PlayStation Horizon Forbidden West : Burning Shores

سازنده
Guerilla Games
تاریخ انتشار
April 19 - 2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
HFWBS_CAPITOLRECORD_4K.jpg

اولین اطلاعات از بسته الحاقی بازی:

آقای Mathijs de Jonge (مدیر بازی در Guerrilla Games) در مصاحبه ای در مورد مزایای انتشار دی ال سی Burning Shores عنوان Horizon Forbidden West به طور انحصاری برای PS5 توضیح داد.

او در مورد یک صحنه نبرد جاه طلبانه صحبت می کند که اجرای آن در PS4 امکان پذیر نبود.

ویرانه ها و مناظر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق هستند و برای عملکرد خوب به قدرت پردازش زیادی و فناوری پخش سریع نیاز دارند، به خصوص زمانی که بازیکن در بالای زمین شناور است و می تواند بسیاری از چیزها را به طور همزمان ببیند.

نمونه قابل توجه دیگر صحنه نبرد ویژه است که نیاز به حافظه و قدرت پردازش زیادی دارد.برای دستیابی به این چشم انداز عالی، هم از نظر فنی و هم از نظر خلاقانه، ما این DLC را انحصاری برای PS5 ساختیم زیرا مزایای فنی زیادی برای ما به ارمغان می آورد

یکی از اولویت های کلیدی توسعه‌دهندگان اضافه کردن جزئیات زیاد به محیط ها بود .

از آنجايي که بازی فقط برای PS5 می‌آید، قدرت این کنسول را به خوبی نشان می‌دهد

ویرانی های شهر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق طراحی شده و سخت افزار PS5 به آن کمک کرده است

تنظیمات نورپردازی خاصی برای Aloy استفاده شده است

بازی از 40Hz Mode و VRR ساپورت میکند

تریلر آنونس:

View attachment VID_20230314_193455_933.mp4

HFWBS_SIGN_4K.jpg

HFWBS_GRIFFITH_4K.jpg

HFWBS_ALOY_FLYING02_4K.jpg

لانچ تریلر
View attachment VID_20230414_155210_580.mp4

آخرین ویرایش:
با وجود این که نسخه اول برا من بهترین بازی عمرم بود ولی هنوز دلم نیومده نسخه دوم رو تموم کنم گذاشتم یه تخفیف خوب بخوره دی ال سیس که یکجا برم سمت یار لزبین ما🤣
دی ال سی بازی چقدر خوبه
خدا میدونه برا ps5 می خوان چی تحویل بدن

• Like
Reactions: Rohshen
در مورد تلو هم همین حرفو حاضری بزنی؟
امیدوارم همین خداحافظی رو با دنیای تلو هم کرده باشی و برای همیشه خوشحالمون کنی :))

ببخشید من نمیدونستم اگه نظرم در مورد DLC هورایزن رو بگم نماینده تام الختیار جیمبو در سایت بازیسنتر فشاری میشه.

ربط کامنتم به تلو رو هم نفهمیدم، البته شما کلا پست هات حاوی مفهوم خاصی نیست و صرفا دکمه های کیبورد رو فشار میدی. اما در کل هرکی به پست های شما در این چند وقت اخیر نگاه اجمالی هم انداخته باشه به سرعت متوجه میشه چقدر موجود خوشحالی هستی. کلا. فکر نمیکنم احوالات خیلی منوط به کارهای من باشه.

ببخشید من نمیدونستم اگه نظرم در مورد DLC هورایزن رو بگم نماینده تام الختیار جیمبو در سایت بازیسنتر فشاری میشه.

ربط کامنتم به تلو رو هم نفهمیدم، البته شما کلا پست هات حاوی مفهوم خاصی نیست و صرفا دکمه های کیبورد رو فشار میدی. اما در کل هرکی به پست های شما در این چند وقت اخیر نگاه اجمالی هم انداخته باشه به سرعت متوجه میشه چقدر موجود خوشحالی هستی. کلا. فکر نمیکنم احوالات خیلی منوط به کارهای من باشه.
نظر شخصیت درمورد نصب و پاک کردن بازی سرجاش عزیز .
ولی آخر اون پستت رسما یکجور توهین بود.
اینجا هم فرومه و هرکسی می‌تونه یکی دیگه رو کوت کنه .
البته چیز خاصی هم نگفتم صرفا نظرت رو در مورد تلو پرسیدم چون تا دیروز که مطمینم طرفدار بی چون چرای ووک بودی و حالا این چرخش مواضع ۱۸۰ درجه ای برام خیلی جالب بود.
البته علت این تغییرات رو من میدونم ولی جاش اینجا نیست بگم و بهتره این بحث همینجا تموم بشه. چون هرچقدر هم با توهین و تحقیر بخوای منو خطاب قرار بدی من برام مهم نیست و خودت بیشتر حرص میخوری ;)

