PlayStation Horizon Forbidden West : Burning Shores

سازنده
Guerilla Games
تاریخ انتشار
April 19 - 2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
HFWBS_CAPITOLRECORD_4K.jpg

اولین اطلاعات از بسته الحاقی بازی:

آقای Mathijs de Jonge (مدیر بازی در Guerrilla Games) در مصاحبه ای در مورد مزایای انتشار دی ال سی Burning Shores عنوان Horizon Forbidden West به طور انحصاری برای PS5 توضیح داد.

او در مورد یک صحنه نبرد جاه طلبانه صحبت می کند که اجرای آن در PS4 امکان پذیر نبود.

ویرانه ها و مناظر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق هستند و برای عملکرد خوب به قدرت پردازش زیادی و فناوری پخش سریع نیاز دارند، به خصوص زمانی که بازیکن در بالای زمین شناور است و می تواند بسیاری از چیزها را به طور همزمان ببیند.

نمونه قابل توجه دیگر صحنه نبرد ویژه است که نیاز به حافظه و قدرت پردازش زیادی دارد.برای دستیابی به این چشم انداز عالی، هم از نظر فنی و هم از نظر خلاقانه، ما این DLC را انحصاری برای PS5 ساختیم زیرا مزایای فنی زیادی برای ما به ارمغان می آورد

یکی از اولویت های کلیدی توسعه‌دهندگان اضافه کردن جزئیات زیاد به محیط ها بود .

از آنجايي که بازی فقط برای PS5 می‌آید، قدرت این کنسول را به خوبی نشان می‌دهد

ویرانی های شهر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق طراحی شده و سخت افزار PS5 به آن کمک کرده است

تنظیمات نورپردازی خاصی برای Aloy استفاده شده است

بازی از 40Hz Mode و VRR ساپورت میکند

تریلر آنونس:

View attachment VID_20230314_193455_933.mp4

HFWBS_SIGN_4K.jpg

HFWBS_GRIFFITH_4K.jpg

HFWBS_ALOY_FLYING02_4K.jpg

لانچ تریلر
View attachment VID_20230414_155210_580.mp4

آخرین ویرایش:
جالبه برای من هنوز دی ال سی قابل دانلود نیست منتهی غروبی یه آپدیت ۱۴ گیگی اومد. حالا سوالم اینه اونایی که دی ال سی رو از دیروز پری لود کردن الان این اپدیت ۱۴ گیگی هم براشون اومده یا نه؟

جالبه برای من هنوز دی ال سی قابل دانلود نیست منتهی غروبی یه آپدیت ۱۴ گیگی اومد. حالا سوالم اینه اونایی که دی ال سی رو از دیروز پری لود کردن الان این اپدیت ۱۴ گیگی هم براشون اومده یا نه؟
آره آپدیت هم اومده که باید دانلود بشه. شما هم اول آپدیت رو بگیر بعد مشکل dlc هم باید حل بشه

How to fix Horizon Forbidden West Pre-Loading Issues?
To check if the DLC is installed correctly, highlight the Horizon Forbidden West tile on the PlayStation Home Screen, press the OPTIONS button and then select Manage Game Content. Please make sure to restart the game as well if you’re having any issues accessing the DLC.

For those of you who have reported having issues preloading the DLC, the game devs are working to fix the issue

Horizon Forbidden West Update 1.21 Patch Notes (1.021)

• Like
Reactions: Destro
آره آپدیت هم اومده که باید دانلود بشه. شما هم اول آپدیت رو بگیر بعد مشکل dlc هم باید حل بشه

How to fix Horizon Forbidden West Pre-Loading Issues?
To check if the DLC is installed correctly, highlight the Horizon Forbidden West tile on the PlayStation Home Screen, press the OPTIONS button and then select Manage Game Content. Please make sure to restart the game as well if you’re having any issues accessing the DLC.

For those of you who have reported having issues preloading the DLC, the game devs are working to fix the issue

Horizon Forbidden West Update 1.21 Patch Notes (1.021)
آپدیت رو گذاشتم برای دانلود و رفتم تو استور که دی ال سی رو چک کنم که دیدم گزینه دانلود بالاخره فعال شده

• Like
Reactions: Vice City FM
من داشتم 88 گیگ بازی رو دنلد میکردم که سریع DLC رو بخرم و این چند روز تعطیلات بازی کنم، دمشون گرم خیلی زود و قبل اینکه 88 گیگ برای بازی و ان گیگ هم برای DLC رو دور ریخته و 20 دلارم رو به چخ بدم، محتوای اصیل و فوق زیبای بازی رو نشون دادن فهمیدم وقت خداحافظی من با Horizon رسیده. مبارک طرفداران این کثافط های به شدت Woke و مافوق گی.

من داشتم 88 گیگ بازی رو دنلد میکردم که سریع DLC رو بخرم و این چند روز تعطیلات بازی کنم، دمشون گرم خیلی زود و قبل اینکه 88 گیگ برای بازی و ان گیگ هم برای DLC رو دور ریخته و 20 دلارم رو به چخ بدم، محتوای اصیل و فوق زیبای بازی رو نشون دادن فهمیدم وقت خداحافظی من با Horizon رسیده. مبارک طرفداران این کثافط های به شدت Woke و مافوق گی.
یه خورده با جزئیات بیشتر توضیح بده

البته آنچنان دور از انتظار نبود،بالاخره به طور کلی توی دنیای هورایزن(اگه اسمشو بشه گذاشت دنیا)همیشه اکثر مردان هم نسبت به زنان خنگ تر و کودن تر بودن:D)از قبل من آماده همچین چیزی بودم!

• Like
Reactions: a2010
در مورد تلو هم همین حرفو حاضری بزنی؟
امیدوارم همین خداحافظی رو با دنیای تلو هم کرده باشی و برای همیشه خوشحالمون کنی :))

• Like
Reactions: noorihamid99
یعنی اگه خدا بخواد الوی هم گی شده؟
من از همون تریلر سیکا فهمیده بودم.
البته این مورد کاملا انتخابیه و لحظه آخر بازی چون فقط یه بوسه ساده هست.
میتونی اینکارو هم نکنی و با یه Hug ساده بازیو تموم کنی بستگی داره حس درونیت چی باشه😂
و بعدش الوی میذاره میره.

View attachment VID_20230419_133031_383.mp4

این چیزا الان ترند غرب هست دیگه باید عادت کنید به این چیزا تو فیلم و بازی. زمونه خیلی حتی با ۱۰ سال قبل فرق کرده. حالا اینکه یه بازی اکشن RPG عه واقعا طبیعیه بصورت انتخابی بهت اختیار بده مثلا طرفو‌ بوس کنی یا نه و ماجراش با تلو زمین تا آسمون فرق داره.
البته من شخصا رو سیکا کراشم کسی چیزی بهش نگه 😂
شایدم پروتاگونیست بعدی بازیه چون بدجوری وایبش تو بازی داده میشه..

ولی تعجبم از یه سری هست. تا دیروز که ادعای روشنفکریشون سقف آسمون رو پاره کرده بود . یه سری هم اصلا Aloy رو داخل آدم حساب نمی‌کردن و میگفتن شخصیت پردازی نداره. عجیبه .. ولی نه عجیب نیست میدونم برای چی اینکارو میکنن . خوب میدونم. :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or