John Gibson: عنوان Call of Duty تقریبا یک نسل از بازیکنان سبک FPS را نابود کرده است!

Saeed Gamer

کاربر سایت
طراح و توسعه دهنده عنوان Red Orchestra 2 شرکت Tripwire Interactive از حال و اوضاع کنونی عناوین شوتر راضی نیست و او مشکل اصلی را تسلط Call of Duty بر این سبک میداند.

MW3collection.jpg

در گفت و گو با PC Gamer، از رئیس شرکت Tripwire آقای John Gibson در مورد افکارش درباره نسل حاضر FPS پرسش هایی مطرح شد.

John Gibson در این مورد میگوید:" من فکر میکنم که عناوین شوتر تک نفره (single-player) در حال پیشرفت هستند، آنها بالاخره از زیر سایه فیلم های هالیوودی درآمده اند و همچنین شوتر های خطی کمتر شده اند. منظور من شوتر های Call of Duty استایل است. ترکیب المان های RPG و شوتر عالی بوده است. من واکنش های خوبی را در بسیاری از نقد ها دیده ام که چکیده این واکنش ها را میشود در این جمله دید: بسیار خب جنابان ما از تجربه این شوتر های خطی خسته شده ایم. "

در حالی که Gibson احساس میکند بخش تک نفره (single-player) شوتر ها در حال پیشرفت است، او از بخش چند نفره (multiplayer) در حال حاضر راضی نیست.
او در ادامه میگوید:" من حقیقتا از حال و اوضاع بخش چند نفره شوتر ها دلسرد هستم. من اینطور فکر میکنم و از اینکه نامی رو ذکر کنم متنفرم، بدلیل اینکه شاید اینطور به نظر برسد که به موفقیت آنها حسادت میکنم، اما در واقع من احساس میکنم عنوان Call of Duty تقریبا یک نسل از بازیکنان سبک FPS را نابود کرده است.
من میدانم که این یک اظهار نظر جسورانه است، ولی من وقتی سنگی رو پرتاب میکنم از آن پشتیبانی و حمایت هم میکنم. وقتی من در حال توسعه و ساخت مد Action برای Red Orchestra 2 بودم گروهی از مردم را دعوت کردم که میدانستم آنها طرفداران و بازیکنان سرسخت و hardcore عنوان Call of Duty هستند. و هدف من ساخت و خلق چیزی بود که به اندازه کافی برای آنها در دسترس و قابل فهم باشد تا از بازی لذت ببرند نه این که آن را تبدیل به Call of Duty کنم، بلکه سعی کردم چیزی بسازم که به اندازه کافی پیش بینی نشده باشد و همچنین گیم پلی به سبک Red Orchestra داشته باشد که آنها از آن لذت ببرند.
و ما این را بسیار تکرار کردیم و تنها به ایراد ها و نظرات موشکافانه آنها که از آن شکایت داشتند گوش دادیم که باعث میشد آنها نخواهند این عنوان را بازی کنند، من فقط به این فکر کردم که "من تسلیم شدم، Call of Duty تمام بازیکنان این نسل را نابود کرده است".

SOURCE

آخرین ویرایش:
یکی بیاد همچین حرفی رو بزنه که یه چیز خوبی رو ساخته باشه ... این Red Orchestra اینقدر آشغال و مزخرف بود که تنها تونستم وارد بازی بشم و قسمت رقت انگیز Training رو با هزار تا فحش تموم کنم ... وقتی وارد بازی اصلی شدم با سیلی از باگ،افت فریم،انیمیشن های منسوخ و غیره مواجه شدم که درجا باز آن اینستال شد...باز هرکسی پای کال آو نشسته تمومش کرده ...:|

cod الان پرطرفدار ترین شوتر موجود در بازاره ؛ اکثر افرادی هم که به بازی ایراد وارد می کنن ، گرافیک رو ایراد اصلی تلقی می کنن ؛ در حالی که اصل برای یک شوتر اول شخص ( از نظر من ) گیم پلی هست و cod هم گیم پلی جذابی داره .
اما cod هم باید یه استراحتی به خودش بده . رویه هر سال ، یک cod چندان جالب نیست از نظر من .
در مورد مولتی هم واقعاً اطلاق درستی داشته ؛ هر سال همون مولتی و ...

