PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
تریلر خوبی نداشت و قیافه کارکتر حقیقتا نچسبه. حالا بازم باید دید تو تریلرهای بعدی و خود گیم چطوریه. فکر نمیکردم کارکتر زشت تقریبا در سطح فیبل داشته باشیم(یکمی از فیبل بهتره) که خداروشکر محقق شد.

منم با اینکه مثل خیلی از رفقا از تریلر بازی ناامید شدم ولی اطلاعاتی که داره از بازی میاد باتوجه به پس زمینه ی ناتی داگ خیلی هیجان انگیزه و بشدت با سلیقه ی من جوره :D. مخصوصا اینکه رفتن سراغ رترو فیوچرستیک و الهام گیریشون از اکیرا و کابوی بیباپ. با قیافه ی دختره هم فعلا مشکلی ندارم، یعنی اگه فضای بازی جدی و رئالستیک باشه و داستان و شخصیت پردازی درخور داشته باشه میتونه این قیافه توی این ستینگ بشینه. اما بزرگترین مشکلم تا به اینجا نسبت به بازی اینه که اومدن چهره های معروف رو توی بازی اوردن. شخصا ترجیحم اینه یک بازی کارکترها و چهره های یونیک خودشون رو داشته باشن و اون دنیایی که خلق میشه فقط مخصوص اون چهره ها باشه نه اینکه من ناگهان کمیل نانجیانی رو تو بازی ببینم.

قیافه که مشخصا زشته ولی به شکل عجیبی به فضای بازی می‌خوره و مشخصا هدف استودیو هم همین بوده :دی حالا قطعا مدل‌های خیلی زیاد دیگه‌ای هم می‌شد درآورد که از این خوشگل‌تر باشن ولی همین هم به نظر من اوکی هست. خود بازی هم با توجه به سابقه استودیو مسلما یه چیز خفن و عالی میشه. اصلا هنر بازی‌سازی ND در کنار این تم که در نظر گرفتن، برای من که عاشق هر چیز مربوط به فضا هستم یه چیز ماورای خفن خواهد شد :دی

بعيد ميدونم بازى دو تا كاركتر داشته باشه.
از نظر گيم پلى و گرافيك قطعا بازى خوب خواهد بود و اصلا جاى بحث نيست.
حتى خود كليت داستانى و روايتش هم احتمال ٩٩٪؜ با سوابق قبلى ناتى داگ حتما خوبه.

ولى اين كاركتر و روابط احتمالى بين كاركتر ها و بقيه شخصيتا و خصوصياتشون خيلى به نظر ميرسه پتانسيل اينو داشته باشه كه بازى مثل هورايزون در نهايت نچسب باشه در عين خوب بودن از نظر فنى.

• Like
Reactions: AM!R and Scαrface
این ایده که دنیا در دهه 80 و پاپ کالچرش مونده باشه (حالا چرا دقیقا دنیا اینجا فریز شده؟) و تم ریترو فیوچریسم بازی، از همون اول ادم رو یاد فال اوت مینداخت که اونجا در دهه 50 حدودا دنیا فریز شده (در پی جنگ اتمی)

حقیقتا خارق العاده مخصوصا که اینجا پاپ کالچر دهه 80ی داریم...

حالا سوال اینجاست که چی شده و چه اتفاقی افتاده که دنیا به این سمت رفته؟ بعد از این چه روندی دقیقا طی شده؟ ما دقیقا کی هستیم؟ چه پیوندی با دنیای ادمیزادی داریم؟ ایا داستان و روایتش رلبطی به این پیشینه ها دارند یا تمرکز 99 درصد بر روی روابط و اتفاقات جدید خواهد بود و صرفا ریشه در گذشته داره؟ (مثل دلست اف اس و گذشته جول و سارا و بستری که برای شکل گیری رابطه جول و الی پدید اومد)

خلاصه روز های به شدت لذت بخشی در پیشه همین الانم درونش هستیم :D روز های حدس و گمان و گفتگو در مورد بازی جدید ناتی داگ... 8->8->

انتظار من یه چیزی در حد تریلر معرفی U4 بود از بازی جدید ND. تریلر بدی نبود این، ولی چیز شگفت انگیز و یونیکی هم نشون ندادند. جز موشن کپچر که ناتی داگ همیشه سرآمد بوده بقیه قسمت های تریلر جنریک بود.

