John Gibson: عنوان Call of Duty تقریبا یک نسل از بازیکنان سبک FPS را نابود کرده است!

Saeed Gamer

کاربر سایت
طراح و توسعه دهنده عنوان Red Orchestra 2 شرکت Tripwire Interactive از حال و اوضاع کنونی عناوین شوتر راضی نیست و او مشکل اصلی را تسلط Call of Duty بر این سبک میداند.

MW3collection.jpg

در گفت و گو با PC Gamer، از رئیس شرکت Tripwire آقای John Gibson در مورد افکارش درباره نسل حاضر FPS پرسش هایی مطرح شد.

John Gibson در این مورد میگوید:" من فکر میکنم که عناوین شوتر تک نفره (single-player) در حال پیشرفت هستند، آنها بالاخره از زیر سایه فیلم های هالیوودی درآمده اند و همچنین شوتر های خطی کمتر شده اند. منظور من شوتر های Call of Duty استایل است. ترکیب المان های RPG و شوتر عالی بوده است. من واکنش های خوبی را در بسیاری از نقد ها دیده ام که چکیده این واکنش ها را میشود در این جمله دید: بسیار خب جنابان ما از تجربه این شوتر های خطی خسته شده ایم. "

در حالی که Gibson احساس میکند بخش تک نفره (single-player) شوتر ها در حال پیشرفت است، او از بخش چند نفره (multiplayer) در حال حاضر راضی نیست.
او در ادامه میگوید:" من حقیقتا از حال و اوضاع بخش چند نفره شوتر ها دلسرد هستم. من اینطور فکر میکنم و از اینکه نامی رو ذکر کنم متنفرم، بدلیل اینکه شاید اینطور به نظر برسد که به موفقیت آنها حسادت میکنم، اما در واقع من احساس میکنم عنوان Call of Duty تقریبا یک نسل از بازیکنان سبک FPS را نابود کرده است.
من میدانم که این یک اظهار نظر جسورانه است، ولی من وقتی سنگی رو پرتاب میکنم از آن پشتیبانی و حمایت هم میکنم. وقتی من در حال توسعه و ساخت مد Action برای Red Orchestra 2 بودم گروهی از مردم را دعوت کردم که میدانستم آنها طرفداران و بازیکنان سرسخت و hardcore عنوان Call of Duty هستند. و هدف من ساخت و خلق چیزی بود که به اندازه کافی برای آنها در دسترس و قابل فهم باشد تا از بازی لذت ببرند نه این که آن را تبدیل به Call of Duty کنم، بلکه سعی کردم چیزی بسازم که به اندازه کافی پیش بینی نشده باشد و همچنین گیم پلی به سبک Red Orchestra داشته باشد که آنها از آن لذت ببرند.
و ما این را بسیار تکرار کردیم و تنها به ایراد ها و نظرات موشکافانه آنها که از آن شکایت داشتند گوش دادیم که باعث میشد آنها نخواهند این عنوان را بازی کنند، من فقط به این فکر کردم که "من تسلیم شدم، Call of Duty تمام بازیکنان این نسل را نابود کرده است".

SOURCE

آخرین ویرایش:
یکی بیاد همچین حرفی رو بزنه که یه چیز خوبی رو ساخته باشه ... این Red Orchestra اینقدر آشغال و مزخرف بود که تنها تونستم وارد بازی بشم و قسمت رقت انگیز Training رو با هزار تا فحش تموم کنم ... وقتی وارد بازی اصلی شدم با سیلی از باگ،افت فریم،انیمیشن های منسوخ و غیره مواجه شدم که درجا باز آن اینستال شد...باز هرکسی پای کال آو نشسته تمومش کرده ...:|
شما همون پشت Cod بشینین و تمومش کنین. البته شما که بازی‌های Valve رو بی‌ ارزش و کوچیک میدونین، دیگه RO رو کلا نباید حساب کنین. پیشنهاد می‌کنم شما خودتون بازی بسازین چون از هر لحاظ بالاتر از این بازیساز‌های بی‌ سواد هستین.
در جریان هم باشین RO یکی‌ از بهترین‌ MP های shooting رو داره و حرف ایشون کاملا به جا هست.

