John Gibson: عنوان Call of Duty تقریبا یک نسل از بازیکنان سبک FPS را نابود کرده است!

Saeed Gamer

کاربر سایت
طراح و توسعه دهنده عنوان Red Orchestra 2 شرکت Tripwire Interactive از حال و اوضاع کنونی عناوین شوتر راضی نیست و او مشکل اصلی را تسلط Call of Duty بر این سبک میداند.

MW3collection.jpg

در گفت و گو با PC Gamer، از رئیس شرکت Tripwire آقای John Gibson در مورد افکارش درباره نسل حاضر FPS پرسش هایی مطرح شد.

John Gibson در این مورد میگوید:" من فکر میکنم که عناوین شوتر تک نفره (single-player) در حال پیشرفت هستند، آنها بالاخره از زیر سایه فیلم های هالیوودی درآمده اند و همچنین شوتر های خطی کمتر شده اند. منظور من شوتر های Call of Duty استایل است. ترکیب المان های RPG و شوتر عالی بوده است. من واکنش های خوبی را در بسیاری از نقد ها دیده ام که چکیده این واکنش ها را میشود در این جمله دید: بسیار خب جنابان ما از تجربه این شوتر های خطی خسته شده ایم. "

در حالی که Gibson احساس میکند بخش تک نفره (single-player) شوتر ها در حال پیشرفت است، او از بخش چند نفره (multiplayer) در حال حاضر راضی نیست.
او در ادامه میگوید:" من حقیقتا از حال و اوضاع بخش چند نفره شوتر ها دلسرد هستم. من اینطور فکر میکنم و از اینکه نامی رو ذکر کنم متنفرم، بدلیل اینکه شاید اینطور به نظر برسد که به موفقیت آنها حسادت میکنم، اما در واقع من احساس میکنم عنوان Call of Duty تقریبا یک نسل از بازیکنان سبک FPS را نابود کرده است.
من میدانم که این یک اظهار نظر جسورانه است، ولی من وقتی سنگی رو پرتاب میکنم از آن پشتیبانی و حمایت هم میکنم. وقتی من در حال توسعه و ساخت مد Action برای Red Orchestra 2 بودم گروهی از مردم را دعوت کردم که میدانستم آنها طرفداران و بازیکنان سرسخت و hardcore عنوان Call of Duty هستند. و هدف من ساخت و خلق چیزی بود که به اندازه کافی برای آنها در دسترس و قابل فهم باشد تا از بازی لذت ببرند نه این که آن را تبدیل به Call of Duty کنم، بلکه سعی کردم چیزی بسازم که به اندازه کافی پیش بینی نشده باشد و همچنین گیم پلی به سبک Red Orchestra داشته باشد که آنها از آن لذت ببرند.
و ما این را بسیار تکرار کردیم و تنها به ایراد ها و نظرات موشکافانه آنها که از آن شکایت داشتند گوش دادیم که باعث میشد آنها نخواهند این عنوان را بازی کنند، من فقط به این فکر کردم که "من تسلیم شدم، Call of Duty تمام بازیکنان این نسل را نابود کرده است".

SOURCE

آخرین ویرایش:
از نقطه نظر روانشناسی کسی که چیزی رو با منظوری میگه و بعد در پی نقضش هست دقیقا همون حس رو داره.ایشون هم دقیقا از سر حسادت همچین حرف زدن.
سری cod بعد از mw2 رو به افول رفت.ولی اینهمه استودیو عرضه نداشته یه بازی در حد همین سری رو به افول بسازه مشکل خودشونه نه cod..
اینا به جای اینکه بشینن cod دائم در حال افول باشه باید دائم در حال پیشرفت باشن تا شاید به کیفیت آنلاین cod برسن.
وقتی گیمر جایگزینی برای لذت گیم پلی آنلاین cod ندارن چیکار باید بکنن؟باید به گیمر یه چیزه لذیذتر عرضه بشه تا اونی که کمتر مزه میده رو بزاره کنار و هیچ شرکتی توان این کار رو نداشته و دائما تیکه میندازن.
این اظهار نظرها جدا تکراری شده.عین بچه ها دارن حسودی میکنن.
آنلاین COD رو در XBL می‌بینی؟ گفتم این اقا که مصاحبه کرده بازیش جز بهترین بازی‌های PC شده . بعدشم اگر به مولتی باشه مولتی سری BF همیشه برتر بوده. چیز جدید متاش میشه پایین 86 پایین ترین متا COD بعد از COD 3.

