Infernal

infernal-header.jpg

infernal-ranking.jpg

به جرات ميتونم بگم يکي از بهترين بازيهاي سوم شخصي که بازي کردم infernal(شيطان صفت) بوده که با گرافيک و کنترل و گيم پلي روان خودش هر گيمري را مجذوب خودش ميکند.
1.jpg

Graphic‌:

گرافيک اين بازي واقعا فوق العاده هست و داراي افکتهاي بصري بسيار چشم نوازيست.

نور پردازي فوق العاده ، بافت هاي با کيفيت ، لبه هاي نرم ، frame rate بسيار مناسب(بر روي سيستمهاي متوسط هم با کيفيت خوبي اجرا ميشه)

گرافيک محيط واقعا فوق العاده هست .

بارش برف ، دود ، انفجار ، همه و همه عالي هستند.

با وجود اين گرافيک خيره کننده infernal در يک سيستم متوسط بسيار روان اجرا ميشود و اين يک حسن براي بازيست.

فيزيک و گرافيک infernal جزء بازيهاي نسل بعد به حساب مياد زيرا فيزيک اين بازي بر پايه ي ageia‌ ميباشد که فيزيک فوق العاده طبيعي را به وجود آورده است.

در بين مراحل هم فيلم هايي پخش ميشه که با گرافيک خود بازي درست شده.

موزيک و صداگذاري :

موزيک شيطان صفت کاملا هماهنگ با بازي ميباشد و هيجان خوبي را به وجود مي آورد و ضرب آهنگ خوبي دارد.

صداگذاري نيز با ظرافت خاصي کار شده ، به عنوان مثال : صداي اسلحه ، انفجار ، محيط و ... همگي عالي و حرفه اي هستند.

ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد.

کيفيت ديالوگها فوق العاده هست.
2.jpg

Gameplay :

انعطاف پذيري بالا : ميتوانيد به اطراف بپريد و به ديوار تکيه بدين و ...

با نگه داشتن کليک سمت راست ميتوانيد از نيرويي که داريد استفاده کنيد که قدرت سلاحتان چند برابر ميشود.

نوآوري infernal که براي حل معماهاي ساده ي اين بازي هم بکار ميرود : با زدن q براي چند ثانيه ميتوانيد خودتان را به نقطه اي ديگر منتقل کنيد و سپس دستگاهي را از کار بياندازيد يا دري را باز کنيد و ...

کنترل بازي بسيار ساده و روان است و هيچ مشکلي ندارد.
3.jpg

در پايان اين بازي فوق العاده زيبا را به همه پيشنهاد ميکنم و مطمئن باشيد ارزش بارها بازي کردن را دارد.

از نظر من infernal بهترين بازي سال 85 و يکي از بهترين بازيهاي 2007 خواهد بود.
4.jpg

در مورد سوال اول شما درون بازی این کد ها را وارد کنید
ifumana Unlimited Mana
ifuammo Unlimited Ammo
ifdaura Aura Changes to Devil Aura
ifgdgun Gives Dual Pistol
ifgplasma Gives Plasma Gun
ifmdamage Increased Damage
و در مورد سوال دوم شما من منظور شما را متوجه نشدم

آقا من رسيدم به پروفسور ولف اين جاكشو من چجوري بايد بكشم ؟؟
همونجا كه زمين زير پاهات ميچرخه بايد چيكار كنم ؟؟ اون چيز زرد هارو منفجر ميكنم بعدش بايد چيكار كنم ؟؟
:confused: :confused:

آقا من رسيدم به پروفسور ولف اين جاكشو من چجوري بايد بكشم ؟؟
همونجا كه زمين زير پاهات ميچرخه بايد چيكار كنم ؟؟ اون چيز زرد هارو منفجر ميكنم بعدش بايد چيكار كنم ؟؟
:confused: :confused:
آقایون منم دقیقا همین جا گیر کردم! مگه کسی این بازی رو رد نکرده؟
این مرحله رو یادتون نمیاد؟ اینم عکسش:

infernal.JPG

آقایون منم دقیقا همین جا گیر کردم! مگه کسی این بازی رو رد نکرده؟
این مرحله رو یادتون نمیاد؟ اینم عکسش

اينقدر جواب ندادند تا خودم ردش كرم .
1.اول اون چيز زردها رو منفجر كن.
2.با استفاده از اون جادو كه اجسام جابجا ميكني اون توپ گرد هارو بنداز پايين.
3. بايد با پرفسور مبارزه كني.
4. روش كشتن پروفسور : با استفاده از روحت برو پشت پروفسور و كپسولهاي پشت سرشو بزن
تا پروفسور بمير.
5. من باز جلوتر گير كردم.
خيلي سخته اينجا كه گير كردم بعد ميرسي . يه جا هست اون توپ بزرگ كه بالاي مذابه رو ببرند
و بايد برم دنبالش انگار اما هيچ راهي پيدا نميكنم. 3-4 دقيقه هم بيشتر وقت ندارم كسي ميدونه كمك كنه .
حيف گرافيك اين بازي كه اين داستانشه . معماها واقعا بد قلق و بي معني هستند .

..من نمیدونم gs به این بازی چه امتیازی داده ولی واقعا میتونم بگم به عنوان کسی که بازی ها رو نقد میکنه نهایت امتیازی که میتونم به این بازی بدم نمره 6 یا همون fair خودمون هست... گرافیک بازی که در نهایت قدرت قرار داره :p بازی های سال 2004 مثل doom 3 از لحاظ گرافیکی بسیار سرتر از این بازی هستند... گیم پلی بازی هم هیچ چنگی به دل نمیزنه... قدرت های مختلفی که طول بازی به دستتون اضافه میشه هیچ هیجانی ایجاد نمیکنه... کلا ارزش 1000 تومن هم نداشت ;) این جور بازی ها به جای اینکه به من آرامش بدن...بیشتر باعث اعصاب خردی میشه

این جور بازی ها به جای اینکه به من آرامش بدن...بیشتر باعث اعصاب خردی میشه
دقيقا تاييد ميكنم توي هيچ بازي اعصابم خرد نشد از رد نكردن مرحله اما اين بازي واقعا رو اعصاب ميره !!!

دوست عزیز باید زنجیری که به پل ارتباطی وصل است را با تیر بزنی تا مسیر باز بشه تقریبا" سمت چپ اگر عکس بذاری بهتر راهنمایی میکنم

بابا شما دیگه کی هستین گرافیکش که بد نیست بعد شما به تنها کار مهمی که کردن توجه نکردهاید که بازی با این گرافیک چقدر حجمش کمه بدشم doom چه ربطی به این داره موتور دوم یک موتور گرافیکی به نام unreal هست

دوست عزیز باید زنجیری که به پل ارتباطی وصل است را با تیر بزنی تا مسیر باز بشه تقریبا" سمت چپ اگر عکس بذاری بهتر راهنمایی میکنم
آقا ممنون اگه نميگفتي فكر كنم حالا حالا مونده بودم
87.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or