Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان شما دارید نسخه p2p بازی میکنید؟؟
بعد بازی ای که p2p هستو میشه بعد از ریلیز پچش کرد؟
یا باید حتما نسخه ی رسمیش باشه تا پچ بشه؟؟

من تاحالا فایتینگ به جز تیکن و کمبت بازی نکرده بودم ولی انقدر دوستان از این بازی تعریف کردن که بالاخره منم گرفتم ولی الان میتونم بگم عالیه، دقیقا اون حسی رو دارم که وقتی اولین بار مورتال کمبت رو تو سگا و تیکن رو تو PS1 بازی میکردم، هنوز کاراکتر مورد علاقمو نتونستم پیدا کنم ولی الان با DeathStroke و Ares و GreenLantern و Raven و Superman ارتباط خوبی برقرار کردم.
تنوع بازی خیلی خوبه، مودهای جالبی داره فقط به نظرم جای چندتا کاراکتر مثل X-Men و 4Fantastic خالیه اونوقت به جاش 6تا کاراکتر از بتمن داره
در کل این بازی بهم خیلی چسبید چون نه منتظرش بودم نه فکر میکردم بخرمش ولی الان میگم عالیه

تنوع بازی خیلی خوبه، مودهای جالبی داره فقط به نظرم جای چندتا کاراکتر مثل X-Men و 4Fantastic خالیه اونوقت به جاش 6تا کاراکتر از بتمن داره
اینایی که اسم بردی به همراه اسپایدرمن و هالک و خیلیای دیگه چون مال Marvel ان و نه DC وارنر براس حقوق استفاده ازشون رو نداره.

واییی یعنی موقع عرضه این بیاد با کله میگیرم season pass:dهرچی بازی میکنم کمبو های جدید میشه ساخت خیلی بیشتر از mk9 حال میده

Gv9Y3yhl.jpg

مرموزترین شخصیت ها واقا باهاشون حال میکنم
12-illustration-artwork.jpg
2232575-new52.jpg
واینم gf ام از الان بگم:d
KILLER_FROST.png

آخرین ویرایش:
یک فایتینگ بسیار خوب برای طرفداران این سبک.
5 شنبه این بازی را خریداری کردم و شروع به بازی کردن آن کردم. بسیار از این بازی لذت بردم. با توجه به این که من بیشتر با مکانیزم Mortal Kombat و Street Fighter راحت‌تر هستم، Injustice مرزی بین این دو تا سری ایجاد کرده که واقع باب میل منه.
با دو شخصیت در Injustice خیلی خوب ارتباط برقرار کردم:

The Flash
Green Lantern

به خصوص با The Flash که خیلی فرز و سریعه و رفلکس بدنی او بسیار عالیه...!

دوستانی که به لایو دسترسی دارن توصیه میکنم دمو رو بگیرن اگر دو دل باشن تو گرفتن بازی
حجمش هم فقط 400 مگه
قشنگ سبک مبارزش دستتون میاد ، همونطور که دوستان گفتن بین SF و MK هست

یک فایتینگ بسیار خوب برای طرفداران این سبک.
5 شنبه این بازی را خریداری کردم و شروع به بازی کردن آن کردم. بسیار از این بازی لذت بردم. با توجه به این که من بیشتر با مکانیزم Mortal Kombat و Street Fighter راحت‌تر هستم، Injustice مرزی بین این دو تا سری ایجاد کرده که واقع باب میل منه.
با دو شخصیت در Injustice خیلی خوب ارتباط برقرار کردم:

The Flash
Green Lantern

به خصوص با The Flash که خیلی فرز و سریعه و رفلکس بدنی او بسیار عالیه...!
البته مکانیزمش با استریت فایتر خیلی فرق داره. این بازی در واقع یه ورژن سوپرهیرویی از مورتال کامبته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or