وقتی نمیتونن یه رقیب براش ایجاد کنن باید هم این حرف رو بزنن bt3 اومد خودی نشون داد و بازار رو اون مدت تو دستش داشت . باید قوی ظاهر بشن .حتی توی تبلیغات

چرت نگو خواهشن مستر نتونستی بازی بسازی پا به پا codحرکت کنه و فروش کنه تقصیر اکتیویژن نیست بخدا

خوشم میاد 1 نفرم دستش به red orchestraنخورده
yahoo_4.gif
نخیر فقط شما بازیش کردید!
خیلی ها تو این فروم بازیش کردن از جمله خود من نمی دونم چرا بعضی ها فکر میکنن فقط خودشون گیمرن

آخرین ویرایش:
حسادت...

خداییش منم بودم حسودی میکردم
یک بازی هر سال عرضه بشه و گیم پلی تکراری داشته باشه و بیشترین فروش رو هم بکنه خداییش هر کی باشه حسودیش میشه
اگه این بازی کم فروش میکرد هیچ کس گیر به این بازی نمیداد

اینا میبینن سازنده های کود زحمت به خرج نمیدن ولی بالاترین سودو میگیرن حسودیشون میشه
اینو همه میدونن دیگه:دی

آنلاین COD رو در XBL می‌بینی؟ گفتم این اقا که مصاحبه کرده بازیش جز بهترین بازی‌های PC شده . بعدشم اگر به مولتی باشه مولتی سری BF همیشه برتر بوده. چیز جدید متاش میشه پایین 86 پایین ترین متا COD بعد از COD 3.
دقیقا چرا مولتی BF بهتره؟چون شما میگی؟یعنی حرف شما و سلیقه شما فکت هست؟

اصلا مولتی این 2 بازی نباید با هم مقایسه بشن.چون هیچ ربطی بهم ندارن.COD یه مولتی بسیار سرعتی داره که نیازمند عکس العمل و هوش بسیار بالای بازیکن هست.با مپ های کوچیک.که لازم نیست برای پیدا کردن یه دشمن،3 ساعت پیاده روی کنی.Kill Streak که خودش جذابیت بازی رو چند برابر کرده.

از اونور مولتی BF مپهای بسیار وسیعی داره.تعداد پلیر بیشتر.کلی ابزار مختلف جنگی.مثل هلیکوپتر،هواپیما.و در مقابل ـــه Cod سرعت بازی خیلی پایین تر هست.

این 2 بازی کاملا با هم متفاوت هستن و هر کدوم برای سلیقه خاصی ساخته شده.من به شخصه اصلا نمیتونم با BF کنار بیام.چون میخوام بازی سرعتی باشه و حوصله ندارم تو مپ 2 ساعت بدوئم دنبال دشمن.خیلی ها هم هستن که نمیتونن با مپهای کوچیک و به قولی جنگهای خر تو خر Cod کنار بیان.

