PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنی همین مقایسه از هزارتا فحش بدتره؟:دی
منظورت رو درک میکنم، اما بنظرم مثال کرکتر مونث بزنی بهتره. چون بنظر میرسه از یک منظر انتقادات وارد شده رو قبول داری.
اینم در نظر بگیر CJ موقعی که اومد اوج رپ و Thug life در آمریکا و دنیا بود. بعد مردم اونموقع هم نوستالژی خاصی نسبت به امثال 2Puc یا اسنوپ داگ داشتند. به نوعی برای اون دوره واقعا کرکتر تابوشکنی CJ بود، اما بستر های فرهنگی برای وجود و دوست داشتن همچین کرکتری وجود داشت.
ببین خب معلومه ملت دیدگاه جهان بینی و سلیقه منفاوت دارند، ما هم باید این رو درک کنیم دیگه؛ پس معلومه درک میکنم انتقاد هارو...

ولی برای خودم والا به الله به ولای علی قسم :D مشکلی باهاش ندارم... به شدت هم از لحظه اول همون شروع تریلر وایب خفنی ازش گرفتم، هم خود جردن هم بازی... اصن به نظرم تریلر اینستنت کلاسیک به معنای واقعی بود، ولی خب اصراری ندارم این نظرم رو به بقیه حقنه کنم...

کلا با تیپ جردن حال کردم، من همیشه بر خلاف خیلی ها، از کرکتر فیمیل قوی خوشم میومد، والا تو دنیای بازی هام همیشه پرطرفدار بودن (حالا فپ متریال ممکنه نباشن الان فقط، ولی ماهیت کرکتر زن قوی، همیشه تو گیم ها مرسوم بوده)

گرند دفت اتو سن اندریاس هم ببین کلا تم بازی رو روابط بین کامیونیتی افریقایی تبار ها و خلاف کاری و گنگستر بازیشون بود، حرف منم همینه، هر اثری یک تم داره،

کرکتر اینترگلکتیک هم تم خاص خودش، حالا تا بازی بیاد و بیشتر اشنا شیم...

این حرکت رو زدن که خیر سرمون تاپیک بازی رو با کلمه "ووک" به چوخ ندیم که متاسفانه فایده ای نداره و باید دست به بن بشه مدیریت.

اینکه یه عده که عقبه اون ها هم مشخصه با و بدون دلیل به ناتی داگ هیت میدن، نباید دلیلی بشه که اینجا الکی حال هم دیگه رو بگیریم و رو اعصاب هم بریم. خصوصا که الان دیگه بهانه خوبی هم دارن و به خاطر یه شخصیت کلا تا میتونن میکوبن همه چیو.
کار با بازی ندارم.
اما دوتا نامزد ریاست جمهوری آمریکا به وجود داشتن سیاست های Woke و DEI در شرکت های آمریکا اذعان داشتند. بازی هم در یک شرکت آمریکایی ساخته میشه.
الان یعنی دوتای اینا در این تاپیک باید بن بشند؟ اینطور چه آزادی بیانی بوجود میاد؟ ریست ارا بخاطر همین کارا یک جای مزخرف و مسخره شد.
چه خوشمون بیاد یا نه الان اکثر بحث های سوشال مدیا غرب در سرگرمی به Woke و Anti Woke در این دوره از تاریخ میپردازه.

جالبه دقیقا سر Stellar Blade اوضاع برعکس بود.اگر این ریاکاری نیست، دیگه نمیدونم چه چیزی ریاکاریه!
خیلی زشت و مسخرست میای میگی بچه ها رو باید بن کنند که در این موارد بحث نشه.

