Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حیف که بن شدم وگرنه قرار میزاشتیم live یه کل کل مشتی میکردیم...

در ضمن زیاد بازی کنی چشماتو نابود میکنیا....
واسه بن که واقا متاسفم داداش حیف شد منم خیلی دوست داشتم mk9 میزدیم هرکی mk9 انلاین بازی میکنه ادد کنه یه نشستی داشته باشیم:d

کمبو بر چند اساسه اول باید ببینی دکمه های special هر شخصیت چیه البته این بازی خیلی پیچیده هر شخصیت برای خودش character power داره که با دکمه B میتونی استفاده کنی و همه شخصیتها یه عقب A وجلو A دارن که میتونی همشونی با کمبو ترکیب کنی حالا بماند از محیط هم میتونی برای ادامه کمبو که میزنی استفاده کنی بعد باید تمرین کنی تا دستت به کمبو هاش عادت کنه بعد باید combo attack تمرین کنی بعد ترکیب کنی با special تا یه کمبو چند hit بزنی با damage بالا اگه از enhance استفاده نکنی میتونی کمبوتو با super move تمومش کنی برای اینکه هر دفعه نری تو move list وقتی وارده move list میشی برای مثال قسمت special moves که رفتی رو هر یک از special دکمه Y رو بزنی برات favorite میکنه وقتی بازی میکنی بالای صفحه لیست favorite میاد بعد اینکه کامل دستت اومد بعد با چند ضرب قاطیش میکنی میشه combo چند تا ویدیو گذاشتم ببینی دستت میاد دو چیزی که واقا مهمه اینکه از فیزیک و استراتژیکی که برای هر کارکتر که میخوای ازش استفاده کنی خیلی مهمه.

ممنون عرفان جان! آقا یه ویدئو از the Flash بذار من امیدم رو به دست بیارم! چون هرکاری میکنم چیزی که میخوام نمیشه! فکر کنم محدود ترین کاراکتر رو فلش ساختن! کرکتر محبوب من رو نابود کردن!
تو بازیه Mortal VS DC فلش خیلی حرکاته معرکه ای داشت! ولی اینجا چندتا حرکت محدوده! شاید هم من نتونستم بزنم!

ممنون عرفان جان! آقا یه ویدئو از the Flash بذار من امیدم رو به دست بیارم! چون هرکاری میکنم چیزی که میخوام نمیشه! فکر کنم محدود ترین کاراکتر رو فلش ساختن! کرکتر محبوب من رو نابود کردن!
تو بازیه Mortal VS DC فلش خیلی حرکاته معرکه ای داشت! ولی اینجا چندتا حرکت محدوده! شاید هم من نتونستم بزنم!
داداش این حرفو نزن چون سخترین کمبوهارو the flash داره باید از تمام قابلیتهاش استفاده کنی

اینم 2تا کمبو که امشب با the flash ساختم حتما ببینید
Download the.flash1.m4v @ UppIT
و
Download the.flash2.m4v @ UppIT

حیف که بن شدم وگرنه قرار میزاشتیم live یه کل کل مشتی میکردیم...

در ضمن زیاد بازی کنی چشماتو نابود میکنیا....
گوش نکن عرفان.حریف میخواد تو رو از میدون به در کنه:d
راستی عرفان.ویدیو اول از flash؛حجمش خیلی زیاده.22 مگ.چرا کاتش نکردی و فقط قسمت کمبو رو نزاشتی؟
اگه نرم افزاری برای cut کردن نداری بگو تا معرفی کنیم.

آخرین ویرایش:
گوش نکن عرفان.حریف میخواد تو رو از میدون به در کنه:d
راستی عرفان.ویدیو اول از flash؛حجمش خیلی زیاده.22 مگ.چرا کاتش نکردی و فقط قسمت کمبو رو نزاشتی؟
اگه نرم افزاری برای cut کردن نداری بگو تا معرفی کنیم.
ویدیو اول حتی 1 ثانیه اش هم اضافه نیست یکم طولانی بود ولی ارزش دانلود داره دانیال بگیر پشیمون نمیشی

ویدیو اول حتی 1 ثانیه اش هم اضافه نیست یکم طولانی بود ولی ارزش دانلود داره دانیال بگیر پشیمون نمیشی
اگه برات ممکنه هم فایلهاتو تو یه فایل زیپ کن همه رو یه جا دانلود کنیم.