در مورد بازی:

- چرخه شبانه روز ۲۴ ساعتی در نقشه وجود داره
تو فوربیدن وست بعضی قسمتای مپ چرخه به طور کامل وجود نداشت.
- ابرهای حجمی به طرز زیبایی کار شدند اولین بازی اپن ورلدی هست که همچین چیزی میبینم چون کاملا قابل دسترس هستن.
- امکان جابجایی با قایق در سرتاسر بازی وجود داره‌.
- ربات‌های جدید (قورباغه و مگس) تا اینجا البته و مبارزه باهاشون خیلی سخته .
- محیط های عمودی زیاد شدند به این معنی که لول های زیادی وجود داره برای کشف کردن.
- کیفیت محیط های درونی به شدت بهتر شده چیزی که در نسخه های قبلی جای کار داشت.
- نورپردازی بازی بطور کلی فرق کرده با فوربیدن وست.

چندتا شات عظما:

نتفلیکس دنیای گیم هم پدیدار شد خدا رو شکر.
وقتی TLOU P2 رو سر این چیزا می کوبیدن به یک سری بر می خورد. هرچی می گفتیم آقا ما با همچی بازی اوکیم. با گیم پلی بازی مشکلی نداریم. با گرافیک بازی مشکلی نداریم. با موسیقی بازی مشکلی نداریم و این موارد همه در بهترین حالشون به سر می برن. ولی با این موارد نه. یک سری روشن فکر می گفتن شما نمی فهمید و هیتر اید و افکار ملایی دارید و ...
بعد از اون این محتوا چپید توی فصل اول TLOU در صورتی که فقط به بخش Left Behind ربط داشت نه قسمت سه و بیل و فرانک! اونم می گفتن نه شاهکاره شما نمی فهمید.
الانم تو Horizon.

همونقدر که ملت در دهه های پیش از روز چپونی N تا صحنه s*x تو فیلم ها کلافه شده بودن، هزاران برابر از این زورچپونی های اینطوری کلافه شدن.
باور بفرمایید هر گرایش جنسی ای دارید به فلان جای اکثریت نیست. حالا چه straight باشه چه هر چیز دیگه ای. اسپم کردنشم عادی سازی نمی کنه، بیشتر هیتر تولید می کنه.
کسی هم بخواد این موارد رو ببینه یک سرچ تو گوگل بکنه N تا وب سایت هست می تونه بره ببینه لازم نیست توی بازی زور چپونش کنن.
یک جنبشی راه افتاد می گفتن ماها حق و حقوق نداریم و ما رو به رسمت نمی شناسن و ... خدا رو شکر این مشکل هم حل شد جمع کنید بره این بساط رو دیگه. در خارج هر سال یک ماه هرجا رو نگاه می کنی اینا ریختن بیرون روی در و دیوار پرچمشونو زدن کمپانی ها لوگو اشونو عوض می کنن و ... و صرفا به همین یک ماه هم راضی نیستن باز. کل سال اینا هر روز دنبال بهانه می گردن یه جا یه بساطی پهن کنن.
حقیقا شخصا به فلان جامه که یکی دوست داره با هم جنس خودش حال کنه یا غیر همجنسش. اسپم کردنش توی خود من صرفا روز به روز هیت رو بیشتر می کنه جای این که عادی سازی کنه. جدیدا هم که آسیایی ها هم به این ترند ها اضافه شده دیگه اون وسط این بحث ها رو با سیاه پوستا و آسیایی ها و ... قاطی می کنن یک چیزی در میاد سر و تهش ناپیدا.

آخرین ویرایش:
حس میکنم بعضیا اصلا نمیدونن در مورد چی حرف میزنن!
این انتخاب ها تو نسخه اصلی هم بود دیگه...همون اول بازی Avad رسما از Aloy خواستگاری میکنه :D میتونی باهاش بد برخورد کنی یا اینکه میتونی باهاش مهربون باشی و تو هم علاقه خودت رو بهش نشون بدی. ولی بدیش این بود که دیگه بیشتر از اون پیش نمی‌رفت :D تو اکثر بازیایی که عناصر نقش‌آفرینی دارن این انتخاب‌ها رو داریم...اصلا یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های طرفدارا این بود که چرا Aloy رومنس آپشن درست حسابی نداره.

