Infernal

infernal-header.jpg

infernal-ranking.jpg

به جرات ميتونم بگم يکي از بهترين بازيهاي سوم شخصي که بازي کردم infernal(شيطان صفت) بوده که با گرافيک و کنترل و گيم پلي روان خودش هر گيمري را مجذوب خودش ميکند.
1.jpg

Graphic‌:

گرافيک اين بازي واقعا فوق العاده هست و داراي افکتهاي بصري بسيار چشم نوازيست.

نور پردازي فوق العاده ، بافت هاي با کيفيت ، لبه هاي نرم ، frame rate بسيار مناسب(بر روي سيستمهاي متوسط هم با کيفيت خوبي اجرا ميشه)

گرافيک محيط واقعا فوق العاده هست .

بارش برف ، دود ، انفجار ، همه و همه عالي هستند.

با وجود اين گرافيک خيره کننده infernal در يک سيستم متوسط بسيار روان اجرا ميشود و اين يک حسن براي بازيست.

فيزيک و گرافيک infernal جزء بازيهاي نسل بعد به حساب مياد زيرا فيزيک اين بازي بر پايه ي ageia‌ ميباشد که فيزيک فوق العاده طبيعي را به وجود آورده است.

در بين مراحل هم فيلم هايي پخش ميشه که با گرافيک خود بازي درست شده.

موزيک و صداگذاري :

موزيک شيطان صفت کاملا هماهنگ با بازي ميباشد و هيجان خوبي را به وجود مي آورد و ضرب آهنگ خوبي دارد.

صداگذاري نيز با ظرافت خاصي کار شده ، به عنوان مثال : صداي اسلحه ، انفجار ، محيط و ... همگي عالي و حرفه اي هستند.

ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد.

کيفيت ديالوگها فوق العاده هست.
2.jpg

Gameplay :

انعطاف پذيري بالا : ميتوانيد به اطراف بپريد و به ديوار تکيه بدين و ...

با نگه داشتن کليک سمت راست ميتوانيد از نيرويي که داريد استفاده کنيد که قدرت سلاحتان چند برابر ميشود.

نوآوري infernal که براي حل معماهاي ساده ي اين بازي هم بکار ميرود : با زدن q براي چند ثانيه ميتوانيد خودتان را به نقطه اي ديگر منتقل کنيد و سپس دستگاهي را از کار بياندازيد يا دري را باز کنيد و ...

کنترل بازي بسيار ساده و روان است و هيچ مشکلي ندارد.
3.jpg

در پايان اين بازي فوق العاده زيبا را به همه پيشنهاد ميکنم و مطمئن باشيد ارزش بارها بازي کردن را دارد.

از نظر من infernal بهترين بازي سال 85 و يکي از بهترين بازيهاي 2007 خواهد بود.
4.jpg

Diabolique

يه چيز جالب در رابطه با اسم بازي بگم که ابتده قرار بوده اسم بازي Diabolique(شيطاني،اهريمني) باشه ولي در تاريخ 22|04|2006 نام بازي به INFERNAL(شيطان صفت) تغيير يافته.
اينم 2 تا عکس از عنوان قبلي که شخصيت بازي هم يکي ديگه بوده :
Diabolique1.jpg

diabolique.jpg

اقا دارك من من تو اون غول اولي گيرم هموني كه يه چيزي دورش گرفته بالاي پله وايستاده همينطور بهم شليك ميكنه
چجوري دخلشو بيارم

راهنماي غول(boss) اول INFERNAL

اقا دارك من من تو اون غول اولي گيرم هموني كه يه چيزي دورش گرفته بالاي پله وايستاده همينطور بهم شليك ميكنه
چجوري دخلشو بيارم
ميتوني پشت جعبه ها بشيني(براي اينکه تيرش بهت نخوره) و بعدش بايد 3 لامپي که بالاي سرش هست رو با تير بزني و چند ثانيه صبر کني که mana(قدرتت) کمي پر بشه مثلا به 25 که رسيد ميتوني با right click بزنيش. :gunner:
اون هم بعد از چند ثانيه دوباره لامپها رو درست ميکنه و دوباره بايد اين کارها رو تکرار کني.
تقريبا 5 بار که قدرتي بهش شليک کني ميميره و ادامه ي ماجرا. :victory:
اگه بازم نتونستي بگو که بهتر توضيح بدم. :flowers:

