Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عرفان جون شرمنده.من بد برداشت کرده بودم در مورد اون ویدیو با flash.اون حرکتی که میزدی یه تکنیک بود که در حقیقت کنسل کردن خود همون حرکت هست برای گیج کردن حریف.در MK9 این کار رو با kabal هم انجام میدادی اگه اشتباه نکنم.
ولی این کار در injustice خیلی سریع تر از mk هست و من اصلا متوجه نشده بودم داری چیکار میکنی.
به همین صورت که ویدیو میگیری خوب هست و نیازی به تعییر نیست.دمت گرم.
ولی یه سوال ... سرعت دستت یکمی غیر طبیعی نیست به نظرت؟بچه های تاپیک ، یکی یکی دارن از بازی انصراف میدن.:d
راستی در بازی باگ هم پیدا کردی؟
توضیح:در mk9 عرفان موفق شد سایرکس رو غیب کنه.(با استفاده از یه باگ).البته چند تا دیگه هم هست.
...
راستی کارکتر مورد علاقه ی من چطوره؟قوی ساختنش؟:xharley quinn

death stroke هم خوبه.
یه کمبو ساده داره که به تنهایی بالای 25% دمیج کم میکنه(a,y,a,x)اگه بشه اینو با چند تا حرکت دیگه ترکیب کرد فکر کنم بشه راحت بالای 50% دمیج کم کرد از حریف........
+
از wonder woman خیلی بدم میاد! |:

یا پیغمبر چی کار کردی تو! این همه دکمه رو در عرض چند ثانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به دوستان پیشنهاد میکنم بخش های مختلف Battle رو انلاک کنن اول از همه برن تو کارش! مسابقات جالبی داره!!
حفظ کردنیم از بدو تولد خوب بود:d

---------- نوشته در 06:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:23 PM ارسال شده بود ----------

عرفان جون شرمنده.من بد برداشت کرده بودم در مورد اون ویدیو با flash.اون حرکتی که میزدی یه تکنیک بود که در حقیقت کنسل کردن خود همون حرکت هست برای گیج کردن حریف.در MK9 این کار رو با kabal هم انجام میدادی اگه اشتباه نکنم.
ولی این کار در injustice خیلی سریع تر از mk هست و من اصلا متوجه نشده بودم داری چیکار میکنی.
به همین صورت که ویدیو میگیری خوب هست و نیازی به تعییر نیست.دمت گرم.
ولی یه سوال ... سرعت دستت یکمی غیر طبیعی نیست به نظرت؟بچه های تاپیک ، یکی یکی دارن از بازی انصراف میدن.:d
راستی در بازی باگ هم پیدا کردی؟
توضیح:در mk9 عرفان موفق شد سایرکس رو غیب کنه.(با استفاده از یه باگ).البته چند تا دیگه هم هست.
...
راستی کارکتر مورد علاقه ی من چطوره؟قوی ساختنش؟:xharley quinn
ای بابا دانیال جون تو چرا این حرف رو میزنی.تو که خودت کامپیوتر می خونی.
مغز من با فرمت 0 و 1 کار میکنه.همون باینری.زبان ماشین.:dدر ضمن ما قبلا gutar hero زیاد بازی میکردیم یادش گرامی دومین دلیلش اینه:d
من شخصا تا الان اصلا باگی مشاهده نکردم
در مورده شخصیت harley quinn هم زیاد بازی نکردم ولی خیلی خوب ساختنش از لحاظ combo و کارایی که تو بازی میکنه باعث میشه هیجان بازی بالا بره در کل حتما با این شخصیت بازی میکنم تو لیسته دانیال:d

در مورده شخصیت harley quinn هم زیاد بازی نکردم ولی خیلی خوب ساختنش از لحاظ combo و کارایی که تو بازی میکنه باعث میشه هیجان بازی بالا بره در کل حتما با این شخصیت بازی میکنم تو لیسته دانیال:d
من که هر وقت harley quinn رو انتخاب کنم،هیجانم خود به خود بالا میره.دیگه نیازی به combo و این حرف ها هم نیست:d
ولی خواهشن با harley quinn هم ویدیو بزار.هر چه زود تر.من منتظرما...

دستشون درد نکنه خیلی حال میده ولی به شدت جای عزیز دلم Scarecrow خالیه!!!!!!
هر چند توی یک کومبو تو Arena ی Arkham Asylum وقتی طرف رو شوت کنید به سمت در یکی از سلول ها و در رو بشکنه میاد و یه تزریق می زنه به یارو و یه توهم اساسی ایجاد می کنه! :d

این ضربه که میزنن طرف از بک گراند خارج میشه واقعآ جذاب هست تو محیط های مختلف!
از همه باحالتر هم زندان Arkham Asylum هستش!
باگ هم سوپرمن رو که بردارید قسمت Battle! اگه ببازین میوفته زمین بعد که پا میشه شنلش از بدنش رد میشه میاد جلوش عین دامن میشه!
البته همیشه این اتفاق نمی افته!!

