PlayStation Horizon Forbidden West : Burning Shores

سازنده
Guerilla Games
تاریخ انتشار
April 19 - 2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
HFWBS_CAPITOLRECORD_4K.jpg

اولین اطلاعات از بسته الحاقی بازی:

آقای Mathijs de Jonge (مدیر بازی در Guerrilla Games) در مصاحبه ای در مورد مزایای انتشار دی ال سی Burning Shores عنوان Horizon Forbidden West به طور انحصاری برای PS5 توضیح داد.

او در مورد یک صحنه نبرد جاه طلبانه صحبت می کند که اجرای آن در PS4 امکان پذیر نبود.

ویرانه ها و مناظر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق هستند و برای عملکرد خوب به قدرت پردازش زیادی و فناوری پخش سریع نیاز دارند، به خصوص زمانی که بازیکن در بالای زمین شناور است و می تواند بسیاری از چیزها را به طور همزمان ببیند.

نمونه قابل توجه دیگر صحنه نبرد ویژه است که نیاز به حافظه و قدرت پردازش زیادی دارد.برای دستیابی به این چشم انداز عالی، هم از نظر فنی و هم از نظر خلاقانه، ما این DLC را انحصاری برای PS5 ساختیم زیرا مزایای فنی زیادی برای ما به ارمغان می آورد

یکی از اولویت های کلیدی توسعه‌دهندگان اضافه کردن جزئیات زیاد به محیط ها بود .

از آنجايي که بازی فقط برای PS5 می‌آید، قدرت این کنسول را به خوبی نشان می‌دهد

ویرانی های شهر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق طراحی شده و سخت افزار PS5 به آن کمک کرده است

تنظیمات نورپردازی خاصی برای Aloy استفاده شده است

بازی از 40Hz Mode و VRR ساپورت میکند

تریلر آنونس:

View attachment VID_20230314_193455_933.mp4

HFWBS_SIGN_4K.jpg

HFWBS_GRIFFITH_4K.jpg

HFWBS_ALOY_FLYING02_4K.jpg

لانچ تریلر
View attachment VID_20230414_155210_580.mp4

آخرین ویرایش:
نتفلیکس دنیای گیم هم پدیدار شد خدا رو شکر.
وقتی TLOU P2 رو سر این چیزا می کوبیدن به یک سری بر می خورد. هرچی می گفتیم آقا ما با همچی بازی اوکیم. با گیم پلی بازی مشکلی نداریم. با گرافیک بازی مشکلی نداریم. با موسیقی بازی مشکلی نداریم و این موارد همه در بهترین حالشون به سر می برن. ولی با این موارد نه. یک سری روشن فکر می گفتن شما نمی فهمید و هیتر اید و افکار ملایی دارید و ...
بعد از اون این محتوا چپید توی فصل اول TLOU در صورتی که فقط به بخش Left Behind ربط داشت نه قسمت سه و بیل و فرانک! اونم می گفتن نه شاهکاره شما نمی فهمید.
الانم تو Horizon.

همونقدر که ملت در دهه های پیش از روز چپونی N تا صحنه s*x تو فیلم ها کلافه شده بودن، هزاران برابر از این زورچپونی های اینطوری کلافه شدن.
باور بفرمایید هر گرایش جنسی ای دارید به فلان جای اکثریت نیست. حالا چه straight باشه چه هر چیز دیگه ای. اسپم کردنشم عادی سازی نمی کنه، بیشتر هیتر تولید می کنه.
کسی هم بخواد این موارد رو ببینه یک سرچ تو گوگل بکنه N تا وب سایت هست می تونه بره ببینه لازم نیست توی بازی زور چپونش کنن.
یک جنبشی راه افتاد می گفتن ماها حق و حقوق نداریم و ما رو به رسمت نمی شناسن و ... خدا رو شکر این مشکل هم حل شد جمع کنید بره این بساط رو دیگه. در خارج هر سال یک ماه هرجا رو نگاه می کنی اینا ریختن بیرون روی در و دیوار پرچمشونو زدن کمپانی ها لوگو اشونو عوض می کنن و ...
حقیقا شخصا به فلان جامه که یکی دوست داره با هم جنس خودش حال کنه یا غیر همجنس اش. اسپم کردنش توی خود من صرفا روز به روز هیت رو بیشتر می کنه جای این که عادی سازی کنه. جدیدا هم که آسیایی ها هم به این ترند ها اضافه شده دیگه اون وسط این بحث ها رو با سیاه پوستا و آسایی ها و ... قاطی می کنن یک چیزی در میاد سر و تهش ناپیدا.
عزیز لایف ایز استرنج بازی کردی؟
بازی The Quarry چی
اساسین oddysey چی
بازی Tell me Why
همین بازی Twelve Minutes هست مگه طرف در نهایت خواهرش نبود (اوج بی حیایی بود این)
بازی Pantiment توش مواضع فمنیستی زیاده.

