PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
من چند هفته پیش گفتم... بازی بعدی ND جوری خواهد بود که بدون اینکه اعلام کنن یا لوگوش دیده بشه... کسی باور نخواهد کرد... و همونم شد...
المان های تریلر از رترو و انیمه های دهه 90 به شدت عالی بود... ولی واقعا تریلر خوبی نبود...
حالا تریلر بعدی هم اگه نمی خوان گیمپلی بدن، جوری باشه وضعیت تمدنی بشر رو بیشتر باهاش آشنا بشیم... ولی بعید می دونم انمی های انسانی وجود نداشته باشه!
.
.
.
اینم بامزه بود:دی
IMG_20241213_213451.png

من یه ان قلتی در این باب دارم:دی چرا تریلر با این شات تقریبا کلیشه ای تموم شد؟ یعنی تو N تا بازی دیدیم که شخصیت اصلی میپره تو سر اون یارو و بعد تموم میشه. و ما از ND انتظار یه چیز دیگه داریم، مثلا شبیه آخر تریلر معرفی TLoU2 که الی داره میخونه و خون از صورتش میچکه و بعد به جول تو خیالش میگه I kill every last one of them! و به بداس ترین شکل ممکن کارو در میاره! چرا به قول تو این آدم ها امدن همچین چیزی رو گذاشتن ته تریلر؟ به نظر من جواب ساده است، چون کلیت گیم پلی رو نشون بدن!

یه لحظه از کلیت این شات بیاییم بیرون و بچسبیم به چیزهایی که داره نشون میده، غیر گرافیک پشم ریزونش و ری تریس خفن محیطی و .... اول از همه یه دیتا خیلی بزرگ میده، که عجیب ترین بخش کاره، یعنی کامبت بازی و قراره این دفعه بازی از ND ببینیم که توش یه نفر با شمشیر داره مبارزه میکنه و میپره! همه اینا برای ND جدید و متفاوته و پر واضحه خیلی هم الهام از بازی های سولزلایک گرفتن چون از دم عاشق بازی های سولزلایک هستن، بخصوص خود کورت مارگنا کارگردان بازی که میگفت تاثیراتش از Bloodborne تو TLoU2 هم بوده! یا خود نیل که میگفت نظرش در خصوص داستان گویی عوض شده و الان بیشتر مدل روایت الدن رینگ رو میپسنده! ایشون هم قطعا به همون سمت رفته و من حتا یه وایب Returnal هم گرفتم از اون سکانس!

مورد دوم شمشیر جردن هست، که این نورهای قرمز رنگش عین رقص نور بود! یعنی به موسیقی ری اکت میکنه؟ کامبت به موسیقی ربط داره؟ به آهنگ هایی که گوش میده؟ ممکنه با انتخاب آهنگ پلی استایلت هم عوض بشه؟

مورد سوم هم انمی بازی بود که یه رباته!!! یه فاکینگ ربات تو بازی نوتی داگ!

این سکانس شاید کلیشه ای باشه اما خبر از تغییرات خیلییی بزرگ و البته هیجان انگیز میده. و نکته جالب تر بازی برای من اسم بازی و کلا محتوای داستانیشه. پیغمبری که یجور کفر رو به دنیا آورده! آهنگی که داره موقع کامبت و رفتن به سیاره پخش میکنه It's a SIn ـه، رو رباته کلی المان های مذهبی هست، جمله اول بازی... همه چیز خبر از یه داستان خیلی خفن میده. با مدل روایت الدن رینگی. آقا من ناموسا تا خشتک هایپ شدم:دی اجازه ندید یه کله کچل ایمانتون به ND رو از بین ببره، It's a Sin:دی
منطقیه اگه از این دیدی که میگی به قضیه نگاه کنیم. البته باز یکم متفاوت تر و ظریف تر میتونستن اینکارو بکنن. ولی خب مطمئنم اولین فوتیجی که از گیمپلی پخش شه میشوره میبره همه چیرو.
درمورد سبک روایت ازونجایی که دوباره با موشن کپچر سنگین و بازیگر کارو بستن فکر نکنم اونقدرا تفاوتی با بازی های قبلیشون داشته باشه.
انصافا به تنها چیزی که تو تریلر نمیتونم ایراد بگیرم روباتس. خیلی خوب درش آوردن.

