Infernal

infernal-header.jpg

infernal-ranking.jpg

به جرات ميتونم بگم يکي از بهترين بازيهاي سوم شخصي که بازي کردم infernal(شيطان صفت) بوده که با گرافيک و کنترل و گيم پلي روان خودش هر گيمري را مجذوب خودش ميکند.
1.jpg

Graphic‌:

گرافيک اين بازي واقعا فوق العاده هست و داراي افکتهاي بصري بسيار چشم نوازيست.

نور پردازي فوق العاده ، بافت هاي با کيفيت ، لبه هاي نرم ، frame rate بسيار مناسب(بر روي سيستمهاي متوسط هم با کيفيت خوبي اجرا ميشه)

گرافيک محيط واقعا فوق العاده هست .

بارش برف ، دود ، انفجار ، همه و همه عالي هستند.

با وجود اين گرافيک خيره کننده infernal در يک سيستم متوسط بسيار روان اجرا ميشود و اين يک حسن براي بازيست.

فيزيک و گرافيک infernal جزء بازيهاي نسل بعد به حساب مياد زيرا فيزيک اين بازي بر پايه ي ageia‌ ميباشد که فيزيک فوق العاده طبيعي را به وجود آورده است.

در بين مراحل هم فيلم هايي پخش ميشه که با گرافيک خود بازي درست شده.

موزيک و صداگذاري :

موزيک شيطان صفت کاملا هماهنگ با بازي ميباشد و هيجان خوبي را به وجود مي آورد و ضرب آهنگ خوبي دارد.

صداگذاري نيز با ظرافت خاصي کار شده ، به عنوان مثال : صداي اسلحه ، انفجار ، محيط و ... همگي عالي و حرفه اي هستند.

ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد.

کيفيت ديالوگها فوق العاده هست.
2.jpg

Gameplay :

انعطاف پذيري بالا : ميتوانيد به اطراف بپريد و به ديوار تکيه بدين و ...

با نگه داشتن کليک سمت راست ميتوانيد از نيرويي که داريد استفاده کنيد که قدرت سلاحتان چند برابر ميشود.

نوآوري infernal که براي حل معماهاي ساده ي اين بازي هم بکار ميرود : با زدن q براي چند ثانيه ميتوانيد خودتان را به نقطه اي ديگر منتقل کنيد و سپس دستگاهي را از کار بياندازيد يا دري را باز کنيد و ...

کنترل بازي بسيار ساده و روان است و هيچ مشکلي ندارد.
3.jpg

در پايان اين بازي فوق العاده زيبا را به همه پيشنهاد ميکنم و مطمئن باشيد ارزش بارها بازي کردن را دارد.

از نظر من infernal بهترين بازي سال 85 و يکي از بهترين بازيهاي 2007 خواهد بود.
4.jpg

سلام .
من اين بازي رو گرفتم .
برام خيلي جالب بود كه دوستمون بهش امتياز 10 داده !! :confused:
امتياز من شخصا به اين بازي 6 از 10 هست . البته اونم فقط به خاطر گرافيك خوبش ! ;)

دوستان اونجاییش که میری تو کلیسا بع میرسه به دختر مو قرمزه و بعدم یه سری صفحه های قرمز رنگ هستن که اگه برسن بهت میمیری من اونجا موندم چی کار کنم یکی کمک کنه لطفا.

عاليه هم داستانش هم خود بازي با اين گرافيكه توپش روي 6600gt رو بالاترين حالت ها كاملا روونه كه اين يه معجزس جالب اين كه hdr با anti با هم تو اين بازي اجرا مي شن و اصلا به بي كيفيتيه half life 2: eposide 1 نيست.(اولين بازي بود كه تونست اين كارو بكنه.)

