PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
قیافه باعث شده بحث بازی همینجا متوقف شه و جلوتر نره و دیگه کسی کاری نداره چرا gog باید منبع الهام ناتی باشه؟
از فضا نامحدود تر نداریم، داریم؟، اونقدر میشد چیزهای ندیده تو این یک دقیقه نمایش داد تا اکثریت کف کنن نه اینجوری ۲ دستگی بوجود بیاد
قیافه کارکتر درجه اهمیت چندمه، ضعف تریلر هم اونقدر مهم نیست میگیم عجله داشتن و خود بازی مهمتره
اما یه کازمیک هارور مذهبی که دشمن ها و دنیاش از آیات و روایات عهد عتیق بیرون میمومد خیلی بیشتر از رترو پانک که عینا تو ip معروف مارول تکرار شده، بازخورد میگرفت

• Like
Reactions: ( Layken )
هیچ هیتی نیست همه ناراحت هستن ماکان خود شماها هم ناراحت هستید فقط به روی خودتون نمیارید یعنی شما ترجیح نمیدادید بازی و شخصیتش سفارشی نبودن و یه قیافه معقول قشنگ دلنشین تو تریلر میدیدید ؟

من نظرمو گفتم، به نظرم نمایش بازی اون چیزی که باید نبود، ولی الان داشتم تو تلگرام به بچه ها میگفتم، هرچی بیشتر نگاه میکنم بیشتر نظرم تغییر میکنه و بیشتر خوشم میاد. هم جزییات انیمیشن خفن بازی خودش رو نشون میده، هم گرافیک پشم ریزونش و هم میستری هایی که تو تریلر هست و آدم رو کنجکاو میکنه داستان چیه. مثل اینکه اون نور قرمز رو سیاره چیه؟ یا منظورش از I'll see you on the other side چیه؟ با جردن هم بارها گفتم مشکلی ندارم و به صرف قیافه از کسی بدم نمیاد. میگی تو دوست نداشتی کارکتر سفارشی بود... خوب مگه سفارشیه؟ قصد ندارم حرف های صبحم رو تکرار کنم، چون هرچی داشتم رو قبلا گفتم، و به نظر من جذابیت شخصیت از داستان و شخصیت پردازی پشتش میاد نه فقط قیافه. ایشون هم واقعا بد نیست و با توجه به شناختی که از نوتی داگ دارم میشه محبوب خیلی ها.

اما ناراحتی در کار نیست واقعا، هیت خالصه. کامنت هارو بخونی متوجه میشی و البته این نگران کننده است. چون به وضوح تو ذوق همه خورده و جای سونی و نوتی داگ بودم یه کاری میکردم.

این بازی همه چیزش نوید یه اثر سفارشی رو میده همین قضیه دین و اون نوشته اول تریلر که همه میدونیم غیر مستقیم کیا رو میگه هم چپول بودن کرکتره کاملا مشخصه اول بازیی نبوده اول یه تلفن از بالادست بوده برای ساخت و فرو کردن عقاید یک گروه خاص بعدش حول و محور اون بازی رو ساختن و این نتیجش مشخصه تعداد Dislike ها رو به افزایشه . مردم خسته شدن از این جریان . من خودم بیشتر ناراحتم واقعا . مگه چند تا استودیو مثل ناتی داگ داریم مگه خود ناتی داگ چند سال یک بار بازی میسازه که بشه راحت از کنار این قضیه گذشت ؟ بله در نهایت بازی خفنیه ماهم بازی میکنیم ولی دروغ چرا ؟

اجازه بده هیچ رقمه این حرفت رو قبول نکنم:دی محمد منو میشناسی دیگه، بیشتر از تو از این چپ افراطی و جنبش ووک بدم نیاد کمتر نیست هیتم، اما واقعا اینجوری نیست که از بالا به دراکمن زنگ بزنن بگن این چیزا رو بچپون تو داستان و اونم قبول کنه. هرچی ساختن برایند نظرات و عقاید شخصی آدم های حاضر تو استدیوست. واقعا نمیشه با یه تلفن به یه تیم حداقل 250 نفره که تا الان رو بازی کار کردن جهت دهی فکری داد. ممکن نیست اصلا. قصاص قبل جنایت هم نکنید. یه چیزی بگید که بعدها با نمایش ها بعدی و وقتی دیدید بازی چقدر پشم ریزون راه برگشتی وجود داشته باشه:دی

میشد الان بجای این عنتر یه کرکتر قشنگ و نرمال بود که باهاش خیلی راحت ارتباط بگیریم و کیف کنیم با بازی .