اون قضیه شمشیرشم گفتی رفتم نگاه کردم دقیقا از این بار های صداس که کم و زیاد میشن. ازونجایی که 80s ـه و آهنگاش صد در صد یه ربطی به موزیک داره قضیه :D
اجازه ندید یه کله کچل ایمانتون به ND رو از بین ببره، It's a Sin
نصف ماهایی که اینجاییم درگیر استیج های مختلف کچلی هستیم اگرم حرفی زده میشه مثل n word ـه حلاله :D

• Like
Reactions: Cloud Strife
نه ميشه تا اطلاعات جديد گفت فاجعه رخ داده.
نه انقد مثل يه سرى از دوستان به نظرم كف و خون قاطى كردن داشت تريلر.

شخصا meh طور با بدبينى منتظر ميمونم تا اطلاعات بيشترى بياد.

برخورد اول خوبى نبود خلاصه :D

الان بازی نزدیک انتشاره دیگه؟
من به شخصه انتظار دارم کمتر از یک سال تا انتشار بازی مونده باشه با توجه به این سیاست بیخود جدید سونی.

حس خاصی هم به تریلر ندارم. آیپی جدیده و لازمه یا یکم داستانش مشخص بشه یا گیم پلی یا فضا سازی خفن که آدم هایپ بشه.
که هیچ کدوم از این موارد تو این تریلر مشخص نبود

من به شخصه انتظار دارم کمتر از یک سال تا انتشار بازی مونده باشه با توجه به این سیاست بیخود جدید سونی.

حس خاصی هم به تریلر ندارم. آیپی جدیده و لازمه یا یکم داستانش مشخص بشه یا گیم پلی یا فضا سازی خفن که آدم هایپ بشه.
اگه کم تر از یکسال بود که تاریخ انتشارش رو میزدن
یه مصاحبه چند وقت پیش از دراکمن اومده بود که انتقاد کرده بود از سونی به خاطر این سیاست نمایش بازی نزدیک انتشار
احتمالا سونی یکم شل کرده و اجازه داده درکمن بازی رو رونمایی کنه

به طور رسمی چیزی نگفتن، ولی شواهد نشون می‌ده که احتمال عرضه بازی توی ۲۰۲۵ نزدیک صفره. :دی
۲۰۲۶ احتمالش زیاده، ولی حتی ۲۰۲۷ هم بعید نیست و ممکنه تا اون موقع نیاد! :دی

به طور رسمی چیزی نگفتن، ولی شواهد نشون می‌ده که احتمال عرضه بازی توی ۲۰۲۵ نزدیک صفره. :دی

اميدوارم عرضه دور باشه بلكه سر عقل بيان يه چيزايي رو درست كنن.

من امروز صبح اولین تریلری که دیدم همین بازی جدید ناتی داگ بود.
یادمه یه زمانی ناتی داگ تریلر نشون میداد کرک و پر همه میریخت و همه کف و خون قاطی میکردن.
الان میتونم بگم که واقعا فاقد اهمیت ترین بازی ای هست که دیشب معرفی شد :D
نه گرافیکش برای من جذابیتی داشت نه کاراکتر اصلی نه هیچ چیز دیگه اش.
نمیدونم اینا از Concord درس نگرفتن؟ جذاب بودن کاراکتر خودش یه عامل جذب مخاطب هست، مخصوصا برای یه آی پی جدید.
به شخصه امیدی به آینده ناتی داگ ندارم و فکر نمیکنم این آی پی جدید هم بتونه مخاطب جدیدی جذب کنه!
حالا میخواین به من برچسب هیتر ناتی داگ و سونی و ... بزنید؟ بزنید آقا:D
فقط برید یوتیوب و توییتر و کامنت های بقیه هیترها رو هم ببینید.
خود ناتی داگ هم زحمت کشیده کامنتای یوتیوب برای تریلر بازی رو بسته:)) این یعنی خودشون هم میدونن که ملت قراره حجوم بیارن و اعتراض کنن. حالا سوال اینه که اینا وقتی میدونن ملت از همچین چیزی خوششون نمیاد، چرا ادامه میدن به ساخت همچین چیزایی؟

اميدوارم عرضه دور باشه بلكه سر عقل بيان يه چيزايي رو درست كنن.
نیل دراکمن رو نشناختی! :دی اگه زیادی روی اعصابش برین، بیشتر لج می‌کنه و توی نمایش بعدی، یه سبیل ریزی هم برای کاراکتر می‌ذاره که بیشتر لذت ببریم! :دی