من که فعلا دارم واسه iPad رو بازی میکنم تا هفته دیکه واسه xbox رو بگیرم خیلی حال میده دوستانی که iPhone و یا iPad دارن حتما دانلودش کنن

death stroke هم خوبه.
یه کمبو ساده داره که به تنهایی بالای 25% دمیج کم میکنه(a,y,a,x)اگه بشه اینو با چند تا حرکت دیگه ترکیب کرد فکر کنم بشه راحت بالای 50% دمیج کم کرد از حریف........
+
از wonder woman خیلی بدم میاد! |:
اره منم دارم با دف استروک تمرین میکنم تا حالا تونستم یه کامبو 38 درصد بزنم ولی نمیدونم چه جوری ترکیب کنم تا rt+lt هم بشه باهاش زد

بابا ایول به شماها رفتید توی کار نسخه اصلی >:d< من دو روزی هست سرگرم دمو هستم تاپیک X هم هست رومون نمی شه نظر بدیم ! تجربه دمو بازی می گه این بازی هم ارزش خریدن داره بی شک و هم وقت گذاشتن شدید!

کلا توی دمو روی بتمن سوار بودم و فکر کنم توی بازی اصلی چهار شخصیت " بتمن " و " سوپر من " و " فلش " و " Hawkgirl " محور انتخاب هام باشه...

اولین نکته ای که واقعا نظرمو جلب کرد سیستم دسترسی به کمبوها بود که با یک STOP به کمبوهای پرکاربرد دسترسی داری در کنارش می تونی بهترینش هاش رو برای خودت HIGHLIGHT کنی واقعا از اینش خیلی خوشم اومد...

استفاده از محیط بازی هم خیلی توپ هستش وقتی که در حین درگیری و تحرک کامل انجامش بدی ! اون اوایلش یک جا می ایستادم و با فکر کاملا قبلی منتظر انجامش بودم بعدش رفته رفته دیدم فقط وقتی این محیط استفاده ازش حال می ده که در حین درگیری و زدن کمبو و تحرک ازش استفاده کنی کاری که زن شگفت انگیز تا دلش خواست روم انجام داد!

روی بالانس شخصیت ها نمی شه نظر داد با دمو ولی روی Hard با زن شگفت انگیز و خود بتمن مبارزه واقعا روونی داشتم و در جریان ، ولی وقتی به Lex Luthor زسیدم ( اگر اسمشو اشتباه نگفته باشم ) طعم کمبوهای تکراری و مسخره و هیکل بزرگ و نبود تعادل چشیبدم که تا به صفحه نیگاه کردم دیدم توی شکم ایشون هستم و چند صربه خوردم و فرمان آتش از اسمون اومده و هی این روند تکرار شد و تکرار شد ... در کل فکر کنم ایشون بتونه جای ملینا رو توی MK از نظر روند زجر آور مبارزه بگیره...

شخصیت جوکر رو خیلی دوست دارم ولی از شخصیت جوکر روی کاور بازی واقعا بدم می آد که گند زده به کاور بازی... ( بک گراند بازی هم که زن شگفت انگیز داره از خجالت بتمن در می یاد ، ناخود آگاه یاد منو MK افتادم و مشت اسکورپین و ساب زیرو ... کلا یکم کرم دارن از این نظر سازنده ها:d)

آخرین ویرایش:
دوستان من بازی مورتال کامبت و فایتینگ تا حالا درست بازی نکردم . اصلا بازی نکردم فقط بعضی موقع ها تو گیم نت :d
حالا خیلی طلبه شدم این بازی رو بگیرم . من که هیچی از کمبو های مورتال کامبت و اینا سر در نمیارم میتونم این بازی رو انجام بدم ؟
بازیش قشنگه ؟ خوبه ؟ خط داستانی داره ؟

دوستان من بازی مورتال کامبت و فایتینگ تا حالا درست بازی نکردم . اصلا بازی نکردم فقط بعضی موقع ها تو گیم نت
:d
حالا خیلی طلبه شدم این بازی رو بگیرم . من که هیچی از کمبو های مورتال کامبت و اینا سر در نمیارم میتونم این بازی رو انجام بدم ؟
بازیش قشنگه ؟ خوبه ؟ خط داستانی داره ؟

عالیه! کمبو هم اولش اموزش داره! بعد هم دستت میاد! خط داستانی هم داره! البته داستان خاصی نداره!
خیلی خوبه بگیر!

واو بازی بینظیره ! خیلی از تغییراتی رو که تو این بازی دیدم باید تو کامبت بعدیم بذارن مثل سیستم گارد گرفتن که طرف تو کمبت خیلی راحت 15 دقیقه گارد میگرفت و تمام کمبوهای ما کشک میشد :|
کاراکترا خیلی سنگین شدن اینجا و کمبوهاشون عالیه و خوبیشون تعامل با محیطیه که دارن !
گرافیکشم عالیه واقعا ولی نسسبت به کمبت کارکردن باهاشون سخت تره که فکر کنم چون تازه اینو شروع کردم اینجوری بنظر میاد.
متاسفانه بازی حالت tag team نداره و خیلی از این بابت ناراحتم ولی co-op داره...

این Aquaman لعنتی خیلی قویه! :|
امروز یکی از دوستام گرفته بودش زد ما رو ترکوند!
فقط با night wing تونستم بزنمش................

این آکوآمن که خیلی بــوقــــــــ تشریف دارن:d
تو یکی از بتلا با این میله 3 شاخش یه حرکت زد 12 Hit شد! قشنگ گوشت چرخکرده شدم:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or