آقا شرمنده ولی بعضی وقتا احساس میکنم یه حس مادرانه به سونی پیدا کردی که کاملا قبول کرده که بچش بی عرضس میگه اصلا نمیخواد کاری کنی خودم تر و خشکت میکنم. یبار که میگی زود معرفی کرد مجبور شد کنسل کنه پس نباید معرفی کنه الانم که میگی موقع معرفی حتما باید فوتیج گیم پلی داشته باشه وگرنه لازم نکرده معرفی کنه. مگه همیشه سونی تو تریلر معرفی گیم پلی نشون داده؟ تو با یه تریلر یه دقیقه ای مثل GTA میتونی بترکونی. این همه استدیو دارن بازی معرفی میکنن یه هایپ خوبیم واسه بازیشون میسازن.

بازی نزدیک 5 ساله در حال ساخته و قطعا اگر میخواستن گیم پلی هم میتونستن ازش نشون بدن منتها طبق سیاست جدید احتمالا 6 ماه تا یک سال مونده به عرضه گیم پلی ببینیم.
حرفم منافاتی اصلا نداشت... چه سر انلاین که گفتم نباید معرفی می کرد... چه الان که میگم همینم زود بود... بازی شانس بیاره به 2026 برسه!
و خوب ما کلیت gta رو می دونیم
راکستار هر نسخه بازیش تکامل نسخه قبل هست... و با تصاویر این گیم کلی دیتا تو هر تریلر می تونه بده...

وقتی شما نمی تونی گیمپلی نمایش بدی... نه تریلری بسازی که کلی دیتا برای کشف داشته باشی...خب معرفی نکن!

بحث این جریانات که میدونید رو هم بذارید کنار...کاراکتر بازی خیلی بیش از حد تینیجریه...یعنی بیشتر شبیه بعضی کاراکترهای بازیهای بتل رویال شده تا یه بازی از ناتی داگ...یه شخصیت خیلی کول با اعتماد به نفش غیر منطقی...الی هم تیپش همین بود اما زمین تا آسمون فرق داشت.
کارکترش بنظرم خیلی شبیه ناتن دریکه. یعنی یه ادم بزن بهادر که خودش رو ول میده توی اشوب بدون اینکه به عواقبش فکر کنه! بنظرم بیشتر اینکه دنبال المان های تلو باشیم توی بازی جدید ناتی داگ ، بازی بیشتر شبیه انچارتد فضایی باشه.

ببین خب معلومه ملت دیدگاه جهان بینی و سلیقه منفاوت دارند، ما هم باید این رو درک کنیم دیگه؛ پس معلومه درک میکنم انتقاد هارو...

ولی برای خودم والا به الله به ولای علی قسم :D مشکلی باهاش ندارم... به شدت هم از لحظه اول همون شروع تریلر وایب خفنی ازش گرفتم، هم خود جردن هم بازی... اصن به نظرم تریلر اینستنت کلاسیک به معنای واقعی بود، ولی خب اصراری ندارم این نظرم رو به بقیه حقنه کنم...

کلا با تیپ جردن حال کردم، من همیشه بر خلاف خیلی ها، از کرکتر فیمیل قوی خوشم میومد، والا تو دنیای بازی هام همیشه پرطرفدار بودن (حالا فپ متریال ممکنه نباشن الان فقط، ولی ماهیت کرکتر زن قوی، همیشه تو گیم ها مرسوم بوده)

گرند دفت اتو سن اندریاس هم ببین کلا تم بازی رو روابط بین کامیونیتی افریقایی تبار ها و خلاف کاری و گنگستر بازیشون بود، حرف منم همینه، هر اثری یک تم داره،

کرکتر اینترگلکتیک هم تم خاص خودش، حالا تا بازی بیاد و بیشتر اشنا شیم...
بنظرم دوست داشتن همین کرکتر هم اوکیه، بهرحال به قول ماکان در بستر داستان احتمالا بتونه خودش رو بالا بکشه.
اما حقیقتا منی که با رترو و انیمه وایب بودن اثر حال میکنم، خیلی روی اعصابم میره میگن حرفی در این موارد نزنید. از یک طرف درک میکنم کسی دوست نداره تمام گفتمان بازی در مورد مثلا طراحی کرکترا باشه، اما بنظرم سازنده آگاهانه این عمل رو انجام داده، حتی انتظار همچین واکنشی رو داشته که کامنت های یوتیوب خودش رو بسته. یعنی خودشون هم این وسط دوست داشتند که این حواشی رو ایجاد کنند، اینطور فکر نمیکنی؟:دی

حالا بازم باید دید در جلوتر چه چیزایی نشون میدند.