این همون هیتی هست که به شخصیت اصلی وجود داره. جای این مدل یه دختر خوشگل بود واقعا این همه هیتم وجود نمیداشت و انگ نمیزدن به نوتی داگ:دی در کل باز میگم، بازی به نظر من عالیه. نمایش رو یه مقدار گنگ میدیدم و صبح واقعا خورد تو ذوقم اما الان اونم رفته و هر چقدر بیشتر میبینم و بیشتر هضم میشه برام بیشتر خوشم میاد ازش. به نظرم یه بخش زیادی از این واکنش منفی حاصل تغییر خیلی زیاد بازی هم هست و زمان میبره تا ملت کنار بیان این بازی رو داره نوتی داگ میسازه و قرار نیست یه چیز خسته مثل لست ببینن.

جای سونی بودم سریع یه شوکیس میزاشتم یه چیزی از گیم پلی بازی نشون میدادم.

دیالوگ های تریلر
Jordan

Tell me something good

Well, you were right. It checks out

He's hiding out around the Sempirian moon

Excellent

How is that excellent? He's next to fucking Sempiria

No one has left that planet in over 600 years

Anyone who even flies close to it is never heard from again

Superstitions

No. No, no

?Superstitions are the crazy rumors about what happened on that planet. These

These are facts

You worry too much

You know what? I worry just the right amount

...I say we wait for him to leave. Or

?How about, we find a new lead

He's not worth it

?I'm wasting my time, aren't I

?Can you please claim him

I don't need another hunter swooping in

Who is swooping? No one is crazy enough to go there

He clearly is

He is clearly desperate

And so am I

so Claim him, or I will find another agents

?You think anyone else would deal with your fucking shit

?Okay, alright, you know what

There, you're the boss

Thank you

Listen, kid

I'll see you on the other side​

@Cloud Strife ماکان بازم میگم داری اشتباه فکر میکنی درباره کسایی که دارن بازی رو میکوبن . میگی بعدا تریلرها پشم ریزون باشه راه برگشت باشه براتون و اینا .. بابا ما از خودامونه بازی خفن باشه بازیش هم میکنیم ولی گفتم بهت حالمون گرفتست موقع بازی کردن هم هرچقدر خفن باشه یه حس بد و غمی تو وجودمون هست .

ولی من هرچی اکس یا توییتر رو بالا پایین میکنم، بیشتر راستش اکانت های متفرقه و پولتیک نویس که ظاهرا گیمر های پیگیر نیستند، از بازی انتقاد های شدید میکنند،

و اکثر حساب های واقعی و گیمر ها یا خوششون اومده یا که ااصن منفجر شدن از شدت خوش اومدن...

البته مشخصا خیلی ها ناراضی هستند حالا هر چی، شاید یک حالت 50 درصدی و 2 قطبی باشه..

دقیق شده عین بحث های سیاسی اخیر در دنیا، امتداد اونا حرکت میکنه...

@Cloud Strife ماکان بازم میگم داری اشتباه فکر میکنی درباره کسایی که دارن بازی رو میکوبن . میگی بعدا تریلرها پشم ریزون باشه راه برگشت باشه براتون و اینا .. بابا ما از خودامونه بازی خفن باشه بازیش هم میکنیم ولی گفتم بهت حالمون گرفتست موقع بازی کردن هم هرچقدر خفن باشه یه حس بد و غمی تو وجودمون هست .