آخرین ویرایش:
بازی که عرضه شده دیگه تریلر میخاد چی کار علی جان!(اسمتون رو درست گفتم؟)

عاليه هم داستانش هم خود بازي با اين گرافيكه توپش روي 6600gt رو بالاترين حالت ها كاملا روونه كه اين يه معجزس
این نشون دهنده اینه که گرافیک بازی ضعیفه

بازی که عرضه شده دیگه تریلر میخاد چی کار علی جان!(اسمتون رو درست گفتم؟)
این نشون دهنده اینه که گرافیک بازی ضعیفه
بله اسم رو درست گفتين جواد جان(اسمتون رو درست گفتم؟) :)
بازي تو آمريکا 8 may منتشر ميشه به خاطر همين براش تريلر مياد.
براي خيلي از بازيها بعد از عرضه هم تريلر مياد.:-"
اتفاقا گرافيک بازي فوق العاده عاليه.
شما خودت بازي کردي؟ :confused:
فکر نميکنم بازي کرده باشي چون اگه بازي کرده بودي درباره ي گرافيکش اينطوري نظر نميدادي!
فيزيک فوق العاده ، شفافيت ،‌ نورپردازي خوب ، بافتهاي با کيفيت ، افکتهاي عالي و ... :love:
call of duty 2 هم رو يه سيستم معمولي با frame rate‌مناسب اجرا ميشد ، پس تو ميگي گرافيک cod 2 هم ضعيفه ؟!؟!

داستان بازي :

Infernal ، یک داستان ساختگی و فانتزی در رابطه با بهشت و جهنم را به تصویر می کشد . در این بازی گروه های جهنمی با گروه های بهشتی در یک دنیای مدرن و خیالی در حال جنگ هستند . قهرمان این بازی Ryan Lennox نام دارد . او یک از بهترین ماموران CIA بوده است و برای EtherLight یعنی سردسته ی گروه بهشتی کار می کرد و در حل کردن مشکلات و انجام ماموریت های مختلف و خطرناک نیز توانایی زیادی داشته و دارد . اما روزی او توسط همکارانش در CIA به خاطر دلایلی مبهم مورد هجوم قرار می گیرد و در نتیجه Ryan مجبور به فرار از دستشان می کند . او توسط Lucius Black با فردی به نام Abyss یعنی سردسته ی گروه جهنمی معرفی می شود و Ryan بعد از مشاهده ی رفتار غیز منتظره ی گروه CIA با او و اخراج از گروه EtherLight تصمیم می گیرد که با Abyss ملاقات کند . بعد از ملاقات این دو با یکدیگر ، Abyss پیشنهاد عضویت در گروه جهنمیش را به Ryan می دهد و Ryan نیز با شک و تردید این پیشنهاد را می پذیر و سپس Abyss نیرویی به اسم Mana را به او می دهد و Ryan به وسیله ی این نیرو می تواند دشمنانش را از پای در آورد ، برای لحظه ای ناپدید شود و همچنین می تواند در یک زمان بسیار کوتاه به نقطه ای دیگر منتقل شود . اکنون Ryan علاوه بر وظیفه ی کشتن افراد گروه بهشتی سر دسته های آن ها ، می خواهد بداند که چرا EtherLight او را از گروهش اخراج کرد و چرا Abyss او را برای عضویت در گروهش انتخاب کرد . در طول بازی هم Luciuc Black که یکی از زیر دست های Abyss هست ماموریت ها را به او می دهد او را راهنمایی می کند . اما جالب اینجاست که بدانید گروه های بهشتی در این بازی چه کارهایی را انجام می دهند . آن ها در این بازی می خواهند تمام انسان های بدکار را از روی زمین پاک کنند . آن ها همچنین با استفاده از انرژی خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی ماده ای ساخته است که به وسیله ی آن ، ذهن انسان ها را پاک سازی کرده و از آن ها افرادی خوب و با ایمان بوجود می آورند .

امتياز جديد و منصفانه من به بازي :

infernal-ranking-gu.jpg

بله اسم رو درست گفتين جواد جان(اسمتون رو درست گفتم؟) :)
بله اقا، درست گفتی :biggrin1:

شما خودت بازي کردي؟ :confused:
نه والا...هنوز وقت نشده :biggrin1:
call of duty 2 هم رو يه سيستم معمولي با frame rate‌مناسب اجرا ميشد ، پس تو ميگي گرافيک cod 2 هم ضعيفه ؟!؟!
شما خودت داری میگی سیستم معمولی...پس گرافیکش هم در سطح معمولی نشون میداد!!! نه در اخرین حد گرافیک ، cod2 روی آخرین تنظیمات با کارت های high end مشکل داشت و دچار افت فرم میشد که با آخرین درایور کارت گرافیک مشکل حل شد

