Infernal

infernal-header.jpg

infernal-ranking.jpg

به جرات ميتونم بگم يکي از بهترين بازيهاي سوم شخصي که بازي کردم infernal(شيطان صفت) بوده که با گرافيک و کنترل و گيم پلي روان خودش هر گيمري را مجذوب خودش ميکند.
1.jpg

Graphic‌:

گرافيک اين بازي واقعا فوق العاده هست و داراي افکتهاي بصري بسيار چشم نوازيست.

نور پردازي فوق العاده ، بافت هاي با کيفيت ، لبه هاي نرم ، frame rate بسيار مناسب(بر روي سيستمهاي متوسط هم با کيفيت خوبي اجرا ميشه)

گرافيک محيط واقعا فوق العاده هست .

بارش برف ، دود ، انفجار ، همه و همه عالي هستند.

با وجود اين گرافيک خيره کننده infernal در يک سيستم متوسط بسيار روان اجرا ميشود و اين يک حسن براي بازيست.

فيزيک و گرافيک infernal جزء بازيهاي نسل بعد به حساب مياد زيرا فيزيک اين بازي بر پايه ي ageia‌ ميباشد که فيزيک فوق العاده طبيعي را به وجود آورده است.

در بين مراحل هم فيلم هايي پخش ميشه که با گرافيک خود بازي درست شده.

موزيک و صداگذاري :

موزيک شيطان صفت کاملا هماهنگ با بازي ميباشد و هيجان خوبي را به وجود مي آورد و ضرب آهنگ خوبي دارد.

صداگذاري نيز با ظرافت خاصي کار شده ، به عنوان مثال : صداي اسلحه ، انفجار ، محيط و ... همگي عالي و حرفه اي هستند.

ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد.

کيفيت ديالوگها فوق العاده هست.
2.jpg

Gameplay :

انعطاف پذيري بالا : ميتوانيد به اطراف بپريد و به ديوار تکيه بدين و ...

با نگه داشتن کليک سمت راست ميتوانيد از نيرويي که داريد استفاده کنيد که قدرت سلاحتان چند برابر ميشود.

نوآوري infernal که براي حل معماهاي ساده ي اين بازي هم بکار ميرود : با زدن q براي چند ثانيه ميتوانيد خودتان را به نقطه اي ديگر منتقل کنيد و سپس دستگاهي را از کار بياندازيد يا دري را باز کنيد و ...

کنترل بازي بسيار ساده و روان است و هيچ مشکلي ندارد.
3.jpg

در پايان اين بازي فوق العاده زيبا را به همه پيشنهاد ميکنم و مطمئن باشيد ارزش بارها بازي کردن را دارد.

از نظر من infernal بهترين بازي سال 85 و يکي از بهترين بازيهاي 2007 خواهد بود.
4.jpg

نامه ي Eidos‌ به من

پس از قرار دادن نقد و بررسي بازي INFERNAL در سايت هاي مختلف از جمله GameTrailers که يکي از معروفترين و پرطرفدارترين سايتهاي گيم در جهان است ، نامه اي از طرف يکي از کارکنان شرکت Eidos يعني ناشر بازي INFERNAL دريافت کردم که بسيار جالبه :
hey Dude,​

First I’m Persian...​

Second, I read your comments about a game called INFERNAL. I can’t read or write persian, but I saw the scores you gave the game (10’s)...so, I thought - "I should hook you up with a copy of the game".​

Believe me I’m not trying to sound weird and shit...I work in the gaming industry, and truly appreciate cool reviews, like yours...helps my products and in this case the game INFERNAL).​

See I can’t solicit...so if you feel you can trust a brother (a persian bro). Send me a card with your return address. You can send the card to:​

Eidos Inc.​
ترجمه :
آهاي شيک پوش
اولا من ايراني هستم...
دوما من نظرات شما را درباره بازي اي که INFERNAL نام دارد خواندم.
من نميتوانم فارسي بخوانم يا بنويسم ، اما من امتيازات را ديدم شما به بازي 10 داديد...
بنابراين من فکر کردم-"بايد شما را با يک نسخه ي بازي گرفتار کنم"
باور کنيد من سعي نميکنم عجيب به نظر برسم(يعني سعي نميکند از خودش تعريف کند)...
من در صنعت بازي کار ميکنم و از نقد و بررسي هاي خوب حقيقتا قدر داني ميکنم ، مثل نقد شما ...کمک به محصولاتم و در اين مورد بازي INFERNAL .
ببينيد من نميتوانم تقاضا کنم... بنابراين اگر شما احساس کنيد به يک برادر ميتوانيد اعتماد کنيد(يک برادر ايراني) ، براي من يک کارت با نشاني خودتان بفرستيد.
شرکت Eidos​

دوستان من دراین مرحله گیر کردم لطفا" راهنمایی کنید یا سیو بازی را بگذارید ممنونمhttp://www.irapic.com/uploads/1178384160.jpg

شما پس از شکستن او شیشه های استوانه ای شکل که ماده ی زردی هم در داخلشون هست حالا باید به کمک قدرت دستتون برای جابه جایی اجسام استفاده کنید . به این صورت که در هنگام بازی دکمه Ctrl رو میزنید وشکل دست رو انتخاب میکنید حالا باید دکمه F رو بزنید تا بتونید از قدرت دستتون استفاده کنید . سپس به وسیله این قدرت اون گوی ها رو که در مداری در حال چرخش هستن خارج میکنید .
بعد از انجام این کار هم پروفسور میاد که با شما مبارزه کنه . فقط توجه داشته باش با زدن دکمه Qو حالت دوتایی شدن به پشت پروفسور تیر بزن . موفق باشی .

دوستان از راهنمایی شما خیلی ممنونم لطفا" این قسمت از بازی راهم توضیح بدهید ممنون میشم
تا جايي که يادم مياد بايد پشت سرت با استفاده از q يه کاري بکني.
عکس خوبي ندادي اگه از پشت سرت عکس بندازي بهتر راهنمايي ميکنم.
فکر کنم بايد با استفاده از q به پشت سرت بري و يه دکمه رو فشار بدي بعدش هم يه صفحه آهني بالاسرت هست که بايد به دو طرفش که با زنجير بسته شده تير بزني تا بيفته پايين و از روش رد بشي(اين مربوط به بعد از اونجايي هست که گير کردي)

تا اونجایی که یادم هست باید بری طبقه بالا جایی که دیگ ذوب قرار داره که در ان طرف دیگ ذوب دستگاهی وجود داره که باید به انجا تلپورت کنی بعد دیگ ذوب را حرکت دهی.

واقعا این بازی خیلی باحاله از همه نظر من به گرافیکش9 و به گیم پلیش10 میدم چون گیم پلیش واقعا محشره
مرسی darkman جان . نقد قشنگی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or