من که از شماره 3 که دیدم روی کنسول ها عرضه شد . حالم از این سازنده هاش به هم خورد. یکی از بهترین های pc رو برداشتن کنسولیش کردن .
تا قسمت mw1 هم بازیش کردم . بقیش رو گزاشتم کنار

از نظر سرعت مولتی فکر کنم کانتر استرکت سریع ترین هست . ( کلا fps کنسولی جکی بیش نیست )

یه مثال برای حرفش : مثل این میمونه که Diablo III با این سیستمش کل بازی های RPG رو تسخیر کنه و همه بخوان مثل اون بازی رو بسازن - خب اینطوری یک نسل از RPG رو نابود میکنن . اما سبک RPG چیزی نیست که به این راحتی ها نابود شه .

الان این حرفی که زدم کجاش جک بوده دقیقا ؟

اون موقعی که fps روی pc به تکامل میرسید ، احتمالا داشتی هواپیمای آتاری بازی میکردی!
;)

برای pc فقط باید از فعل ماضی استفاده کرد.همون به تکامل میرسید درسته.مهم زمانه حاله که اگر کسی بین pc و کنسول یکی رو بخواد به عنوان وسیله بازی انتخاب کنه قطعا کنسوله و انتخاب pc فقط از روی علاقه شخصیه.

شما یه نگاه به آمار همین بازی محبوبت بنداز ببین pc کجا تشریف داره.
در ضمن سن گیمری من ماله زمانیه که شما به دنیا نیومده بودی.;)

دقیقا چرا مولتی BF بهتره؟چون شما میگی؟یعنی حرف شما و سلیقه شما فکت هست؟

اصلا مولتی این 2 بازی نباید با هم مقایسه بشن.چون هیچ ربطی بهم ندارن.COD یه مولتی بسیار سرعتی داره که نیازمند عکس العمل و هوش بسیار بالای بازیکن هست.با مپ های کوچیک.که لازم نیست برای پیدا کردن یه دشمن،3 ساعت پیاده روی کنی.Kill Streak که خودش جذابیت بازی رو چند برابر کرده.

از اونور مولتی BF مپهای بسیار وسیعی داره.تعداد پلیر بیشتر.کلی ابزار مختلف جنگی.مثل هلیکوپتر،هواپیما.و در مقابل ـــه Cod سرعت بازی خیلی پایین تر هست.

این 2 بازی کاملا با هم متفاوت هستن و هر کدوم برای سلیقه خاصی ساخته شده.من به شخصه اصلا نمیتونم با BF کنار بیام.چون میخوام بازی سرعتی باشه و حوصله ندارم تو مپ 2 ساعت بدوئم دنبال دشمن.خیلی ها هم هستن که نمیتونن با مپهای کوچیک و به قولی جنگهای خر تو خر Cod کنار بیان.
اره cod پلاير هاش انيشتن هستن فقط نميدونم چرا اينقدر كمپر داره به خا طر هوش بالاشونه حتما ( همون MW2 ملت هر جا گيرشون ميومد كمپ ميكردن).بازيكناي BF هم حتما كند ذهن هستن؟
در مورد BF شما مثل اينكه اصلا بازي نكردي ، TDM BF3 مپ هاش كوچيك ميشه و سرعت بازي به شدت بالا ميره. حتي توي conquest مپ هاي شهري مثل metro bazar ... همينجوري دشمن اسپان ميشه. پيدا نكردن دشمن فقط بهونس و مشخصه حرفتون كاملا اشتباس و بازي نكرديد
يك طراحي مپ BF به ١٠٠ تا مپ هاي مضخرف cod ميارزه.
BF بستگي به خودتون داره سرعتي ميخوايد ميريد TDM RUSH CTF.

cod كه هرسال انلاينش تكراريه با اين مپهاي كوچيكش8-|
خدايي bf3 بهترين مولتي پلير اين نسله هنوزم با بد كمپاني 2 بهترين آنلاين fps رو از آنه خودشون ميدونن:x

