Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوش دسترینشون the flash هست که هم سریعه و تنده هم حرکاتش نرم و روان هست.

شدیدا پیشنهاد میشه.

و Green Arrow.
شلیک کردن تیر برای قطع کردن حرکات دشمن خیلی خوبه.
با این کارکتر battles classic رو روی hard رفتم فقط جلوی سوپرمن خط اول جونم تموم شد.

سلام

من تازه بازی رو گرفتم

چه جوری می تونم از محیط استفاده کنم ؟ یا مثلا محیط بازی رو توی مبارزه تغییر بدم و حریفو پرت کنم توی رینگ دیگه ؟

به نظرتون بهترین مبارز کدومه ؟ که کمبو هاش راحت و آسون باشه ؟

راهنمایی چیزی نیست ؟

خوش دسترینشون the flash هست که هم سریعه و تنده هم حرکاتش نرم و روان هست.
و Green Arrow.
توی این مدتی که بازی کردم به این نتیجه رسیدم که هر فردی با یه شخصیت راحت تره و با اون بهتر بازی میکنه.
مثلا من خودم با deathstork،Night wing و Cat woman راحت ترم و به نظرم اینا خیلی خوش دس هستن در حالی که یکی دیگه از دوستام اصلا نمیتونه با night wing یا cat woman بازی کنه!(و من خودم با green arrow نمیتونم بازی کنم)

تنها کرکتری که تا اینجا تو بتل تونستم دفعه اول سوپرمن رو باهاش شکست بدم Cat woman بود! خودمم باورم نمیشد!
و این دوستمون هم راست میگه! هرکی با یکی راحته! با یه شخصیتی حال میکنه! بخش Star labs هم عالیه! مودهای بتمن خیلی خوب بود!

به نظرتون بهترین مبارز کدومه ؟ که کمبو هاش راحت و آسون باشه ؟

راهنمایی چیزی نیست ؟

استفاده از محیط برا هر کرکتری متفاوت هست! مثلآ اگه ماشین اون پشت باشه! فقط هیرو ها( مثل Superman , ....) و کرکترهای عظیم الجثه میتونن برش دارن پرت کنن! یه سری مثل بتمن و کتوومن منفجرش میکنن یه سری هم ازش برا پرش از سر حریف و خارج شدن از گوشه استفاده میکنن! با دکمه RB!!
برای پرت کردن حریف تو یه بک گراند دیگه هم! باید حریفت گوشه باشه! بسته به محیط چپ یا راست! بعد Aو جهت عقب رو بگیری!
کاراکترا هم همه خوبن هر کدوم یه مدل هستن! هیچ کدوم هم اسون نیستن! همه کمبو ترکیبی دارن!!

اگه برای دفاع هم مثل مورتال کامبت دکمه جداگانه ای تعریف میشد دیگه میشد همه چی perfect...

الان اگه توجه کنید بیشتر هدف روی کتک کاری و تخریب بوسیله محیط هست و به دلیل تعریف نشدن دکمه ای ثابت برای گرفتن دفاع یا گارد بازی بیشتر با هدف بزن تا نخوری جلو میره...

اگه برای دفاع هم مثل مورتال کامبت دکمه جداگانه ای تعریف میشد دیگه میشد همه چی perfect...

الان اگه توجه کنید بیشتر هدف روی کتک کاری و تخریب بوسیله محیط هست و به دلیل تعریف نشدن دکمه ای ثابت برای گرفتن دفاع یا گارد بازی بیشتر با هدف بزن تا نخوری جلو میره...

من که همیشه دفاعو تو مورتال off میکنم.
دفاع بچه بازیه :) :دی

Ares واقعا خیلی قویه!!
اصلا یک کمبوهایی داره که بزنی جون اولی تموم میشه!!به سختی میمیره.
دوستانی که نمی دونن باید بگم که وقتی بازی رو دو نفره بازی کنید وقتی که Start رو بزنید کمبو های مربوط به شخصیتتون رو نشون میده که خیلی به کارتون میاد.

من فقط برای 3 نفر رو باز کردم.یکشیون هم solomon grundyبود که با تموم کردن classic battleروی درجه mediumباز شد.
توی بخش Archive میتونید با Armory Key هایی که بدست میارید costume دوم رو برای کاراکتر ها باز کنید.
اگه اشتباه نکنم یه costume سوم هم هر کدوم از کاراکتر ها دارن.(مثلا برای همون solomon grundy که با تموم کردن classic battle باز میشه.)
من الان برای nightwing یدونه costume به اسم New 52 باز کردم ولی هر چقدر فکر میکنم یادم نیست چجوری بازش کردم! D:
+
Flash هم خیلی کاراکتر خوبیه!
ممکنه اول که باهاش بازی میکنید زیاد نتویند باهاش کاری کنید ولی وقتی به کمبو هاش عادت کنید و بتونید چندتا کمبو رو ترکیب کنید خیلی قوی میشه!
البته برای من nightwing جایگاه خاصی داره و خیلی خیلی باهاش راحتم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or