درسته اصلا جا نداره فراریو با مینی ماینر مقایسه کرد.کلاس مولتی BF چند سرو گردن از بازیهای این نسل بالاتره.اصلا هم ربطی به سلیقه نداره.اگه کسی با مینی ماینر حال میکنه ربطی به سلیقه گیمرها نداره.مثل مقایسه اسلحه عروسکی با نسخه واقعیشه

درسته اصلا جا نداره فراریو با مینی ماینر مقایسه کرد.کلاس مولتی BF چند سرو گردن از بازیهای این نسل بالاتره.اصلا هم ربطی به سلیقه نداره.اگه کسی با مینی ماینر حال میکنه ربطی به سلیقه گیمرها نداره.مثل مقایسه اسلحه عروسکی با نسخه واقعیشه
احسنت به این منطق بحث.هرچی من میگم درسته،بقیه هیچی نمیفهمن.هرچی میگم بگید چشم.

آخه این شد منطق و استدلال؟از نظر شما Cod مینی ماینر هست؟خب از نظر من هم BF گاری هست.

اینجور بحث کردن رو دوست داری؟

.COD یه مولتی بسیار سرعتی داره که نیازمند عکس العمل و هوش بسیار بالای بازیکن هست.با مپ های کوچیک.که لازم نیست برای پیدا کردن یه دشمن،3 ساعت پیاده روی کنی
Camp کردن و بعد با killstreak ها تعداد kill ها را زیاد کردن چقدر هوش میخواد! یا مثلا Sniper از فاصله های بسیار نزدیک که اصلا عکس العمل خاصی نمیخواد ،
تنها مد جذاب COD همیشه SD بوده اونم نیاز به بهترین طراحی واسه مپ ها داره که بعد از Mw2 دیگه مپ ها مثل قبل نیستن

bf3 بیشتر به واقعیت شبیه هست,
من mw2 , bo ,mw3 , bo2 رو آنلاین بازی کزدم و چیزی که منو از این سری کلا جدا کرد این بود که با خارجی ها نمیتونستم بازی کنم به علت پینگ با ایرانی ها هم که بازی میکردیم یه تیم لابی کرده بودن یعنی اونایی 24 ساعت پای بازی بودن و دستشون سریع بود میرفتن یک طرف
اگر هم میزدی میکشتیشون یا یه کاری میکردی که تیمت خوب بازی کنه بهت میگفتن کمپر نووب !! در صورتی که نوب بازی اینه که قبل بازی لابی کنی :d کلا اگه کسی به سبک خودشون بازی نکنه نووب بهش میکن
جالب اینجاست که بعضی از همین هایی که الان ادعاشون میشه , 3 4 سال پیش خواهش میکردن باهاون بازی کنم الان شاخ شدن :d

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

تنها مد جذاب COD همیشه SD بوده اونم نیاز به بهترین طراحی واسه مپ ها داره که بعد از Mw2 دیگه مپ ها مثل قبل نیستن

انصافا خیلی خوب گفتی

Camp کردن و بعد با killstreak ها تعداد kill ها را زیاد کردن چقدر هوش میخواد! یا مثلا Sniper از فاصله های بسیار نزدیک که اصلا عکس العمل خاصی نمیخواد ،
فقط اینو بهت میگم.شما امشب بیا جلوی من بازی کن.اگر تونستی با کمپ ks بگیر.توی mw2 هم کسی نمیتونست با camp بگیره.مخصوصا bo2 که انقدر مپهاش سوراخ سومبه داره که مجبورت میکنه یه جا وای نسی.

اونایی که عکس العمل سریع و ضربتی ندارن و عادت کردن از 40کیلومتری فقط اسنایپ کنن مثل bf ،طبیعتا نمیتونن با سرعت وحشتناک cod کنار بیان.همیشه هم از این جمله نخ نما شده استفاده میکنن."که با کمپ میشه همه چیز گرفت".اصلا و ابدا اینطور نیست.خود من بیشتر مواقع اسلحه های ریز و سرعتی،مثل Mp7 یا scorpion برمیدارم و دائم در حال دوئیدن هستم.هر دست هم حداقل 40 تا کیل میزنم.بله.آدمایی هم هستن که میرن یه گوشه می شینن.که خب آخر بازی هم K/D منفی میشه و هیچ کار خاصی نمیتونه بکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or