اره cod پلاير هاش انيشتن هستن فقط نميدونم چرا اينقدر كمپر داره به خا طر هوش بالاشونه حتما ( همون MW2 ملت هر جا گيرشون ميومد كمپ ميكردن).بازيكناي BF هم حتما كند ذهن هستن؟
در مورد BF شما مثل اينكه اصلا بازي نكردي ، TDM BF3 مپ هاش كوچيك ميشه و سرعت بازي به شدت بالا ميره. حتي توي conquest مپ هاي شهري مثل metro bazar ... همينجوري دشمن اسپان ميشه. پيدا نكردن دشمن فقط بهونس و مشخصه حرفتون كاملا اشتباس و بازي نكرديد
يك طراحي مپ BF به ١٠٠ تا مپ هاي مضخرف cod ميارزه.
BF بستگي به خودتون داره سرعتي ميخوايد ميريد TDM RUSH CTF.

ما نگفتیم انیشتین هستن.اصولا در هر بازی فقط یه عده محدودی انیشتین وجود داره و همون یه عده محدود بدون اینکه رو اعصاب بقیه راه برن بهترین امتیازات رو کسب میکنن.هیچ کمپری توی همون mw2 هم نمیتونست مثلا50تا کیل بزنه.مگر اینکه تیم حریف خیلی شاسکول باشه.که این دیگه ربطی به بازی نداره.

در مورد bf4 تا حدودی این قضیه بهتر شده بود و سعی کردن سرعت بازی رو بیشتر کنن و قضیه امیدوار کننده ایه ولی بحث من یه مود نیست.ماهیت بازی کاملا در تقابل با cod هست.

ما نگفتیم انیشتین هستن.اصولا در هر بازی فقط یه عده محدودی انیشتین وجود داره و همون یه عده محدود بدون اینکه رو اعصاب بقیه راه برن بهترین امتیازات رو کسب میکنن.هیچ کمپری توی همون mw2 هم نمیتونست مثلا50تا کیل بزنه.مگر اینکه تیم حریف خیلی شاسکول باشه.که این دیگه ربطی به بازی نداره.

در مورد bf4 تا حدودی این قضیه بهتر شده بود و سعی کردن سرعت بازی رو بیشتر کنن و قضیه امیدوار کننده ایه ولی بحث من یه مود نیست.ماهیت بازی کاملا در تقابل با cod هست.

حرف شما درست ولي به به هر حال cod به خاطر كوچيكي مپ كمپ ميكنن هر بازي تعداد زيادي داره ، من نميگم ٥٠ تا بزنه منظورم اينه مثلا ممكنه منو بكشه و Ks رو به فنا بده.در عوض BF اصلا كمپر نداره(خيلي كم) يكي از دلايلشم طراحي مپ هاش هست و سوراخ سمبه اصلا نداره.
خوب گفتم كسي بخواد سرعتي بازي كنه اين ماد و مپ ها هم هست، كه پلاير هاي cod رو راضي ميكنه.
BF كلا فرق داره اما نميشه بگي cod هوش بيشتري نياز داره BF هم چه توي تانك باشي چه هلي يا جت بازم نياز به عكس عمل سريع داره چون يه اشتباه راحت ميميريد

حالا که بحث از مولتی پلیر ـه جا داره یادی از هیلو بکنیم ! :d هیلو 2 که بهترین مولتی نسل قبل و کلا یه تحول اساسی در زمینه ی آنلاین کنسولی بود ، این نسل هم باز هر هیلویی که اومده از نظر مولتی خیلی شاخ بوده ... مپ کوچیک ، متوسط ، بزرگ داره . کمپ کردن و این چیزا هم انصافا خیلی توش کــَــمه :d .