ملت میان یکی یکی به تو میگن ما فقط از رو علاقه شخصی PC انتخاب میکنیم که انقدر مطمئن حرف میزنی؟! یعنی مثلا از اون 14 میلیونی که دارن WoW میزنن یا اون 34 میلیونی که LoL میزنن یا اون 13 میلیونی که دارن Diablo 3 رو سرور های Billzard متر میکنن همه از رو علاقه شخصی فقط میان طرف PC چون مثلا موس کیبوردش قشنگه نما میده به خونه خود بازی و کیفیتش مهم نیس که! اصلا اینا بازی هستن به نظرت که به خاطرشون یه PC تهیه کنه کسی و راحت بازی کنه؟
99% از FPS های که الان رو کنسول میزنین استارتشون رو PC زده شده فعلش هم مهم نیس ماضی باشه یا نه واقیعت اینه که CoD Doom Quake FC HL BF Crysis و حتی Halo عزیزتونو اول همه رو PC تجربه کردن و حالشو بردن. فقط از نظر گرافیکی بخوایم حساب کنیم Wolfenstion 3D - Doom 3 - Crysis - Crysis 3 همه تو نسل خودشون جهش گرافیکی داشتن تو این ژانر اونم رو PC حالا بقیه فاکتور ها بماند. خیلی دوست دارم بدون کنسول چی داشته این مدت که FPS رو به جلو هل داده شاید AimBot کسی چه میدونه!:) PC فقط و فقط داره چوب پایرت خوری میخوره و بس و گرنه آمارش الان مثل بازی های Free to Play هاش بود که کل بازی های کنسول جمع کنید به یک کیلومتریشون هم نمیرسن از نظر مخاطب.
شما اصلا متوجه نیستی من چی میگم.این یه حقیقتیه که pc نابود شدست.چه قبول کنید و چه قبول نکنید.خیلی احمقانست که وسعت و نوع ژانر بازیهای کنسول رو با pc مقایسه میکنید.
کسی منکر بازیهایی مثل دیابلو نشد.ولی آیا وجود بازیهایی مثل دیابلو کفایت میکنه که بخوایم با بازار عظیم کسنول مقایسش کنیم؟
من خودم قبل از اینکه با کنسول اول شخص بزنم دید منفی داشتم بهش ولی الان جوریه که اصلا دیگه نمیتونم با pc حتی همون اول شخصو بزنم.چون این سبک در کسنول به حد نهایت خودش رسید.
قضیه پایرت هم دیگه قدیمی شده.اصلا مهم نیست به چه دلیل pc نابود شده.مهم حقیقت قضیست که کنسول اصلا قابل قیاس با pc نیست.

بحث ما هم اصلا نابود شدن pc نبود.من نمیدونم چه علاقه ای دارین بحث رو به اینجا بکشین.بحث در مورد cod هست و بهتره از این شاخه به اون شاخه نپریم.

شما همون پشت Cod بشینین و تمومش کنین. البته شما که بازی‌های Valve رو بی‌ ارزش و کوچیک میدونین، دیگه RO رو کلا نباید حساب کنین. پیشنهاد می‌کنم شما خودتون بازی بسازین چون از هر لحاظ بالاتر از این بازیساز‌های بی‌ سواد هستین.
در جریان هم باشین RO یکی‌ از بهترین‌ MP های shooting رو داره و حرف ایشون کاملا به جا هست.
بابا این حرفو نزن. ایشون کاملا فتواهای بزرگی میدن. گوردون وقتی مورچه زرد میشه پس RO باید آشغال باشه.
البته لازم به ذکر هست عده ای دیگه ازدوستان همراه با ایشون تو اکادمی گوگوش هم مقام آوردن و اونجا گوردون فریمن و گیب نویل رو هم شکست دادن.