اگر این تریلر یه استدیوی متوسط میداد بیرون اشکالی نداشت . مخصوصا آخرش شیرجه زدن روی روبات با شمشیر . ولی از اونجایی که سازنده یکی از بهترین‌هاست ، میشه انتظار بهترینها رو داشت.

در کل رونمایی مذخرفی بود .

آخرین ویرایش:
این کم دیده شدن تریلر هم به نظرم به معرفی ناگهانی + ای پی جدید + ترافیک زیاد بازی و محتوای معرفی شده این روز ها برمیگرده،

یعنی اگر همین تریلر مثلا، همین بازی دقیقا؛ به تنهایی 1 ماه پیش تو یک ایونت معرفی میشد احتمالا خیییییایییییی بیشتر سر و صدا میکرد،

یا حتی ویچر 4 تازه دنباله به شدت معروف از بازی تا سریال تا کتاب هم هست؛ ولی همینم اونقدر چشمگیر نبوده امار ویو هاش....

یعنی این ترافیک زیاد نتیجه اش میشه کمتر دیده شدن بازی ها، که طبیعتا به مرور حل میشه به شکل ارگانیک توسط ناشر، و مشکلی نداره...

تازه اینتگلکتیک کارش از ویچر خیلی سخت تره چون بازی به شدتتتتتتتتت همه چیزش جدیده، تا دیشب جز یک لیک از اسم و پهار تا اینفو که پراکنده اومده بود (یعنی سوزن در انبار کاه) کسی اصن از وجود ایشون خبر نداشت....
دقیقاً همین‌طوره، ولی بعضی‌ها می‌خوان از این قضیه هم نکته منفی دربیارن! :دی
Intergalactic یه IP جدید هست که تا همین چند ساعت پیش کسی کاری باهاش نداشته. The Last of Us 3 یا Uncharted 5 نیست که ملت تیتر ویدیو رو بخونن و هجوم بیارن برای تماشا. یا مثلاً چون قبلش ویدیوهایی از نسخه‌های قبلی این بازی‌ها دیدن، یوتیوب بهشون پیشنهاد تماشای تریلر نسخه جدید رو بده. اکثر لینک‌های مربوط به تریلر Intergalactic، هیچ اشاره‌ای هم به اسم ناتی داگ نکردن که حداقل از روی اون بشه فهمید بازی جدید این استودیو معرفی شده.
پس طبیعیه که تا مدتی خبری از بازدید نجومی نباشه، چون اکثر گیمرهای هاردکور توی مراسم TGA تریلرش رو دیدن و گیمرهای معمولی هم به تدریج با بازی آشنا می‌شن. می‌مونه یه گروه از عاشقان که می‌خوان دوباره با دقت بیشتر ببینن و یه گروه از متنفران که می‌خوان دیسلایک بزنن و فحش بدن. :دی
اینکه تعداد بازدیدها رو با چیزهایی مثل 4 The Witcher مقایسه کنیم هم به قول خودت از پایه و اساس کار اشتباهیه و نمی‌شه نسخه چهارم از مجموعه‌ای که نسخه قبلیش بیشتر از ۵۰ میلیون فروخته رو با اثری مقایسه کنیم که یه نام کاملاً جدید توی صنعت بازی به حساب میاد و از قبل سابقه‌ای نداشته که شنیدن اسم نسخه جدیدش باعث افزایش بازدیدش بشه. مثل Split Fiction که اون هم میزان بازدیدهاش زیاد نیست، در حالی که بازی قبلی همین استودیو یعنی It Takes Two نه‌تنها جایزه بهترین بازی سال رو گرفت، بلکه بیشتر از ۲۰ میلیون نسخه هم فروخته.
-----------
این قضیه جنریک بودن هم... نظرات متفاوته ولی از دید من جنریک‌تر از Uncharted نداریم! :دی یعنی اگه بخوای دنیای این بازی رو به یه نفر توضیح بدی، پیش خودش می‌گه چقدر تکراریه و قبلاً صد بار توی چیزهایی مثل Indiana Jones و Tomb Raider تجربه کردیم. ولی به لطف کیفیت بالای بازی و روایت محشرش، به این میزان موفقیت رسید. یا The Last of Us که در نگاه اول، تکرار مکررات هست و زنده موندن توی یه دنیای پُر از موجودات زامبی‌مانند رو ۱۲ هزار بار دیده بودیم، ولی بازی طوفان به پا کرد و تونست با داستان و روایت درجه یکش به موفقیت برسه.
باز این Intergalactic حداقل در نگاه اول و توی تریلر معرفی، از اون‌ها کمتر جنریکه و از سفینه پورشه داره تا دختر کچلِ آدیداس‌پوشی که توی یه سیاره مخوف با شمشیر موزیکال‌طور به نبرد با ربات مذهبی‌نما می‌ره! :دی حالا اینکه بازی نهایی قراره چی از آب دربیاد و توی ۲۰،۳۰ ساعت (یا شاید بیشتر) چه ماجراهایی رو تحویل بده، باید صبر کرد و دید چی می‌شه ولی طبیعتاً توی یه تریلر ۴ دقیقه‌ای نمی‌تونن همه‌چیز رو نشون بدن.

