PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
بنظرم تریلر اول یک نیو آیپی باید با نمایش گیم پلی باشه
خودمونو نباید گول بزنیم هرکدوممون اول قیافه طرفو دیدیم فهمیدیم میره زیر فشار ترول و میمای اینترنتی ... اون تیکه آخر که پرید رو سنگ که بپره رو کله رباته که دیگه هیچی
امیدوارم در اولین فرصت تو یک کنفرانس مفصل یک نمایش گیمپلی داشته باشیم که فشار از رو استودیو کم شه
با مقابله به مثل کردن با این جریان فقط خود بازی و استودیو ضربه میخورن (avowed - concord - dragon age ) حتی اگه بازیای خوبی باشن

• Like
Reactions: Love Console
جالبه بدونید که این خانوم تاتی گابریل نقش شخصیت های نورا تو فصل دوم سریال TLOU و شخصیت Jade تو فیلم MK2 رو هم بازی میکنن!

به نظر من که تو ترند فعلی چهره های سیاه پوست زن. با این سن و سال چهره کیوت، بد اس و باحالی داره

View attachment 360039

حداقل از چهره بازیگر Fable خیلی بهتره... اون که معلوم نیست زنه یا مرد!
توی فیلم انچارتد هم بودن ایشون

GeqVokfXEAAtXaP.png

تمام اطلاعاتی که تا الان گفته شده:

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

Creator of The Last of Us Reveals New Sci-Fi Game

من که به شدت خوشحالم ND بالاخره سراغ نیو ip رفت...
U4 محشر... ولی اینا اوج ادونچر رو تو U2 پیاده کردن...خیلی زودتر باید می رفتن سراغ پروژه بعدیشون
حالا بعدش جک نتونستن بسازن اشکال نداره تلو ساختن! خیلی هم عالی
آیا واقعا چیزی مثل تلو پارت 3 در زمان فعلی چه تغییری تو کلیت فرم بازی می خواستن پیاده سازی کنند که براش هایپ بود؟! باز الان یک سری مکانیک جدید تو این بازی تست میشن و اگه رفتن سراغ پارت 3 قطعا تغییرات بزرگ تری رو پیدا می کنه... تا اینکه اینا فعلا نیو ip رو نگه می داشتن و مستقیم از پارت 2 می رفتن به سمت 3!
احتمالا پارت 3 هم الان تو پری پروداکشن هست! امیدوارم بعد لانچ این بازی... و شروع ساخت پارت سه... باز یک بخش دیگه تیم شروع به ساخت یک نیو ip دیگه این سری تو دنیای فانتزی کنند!
.
.
.
(توتوکی بیاد کوجیما رو مسئول انتخاب بازیگر برا کل ps studios کنه تمام این مسائل حاشیه ای PS برطرف میشه:دی)

جالبه بدونید که این خانوم تاتی گابریل نقش شخصیت های نورا تو فصل دوم سریال TLOU و شخصیت Jade تو فیلم MK2 رو هم بازی میکنن!

به نظر من که تو ترند فعلی چهره های سیاه پوست زن. با این سن و سال چهره کیوت، بد اس و باحالی داره

View attachment 360039

حداقل از چهره بازیگر Fable خیلی بهتره... اون که معلوم نیست زنه یا مرد!

جردن بد نیست، من شرط میبندم تو نمایش های بعدی ملت هیتشون کم میشه و بعد تجربه خود بازی عاشقش میشن. رو این حاضرم شرط ببندم:دی

پ.ن: پیش بینی آریا هم درست در امد، بازی معرفی شد و همه چسبیدن به قیافه شخصیت اصلی و کسی دیگه در مورد خود بازی حرفی نزد:دی

کلا هیچی توی این نسل بهتر از معرفی IP جدید نیست.

نسل قبل دیدیم که کلی دنباله داغون اومد و متاسفانه خیلی هم خوب فروختن و این فروش خوب هم چراغ سبزیه برای سازنده ها.

حتی همین سانتا مونیکا در حالی که خیلی ها دنبال ریبوت سه گانه GoW و یا شماره جدیدن من بیشتر دلم میخواد یه نقطه پایان بذارن برای این سری بذارن و برن سراغ یه ای پی جدید.