از نقطه نظر روانشناسی کسی که چیزی رو با منظوری میگه و بعد در پی نقضش هست دقیقا همون حس رو داره.ایشون هم دقیقا از سر حسادت همچین حرف زدن.
سری cod بعد از mw2 رو به افول رفت.ولی اینهمه استودیو عرضه نداشته یه بازی در حد همین سری رو به افول بسازه مشکل خودشونه نه cod..
اینا به جای اینکه بشینن cod دائم در حال افول باشه باید دائم در حال پیشرفت باشن تا شاید به کیفیت آنلاین cod برسن.
وقتی گیمر جایگزینی برای لذت گیم پلی آنلاین cod ندارن چیکار باید بکنن؟باید به گیمر یه چیزه لذیذتر عرضه بشه تا اونی که کمتر مزه میده رو بزاره کنار و هیچ شرکتی توان این کار رو نداشته و دائما تیکه میندازن.
این اظهار نظرها جدا تکراری شده.عین بچه ها دارن حسودی میکنن.

بی منطق ترین دلایل و چشم بسته ترین Fan boy بازی COD توی این سایت هستی یکم به نظر های بقیه احترام بذاری بد نیست :)
دیگه یه سری فن های واقعی بازی هم میدونن که مسیر بازی توی راه اشتباه هست شما دیگه چرا اینجوری میگی!!!
شما اصلا متوجه نیستی من چی میگم.این یه حقیقتیه که pc نابود شدست.چه قبول کنید و چه قبول نکنید.خیلی احمقانست که وسعت و نوع ژانر بازیهای کنسول رو با pc مقایسه میکنید.
شما فقط کافیه یه نگاه به استیم و بازیهای F2P کنی همین حرفی که دوستمون زد فقط در این حد که بازی Leuage of Legend تنها نزدیک به 20 میلیون یوزر اکتیو داره :) شما هم COD رو بازی کن کاری PC این جیزا نداشته باش :)

بی منطق ترین دلایل و چشم بسته ترین Fan boy بازی COD توی این سایت هستی یکم به نظر های بقیه احترام بذاری بد نیست :)
دیگه یه سری فن های واقعی بازی هم میدونن که مسیر بازی توی راه اشتباه هست شما دیگه چرا اینجوری میگی!!!

عزیزم من همیشه گفتم از mw2 به بعد این بازی افتاده در سراشیبی سقوط ..پستهای قبلیم هم موید همین مطلبه.

کسی منکر بازیهایی مثل دیابلو نشد.ولی آیا وجود بازیهایی مثل دیابلو کفایت میکنه که بخوایم با بازار عظیم کسنول مقایسش کنیم؟
من خودم قبل از اینکه با کنسول اول شخص بزنم دید منفی داشتم بهش ولی الان جوریه که اصلا دیگه نمیتونم با pc حتی همون اول شخصو بزنم.چون این سبک در کسنول به حد نهایت خودش رسید.
قضیه پایرت هم دیگه قدیمی شده.اصلا مهم نیست به چه دلیل pc نابود شده.مهم حقیقت قضیست که کنسول اصلا قابل قیاس با pc نیست.

بحث ما هم اصلا نابود شدن pc نبود.من نمیدونم چه علاقه ای دارین بحث رو به اینجا بکشین.بحث در مورد cod هست و بهتره از این شاخه به اون شاخه نپریم.
حسین بهتره بشینی با همون Halo و Call of Duty و Uncharted رو غنسول حال کنی و کاری به کار ما PC بازها نداشته باشی. :)
این رو هم می دونستی که همین بازی RO2 که خیلیها بهش میگن آشغال جز بهترین های مولتی پلیر هست و شماره دوم این بازی یه نوآوری داشت و اون هم سیستم کاور گیریش بود؟

در جریان هم باشین RO یکی‌ از بهترین‌ MP های shooting رو داره و حرف ایشون کاملا به جا هست.​

کاوه , یه سری هست نباید بفرستیشون تو بلک لیست . باید کامنتاشونو بخونی هر هر بخندی اون داداشمونم از همیناس

