به جرات ميتونم بگم يکي از بهترين بازيهاي سوم شخصي که بازي کردم infernal(شيطان صفت) بوده که با گرافيک و کنترل و گيم پلي روان خودش هر گيمري را مجذوب خودش ميکند.
Graphic:
گرافيک اين بازي واقعا فوق العاده هست و داراي افکتهاي بصري بسيار چشم نوازيست.
نور پردازي فوق العاده ، بافت هاي با کيفيت ، لبه هاي نرم ، frame rate بسيار مناسب(بر روي سيستمهاي متوسط هم با کيفيت خوبي اجرا ميشه)
گرافيک محيط واقعا فوق العاده هست .
بارش برف ، دود ، انفجار ، همه و همه عالي هستند.
با وجود اين گرافيک خيره کننده infernal در يک سيستم متوسط بسيار روان اجرا ميشود و اين يک حسن براي بازيست.
فيزيک و گرافيک infernal جزء بازيهاي نسل بعد به حساب مياد زيرا فيزيک اين بازي بر پايه ي ageia ميباشد که فيزيک فوق العاده طبيعي را به وجود آورده است.
در بين مراحل هم فيلم هايي پخش ميشه که با گرافيک خود بازي درست شده.
موزيک و صداگذاري :
موزيک شيطان صفت کاملا هماهنگ با بازي ميباشد و هيجان خوبي را به وجود مي آورد و ضرب آهنگ خوبي دارد.
صداگذاري نيز با ظرافت خاصي کار شده ، به عنوان مثال : صداي اسلحه ، انفجار ، محيط و ... همگي عالي و حرفه اي هستند.
ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد.
کيفيت ديالوگها فوق العاده هست.
Gameplay :
انعطاف پذيري بالا : ميتوانيد به اطراف بپريد و به ديوار تکيه بدين و ...
با نگه داشتن کليک سمت راست ميتوانيد از نيرويي که داريد استفاده کنيد که قدرت سلاحتان چند برابر ميشود.
نوآوري infernal که براي حل معماهاي ساده ي اين بازي هم بکار ميرود : با زدن q براي چند ثانيه ميتوانيد خودتان را به نقطه اي ديگر منتقل کنيد و سپس دستگاهي را از کار بياندازيد يا دري را باز کنيد و ...
کنترل بازي بسيار ساده و روان است و هيچ مشکلي ندارد.
در پايان اين بازي فوق العاده زيبا را به همه پيشنهاد ميکنم و مطمئن باشيد ارزش بارها بازي کردن را دارد.
از نظر من infernal بهترين بازي سال 85 و يکي از بهترين بازيهاي 2007 خواهد بود.

بازی های سال 2004 مثل doom 3 از لحاظ گرافیکی بسیار سرتر از این بازی هستند... گیم پلی بازی هم هیچ چنگی به دل نمیزنه... قدرت های مختلفی که طول بازی به دستتون اضافه میشه هیچ هیجانی ایجاد نمیکنه... کلا ارزش 1000 تومن هم نداشت
این جور بازی ها به جای اینکه به من آرامش بدن...بیشتر باعث اعصاب خردی میشه