نه تنها اشتباه فکر نمیکنم که گفتم، معتقدم جای سونی بودم نسبت به این همه واکنش منفی یه کاری میکردم. نمیگم الکی دارن هیت میورزن و چه و چه و چه. کلا واکنش عموم منفی بوده و تو ذوق همه خورده. این فکته. میدونمم تو از خداته بازی خوبی باشه، سر همین میگم قطعا نظر خودتم برمیگرده. فقط زمان نیازه. و البته امیدوارم سونی اینجا واقعا از بالا یه زنگ به دراکمن بزنه بگه خاخام (مدل یهودی حاجی) بکش بیرون، ملت ریدن بهمون و اونم گوش بده واقعا:دی یه دستی به سر کچل این جردن بکشن:دی

ولی من هرچی اکس یا توییتر رو بالا پایین میکنم، بیشتر راستش اکانت های متفرقه و پولتیک نویس که ظاهرا گیمر های پیگیر نیستند، از بازی انتقاد های شدید میکنند،

و اکثر حساب های واقعی و گیمر ها یا خوششون اومده یا که ااصن منفجر شدن از شدت خوش اومدن...

البته مشخصا خیلی ها ناراضی هستند حالا هر چی، شاید یک حالت 50 درصدی و 2 قطبی باشه..

دقیق شده عین بحث های سیاسی اخیر در دنیا، امتداد اونا حرکت میکنه...

کامنت های یوتوب رو بخون، فاجعه است! همش تروله. ترول محض. فکر کنم دیس لایک هاشم خیلی زیاد شده باشه. ویو تریلر هم واقعا پایینه. اندازه هل دایورز 2 ـه! تو چنل سونی.

بابا کاملا مشخصه این یه قسمت از وسط بازیه و قبلش طرف مو داره یه مراحلی رو اونجوری میره جلو ... ولی اینکه خودش کله رو میتراشه اون فرضیه که بازی امکان انتخاب مدل مو بهت میده رو نقض میکنه.

واقعا ناراحت کنندس که میبینم بحث تاپیک رفته سمت یه موضوع کم اهمیت مثل قیافه و هیکل شخصیت اصلی که واقعا بد نیست به نظرم. در صورتی که ما تو تریلر یه چیزی مثل سکانس اکشن بازی رو داشتیم که یه شرم نیابتی سنگین بهم میده هر دفعه میبینمش. :D واقعا یعنی کسی که پشت اون دموی فوق العاده از آنچارتد 2 بوده یا دموی به یادموندنی پارت 1 لست با اندینگ خفنش و التماس دشمن قبل مرگش. یا دموی بی نظیر پارت دومش که به نظرم دیگه اوج تلفیق سینما و ویدیوگیم بود از نظر کارگردانی. یعنی واقعا دراکمن با اون عقبه پرافتخار و کارگردانی بی نظیرش اون تیکه آخر تریلر رو دیده و چراغ سبز داده که بذاریدش تریلرمون خفن تر شه؟ باورکردنی نیست برام :D

===================
حالا دیگه از غر زدن بگذریم یه چند باری تریلرو دیدم و واقعا نظرم از بار اولی که دیدمش خیلی تلطیف شد. الان میتونم بگم شدیدا منتظر اطلاعات بیشتری از بازیم :D
فقط امیدوارم اگر قرار به سفر های بین سیاره ای یا بین کهکشهانی هست که با توجه به اسم بازی و چیزایی که تو تریلر نشون داد قطعیه. واقعا تعداد سیاره هایی که وارد میشیم شدیدا انگشت شمار باشه. ولی تو هر سیاره یه اکسپلور و تجربه ناب و متفاوت داشته باشیم. استارفیلد یه کاری با من کرد که اسم کاوش فضایی میاد قند و فشار و همه چیم میفته.
در رابطه با بخش اکشن بازی هم امیدوارم بیشتر تمرکز روی melee باشه تا سلاح گرم. لست آف آس با اینکه ذاتا یه بازی شوتر بود ولی بخش melee ـش واقعا خفن بود. اون حس سنگینی و برخوردی که تو ضربات بود واقعا برای یه بازی شوتر خیلی زیادی بود اصلا. حالا اینکه بیان و تمرکز رو این دفعه رو melee بذارن مطمئنم پشم به تن هیچکی نمیذارن :D

چیزی که من برداشت کردم اینه که ناتی داگ اونقدر از ساختش مطمعنه که از روی عمد چنین تریلری رو منتشر کرده که همه جا از روی هیت هم که شده راجبش صحبت باشه و این یعنی مارکتینگ مجانی... تو نمایش بعدی با نشون دادن کاستومایز کردن کرکتر به راحتی چند ماه در مورد اینکه چقدر اشتباه نظر میدادیم باز در موردش همه جا بحثه...