به نظرتون بهترین و قویترین کاراکتر بازی کیه؟

من وقتی یه کمبو 25% میزدم خودم کلی حال میکردم و تا یه هفته جشن میگرفتم!:d
الان که کمبو های آقا عرفان و میبینم به این فکر میوفتم که کلا بازی های فایتینگو بزارم کنار!:|

اگه برات ممکنه هم فایلهاتو تو یه فایل زیپ کن همه رو یه جا دانلود کنیم.

به نظرتون بهترین و قویترین کاراکتر بازی کیه؟

من خودم به شخصه با green arrow بیشتر حال میکنم>:)

من وقتی یه کمبو 25% میزدم خودم کلی حال میکردم و تا یه هفته جشن میگرفتم!:d
الان که کمبو های آقا عرفان و میبینم به این فکر میوفتم که کلا بازی های فایتینگو بزارم کنار!:|

منم همینطور:|

و

سلام دوستان حتما 2 تا ویدیو که اقا عرفان با شخصیت the flash گذاشت ببینید واقا تو شوک ام هنوز با این که اولین ویدیو حجمش 21 m ولی ارزش دانلود داره عالی بود اقا عرفان منتظره بقیه کمبو ها هستم

و

عرفان جان دستت درد نکنه! آقایی!
این دوتا ویدئو رو دارم میگیرم! دیدم میام میگم نطرم رو!
با توضیحاتی که دادی خودم نشستم چند ساعت تمرین کردم با فلش! یکم دستم راه افتاد بهتر شد! ولی بازم انتظارم بیشتره!
ویدئوت رو ببینم چه کردی!
خودایی ولی خیلی با فلش حال میکنم! green arrow هم خوب بود! بقیه رو خیلی نرفتم!!

---------- نوشته در 03:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:12 PM ارسال شده بود ----------

oO ویدئوها رو دیدم اولی به غیر اون چند ثانیه که رو هوا بود!( که عالی هم بود) بقیش چرا هی میدوئیدی؟
دومی هم واقعآ معرکه بود! دمت گرم!
اون حرکتی که میشست بعد با سرعت میدوئید با چه دکمهای هست؟
بازم دستت درد نکنه!

عرفان جان دستت درد نکنه! آقایی!
این دوتا ویدئو رو دارم میگیرم! دیدم میام میگم نطرم رو!
با توضیحاتی که دادی خودم نشستم چند ساعت تمرین کردم با فلش! یکم دستم راه افتاد بهتر شد! ولی بازم انتظارم بیشتره!
ویدئوت رو ببینم چه کردی!
خودایی ولی خیلی با فلش حال میکنم! green arrow هم خوب بود! بقیه رو خیلی نرفتم!!

---------- نوشته در 03:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:12 PM ارسال شده بود ----------

oO ویدئوها رو دیدم اولی به غیر اون چند ثانیه که رو هوا بود!( که عالی هم بود) بقیش چرا هی میدوئیدی؟
دومی هم واقعآ معرکه بود! دمت گرم!
اون حرکتی که میشست بعد با سرعت میدوئید با چه دکمهای هست؟
بازم دستت درد نکنه!
ویدیو اول که اخرش میدویدم چون سخت بود حرکتش انجام میدادم چند بار پشت سره هم که تو گیج کردن حریفت خیلی تاثیر داره این حرکت باید دوبار پایین بعد دکمه Y رو بزنی بعد دش کنی و با دکمه Y.B.A تمومش کنی کنسلش هم که تو ویدیو گذاشتم اینا همه بر میگرده به استراتژیک خودت:)

یا پیغمبر چی کار کردی تو! این همه دکمه رو در عرض چند ثانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به دوستان پیشنهاد میکنم بخش های مختلف Battle رو انلاک کنن اول از همه برن تو کارش! مسابقات جالبی داره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or