بازی تو بحث گیم پلی مسلما میترکونه.ولی تریلری که بیرون دادند می‌تونست پخته تر باشه. مخصوصا تموم کردن تریلر درست زمانی که کرکتر به سمت دشمن حمله ور میشه چیزی هست که هزاران بار تو تریلر های دیگه دیدیم.
حق میدم .. اگه اینو بزاریم کنار تریلر e3۲۰۱۸ با اون کارگردانی عجیب غریب و دیالوگ ها و اون گیم پلی و فضا سازی و اتمسفر مثل جک میمونه ، ولی خوب شایدم از عمد خواستن این شکلی تفاوت این بازی رو با بازی مثل tlou نشون بدن ... و به جای یه بازی پیچیده، داستان محور دارک مثل تلو ، با یه بازی فان و گیم پلی محور طرفیم

• Like
Reactions: Love Console
این ایده که دنیا در دهه 80 و پاپ کالچرش مونده باشه (حالا چرا دقیقا دنیا اینجا فریز شده؟) و تم ریترو فیوچریسم بازی، از همون اول ادم رو یاد فال اوت مینداخت که اونجا در دهه 50 حدودا دنیا فریز شده (در پی جنگ اتمی)

حقیقتا خارق العاده مخصوصا که اینجا پاپ کالچر دهه 80ی داریم...

حالا سوال اینجاست که چی شده و چه اتفاقی افتاده که دنیا به این سمت رفته؟ بعد از این چه روندی دقیقا طی شده؟ ما دقیقا کی هستیم؟ چه پیوندی با دنیای ادمیزادی داریم؟ ایا داستان و روایتش رلبطی به این پیشینه ها دارند یا تمرکز 99 درصد بر روی روابط و اتفاقات جدید خواهد بود و صرفا ریشه در گذشته داره؟ (مثل دلست اف اس و گذشته جول و سارا و بستری که برای شکل گیری رابطه جول و الی پدید اومد)

خلاصه روز های به شدت لذت بخشی در پیشه همین الانم درونش هستیم :D روز های حدس و گمان و گفتگو در مورد بازی جدید ناتی داگ... 8->8->

اميدوارم فقط توى اين دنيا و وقايع شاهد بى كفايتى محض مردان و كارامدى محض زنان نباشيم فقط :D

مگه تلو دنیای خاصی داشته؟!
یا حتی آنچارتد مگه دنیایی راه بسیار متفاوت از ایندی و TR رو رفت؟!
تهش این روایت و گیمپلی بوده که کارو در آوردند!
.
اما تریلر خودش و داستانش غیر کاراکتر ووک نمی زنه... اتفاقا به نظرم مسیر تریلر ویچر 4 تو مسائل داستانی خیلی بیشتر به ووک می خوره تا این!

می دونم خیلی ها ستینگ سای فای رو دوست ندارند! ولی باور بفرمایید ساخت یک دنیا سای فای خوب به شدت سخت تر از یک اثر فانتزی هست!

در مورد کاراکترم... حداقل خودم رو فریب می دم میگم باز ND داره بهمون دروغ میگه... و کاراکتر اصلی ما دو نفر داریم و طبق اون عکسی که تو تریلر بود... هر کدوم از اعضا باشن قابل تحمل ترن:دی(خدا به داد آنچارتد بعدی برسه... باید دوران بلوغ دختر نیتن رو احتمالا تحمل کنیم...)
(دیگه باید قبول کرد تو شکم ps studios دختر گزاشتن و اینا دخترza هستند:دی تا تو سونو مشخص میشه پسر، مدیران با کمربند میوفتن به جون استدیو که zaعیfهه باید بندازیش:دی)

خوده تریلر اشاراتش به انیمه های دهه نود عالی بود... ولی واقعا وقتی بازی آماده نمایش گیمپلی نیست نباید نشون بدید... واقعا هیچ دلیلی برای این معرفی وجود نداشت!

