PlayStation Horizon Forbidden West : Burning Shores

سازنده
Guerilla Games
تاریخ انتشار
April 19 - 2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
HFWBS_CAPITOLRECORD_4K.jpg

اولین اطلاعات از بسته الحاقی بازی:

آقای Mathijs de Jonge (مدیر بازی در Guerrilla Games) در مصاحبه ای در مورد مزایای انتشار دی ال سی Burning Shores عنوان Horizon Forbidden West به طور انحصاری برای PS5 توضیح داد.

او در مورد یک صحنه نبرد جاه طلبانه صحبت می کند که اجرای آن در PS4 امکان پذیر نبود.

ویرانه ها و مناظر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق هستند و برای عملکرد خوب به قدرت پردازش زیادی و فناوری پخش سریع نیاز دارند، به خصوص زمانی که بازیکن در بالای زمین شناور است و می تواند بسیاری از چیزها را به طور همزمان ببیند.

نمونه قابل توجه دیگر صحنه نبرد ویژه است که نیاز به حافظه و قدرت پردازش زیادی دارد.برای دستیابی به این چشم انداز عالی، هم از نظر فنی و هم از نظر خلاقانه، ما این DLC را انحصاری برای PS5 ساختیم زیرا مزایای فنی زیادی برای ما به ارمغان می آورد

یکی از اولویت های کلیدی توسعه‌دهندگان اضافه کردن جزئیات زیاد به محیط ها بود .

از آنجايي که بازی فقط برای PS5 می‌آید، قدرت این کنسول را به خوبی نشان می‌دهد

ویرانی های شهر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق طراحی شده و سخت افزار PS5 به آن کمک کرده است

تنظیمات نورپردازی خاصی برای Aloy استفاده شده است

بازی از 40Hz Mode و VRR ساپورت میکند

تریلر آنونس:

View attachment VID_20230314_193455_933.mp4

HFWBS_SIGN_4K.jpg

HFWBS_GRIFFITH_4K.jpg

HFWBS_ALOY_FLYING02_4K.jpg

لانچ تریلر
View attachment VID_20230414_155210_580.mp4

آخرین ویرایش:
سلام دوستان میشه یک بار برای همیشه مشخص کنید که الان من که نسخه دیسکی ریجن دو forbidden west رو گرفته بودم و اکانتم ریجن امریکاست میتونم این DLC رو تو همون اکانت ریجن امریکام بخرم و تو بازی ریجن ۲ اجراش کنم یا اینکه باید تو اکانت ریجن انگلیسم تو استورش برم و به پوند DLC رو بخرم ؟

آخرین ویرایش:
اینا تو نسخه بعدی قراره چی کار کنن!

View attachment 288558
توی Zero Dawn نه امکان دسترسی به زیر آب بود و نه پرواز در آسمان.
تو Forbidden West این امکان بدست اومد ولی ابرها در دسترس نبود ولی الان تو Burning Shores میتونی به سرعت از میان ابرها به سطح زمین و بعدش زیر آب سوییچ کنی. من چنین چیزی تو یه بازی اوپن ورلد ندیدم که اینطوری با سرعت بین لایه های مختلف بشه مانور داد.
خیلی براش هایپم و گرافیک بازی هم خیلی فوق العاده بنظر میاد.

سلام دوستان میشه یک بار برای همیشه مشخص کنید که الان من که نسخه دیسکی ریجن دو forbidden west رو گرفته بودم و اکانتم ریجن امریکاست میتونم این DLC رو تو همون اکانت ریجن امریکام بخرم و تو بازی ریجن ۲ اجراش کنم یا اینکه باید تو اکانت ریجن انگلیسم تو استورش برم و به پوند DLC رو بخرم ؟
سلام اگه دیسک ریجن ۲ هست شما برای خرید dlc باید یه اکانت ریجن ۲ بسازید کلا این یادتون باشه برای dlc همیشه باید ریجن دیسک و اکانت یکی باشه

• Like
Reactions: masoud.speed
سلام اگه دیسک ریجن ۲ هست شما برای خرید dlc باید یه اکانت ریجن ۲ بسازید کلا این یادتون باشه برای dlc همیشه باید ریجن دیسک و اکانت یکی باشه

تشکر از پاسختون پس حق داشتم که کلی دنبال ریجن ال این بازی گشتم ولی پیدانکردم در نهایت ریجن دو دیسکی شو خریدم . در حالی که باید دیجیتالیشو از همون اکانت ریجن آمریکام میخریدم
متاسفانه تضمین دروغ فروشنده ها رو درمورد اینکه (تو ps5 وضعیت با ps4 فرق کرده و دیگه محدودیت ریجنی dlc ندارند رو باور کردم )