حسین بهتره بشینی با همون Halo و Call of Duty و Uncharted رو غنسول حال کنی و کاری به کار ما PC بازها نداشته باشی. :)
این رو هم می دونستی که همین بازی RO2 که خیلیها بهش میگن آشغال جز بهترین های مولتی پلیر هست و شماره دوم این بازی یه نوآوری داشت و اون هم سیستم کاور گیریش بود؟
وحید،تقصیر خودتونه.هر موقع بحث Cod میشه،هی جماعت پی سی باز میریزن اینجا و میگن Cod بازها نوبن و فلان و بهمان.اصلا من به پی سی کار داشتم؟خودتون میاد هی از این شاخه به اون شاخه میپرید.

خب بحث که به مقایسه مولتی ها و COD و BF رسیده اما من یه چیز دیگه میخوام بگم

ببینید به نظرم وقتی میخواید سمت یه بازی برید بهتره از نظر فکری خودمون رو با چیزی که قراره انجام بدیم آماده کنیم اما خب وقتی آدم با تفکر اشتباه بره سراغ یه بازی مسلما تو ذوقش میخوره، مثلا با تفکر یه بازی واقعگرایانه بری هیلو بازی کنی یا با تفکر شبیه ساز بری سمت COD خب باعث میشه از بازی زده بشی مثلا

یکی بیاد همچین حرفی رو بزنه که یه چیز خوبی رو ساخته باشه ... این Red Orchestra اینقدر آشغال و مزخرف بود که تنها تونستم وارد بازی بشم و قسمت رقت انگیز Training رو با هزار تا فحش تموم کنم ... وقتی وارد بازی اصلی شدم با سیلی از باگ،افت فریم،انیمیشن های منسوخ و غیره مواجه شدم که درجا باز آن اینستال شد...باز هرکسی پای کال آو نشسته تمومش کرده ...:|

ایشون از پای COD پا شده رفته RO بازی کرده بعد دیده بازی متفاوت از اون چیزیه که میرفته و هی میکشتنش، اشکش در اومده اومده اینجا ایراد الکی رو بازی میزاره ...

--------------------------

در مورد بحثی که الان دارید متاسفانه خیلی دیدم که دوستان تو این سایت اصلا به سلایق هم احترام نمیزارن، مثلا یکی از سرعت cod خوشش میاد، میاد میگه بهترین گیمپلی برای codـه بقیه چرت میگن یا اون یکی از گیمپلی BF خوشش میاد عین همون قبلی رفتار میکنه یا مثلا یکی میاد به شخصیت های هیلو میگه قورباغه ، یا یکی از بازیای استراتژیک خوشش میاد میره سمت PC میان میگن تو نمیدونی گیم چیه و و و و و ... خب هرکی سلیقش یه جوره و همونطور هم عمل میکنه دیگه چرا باید این قضیه رو به یکی دیگه ثابت کنیم و بگیم تو اشتباه میگی خدا عالمه ...