منم باید اعتراف که تا حالا توی هیچ سایتی به اندازه اینجا طرفدار ، فن بوی‌ ، تعصب ، سینه چاک ، مخلص ، ارادت مند و ... COD ، همه رو یجا ندیده بودم ! حاضرن جون بدن هر سال 1 روز تاخیر این بازی و نبینن‌ ! کلی هم متخصصین گرافیک و گیم پلی داریم اینجا که از پیشرفت های چشم گیر و پرهیاهوی این گنجینه صحبت میکنن ! این نسل که هر ننه قنبری از راه رسید متای این بازی رو به برای کوبوندن بهترین عنوانهای این نسل که به حقشون نرسیدن استفاده کردن . و مطمعنا در آینده هم همینطور مثل این نسل که "کال آو دیوتی کال آو دیوتی" کردن ، نسل بعد هم احتمال 2500٪ "دستنی دستنی (Destiny !)" خواهند کرد!

من حاضرم جون بدم، یه روز تاخیر این بازی رو نبینم، چرا؟
چون با مولتیش زندگی کردم، از COD 2 تا همین BO II.
و صد البته بهترینشون MW2 بود که شاهکار fps این نسل بود به نظرم. بعد از MW2 افت کرد چون MW2 یه شاهکار بود و جای پیشرفتی باقی نگذاشته بود.... ولی با این حال همچنان مولتیش به من انرژی و هیجان میده و گیم پلی فوق العادش آدم رو دیوونه میکنه، مخصوصا اینکه با رفیقات باشی و Snipe Rush SD QS بزنی! مطمئنا تو این چیزا رو درک نمیکنی و تجربه نکردی، پس خواهشا انقدر به طرفدارای این بازی نکوب و فکر نکن چون تو خوشت نیومده، و به نظرت نوب بازی و تکراریه، باری بقیه هم باید اینطوری باشه!!

راست گفته.
بازی که فقط به خاطر set piece ها و صحنه های هندی معروف شده باید هم یک نسل رو به نابودی بکشه.
وقتی طرف میاد Heavy Rain یا Diablo 3 رو با Call of Duty مقایسه می کنه دیگه باید گفت واقعا چت زده.

برای pc فقط باید از فعل ماضی استفاده کرد.همون به تکامل میرسید درسته.مهم زمانه حاله که اگر کسی بین pc و کنسول یکی رو بخواد به عنوان وسیله بازی انتخاب کنه قطعا کنسوله و انتخاب pc فقط از روی علاقه شخصیه.

شما یه نگاه به آمار همین بازی محبوبت بنداز ببین pc کجا تشریف داره.
ملت میان یکی یکی به تو میگن ما فقط از رو علاقه شخصی PC انتخاب میکنیم که انقدر مطمئن حرف میزنی؟! یعنی مثلا از اون 14 میلیونی که دارن WoW میزنن یا اون 34 میلیونی که LoL میزنن یا اون 13 میلیونی که دارن Diablo 3 رو سرور های Blizzard متر میکنن همه از رو علاقه شخصی فقط میان طرف PC چون مثلا موس کیبوردش قشنگه نما میده به خونه خود بازی و کیفیتش مهم نیس که! اصلا اینا بازی هستن به نظرت که به خاطرشون یه PC تهیه کنه کسی و راحت بازی کنه؟
99% از FPS های که الان رو کنسول میزنین استارتشون رو PC زده شده فعلش هم مهم نیس ماضی باشه یا مضارع مهم اینه که CoD Doom Quake FC HL BF Crysis و حتی Halo عزیزتونو اول همه رو PC تجربه کردن و حالشو بردن. فقط از نظر گرافیکی بخوایم حساب کنیم Wolfenstion 3D - Doom 3 - Crysis - Crysis 3 همه تو نسل خودشون جهش گرافیکی داشتن تو این ژانر اونم رو PC حالا بقیه فاکتور ها بماند. خیلی دوست دارم بدون کنسول چی داشته این مدت که FPS رو به جلو هل داده شاید AimBot کسی چه میدونه!:) PC فقط و فقط داره چوب پایرت خوری میخوره و بس و گرنه آمارش الان مثل بازی های Free to Play هاش بود که کل بازی های کنسول جمع کنید به یک کیلومتریشون هم نمیرسن از نظر مخاطب.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or