اقا من همونجا كه توي يوي يه كحوطه برفي يارو دو.رو برشو همون حباب گرفته بعد دو نفر ديگه هم ميان هي ميزنننت گيرم باس چجوري بكشمش دقيقا بعد از غول اوله يعني غول دوم

Boss 2

اقا من همونجا كه توي يوي يه كحوطه برفي يارو دو.رو برشو همون حباب گرفته بعد دو نفر ديگه هم ميان هي ميزنننت گيرم باس چجوري بكشمش دقيقا بعد از غول اوله يعني غول دوم
يکم اين قسمتش سخته
قبل اينکه به غوله بري از پله هاي سمت راست برو پايين پشت جعبه ها يه دريچه هست برو اونتو ميتوني قدرتتو پر کني.
چند بار با کليک سمت راست بهش شليک کني کارش تموم ميشه.
بايد با استفاده از قدرتت اونو بکشي اگه نميتوني بکشيش از سيو من استفاده کن.
اين سيو بعد از اون قسمت هست. >> LINK <<
البته يه کم جلوتر (از اول مرحله ي 2)
اول بايد اين فايل رو با استفاده از win rar يا win zip از حالت فشرده خارج کني و بعد folder اي که با نام savegame-005 ايجاد شده رو به اين آدرس کپي کني :
masire nasb\Infernal\game
مثلا :
G:\Games\Infernal\game
بعد از paste کردن يه پيغام ميده که بايد yes رو بزني.
بعد بايد بري تو بازي و از پنجمين save تو منوي load استفاده کني.
فکر کنم کامل توضيح داده باشم.
اگه نتونستي از سيو استفاده کني بگو.

اقا شرمنده اين چند مدت به شما زحمت داديم ولي بازي رفت رو اعصاب غولرو كشتم ولي در ادامه رفت رو اعصاب مامن كه اعصاب نداريم زدم حذفش كردم ميزارمش تو مغازه واسه فروش
من اگه به اين بازي امتياز بدم ميدم 4.3
:biggrin1: :biggrin1:

اقا شرمنده اين چند مدت به شما زحمت داديم ولي بازي رفت رو اعصاب غولرو كشتم ولي در ادامه رفت رو اعصاب مامن كه اعصاب نداريم زدم حذفش كردم ميزارمش تو مغازه واسه فروش
من اگه به اين بازي امتياز بدم ميدم 4.3
:biggrin1: :biggrin1:
خواهش ميکنم
جالبه!
ولي فکر کنم اين امتياز رو بخاطر اعصابتون به بازي دادين! :)

دارک من جان.اتفاقا بازیشو تو فروشگاه محلمون اوردند.ایا واقعا شما اگر میگید بازیش خیلی خوبه من برم بگیرم.ولی اخه امتیازات.........................!!!!!!!

یکم در مورد بازی برام بیتر توضیح بدید.مثلا بازیشو با چه بازی هایی میشه مقایسه کرد؟
اخه میدونی این روزا بازی خوب زیاد نیست.به جز چندتا....

این قسمت مال همون ابتدایه بازیه که وقتی از برف و بوران میای داخل...این مردایه سامورایی رو میبینی که کچلن و میزنیشون...لطفا هرچه سریعتر کمکم کن

مشکلات نور پردازی بازی

بچه ها به این عکس ی نگاهی بیاندازید:

4hd9rvn.jpg

البته به کیفیت عکس و تصویر نگاهی نیاندازید،مشخصات سیستم من خیلی بالاست....

مشکلی که در نور پردازی هستش اینکه اگه به عکس دقت کنید می بینید که یک نور از پنجره دقیقا روبروی کله linux یا روی cursor افتاده که اصلان در این قسمت بازی پنجره ای وجود نداره که نور این شکلی ازش دربیاد و این نور ماله همون مهتابی هستش که گوشه تصویر معلومه...

این بازی bug زیاد داره..

بچه ها من فکر میکرم این بازی نیومده:biggrin1: حالا که دیدم این دسوتمون کمک خواست فمیدم اومده:cheesygri
بازیش چطوره؟! عکسش به نظر خوب میاد
ارزش خریدن رو داره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or