اسلات.من نمیدونم چه علاقه ای دارین بحث رو به اینجا بکشین.بحث در مورد cod هست و بهتره از این شاخه به اون شاخه نپریم.
ببین اولا انقدر دیگران احمق و نادون حساب نکن تو حقیقت برا من با آمار و مدرک ثابت کن رو هوا نیا یه چیزی بگو برا خودت دوما 90% بازی های که سالانه تو بازار پخش میشه مولتی پلتفرم هستن و بس(اگه PC مرده بود هیچ وقت هیچ شرکتی نمیومد زمان و هزینه صرف پورت یا ساختن بازی رو PC بکنه) به جز تعدادی بازی انحصاری که کنسول سر پا نگه داشته غیر از اینه؟ غیر از اینه که همون 90% بازی ها کیفیتی به مراتب بالاتری رو PC دارن؟ شما از هر لخاظ بخوای حساب کنی از نظر وسعت و نوع ژانر PC چیزی که کم نداره هیچ تنوع بیشتری هم داره! لذت بازی کردن خیلی هاشم رو PC یه چیزه دیگه هست.
کسی هم بازار بزرگ کنسول با PC مقایسه نکرد این یه واقعیت هست بازار کنسول اصلا با PC قابل مقایسه نیس ولی دیگه بازار PC هم اوضاعش بد نیس عالی هم نیس ولی خوبه. حالا این که میایی میگی PC مرده دیگه واقعا خنده دار بود من نمیدونم رو چه حسابی میگی PC مرده و میگی همه از رو علاقه شخصی انتخابش میکنن خدا رو شکر یه استیم و اکانت های ماهیانه بازی ها MMO که پلیر های میلیونی اسکناس براش اتیش میزنن که قشنگ نظر شما رو رد میکنه من که جواب درستی ازت نگرفتم بیشتر زدی تو خاکی.
آره دیگه نهایت این سبک برا شما شده AimBot کنترل رو دیوار فریم 30 رزولوشن 720p سرور های اسلات پایین وایسا یه جا انالوگو بچرخونو با کمک AimBot هد طرفو بزنو ذوق مرگ شدن این شده نهایت اوج یه سبک! پس خوش باشید:)
تو از این شاخه به اون شاخه میپری هوشنگ خان بقال سر کوچه ما بود اومد گفت.
برای pc فقط باید از فعل ماضی استفاده کرد.همون به تکامل
میرسید
درسته.مهم زمانه حاله که اگر کسی بین pc و کنسول یکی رو بخواد به عنوان وسیله بازی انتخاب کنه قطعا کنسوله و انتخاب pc فقط از روی علاقه شخصیه.

آخرین ویرایش:
ببین اولا انقدر دیگران احمق و نادون حساب نکن تو حقیقت برا من با آمار و مدرک ثابت کن رو هوا نیا یه چیزی بگو برا خودت دوما 90% بازی های که سالانه تو بازار پخش میشه مولتی پلتفرم هستن و بس(اگه PC مرده بود هیچ وقت هیچ شرکتی نمیومد زمان و هزینه صرف پورت یا ساختن بازی رو PC بکنه) به جز تعدادی بازی انحصاری که کنسول سر پا نگه داشته غیر از اینه؟ غیر از اینه که همون 90% بازی ها کیفیتی به مراتب بالاتری رو PC دارن؟ شما از هر لخاظ بخوای حساب کنی از نظر وسعت و نوع ژانر PC چیزی که کم نداره هیچ تنوع بیشتری هم داره! لذت بازی کردن خیلی هاشم رو PC یه چیزه دیگه هست.
کسی هم بازار بزرگ کنسول با PC مقایسه نکرد این یه واقعیت هست بازار کنسول اصلا با PC قابل مقایسه نیس ولی این که میایی میگی PC مرده دیگه واقعا خنده دار بود من نمیدونم رو چه حسابی میگی PC مرده و میگی همه از رو علاقه شخصی انتخابش میکنن خدا رو شکر یه استیم و اکانت های ماهیانه بازی ها MMO که پلیر های میلیونی اسکناس براش اتیش میزنن که قشنگ نظر شما رو رد میکنه من که جواب درستی ازت نگرفتم بیشتر زدی تو خاکی.
آره دیگه نهایت این سبک برا شما شده AimBot کنترل رو دیوار فریم 30 رزولوشن 720p سرور های اسلات پایین وایسا یه جا انالوگو بچرخونو با کمک AimBot هد طرفو بزنو ذوق مرگ شدن این شده نهایت اوج یه سبک! پس خوش باشید:)
تو از این شاخه به اون شاخه میپری هوشنگ خان بقال سر کوچه ما بود اومد گفت.
ببین،تا وقتی که خودتون رو خدای گیمر بدونید و کنسول بازها رو بخواید بهشون تیکه بندازید،منم مجبور میشم به شیوه خودتون برخورد کنم.هنوزم داری اینکارو میکنی و دائم تکرارش میکنی.

من اومدم یه صحبت منطقی رو مطرح کردم.گفتم BF و COD باهم کاملا متفاوت هستن و نمیتونن باهم مقایسه بشن.اما جماعت هاردکور پی سی باز ریختن اینجا و طبق معمول شروع کردن به همون حرفای صد من یه غاز.اون تیکه ایی هم که نقل قول کردی در جواب همون عزیزان بود.