تشکر از پاسختون پس حق داشتم که کلی دنبال ریجن ال این بازی گشتم ولی پیدانکردم در نهایت ریجن دو دیسکی شو خریدم . در حالی که باید دیجیتالیشو از همون اکانت ریجن آمریکام میخریدم
متاسفانه تضمین دروغ فروشنده ها رو درمورد اینکه (تو ps5 وضعیت با ps4 فرق کرده و دیگه محدودیت ریجنی dlc ندارند رو باور کردم )
خواهش میکنم کلا اکانت ساختن اصلن سخت نیست اتفاقا اگه بسازی دیگه فرقی نمیکنه چه ریجنی دیسک بگیری...من الان خودم ۳تا اکانت دارم یه یک یه ۲ یه دونم ترکیه برای پلاس..اگرم بلد نیستید تو نت بزنید فیلماش هست

• Like
Reactions: masoud.speed
خواهش میکنم کلا اکانت ساختن اصلن سخت نیست اتفاقا اگه بسازی دیگه فرقی نمیکنه چه ریجنی دیسک بگیری...من الان خودم ۳تا اکانت دارم یه یک یه ۲ یه دونم ترکیه برای پلاس..اگرم بلد نیستید تو نت بزنید فیلماش هست

نه نیازی به ساخت اکانت ندارم
اتفاقا دوتا اکانت دارم یکی امریکا که اکانت اصلیمه یکیم انگلیس که چندین سال پیش ایجادش کردم ولی چند ساله متروکه هست چون اخرین بار (سال ۹۳ یا ۹۴ ) سر drive club تو ps4 , چنتا dlc خریدم وبا اکانت امریکام بازی میکردم چون بازی دیسک ریجن دو بود
ولی بحث اینجاست که سر ps5 دچار اشتباه شدم فکر کردم این محدودیت های dlc برداشته شده در حالی که شما گفتید هنوز هست .

از این به بعد احتمال بدم بازی های خوبی مثل horizon ممکنه در آینده براش dlc بیاد اگه دیسک ریجن آلشو پیدانکنم حتما دیجیتالی از اکانت اصلیم‌ میخرم چون بازم بالاخره هر اکانت جدیدی با ریجن های دیگه بسازم باز سر شارژش با گیفت کارت همون منطقه هم دردسرایی داره
بازم تشکر از راهنمایی

• Like
Reactions: Moh rahimi
اگر اشتباه نکنم نسخه دومش هم برای PC تایید شده نمیدونم چرا ولی حس میکنم سیستم مبارزات خوبی نداره اونطوری که باید و شاید آدم درگیر نمیکنه

من قبلا توی تاپیک خود بازی هم گفتم که این شاهکار از معدود بازی هایی بود که دسته PS5 من رو شدیداً به چالش کشید!
اگه بازی رو روی Easy نرید شک نکنید As Hell درگیر Encounter ها خواهید شد

Get to know the Quen of Horizon Forbidden West: Burning Shores

View attachment VID_20230406_165448_398.mp4

در این بلاگ در مورد کوئن توضیح داده که یکی از شخصیت‌های اصلی بازی Horizon Forbidden West است. کوئن یک شخصیت قدرتمند و مهم در دنیای بازی است که بازیکنان به دنبال دنبال کردن داستان او در طول بازی خواهند بود. در این مطلب، توضیحاتی درباره زندگی، تاریخچه، قابلیت‌ها و نقش کوئن در داستان بازی ارائه شده است.

IMG_20230406_153752_783.jpg IMG_20230406_153751_191.jpg IMG_20230406_153750_299.jpg

آخرین ویرایش:
ا
Get to know the Quen of Horizon Forbidden West: Burning Shores

View attachment 289165

در این بلاگ در مورد کوئن توضیح داده که یکی از شخصیت‌های اصلی بازی Horizon Forbidden West است. کوئن یک شخصیت قدرتمند و مهم در دنیای بازی است که بازیکنان به دنبال دنبال کردن داستان او در طول بازی خواهند بود. در این مطلب، توضیحاتی درباره زندگی، تاریخچه، قابلیت‌ها و نقش کوئن در داستان بازی ارائه شده است.

View attachment 289154View attachment 289155View attachment 289156
البته اسم قبیله ای هست که تو بازی اصلی بوده و اینجا نقش اصلی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or