چیزی که میتونم از این نمایش برداشت کنم اینه که اگه قرار باشه این ماموریت غیر ممکن یکی از مراحل باشه و گشت و گذار تو سیاره های مختلف ممکن باشه، با چیزی از طرف ناتی طرفیم که میتونه دنباله های بسیاری داشته باشه و این شروع یک فرنچایزه که میتونه طول ساخت شماره های بعدیش کوتاهتر باشه... ولی اگه قرار باشه این ماموریت کل داستان بازی باشه، با شناختی که از دراکمن داریم، برخلاف تصور عموم ممکنه جردن هرگز نتونه توش موفق بشه و در نهایت تو این مسیر کشته میشه 😁 اینم یه نوع اسپویل 😁

• Like
Reactions: SiminSecret
مثال میزنم تا یه بچه 7 ساله هم بفهمه:

آقای سونی به عنوان بهترین آشپز دنیا اومده یه قابلمه سوپ گذاشته جلومون ...هنوز نخوردیم اما میدونیم آشپز کیه و سوپش فوق العاده خوشمزست...بو و عطر خیلی خوبی هم داره.

منتها همین اول کار یه قرص بد رو جلوی چشم خودمون انداخته توی سوپ. شاید این قرص اصلا توی مزه غذا تاثیری هم نذاره...

ما سوپ رو خواهیم خورد و ازش بعنوان یکی از بهترین غذاهایی که خوردیم هم یاد خواهیم کرد.

اما...

اون قرصه رو نمیخوایم در موردش زیاد صحبت کنیم اما اگه بخوایم بگیم ما اون قرص ریختن ندیدیم خودمون رو زدیم به کوری و این به کوری زدن بدجوری جای صحبت داره.

نه تنها اشتباه فکر نمیکنم که گفتم، معتقدم جای سونی بودم نسبت به این همه واکنش منفی یه کاری میکردم. نمیگم الکی دارن هیت میورزن و چه و چه و چه. کلا واکنش عموم منفی بوده و تو ذوق همه خورده. این فکته. میدونمم تو از خداته بازی خوبی باشه، سر همین میگم قطعا نظر خودتم برمیگرده. فقط زمان نیازه. و البته امیدوارم سونی اینجا واقعا از بالا یه زنگ به دراکمن بزنه بگه خاخام (مدل یهودی حاجی) بکش بیرون، ملت ریدن بهمون و اونم گوش بده واقعا:دی یه دستی به سر کچل این جردن بکشن:دی

کامنت های یوتوب رو بخون، فاجعه است! همش تروله. ترول محض. فکر کنم دیس لایک هاشم خیلی زیاد شده باشه. ویو تریلر هم واقعا پایینه. اندازه هل دایورز 2 ـه! تو چنل سونی.
ماکان به نظرت این ویو پایین برای ای پی جدید و یهویی دراپ شدن و شوکه شدن جهان از تغییرات ناتی داگی و ترافیک شدید این روز های رسانه در پی گیم اواردز نیست؟

وگرنه این سر و صدا اتفاقا باید ویو رو بیشتر کنه چون همه ترغیب میشند برند ببینن چیه که این همه جنجال به پا کرده...

کلا به نظرم بازی شانسی تو موقعیتی قرار گرفت که به شدت از نظر رسانه به ضررش شد، هم فضای سیاسی به شدت حساس رو این چیزای اخیر، هم این همزمانی با گیم اواردز..

شاید بهتر بود بازی جداگانه معرفی میشد؛ اما همین گنگ بودنم به نظرم میتونه کمک کنه کامیونیتی بازی ساخته شه و در موردش حرف بزنیم، کمااینکه داریم میزنیم... شاید هنوز خیلی تا انتشار مونده و رودمپ شلوغی در راه باشه برای معرفی بیشتر....