اميدوارم فقط توى اين دنيا و وقايع شاهد بى كفايتى محض مردان و كارامدى محض زنان نباشيم فقط :D
دکتر جان ناامید نباش، شرط میبندم بازی بیاد به شدت باهاش حال میکنی خودتم این رو میدونی :D

در مورد کرکتر هم صبر کن بریم جلوتر، شخصیت پردازی که حرفی توش نیست قائدتا... جذابیتشم باید تو بستر اصلی بازی به چشم بیاد،

سی جی هم خارج از سن اندریاس، بعید میدونم برای اکثریت خیلی کَریزمَتیک باشه :D : ))))

این کم دیده شدن تریلر هم به نظرم به معرفی ناگهانی + ای پی جدید + ترافیک زیاد بازی و محتوای معرفی شده این روز ها برمیگرده،

یعنی اگر همین تریلر مثلا، همین بازی دقیقا؛ به تنهایی 1 ماه پیش تو یک ایونت معرفی میشد احتمالا خیییییایییییی بیشتر سر و صدا میکرد،

یا حتی ویچر 4 تازه دنباله به شدت معروف از بازی تا سریال تا کتاب هم هست؛ ولی همینم اونقدر چشمگیر نبوده امار ویو هاش....

یعنی این ترافیک زیاد نتیجه اش میشه کمتر دیده شدن بازی ها، که طبیعتا به مرور حل میشه به شکل ارگانیک توسط ناشر، و مشکلی نداره...

تازه اینتگلکتیک کارش از ویچر خیلی سخت تره چون بازی به شدتتتتتتتتت همه چیزش جدیده، تا دیشب جز یک لیک از اسم و پهار تا اینفو که پراکنده اومده بود (یعنی سوزن در انبار کاه) کسی اصن از وجود ایشون خبر نداشت....

دکتر جان ناامید نباش، شرط میبندم بازی بیاد به شدت باهاش حال میکنی خودتم این رو میدونی :D

در مورد کرکتر هم صبر کن بریم جلوتر، شخصیت پردازی که حرفی توش نیست قائدتا... جذابیتشم باید تو بستر اصلی بازی به چشم بیاد،

سی جی هم خارج از سن اندریاس، بعید میدونم برای اکثریت خیلی کَریزمَتیک باشه :D : ))))

والا من كلا از تم ساى فاى زياد خوشم نمياد حقيقتا.
اين كركترى هم كه ديدم بعيده با هيچ مارك روغن و روان كننده ايي بخواد به من وارد بشه :D
حداقل پيش من تنها چيزى كه بازيو نجات ميده يه گيم پلى خيلى خفن و داستان خيلى خوب با شخصيتاى نرماله كه مورد دوم قطعا عملى نميشه و اميدم به گيم پلى بازيه.
تا الان همه استوديوهاى سونى فرانت كاور كركترشون شده يه خانوم بيريخت و اين قطعا اتفاقى نيست و از يه جاييم آش ديگه شور ميشه.

بازم ميگم قطعا به خودى خود ايراد فنى و هنرى و روايي نخواهد داشت بازى ولى حداقل براى من به شدت نچسبه در حد هورايزون :D

بعد از امروز هم من حرفى در مورد بازى نخواهم زد تا اطلاعات بعدى بياد.

فکر نمیکنی همین مقایسه از هزارتا فحش بدتره؟:دی
منظورت رو درک میکنم، اما بنظرم مثال کرکتر مونث بزنی بهتره. چون بنظر میرسه از یک منظر انتقادات وارد شده رو قبول داری.
اینم در نظر بگیر CJ موقعی که اومد اوج رپ و Thug life در آمریکا و دنیا بود. بعد مردم اونموقع هم نوستالژی خاصی نسبت به امثال 2Puc یا اسنوپ داگ داشتند. به نوعی برای اون دوره واقعا کرکتر تابوشکنی CJ بود، اما بستر های فرهنگی برای وجود و دوست داشتن همچین کرکتری وجود داشت.

ولی واقعا وقتی بازی آماده نمایش گیمپلی نیست نباید نشون بدید... واقعا هیچ دلیلی برای این معرفی وجود نداشت!
آقا شرمنده ولی بعضی وقتا احساس میکنم یه حس مادرانه به سونی پیدا کردی که کاملا قبول کرده که بچش بی عرضس میگه اصلا نمیخواد کاری کنی خودم تر و خشکت میکنم. یبار که میگی زود معرفی کرد مجبور شد کنسل کنه پس نباید معرفی کنه الانم که میگی موقع معرفی حتما باید فوتیج گیم پلی داشته باشه وگرنه لازم نکرده معرفی کنه. مگه همیشه سونی تو تریلر معرفی گیم پلی نشون داده؟ تو با یه تریلر یه دقیقه ای مثل GTA میتونی بترکونی. این همه استدیو دارن بازی معرفی میکنن یه هایپ خوبیم واسه بازیشون میسازن.

