Infernal

infernal-header.jpg

infernal-ranking.jpg

به جرات ميتونم بگم يکي از بهترين بازيهاي سوم شخصي که بازي کردم infernal(شيطان صفت) بوده که با گرافيک و کنترل و گيم پلي روان خودش هر گيمري را مجذوب خودش ميکند.
1.jpg

Graphic‌:

گرافيک اين بازي واقعا فوق العاده هست و داراي افکتهاي بصري بسيار چشم نوازيست.

نور پردازي فوق العاده ، بافت هاي با کيفيت ، لبه هاي نرم ، frame rate بسيار مناسب(بر روي سيستمهاي متوسط هم با کيفيت خوبي اجرا ميشه)

گرافيک محيط واقعا فوق العاده هست .

بارش برف ، دود ، انفجار ، همه و همه عالي هستند.

با وجود اين گرافيک خيره کننده infernal در يک سيستم متوسط بسيار روان اجرا ميشود و اين يک حسن براي بازيست.

فيزيک و گرافيک infernal جزء بازيهاي نسل بعد به حساب مياد زيرا فيزيک اين بازي بر پايه ي ageia‌ ميباشد که فيزيک فوق العاده طبيعي را به وجود آورده است.

در بين مراحل هم فيلم هايي پخش ميشه که با گرافيک خود بازي درست شده.

موزيک و صداگذاري :

موزيک شيطان صفت کاملا هماهنگ با بازي ميباشد و هيجان خوبي را به وجود مي آورد و ضرب آهنگ خوبي دارد.

صداگذاري نيز با ظرافت خاصي کار شده ، به عنوان مثال : صداي اسلحه ، انفجار ، محيط و ... همگي عالي و حرفه اي هستند.

ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد.

کيفيت ديالوگها فوق العاده هست.
2.jpg

Gameplay :

انعطاف پذيري بالا : ميتوانيد به اطراف بپريد و به ديوار تکيه بدين و ...

با نگه داشتن کليک سمت راست ميتوانيد از نيرويي که داريد استفاده کنيد که قدرت سلاحتان چند برابر ميشود.

نوآوري infernal که براي حل معماهاي ساده ي اين بازي هم بکار ميرود : با زدن q براي چند ثانيه ميتوانيد خودتان را به نقطه اي ديگر منتقل کنيد و سپس دستگاهي را از کار بياندازيد يا دري را باز کنيد و ...

کنترل بازي بسيار ساده و روان است و هيچ مشکلي ندارد.
3.jpg

در پايان اين بازي فوق العاده زيبا را به همه پيشنهاد ميکنم و مطمئن باشيد ارزش بارها بازي کردن را دارد.

از نظر من infernal بهترين بازي سال 85 و يکي از بهترين بازيهاي 2007 خواهد بود.
4.jpg

اگر میشه شما بگید چی هست ولی در کل اصلا سبک ها فرق داره
هر چی بود unreal نبود..چون فکر کنم 2 سال id رو گرافیک بازی کار کردهبود تا انجین جدا بسازه

بیا امین هم اسمشو گفت

من اون مرحله هستم که باید پرفسور ولف بکیشد یه دستگاه بزرگی هست که ولف بالاش نشسته که از کنار دستگاه سربازا بهت حمله میکنن تو قسمت اول باید همه شیشه های کنار دستگاه بشکنی ولی تو قسمت بعد که زمین شروع میکنه به گردش باید چیکار کنی

باید با استفاده از قدرت جابجای اجسام گوهای که دارن میچرخند (بالای شیشه زردا) را از مدار خارج کنید بعد پرفسور میاد بات بجنگه با استفاده از دکمه q پشت سر پرفسور قرار بگیر وبه کپسول پشت اون شلیک کن کار حله.
برای تشکر روی گزینه تشکر کلیک کنید:cool: .

سلام من black رو خفت کردم هرچی اصلحه دارمَم توی شکمُ سروصورتش خالی کردم ولی نامرد اِنگار چیت زده اصلاً نمیمیره باید چجوری بکشمش؟:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or