واقعا ناراحت کنندس که میبینم بحث تاپیک رفته سمت یه موضوع کم اهمیت مثل قیافه و هیکل شخصیت اصلی که واقعا بد نیست به نظرم. در صورتی که ما تو تریلر یه چیزی مثل سکانس اکشن بازی رو داشتیم که یه شرم نیابتی سنگین بهم میده هر دفعه میبینمش. :D واقعا یعنی کسی که پشت اون دموی فوق العاده از آنچارتد 2 بوده یا دموی به یادموندنی پارت 1 لست با اندینگ خفنش و التماس دشمن قبل مرگش. یا دموی بی نظیر پارت دومش که به نظرم دیگه اوج تلفیق سینما و ویدیوگیم بود از نظر کارگردانی. یعنی واقعا دراکمن با اون عقبه پرافتخار و کارگردانی بی نظیرش اون تیکه آخر تریلر رو دیده و چراغ سبز داده که بذاریدش تریلرمون خفن تر شه؟ باورکردنی نیست برام :D

من یه ان قلتی در این باب دارم:دی چرا تریلر با این شات تقریبا کلیشه ای تموم شد؟ یعنی تو N تا بازی دیدیم که شخصیت اصلی میپره تو سر اون یارو و بعد تموم میشه. و ما از ND انتظار یه چیز دیگه داریم، مثلا شبیه آخر تریلر معرفی TLoU2 که الی داره میخونه و خون از صورتش میچکه و بعد به جول تو خیالش میگه I'm gonna kill every last one of them! و به بداس ترین شکل ممکن کارو در میاره! چرا به قول تو این آدم ها امدن همچین چیزی رو گذاشتن ته تریلر؟ به نظر من جواب ساده است، چون کلیت گیم پلی رو نشون بدن!

یه لحظه از کلیت این شات بیاییم بیرون و بچسبیم به چیزهایی که داره نشون میده، غیر گرافیک پشم ریزونش و ری تریس خفن محیطی و .... اول از همه یه دیتا خیلی بزرگ میده، که عجیب ترین بخش کاره، یعنی کامبت بازی و قراره این دفعه بازی از ND ببینیم که توش یه نفر با شمشیر داره مبارزه میکنه و میپره! همه اینا برای ND جدید و متفاوته و پر واضحه خیلی هم الهام از بازی های سولزلایک گرفتن چون از دم عاشق بازی های سولزلایک هستن، بخصوص خود کورت مارگنا کارگردان بازی که میگفت تاثیراتش از Bloodborne تو TLoU2 هم بوده! یا خود نیل که میگفت نظرش در خصوص داستان گویی عوض شده و الان بیشتر مدل روایت الدن رینگ رو میپسنده! ایشون هم قطعا به همون سمت رفته و من حتا یه وایب Returnal هم گرفتم از اون سکانس!

مورد دوم شمشیر جردن هست، که این نورهای قرمز رنگش عین رقص نور بود! یعنی به موسیقی ری اکت میکنه؟ کامبت به موسیقی ربط داره؟ به آهنگ هایی که گوش میده؟ ممکنه با انتخاب آهنگ پلی استایلت هم عوض بشه؟

مورد سوم هم انمی بازی بود که یه رباته!!! یه فاکینگ ربات تو بازی نوتی داگ!

این سکانس شاید کلیشه ای باشه اما خبر از تغییرات خیلییی بزرگ و البته هیجان انگیز میده. و نکته جالب تر بازی برای من اسم بازی و کلا محتوای داستانیشه. پیغمبری که یجور کفر رو به دنیا آورده! آهنگی که داره موقع کامبت و رفتن به سیاره پخش میکنه It's a SIn ـه، رو رباته کلی المان های مذهبی هست، جمله اول بازی... همه چیز خبر از یه داستان خیلی خفن میده. با مدل روایت الدن رینگی. آقا من ناموسا تا خشتک هایپ شدم:دی اجازه ندید یه کله کچل ایمانتون به ND رو از بین ببره، It's a Sin:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or