در آخر هم من با شما عزیزان بحثی ندارم.چون دارید مثل بچه های 10 ساله بحث میکنید.ما نوب و کمپر هستیم.خوبه اینجوری؟راضی میشی؟

ببین،تا وقتی که خودتون رو خدای گیمر بدونید و کنسول بازها رو بخواید بهشون تیکه بندازید،منم مجبور میشم به شیوه خودتون برخورد کنم.هنوزم داری اینکارو میکنی و دائم تکرارش میکنی.

من اومدم یه صحبت منطقی رو مطرح کردم.گفتم BF و COD باهم کاملا متفاوت هستن و نمیتونن باهم مقایسه بشن.اما جماعت هاردکور پی سی باز ریختن اینجا و طبق معمول شروع کردن به همون حرفای صد من یه غاز.اون تیکه ایی هم که نقل قول کردی در جواب همون عزیزان بود.

در آخر هم من با شما عزیزان بحثی ندارم.چون دارید مثل بچه های 10 ساله بحث میکنید.ما نوب و کمپر هستیم.خوبه اینجوری؟راضی میشی؟
باز زدی تو خاکی من خودمو خدای گیم نمیدونم به کنسول باز ها هم تیکه نمیندازم منطقی حرف میزنم انتظار دارم منطقی جوابمو بدی! در ضمن هنوز نفهمیدی من خودم فن دو آتیشه CoD هستم تا 10 سال دیگه هم هر چه قدر داغون باشه طرفشو میگیرم ولی وقتی حرفی رو میزنی که رو هوا هست باید توقع جواب هم داشته باشی همون طور که تو از کنسول مورد علاقه ات حمایت میکنی و دیگران مورد عنایت قرار میدی باید منتظر واکنش هم از PC باز ها باشی تو هر وقت با مدرک و آمار به من ثابت کردی PC کاملا مرده من حرف تو رو قبول میکنم! در آخر هم امیدوارم ناراحت نشده باشی یه بحثی کردیم ولی باور کن اونی که مثل بچه ها بحث کرد خودت بودی.

باز زدی تو خاکی من خودمو خدای گیم نمیدونم به کنسول باز ها هم تیکه نمیندازم منطقی حرف میزنم انتظار دارم منطقی جوابمو بدی! در ضمن هنوز نفهمیدی من خودم فن دو آتیشه CoD هستم تا 10 سال دیگه هم هر چه قدر داغون باشه طرفشو میگیرم ولی وقتی حرفی رو میزنی که رو هوا هست باید توقع جواب هم داشته باشی همون طور که تو از کنسول مورد علاقه ات حمایت میکنی و دیگران مورد عنایت قرار میدی باید منتظر واکنش هم از PC باز ها باشی تو هر وقت با مدرک و آمار به من ثابت کردی PC کاملا مرده من حرف تو رو قبول میکنم! در آخر هم امیدوارم ناراحت نشده باشی یه بحثی کردیم ولی باور کن اونی که مثل بچه ها بحث کرد خودت بودی.
عزیزجان،شما برو صفحات قبل رو بخون و ببین کی اومد یه بحث دوستانه و منطقی رو به جارو و جنجال کشوند.من از تفاوتهای 2 بازی گفتم.ولی یه دفعه این جواب رو شنیدم.
کلا fps کنسولی جکی بیش نیست
و بعد من جواب دادم و در ادامه شما وارد بحث شدی.این بحث هم چون به اینجا دیگه ربطی نداره من ادامه نمیدم.اگر مایل باشی تو پروفایل ادامه بدیم.

نه،بچه 4 ساله نیستم که ناراحت بشم.ولی اینکه یه عده هی بگن Cod مال کمپرهاست و تو هم هی گیر دادی به زوم اتوماتیک،باعث میشه حس بدی به آدم دست بده و بیخیال بحث بشم.