به نظرم کاراکترش اصلا زشت حساب نمیشه اتفاقا خیلی هم هاته به چشم من. تو دنیای الان که خیلیا با مثلا Doja Cat و Nicki M وایب میکنن این قیافه دیگه براشون زشت نیستو چه بسا برعکس. مگه هنوز تو جهانت قهرمان فقط مرجان محتشم تو سریال پس از باران باشه.
ولی آیا یه سری آدم جمع شدن کارایی که فک میکنن باحاله رو بکنن یا جمع شدن چیزی که باید در نهایت عرضه بشه رو یه جوری باحالش کنن؟ آیا محتوایی که میبینیم از لحاظ فکری و حسی محصول ارگانیک سازنده هاشه؟ مشکل اینه که الان یه عالمه اجندا و پروتوکل هست که این قیافه هارو میخواد پروموت کنه همراه هزارتا چیز دیگه و وقتی این قیافه رو میبینی زنگ خطر برات به صدا درمیاد که نکنه قراره هزارتا چیز دیگه رو هم زورچاپون کنن تو بازی. نکنه بازی بشه وصله پینه ای از چندتا مفهوم از یه سری تکستبوک. من صاحب نظر این بحث نیستم ممکنه مقداریش صرفا توهم توطئه یا حداقل بزرگنمایی باشه فقط به عنوان یه مخاطب کژوآل دارم میگم که زوچاپونی کاری تو محتوا به چشمش میاد و میخوره تو ذوقش.

جردن بد نیست، من شرط میبندم تو نمایش های بعدی ملت هیتشون کم میشه و بعد تجربه خود بازی عاشقش میشن. رو این حاضرم شرط ببندم:دی

پ.ن: پیش بینی آریا هم درست در امد، بازی معرفی شد و همه چسبیدن به قیافه شخصیت اصلی و کسی دیگه در مورد خود بازی حرفی نزد:دی
هیچ هیتی نیست همه ناراحت هستن ماکان خود شماها هم ناراحت هستید فقط به روی خودتون نمیارید یعنی شما ترجیح نمیدادید بازی و شخصیتش سفارشی نبودن و یه قیافه معقول قشنگ دلنشین تو تریلر میدیدید ؟ این بازی همه چیزش نوید یه اثر سفارشی رو میده همین قضیه دین و اون نوشته اول تریلر که همه میدونیم غیر مستقیم کیا رو میگه هم چپول بودن کرکتره کاملا مشخصه اول بازیی نبوده اول یه تلفن از بالادست بوده برای ساخت و فرو کردن عقاید یک گروه خاص بعدش حول و محور اون بازی رو ساختن و این نتیجش مشخصه تعداد Dislike ها رو به افزایشه . مردم خسته شدن از این جریان . من خودم بیشتر ناراحتم واقعا . مگه چند تا استودیو مثل ناتی داگ داریم مگه خود ناتی داگ چند سال یک بار بازی میسازه که بشه راحت از کنار این قضیه گذشت ؟ بله در نهایت بازی خفنیه ماهم بازی میکنیم ولی دروغ چرا ؟ انگار یه غمی تو وجودمون هست . میشد الان بجای این عنتر یه کرکتر قشنگ و نرمال بود که باهاش خیلی راحت ارتباط بگیریم و کیف کنیم با بازی . یه مشکل دیگه ای که هست حداقل برای خود من اینه که این شخصیت سفارشیه یعنی اگه بی قصد و غرض مثل بازی های 10-20 سال پیش این شکلی بود ( مثلا CJ یا خیلی های دیگه ) مشکلی نبود ولی الان حالت تهوع آوری داره انگار نیل دراکمن یه کاسه ش*ت ریخته رو صورتمون و آینه هم دستش گرفته و داره میخنده بهمون که دقیقا هم همینه . همین چند روز پیش بود چت گروهیه استودیو Obsidian لو رفت کارگردان هنری Avowed و بقیه نوشته بودن داریم لذت میبریم که بازی رو ووک ساختیم و همه رو عصبانی کردیم و دممون گرم .

به نظرم کاراکترش اصلا زشت حساب نمیشه اتفاقا خیلی هم هاته به چشم من. تو دنیای الان که خیلیا با مثلا Doja Cat و Nicki M وایب میکنن این قیافه دیگه براشون زشت نیستو چه بسا برعکس. مگه هنوز تو جهانت قهرمان فقط مرجان محتشم تو سریال پس از باران باشه.
ولی آیا یه سری آدم جمع شدن کارایی که فک میکنن باحاله رو بکنن یا جمع شدن چیزی که باید در نهایت عرضه بشه رو یه جوری باحالش کنن؟ آیا محتوایی که میبینیم از لحاظ فکری و حسی محصول ارگانیک سازنده هاشه؟ مشکل اینه که الان یه عالمه اجندا و پروتوکل هست که این قیافه هارو میخواد پروموت کنه همراه هزارتا چیز دیگه و وقتی این قیافه رو میبینی زنگ خطر برات به صدا درمیاد که نکنه قراره هزارتا چیز دیگه رو هم زورچاپون کنن تو بازی. نکنه بازی بشه وصله پینه ای از چندتا مفهوم از یه سری تکستبوک. من صاحب نظر این بحث نیستم ممکنه مقداریش صرفا توهم توطئه یا حداقل بزرگنمایی باشه فقط به عنوان یه مخاطب کژوآل دارم میگم که زوچاپونی کاری تو محتوا به چشمش میاد و میخوره تو ذوقش.