وقتی یک بازی با یک سخت افزار معمولی رو به low end میاد آخرین گرافیکش رو نشون مییده تازه HDR+aa .... معلومه این بازی ضعف داره از لحاظ گرافیکی ..وگرنه برای این کار به یک سیتم high end نیاز داشت

بله اقا، درست گفتی :biggrin1:
نه والا...هنوز وقت نشده :biggrin1:
شما خودت داری میگی سیستم معمولی...پس گرافیکش هم در سطح معمولی نشون میداد!!! نه در اخرین حد گرافیک ، cod2 روی آخرین تنظیمات با کارت های high end مشکل داشت و دچار افت فرم میشد که با آخرین درایور کارت گرافیک مشکل حل شد
وقتی یک بازی با یک سخت افزار معمولی رو به low end میاد آخرین گرافیکش رو نشون مییده تازه HDR+aa .... معلومه این بازی ضعف داره از لحاظ گرافیکی ..وگرنه برای این کار به یک سیتم high end نیاز داشت
اتفاقا بازيهايي که با سيستمهاي قوي frame rate‌خوبي ندارن مشکل دارن.
حالا 1 بازي هم که رو سيستمهاي متوسط با کيفيت خوبي اجرا شده ، شما بياين ايراد بگيريد!
بازي HDR نداره! ولي افکتهاي فوق العاده اي داره.
با فعال کردن aa هم بايد سيستم قوي داشته باشين تا fr خوبي بگيرين.
ولي بدون aa رو حداکثر تنظيمات با رم 1 گيگ و يک کارت سري 7 عالي اجرا ميشه.

گیم پلی بازی واقعا جای کار زیادی داشت .. خیلی حالم گرفته شد بازی با این گرافیک خفن
ولی سبک که رو خیلی از کامپیوتر ها اجرا میشد gameplay ضعیفی داشته باشه فقط کافی بود
برای روایت داستان به جای اینکه دستی کار بکنن از کپچرموشن استفاده میکردن تا علاوه بر اینکه
طبیعی تر میشد صحنه های سریع و اکشن بیشتری میتونستن بسازن
چون اگر دقت کرده باشید بیشتر ( یا بهتر بگم تمام ) دموهای بازی فقط توش حرف میزنن
نه جنگی نه زد و خوردی حتی هنگام حرف زدن هم حرکتاشون خیلی کمه دیگه دموی اخر بازی
رو هم هیچکاری واسش نکردن همینجوری میزارن میرن بیرون ! این داره رو اعصاب من راه میره
گیم پلی بازی هم هر چی بیشتر میری یکنواخت میشه سعی کردن با قرار دادن قابلیتهاییی مثل
گرفتن سلامتی با جادو و تلپورت و ارتقا اونها بازی رو از یکنواختی در بیارن که از نظر من موفق نشدن
ولی خدایی گرافیکش نسبت به سیستمی که میخواد فوق العادست
( یه جا خونده بودم از یه تکنولوژی جدید برای ساخت موتور این بازی استفاده کردن )

عاليه هم داستانش هم خود بازي با اين گرافيكه توپش روي 6600gt رو بالاترين حالت ها كاملا روونه كه اين يه معجزس جالب اين كه hdr با anti با هم تو اين بازي اجرا مي شن و اصلا به بي كيفيتيه half life 2: eposide 1 نيست.(اولين بازي بود كه تونست اين كارو بكنه.)
دوست عزیز حرفه ی Game نویسی خیلی مهمه یک بازی مثل GTA با 4mx440 راحت با یک رم 256 با این قدرت
یک بازی مثل El Matador با رم یک گیگ هم رون نمیشه

من الان اینفرنالو با Ati Power Color 9550SE با رزولوشن 1152*864 با رم 512 با 2400 Celeron D
با اخرین detail بازی میکنم با anti 6x

من فکر کنم حدود 1 یا 1.5 ماه هست که این بازی تمام کردم از لحاظ گرافیک و داستان بد نبود.ولی از لحاظ محیط بازی خوب بود و محیط ها خسته کننده و تکراری نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or