نظر کوتاه من درمورد بازی :D

تریلر : افتضاح! منظورم سناریویی که در نظر گرفتن. برای عنوانی که حدود ۴ ساله طرفدارها شدیدا منتظر اینن که یکی از بزرگترین و موفقترین استودیوها آیپی جدیدشون رو معرفی کنن اصلا مناسب نبود. به نظرم حتی تا پرواز اون سفینه تقریبا اوکی بود. اون تیکه ورود روبات و کشیدن شمشیر کارو خراب کرد و فوق کلیشه ای بود.

شخصیت اصلی: دوسش دارم :D از ظاهر تا باطن.

خود بازی : ناتی داگ مطمئنا بازی خوبی تحویل میده ولی اینکه "چقدر" خوب خواهد بود رو از این تریلر نمیشه گفت چون اصلا هایپم نکرد که رویاپردازی کنم. اینم بگم که من جزو افرادی هستم TLOU رو خیلییی بهتر از سری آنچارتد میدونم و امیدوارم که این نسخه بیشتر به TLOU نزدیک باشه از نظر روایتی و گیم پلی.

و این رو بدونید این آیپی آینده ناتی داگ خواهد بود و طبق سنت ناتی داگ حداقل یک سه گانه ازش خواهیم دید. تم بازی شدیدا به این کمک خواهد کرد که بتونن گیم پلی متنوعی در بیارن.

• Like
Reactions: SiminSecret
خواستم ۲ تا از شخصیتهای بازی قبلی ناتی داگ رو یادآوری کنم که خیلی کوبیده شدن ولی بازی یکی از بهترین های تاریخ شدش
View attachment 359992
بعید می دونم کسی اینجا به کیفیت نهایی بازی کوچیکترین شکی داشته باشه موضوع اصلا این نیست. کارنامه ND مشخصه و بارها خودشو ثابت کرده
بحث انتظارات خیلی بالایی هست که داریم. از استودیویی مثل ND یا راک استار همیشه انتظار میره استانداردهارو جا به جا کنن از همه نظر

این تریلر در شان یک بازی که بالاش اسم ND باشه نبود نکته ایی نداشت که بتونه از تریلرهای بازی های دیگه جداش کنه و بگی اوووف پشمام! :دی

شاید با تریلر بعدی چنین کاری رو انجام بدن
ولی فعلا نقدا برای من ی تریلر عادی بود که اثری از استانداردهای بالای ND توش ندیدم

• Like
Reactions: Love Console
اصلا بحث خوب و بد بودن بازی نیست.چون مسلما محصول نهایی یه چیز تراز اول خواهد بود.