یادش بخیر
مرجان محتشم ، سولماز غنی ، خزر معصومی ، بیتا سحر خیز و... چه کراشهایی داشتیم
به این برکت اگه نسل جدید بشناسه اینا رو :D

باید ممتظر باشیم ببینم مبازارت بازی بیشتر روی بستر مبارزه ار نزدیک با سلاح سرد باشه یا مبازه با سلاح گرم

ناتی داک نشون داد روی هر دو سناریو مبارزات به بهترین شکل در میاره

و جردن اکه بشه شخصی سازی کرد براش مو گذاشت یا مو تو بازی به مرور زمان رشد کنه جردن جذاب تر میشه

از نظر داستان ‌هم که شک نداریم با یکی از مخوف ترین داشتان صنعت گیمینک روبرو باشیم

آقایون خیلی از خانم ها کچلن. برخی بخاطر بیماری، برخی بخاطر اینکه مدل های مختلف رو موهاشون پیاده کنن. این کارکتر هم تو عکس روی دیوار وسط چهار تا ک...ر خر نشسته. میگیم واسه خوشامد شما یه تروفی گنگ ب...نگ هم بزارن اواخر بازی. باور کنید اگر به گیر دادن به مسائل ووک باشه، بشخصه در خط مقدم این مسائلم. بابتش فحش هم خوردم تو بازیسنتر :D ولی خب، یه کم اجازه بدید بازی نفس بکشه و جوانه اش رشد کنه. امیدوارم به زودی یه گیم پلی ای چیزی ببینیم ازش.

• Like
Reactions: SiminSecret
به ناتی داگ اعتماد دارم و میدونم آشپزی رو خوب بلده منتظریم گیم پلی بدن سوای اینکه چی باشه ندید پیش خرید میکنم از دیشب تا حالا 100 دفعه تریلر رو دیدم و هربار تن و بدنم میلرزه

اگه با این تریلر بدنت 100 بار لرزیده صد در صد بدنت عفونتی چیزی داره ، یه سر حتما برو دکتر.

داداش گلم بازی عالی میشه ، شاهکار میشه ، شک نکن.

ولی دیگه از یه چیز عادی الکی غول نساز....هنوز چیزی توی این تریلر نشون ندادن که....الکی بالا بردن یه چیز با الکی کوبیندش به یه اندازه اشتباهه.

اسم بازی خیلی خفنه! "بینِ کهکشانی: پیامبرِ بدعت‌گذار"

به نظرم ناتی‌داگ و دراکمن هم با این سابقه‌ی بزرگ، قطعا میدونستن ری‌اکشن به چنین شخصیتی تا حدی میتونه منفی باشه اما در آینده متوجه خواهیم شد که چرا اینکارو کردن. چون شخصیت اصلی زشت نیست و به دلایلی که فعلا مشخص نیست، چون کچله برای عده‌ای نچسبه. چیزی که دراکمن هم قطعا میدونسته. شاید بعدا معلوم شد شخصیت اصلی اصلا این نیست! یا بازی به کل متفاوت از چیزیه که نشون دادن و تصورش می‌کردیم.

برای منم تریلر اصلا در حد تریلر معرفی TLOU (که خیلی غافلگیرکننده نمایش داده شد و هیچکس انتظارشو نداشت) یا بازی‌های بزرگ نبود. اما خب کنجکاویمو برانگیخت و به نظرم پتانسیلشو داره که عالی بشه.
موسیقی اریجینالش هم خیلی خوبه.

آیپی هم به نظر میرسه پتانسیلشو داره که ادامه‌دار باشه و به یک یا دو شخصیت متکی نباشه.

در کل خیلی منتظر آیپی جدید ناتی‌داگ بودم و با اینکه غافلگیر شدم، با توجه به شاهکاری مثل TLOU PART II که هنوز هیچ بازی‌ای نزدیکشم نشده، حتما پیش‌خریدش میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or