حس میکنم بعضیا اصلا نمیدونن در مورد چی حرف میزنن!
این انتخاب ها تو نسخه اصلی هم بود دیگه...همون اول بازی Avad رسما از Aloy خواستگاری میکنه :D میتونی باهاش بد برخورد کنی یا اینکه میتونی باهاش مهربون باشی و تو هم علاقه خودت رو بهش نشون بدی. ولی بدیش این بود که دیگه بیشتر از اون پیش نمی‌رفت :D تو اکثر بازیایی که عناصر نقش‌آفرینی دارن این انتخاب‌ها رو داریم...اصلا یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های طرفدارا این بود که چرا Aloy رومنس آپشن درست حسابی نداره.
الان این انتخاب رابطه با جنس موافق رومنس بود..؟!:D

وقتی TLOU P2 رو سر این چیزا می کوبیدن به یک سری بر می خورد. هرچی می گفتیم آقا ما با همچی بازی اوکیم. با گیم پلی بازی مشکلی نداریم. با گرافیک بازی مشکلی نداریم. با موسیقی بازی مشکلی نداریم و این موارد همه در بهترین حالشون به سر می برن. ولی با این موارد نه. یک سری روشن فکر می گفتن شما نمی فهمید و هیتر اید و افکار ملایی دارید و ...
بعد از اون این محتوا چپید توی فصل اول TLOU در صورتی که فقط به بخش Left Behind ربط داشت نه قسمت سه و بیل و فرانک! اونم می گفتن نه شاهکاره شما نمی فهمید.
الانم تو Horizon.

همونقدر که ملت در دهه های پیش از روز چپونی N تا صحنه s*x تو فیلم ها کلافه شده بودن، هزاران برابر از این زورچپونی های اینطوری کلافه شدن.
باور بفرمایید هر گرایش جنسی ای دارید به فلان جای اکثریت نیست. حالا چه straight باشه چه هر چیز دیگه ای. اسپم کردنشم عادی سازی نمی کنه، بیشتر هیتر تولید می کنه.
کسی هم بخواد این موارد رو ببینه یک سرچ تو گوگل بکنه N تا وب سایت هست می تونه بره ببینه لازم نیست توی بازی زور چپونش کنن.
یک جنبشی راه افتاد می گفتن ماها حق و حقوق نداریم و ما رو به رسمت نمی شناسن و ... خدا رو شکر این مشکل هم حل شد جمع کنید بره این بساط رو دیگه. در خارج هر سال یک ماه هرجا رو نگاه می کنی اینا ریختن بیرون روی در و دیوار پرچمشونو زدن کمپانی ها لوگو اشونو عوض می کنن و ... و صرفا به همین یک ماه هم راضی نیستن باز. کل سال اینا هر روز دنبال بهانه می گردن یه جا یه بساطی پهن کنن.
حقیقا شخصا به فلان جامه که یکی دوست داره با هم جنس خودش حال کنه یا غیر همجنسش. اسپم کردنش توی خود من صرفا روز به روز هیت رو بیشتر می کنه جای این که عادی سازی کنه. جدیدا هم که آسیایی ها هم به این ترند ها اضافه شده دیگه اون وسط این بحث ها رو با سیاه پوستا و آسایی ها و ... قاطی می کنن یک چیزی در میاد سر و تهش ناپیدا.

این حرکات ، سوءاستفاده ست از ترند روز ، برای بیشتر دیده شدن ، توی سریال ویچر پیش آمد (تغییر جنیست ها و رنگ) ، تو بازی Apex Legends پیش آمد (یهویی اعلام کردن واکریه گیه !) ، توی رینبو پیش آمد (Flores Osa) ، داوینچی توی اساسین کرید گی و کلی مورد دیگه ... مخصوصا که توی این 5-6 سال گذشته به این ورم خیلی بیشتر شده :D الان فقط مونده مستر چیف و کریتوس رو اعلام کنن گی هستن :D
برخورد طرفدارهام توی این مواقع کاملا مشخصه ، طرفدارهای کنسول یا بازی مورد نظر (یا فیلم یا سریال و ...) که این قضیه به زور توش چپونده شده ، هر کسی که با این قضیه مخالف باشه رو هیتر و متهجر میدونن ، یا میگن نبین یا پلی نده (چون ارث اوناست برای بقیه که نیست :D) و فلان و بیسار :D در نتیجه خیلی فایده ای نداره نظرتو بگی ، چون حق نداری نظرت این باشه :D

الانم تو Horizon.