یه تئوری توطعه ای هست که میگه تاریخ عرضه 2027 ـه، چون اعدادی که جردن رو اون کنترل پنله میزده فکر کنم 7202 اینا بوده:دی

++++

گرافیک فاقد جذابیت و ارزش

View attachment GepnfYdbsAE2pXH.mp4

من امروز صبح اولین تریلری که دیدم همین بازی جدید ناتی داگ بود.
یادمه یه زمانی ناتی داگ تریلر نشون میداد کرک و پر همه میریخت و همه کف و خون قاطی میکردن.
الان میتونم بگم که واقعا فاقد اهمیت ترین بازی ای هست که دیشب معرفی شد :D
نه گرافیکش برای من جذابیتی داشت نه کاراکتر اصلی نه هیچ چیز دیگه اش.
نمیدونم اینا از Concord درس نگرفتن؟ جذاب بودن کاراکتر خودش یه عامل جذب مخاطب هست، مخصوصا برای یه آی پی جدید.
به شخصه امیدی به آینده ناتی داگ ندارم و فکر نمیکنم این آی پی جدید هم بتونه مخاطب جدیدی جذب کنه!
حالا میخواین به من برچسب هیتر ناتی داگ و سونی و ... بزنید؟ بزنید آقا:D
فقط برید یوتیوب و توییتر و کامنت های بقیه هیترها رو هم ببینید.
خود ناتی داگ هم زحمت کشیده کامنتای یوتیوب برای تریلر بازی رو بسته:)) این یعنی خودشون هم میدونن که ملت قراره حجوم بیارن و اعتراض کنن. حالا سوال اینه که اینا وقتی میدونن ملت از همچین چیزی خوششون نمیاد، چرا ادامه میدن به ساخت همچین چیزایی؟
دقیقا چه انتظاری از کاراکتر اصلی بازی داشتی
شخصیت به این خوبی و کاملی
قشنگ خوراک درو کردن جایزه هاست
یه زن سیاه کچل گودرتمند

هم ووک پسنده و هم فمنیست پسند

در کل الان نظرم در خصوص Intergalactic یه چیزه، شاهکار:دی الان تقریبا از همه چیزش خوشم میاد و به نظرم یه IP خیلی خفن به مجموعه سونی اضافه شده.
منم اینجوری بودم اولین بار که نگاه کردم شوکه شدم بعد از اون هر چی بیشتر نگاه میکنم و جزئیاتش در میاد برام جذاب تر میشه :D

• Like
Reactions: Cloud Strife
بنده هر چی بیشتر می‌گذره بیشتر هایپ بازی می‌شم! :دی یه حسی بهم می‌گه از خیلی جهات قراره بهترین بازی‌شون باشه. واقعا پتانسیل ستینگ/گیم‌پلی/لول‌دیزان/تنوع طراحی محیط و داستان بی‌نهایت زیاده برای این بازی. حتی شخصیت اصلی هم به نظرم جالبه واقعا.
صفحات اولیه این تاپیک هم به گمونم قراره بشه مثل تاپیک اسپویلر تلو ۲. یادش بخیر می‌رفتی توش فکر می‌کردی ایرج ملکی ساخته بازی رو! :))

منم اینجوری بودم اولین بار که نگاه کردم شوکه شدم بعد از اون هر چی بیشتر نگاه میکنم و جزئیاتش در میاد برام جذاب تر میشه :D

به ماشین های پرنده هم دقت کردی؟:دی و اینکه نوتی داگچند وقت پیش آگهی گذاشته بود برای جذب نیرویی که بتونه فیزیک وسایل نقلیه رو در بیاره؟:دی

پ.ن: حضور موتور به سبک آکیرا تو بازی رو قطعی بدونید:دی

نیل دراکمن رو نشناختی! :دی اگه زیادی روی اعصابش برین، بیشتر لج می‌کنه و توی نمایش بعدی، یه سبیل ریزی هم برای کاراکتر می‌ذاره که بیشتر لذت ببریم! :دی

واقعا من هنوز نميتونم هضم كنم و سعى دارم منطقى باشم و بدون دونستن جزييات بيشتر نظر ندم.
ولى واقعا وات د فاك اخه اين چى بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or