بازی نزدیک 5 ساله در حال ساخته و قطعا اگر میخواستن گیم پلی هم میتونستن ازش نشون بدن منتها طبق سیاست جدید احتمالا 6 ماه تا یک سال مونده به عرضه گیم پلی ببینیم.

یه عمر ResetEra رو مسخره میکردند و حالا اون متن قرمز بالای پست اول تاپیک...

به عنوان یک راهنمایی دوستانه: اقدامات قهرآمیز اینچنینی بیشتر القا کننده insecurity هست و تاثیر معکوس میگذاره..
این حرکت رو زدن که خیر سرمون تاپیک بازی رو با کلمه "ووک" به چوخ ندیم که متاسفانه فایده ای نداره و باید دست به بن بشه مدیریت.

اینکه یه عده که عقبه اون ها هم مشخصه با و بدون دلیل به ناتی داگ هیت میدن، نباید دلیلی بشه که اینجا الکی حال هم دیگه رو بگیریم و رو اعصاب هم بریم. خصوصا که الان دیگه بهانه خوبی هم دارن و به خاطر یه شخصیت کلا تا میتونن میکوبن همه چیو.

بازی هرچقدر هم کاراکترش داغون باشه (از نظر شخص من) باز هم بخاطر ناتی داگ از نظر گیمپلی و گرافیک و داستان یجورایی بیمه شدست....شک نکنید.

فقط خوش بحال کسایی که عاشق سای فای هستن...

بحث این جریانات که میدونید رو هم بذارید کنار...کاراکتر بازی خیلی بیش از حد تینیجریه...یعنی بیشتر شبیه بعضی کاراکترهای بازیهای بتل رویال شده تا یه بازی از ناتی داگ...یه شخصیت خیلی کول با اعتماد به نفس غیر منطقی...الی هم تیپش همین بود اما زمین تا آسمون فرق داشت.

میدونم هیچ کدوم از اینایی که میگم اتفاق نمیوفته اما از اونجایی که از هرچی بترسی سرت میاد یه درد دلی دارم با نیل دراکمن:

نیل دراکمن عزیز میدونم نظرمو میخونی

تو رو خدا نذار کاراکتر قبل باس بازی آدامسشو باد بکنه و یه تیکه طنز به طرف بندازه که مثلا من خیلی خفنم...Cool بودن شخصیت نمیاره...خلاصه بازی مث Devil May Cry نشه.

دراکمن جان بازی توی آیندست تو رو به تورات یه گوشی آیفون با قاب هلو کیتی نده به این جردن که بعد هر باس فایت گوشیشو در بیاره و با جنازه یه سلفی میگرفت و XOXOXO بذاره...گوشی هم دادی اینستا و تیک تاک رو از روش پاک کن.

تو رو حضرت موسی قسم بهش کفش آدیداس دادی اما دیگه رنگشون رو سبز فسفری یا صورتی جیغ نکن- نمیدونم اصلا چنین رنگی داریم؟.

دراکمن جان وقتی جردن داشت میلک شیک میخورد موهای بدنم داشت سیخ میشد و انتظار داشتم با صدای کایلی جنر بگه Whatever!!!...دراکمن جان دختری که به جنگ اون ربات هیولا میره تلیت آبگوشت و یا کله جوش میخوره نه این چیزا.

میلک شیک بهش دادی اما دیگه رد بول بهش نده...جهنم اصلا رد بول بهش دادی دیگه از این اسموتیهای سبز بهش نده...

اگر قراره بگین طرح اولیه بازی کاراکتر مو داشت نگید که قرار بوده موهاش آبی یا سبز باشه.

در مورد اون قضایا چون گفتید چیزی نگین منم چیزی نمیگم اما بحث اینکه از هرچی بترسی سرت میاد خیلی اوقات واقعیه:

یه زمانی شوخی میکردیم و میگفتیم روزی برسه دلار بشه 10 هزار تومن چون اون زمان برامون یه چیز غیر ممکن و محال بود.

نمیدونم شاید توی همین انجمن باشه اما یه روز سر همین جریانات به شوخی گفتم دو روز دیگه بازیسازا یه کاراکتر میسازن با این مشخصات (5 تا مشخصه گفتم براش) ... اگه یکی از المانهاش که توی تریلر مشخص نشد هم اوکی بشه دقیقا دقیقا دقیقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین جردن شد یعنی 5 از 5...باور کنید دراکمن توی انجمن بازیسنتر پستها رو میخونه.:o

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or