونم چرا اينقدر كمپر داره به خا طر هوش بالاشونه حتما ( همون MW2 ملت هر جا گيرشون ميومد كمپ ميكردن).بازيكناي BF هم حتما كند ذهن هستن؟
در مورد BF شما مثل اينكه اصلا بازي نكردي ، TDM BF3 مپ هاش كوچيك ميشه و سرعت بازي به شدت بالا ميره. حتي توي conquest مپ هاي شهري مثل metro bazar ... همينجوري دشمن اسپان ميشه. پيدا نكردن دشمن فقط بهونس و مشخصه حرفتون كاملا اشتباس و بازي نكرديد
يك طراحي مپ BF به ١٠٠ تا مپ هاي مضخرف cod ميارزه.
BF بستگي به خودتون داره سرعتي ميخوايد ميريد TDM RUSH CTF.

صادق مد domination رو یادت رفت , به شخصه چون زیاد شلوغ بود و توو هم میشد بازی نمیکنم هر چند که هم خوب بازی کنی یکی پیدا میشه که از پشت بزنتت , البته واسه هیجانی که داره میشه با یه اکانت دیگت بازیش کنی :d

تا حالا توجه کردین بازیهایی که بزرگ هستن و انحصاریه PC و یا عناوین مولتی پلتفرم که لیدشون PC هست مثل Battle-Field 3 و Dishonored رو PC خیلی خوب فروش می کنن.
دلیلش این هست که PC گیمر اوریجینال خر به کیفیت اهمیت میده چون میخواد پول بده
البته آمار Pirate ـشون هم خوب بوده ها :دی

Most Pirated Games Of 2011

Xbox 360
Battle-field 3 -- 760,000 downloads

PC
Battle-field 3 -- 3,510,000 downloads

نمی دونم این بحث ه بی خود تمام شدنی نیست...

کنسولی که 95% گیم هارو با 720 . 30 فریم / بر از بریدگی و افت و لبه های تیز اجرا میکنه باید انداخته تو سطل زباله...

این روند هست و همینه حالا شما تا فردا شعار بدید.

اينكه يه بازيساز چون نميتونه يه بازي به كيفيت Call of Duty بسازه، بياد بگه اين بازي سليقه بازيباز‌هارو خراب كرده واقعا حرف نامربوطي زده.
بله Call of Duty توقعات رو از يك بازي اكشن بالا برده ولي وقتي يك نفر مياد ميگه يك نسل از بازيبازهارو ويران كرده ،حسادتشو به اين بازي نشون داده (خودش هم به اين موضوع اشاره ميكنه).
يك جاي ديگه هم به هاليوود اشاره كرده كه به نظرم هاليوود تحت تاثير Call of Duty قرار گرفته درحاليكه در هيچ فيلمي به كيفيت و تاثير گذاري اكشن اين بازي حتي نزديك هم نميشه.(كه علتش ذات تعاملي بازي‌هاست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or