این رونمایی ، رونمایی بسیار ضعیفی بود. حتی در حد استودیو های AA هم نبود چنین رونمایی.

بجای اینکه یکی از ویژگی های بازی رو بولد کنن، میخواد گرافیک باشه ، محیط باشه ، گیم پلی باشه ، هر چیزی...بجاش تمرکز رو گذاشتن روی رونمایی از کرکتر نه چندان جذاب و سطحی که اونم اصلا بهش خوب نپرداختن.

ناتی داگ رو من هم سطح راکستار می‌دونم.راکستار هم اگر چنین تریلری میداد نا امید کننده میشد برام. بعد از ۵ سال و کلی مشکلات که پشت سر گذاشتند حداقل کاری که یه استودیو در سطح ناتی داگ می‌تونست بکنه یه تریلر رونمایی حماسی و چفت و بست دار بود که دهن متنقدای این ۵ سال گذشته رو ببنده قشنگ.

بجاش نه تنها چیزی نشون ندادند، بلکه تمام حواشی مربوط به بازی شده قیافه کرکتر اصلی. چرا؟ چون هیچ نکته مثبت دیگری نمیشه از تریلر کشید بیرون که بشه در موردش صحبت کرد.

سوای درست حسابی بودن بازی، این سطح پایین از presentation رو دوست نداشتم.

همون طور که اشاره کردن دوستان اگر اسم ناتی داگ آخر تریلر نبود راحت میشد فرض کرد که این پروژه ی یه استدیو معمولیه نه یکی از بهترینایه صنعت فارغ از چهره ی شخصیت اصلی که یه زنه سیاه پوسته کچله چشم بادومیه احتمالا همجنسگرا و واقعا پکیجه کاملیه😁 و غیر ازین از نیل انتظاری نمیره واقعا تریلر معرفی بازی اپیک و هیجان انگیز نبود حداقل در حد اسمه افسانه ای ناتی داگ نبود برای مقایسه فقط کافیه برید تریلر معرفی لست یک یا دو یا آنچارتد ۴ یا دو رو ببینید و مقایسه کنید تفاوت خیلی زیاده نکته ی بعدی استایله گرافیکیه بازیه که حقیقتا من متوجهش نشدم واقع گرایانست یا فانتزیه یعنی اون بخشه اول تریلر وقتی سفینه و فضا و سیارررو نشون میده یا رباته و شمشیر به نظر استایله گرافیکی و تم بازی فانتزیه اما وقتی میرسیم به بخشه داخله سفینه و چهره ی شخصیت اصلی و محیطه سیاره گرافیک و طراحیا کاملا واقع گرایانست شایدم من اشتباه میکنم در کل این اولین بازیه ناتی داگه که نیل دیگه کاملا همه کارست و خوب جدا از نبوغش آدمه خطرناکیه😁 امیدوارم نا امیدمون نکنه و با یه شاهکار در حد اسمه ناتی داگ طرف باشیم

فیس و دیزاین این شخصیت، بیشتر میخوره، متخصص بخش مکانیک و مسئول پاک سازی زباله فضایی باشه تا مین کرکتر! کچل زشت با کلی تستسرون مردانه در بدنت. در کل تریلر کف و خون بود. من فکر کردم بازی جدید سانتا باشه. در کل همه چی به جز نیگ...عالی بود

جالبه بدونید که این خانوم تاتی گابریل نقش شخصیت های نورا تو فصل دوم سریال TLOU و شخصیت Jade تو فیلم MK2 رو هم بازی میکنن!

به نظر من که تو ترند فعلی چهره های سیاه پوست زن. با این سن و سال چهره کیوت، بد اس و باحالی داره

3.png

حداقل از چهره بازیگر Fable خیلی بهتره... اون که معلوم نیست زنه یا مرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or