شماره 1 mw در کل خارق العاده بود..کلی ایده و خلاقیت در بازی گنجونده شده بود..به نظر من تحولی بزرگ برای نسل فعلی در زمان خودش بود..خوب به طبع مشخص هست وقتی شماره 2 ش امد بیرون نمیتونه اون خلاقیت و جذابیت شماره قبلش رو داشته باشه این یه چیز کاملا طبیعی هست..نه فقط تو سری mw بلکه تو هر چیزی شما این رو مشاهده میکنید.

یک مثال بزنم

مثلا شرکت اپل که وقتی ios رو اورد رو اسمارت فون ، کلا دنیای اسمارت فونها دچار تحول شد..ولی بعدش ایا تونست مثل سابق خلاقیت و ایده تو کارش قرار بده ؟ مشخصا نه..اگرم بوده مثال سابق نبوده.

وقتی خلاقیت و ایده در یک مرحله به 80 90% میرسه نباید انتظار داشت در مرحله 2 به 100 برسه...این کار غیر ممکن نیست ولی کاری بس دشوار و غیر قابل تصور هست و با عقل جور در نمیاد

من شک ندارم در نسل بعد کال باز هم سورپراز باورنکردنی برای همه به ارمغان میزاره که تا اخر نسل بعد همه ازش تعریف خواهند کرد.

عزیزجان،شما برو صفحات قبل رو بخون و ببین کی اومد یه بحث دوستانه و منطقی رو به جارو و جنجال کشوند.من از تفاوتهای 2 بازی گفتم.ولی یه دفعه این جواب رو شنیدم.
خو برادر من تو که به قول خودت سنی ازت گذشته نباید جواب بدی خیلی ها تو BC میان ترشحات مغزی شونو میریزن تو تاپیک ها گاهی وقت ها سکوت بهترین جوابه هنوز خیلی ها یاد نگرفتن به علایق همدیگه احترام بذارن این دیگه تو جامعه ما یه امر عادی شده فن بازی خوبه چه ایرادی داره کسی منطقی وارد بحث بشه شما گفتی بازار PC با بازار عظیم کنسول قابل مقایسه نیس منم گفتم اره منم گفتم FPS رو کنسول اوضاعش خوب نیست و PC نمرده و خیلی چیز های دیگه حالا دیگه قبول کردنش با خودته که چه قدر منطقی باشی.
قضیه CoD دقیقا مثل یه غده سرطانی شده خیلی ها رو داره عذاب میده تا مرز مرگ هم میبرتشون 99% اینا رو بیار تو یه Match رسمی CoD مخصوصا پروماد CoD4 اون موقعه میفهمن کمپر و نوب کیه جای که سرعت دقت هوش و Teamwork حرف اول اخر میزنه.

شماره 1 mw در کل خارق العاده بود..کلی ایده و خلاقیت در بازی گنجونده شده بود..به نظر من تحولی بزرگ برای نسل فعلی در زمان خودش بود..خوب به طبع مشخص هست وقتی شماره 2 ش امد بیرون نمیتونه اون خلاقیت و جذابیت شماره قبلش رو داشته باشه این یه چیز کاملا طبیعی هست..نه فقط تو سری mw بلکه تو هر چیزی شما این رو مشاهده میکنید.
خوب مشکل همینه دیگه وقتی بازی پیدا نمیشه که مخاطب جذب کنه و خلاقیت خاصی داشته این داستان ادامه داره کسی نمیاد CoD که یه عمری بازی کرده رو با تمامی تکراری بودنش از نظر خیلی ها ول کنه بر Red Orchestra 2 بزنه که یه بازی Realistic هست باید یه بازی درست حسابی بیاد که ملت CoD ول کنن ولی خبری نیس.

________
بعضی بازی ها مخاطب خاص عام با هم هدف قرار میدن بعضی ها دوست دارن تو یه مپ بسته با گیم پلی سریع بازی کنن یه سری هم فقط خاص پسند هستن طرف بازی های مثل Red Orchestra 2 میرن در هر صورت دو طرف باید به علایق هم احترام بذارن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or