حقیقا شخصا به فلان جامه که یکی دوست داره با هم جنس خودش حال کنه یا غیر همجنسش. اسپم کردنش توی خود من صرفا روز به روز هیت رو بیشتر می کنه جای این که عادی سازی کنه. جدیدا هم که آسیایی ها هم به این ترند ها اضافه شده دیگه اون وسط این بحث ها رو با سیاه پوستا و آسیایی ها و ... قاطی می کنن یک چیزی در میاد سر و تهش ناپیدا.
بازی رو سونی هزینه کرده یکی دیگه ساخته دوست داره گرایش جنسی شخصیت اول بازیشو هر چی دوس داشت بزاره، شما با این قضیه مشکلی داری؟ مردم عادی دنیا این مشکل رو ندارن.

چطور صحنه های لزبین GOT رو ازش تعریف میکنید و چه بسا... به اینجا که میرسه دایه مهربان تر از مادر میشید؟ شاید مسترچیف هم گی شد یا عشق با هوش مصنوعی رو ترجیح داد به انسان، اونجام برای عمو فیل کامنت میزارید و کارمندان استودیوشو تهدید به قتل میکنید؟

کی میخواید بفهمید اسلحه بالای کله شما نذاشتن که فلان بازیو بخر یا فلان فیلم/سریال تماشا کن؟ هر وقت یک سکانس بازی از شما خواست با استفاده از کنترلر با فلان شخصیت همخوابه بشی و کارای اداری‌شو انجام بدی، اون موقع اعتراض کم که البته قبلشم هشدار دادن فلان محتوا تو بازی ما هست، دوست نداشتی میتونی بازی نکنی.

...

زیبایی محض، گرافیکی که اونطرف تو خوابش با ده تا ایکس جلوی اسم کنسولش نخواهد دید چون بازی ساختن اول از همه هنر میخواد نه پول.

نظر شخصیت درمورد نصب و پاک کردن بازی سرجاش عزیز .
ولی آخر اون پستت رسما یکجور توهین بود.
اینجا هم فرومه و هرکسی می‌تونه یکی دیگه رو کوت کنه .
البته چیز خاصی هم نگفتم صرفا نظرت رو در مورد تلو پرسیدم چون تا دیروز که مطمینم طرفدار بی چون چرای ووک بودی و حالا این چرخش مواضع ۱۸۰ درجه ای برام خیلی جالب بود.
البته علت این تغییرات رو من میدونم ولی جاش اینجا نیست بگم و بهتره این بحث همینجا تموم بشه. چون هرچقدر هم با توهین و تحقیر بخوای منو خطاب قرار بدی من برام مهم نیست و خودت بیشتر حرص میخوری ;)

در مورد بازی:

- چرخه شبانه روز ۲۴ ساعتی در نقشه وجود داره
تو فوربیدن وست بعضی قسمتای مپ چرخه به طور کامل وجود نداشت.
- ابرهای حجمی به طرز زیبایی کار شدند اولین بازی اپن ورلدی هست که همچین چیزی میبینم چون کاملا قابل دسترس هستن.
- امکان جابجایی با قایق در سرتاسر بازی وجود داره‌.
- ربات‌های جدید (قورباغه و مگس) تا اینجا البته و مبارزه باهاشون خیلی سخته .
- محیط های عمودی زیاد شدند به این معنی که لول های زیادی وجود داره برای کشف کردن.
- کیفیت محیط های درونی به شدت بهتر شده چیزی که در نسخه های قبلی جای کار داشت.
- نورپردازی بازی بطور کلی فرق کرده با فوربیدن وست.

چندتا شات عظما:

میگم رولی دمت گرم خداوکیلی
روی سونی کراش و غیرت داری میگیم خب بلاخره طرفداره برنده
روی ps5 رگ گردنت باد میکنه میگیم خب بلاخره طرفداره این پلتفرمه
روی جیم رایان تعصب داری میگیم بازم مدیره مورد علاقشه
دیگه روی کارکتر های بازی های سونی اونم از نوع لزبینش ندیده بودیم کسی تعصب و غیرتی باشه که این تپه رو هم فتح کردی
رو دست نداری خدایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or