RESPECT#اینم 2تا کمبو که امشب با the flash ساختم حتما ببینید
Download the.flash1.m4v @ UppIT
و
Download the.flash2.m4v @ UppIT
:worthy:RESPECT#اینم 2تا کمبو که امشب با the flash ساختم حتما ببینید
Download the.flash1.m4v @ UppIT
و
Download the.flash2.m4v @ UppIT
:worthy:
harley quinnحفظ کردنیم از بدو تولد خوب بود:dیا پیغمبر چی کار کردی تو! این همه دکمه رو در عرض چند ثانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به دوستان پیشنهاد میکنم بخش های مختلف Battle رو انلاک کنن اول از همه برن تو کارش! مسابقات جالبی داره!!
ای بابا دانیال جون تو چرا این حرف رو میزنی.تو که خودت کامپیوتر می خونی.عرفان جون شرمنده.من بد برداشت کرده بودم در مورد اون ویدیو با flash.اون حرکتی که میزدی یه تکنیک بود که در حقیقت کنسل کردن خود همون حرکت هست برای گیج کردن حریف.در MK9 این کار رو با kabal هم انجام میدادی اگه اشتباه نکنم.
ولی این کار در injustice خیلی سریع تر از mk هست و من اصلا متوجه نشده بودم داری چیکار میکنی.
به همین صورت که ویدیو میگیری خوب هست و نیازی به تعییر نیست.دمت گرم.
ولی یه سوال ... سرعت دستت یکمی غیر طبیعی نیست به نظرت؟بچه های تاپیک ، یکی یکی دارن از بازی انصراف میدن.:d
راستی در بازی باگ هم پیدا کردی؟
توضیح:در mk9 عرفان موفق شد سایرکس رو غیب کنه.(با استفاده از یه باگ).البته چند تا دیگه هم هست.
...
راستی کارکتر مورد علاقه ی من چطوره؟قوی ساختنش؟harley quinn
من که هر وقت harley quinn رو انتخاب کنم،هیجانم خود به خود بالا میره.دیگه نیازی به combo و این حرف ها هم نیست:dدر مورده شخصیت harley quinn هم زیاد بازی نکردم ولی خیلی خوب ساختنش از لحاظ combo و کارایی که تو بازی میکنه باعث میشه هیجان بازی بالا بره در کل حتما با این شخصیت بازی میکنم تو لیسته دانیال:d
اره منم دارم با دف استروک تمرین میکنم تا حالا تونستم یه کامبو 38 درصد بزنم ولی نمیدونم چه جوری ترکیب کنم تا rt+lt هم بشه باهاش زدdeath stroke هم خوبه.
یه کمبو ساده داره که به تنهایی بالای 25% دمیج کم میکنه(a,y,a,x)اگه بشه اینو با چند تا حرکت دیگه ترکیب کرد فکر کنم بشه راحت بالای 50% دمیج کم کرد از حریف........
+
از wonder woman خیلی بدم میاد! |:
دوستان من بازی مورتال کامبت و فایتینگ تا حالا درست بازی نکردم . اصلا بازی نکردم فقط بعضی موقع ها تو گیم نت
:d
حالا خیلی طلبه شدم این بازی رو بگیرم . من که هیچی از کمبو های مورتال کامبت و اینا سر در نمیارم میتونم این بازی رو انجام بدم ؟
بازیش قشنگه ؟ خوبه ؟ خط داستانی داره ؟

این Aquaman لعنتی خیلی قویه!
امروز یکی از دوستام گرفته بودش زد ما رو ترکوند!
فقط با night wing تونستم بزنمش................