تو همه اینها این مسایل گرایش جنسی زیاد هست و ربطی هم به‌سونی ندارن.

این dlc هورایزن هم توضیح دادم RPG عه و این موضوع کاملا انتخابی هست میتونی انتخاب نکنی به زور بهت وارد نکرده, مگه تو مس افکت از این چیزا زیاد نبود؟

من مطمینم اصلا گیمر نیستی فقط اومدی هیت ت رو بدی به سونی و بری .
من نمیفهمم این همه اثر در این مورد رو نمینید فقط گیر دادید به تلو و حالا هورایزن

آخرین ویرایش:
بازی رو سونی هزینه کرده یکی دیگه ساخته دوست داره گرایش جنسی شخصیت اول بازیشو هر چی دوس داشت بزاره، شما با این قضیه مشکلی داری؟ مردم عادی دنیا این مشکل رو ندارن.

چطور صحنه های لزبین GOT رو ازش تعریف میکنید و چه بسا... به اینجا که میرسه دایه مهربان تر از مادر میشید؟ شاید مسترچیف هم گی شد یا عشق با هوش مصنوعی رو ترجیح داد به انسان، اونجام برای عمو فیل کامنت میزارید و کارمندان استودیوشو تهدید به قتل میکنید؟

کی میخواید بفهمید اسلحه بالای کله شما نذاشتن که فلان بازیو بخر یا فلان فیلم/سریال تماشا کن؟ هر وقت یک سکانس بازی از شما خواست با استفاده از کنترلر با فلان شخصیت همخوابه بشی و کارای اداری‌شو انجام بدی، اون موقع اعتراض کم که البته قبلشم هشدار دادن فلان محتوا تو بازی ما هست، دوست نداشتی میتونی بازی نکنی.

...

زیبایی محض، گرافیکی که اونطرف تو خوابش با ده تا ایکس جلوی اسم کنسولش نخواهد دید چون بازی ساختن اول از همه هنر میخواد نه پول.
البته اگه وارد این بحث بشی و پیگیر بشی دقیقا (نه رو حساب ترند و هرچیزی) میبینی این دستور از جای دیگه میاد برای وارد کردن این مسائل و ربطی به سازنده نداره.

میگم رولی دمت گرم خداوکیلی
روی سونی کراش و غیرت داری میگیم خب بلاخره طرفداره برنده
روی ps5 رگ گردنت باد میکنه میگیم خب بلاخره طرفداره این پلتفرمه
روی جیم رایان تعصب داری میگیم بازم مدیره مورد علاقشه
دیگه روی کارکتر های بازی های سونی اونم از نوع لزبینش ندیده بودیم کسی تعصب و غیرتی باشه که این تپه رو هم فتح کردی
رو دست نداری خدایی
همین که رو گیمپس توخالی تعصب ندارم و اسیر توهمات ۲ ترافلاپس و سایر دروغهای اسپسنر نیستم از شما چندین قدم جلوترم ;))
ضمنا من طرفدار این جریانات نیستم ولی جواب هیتر جماعت رو خوب بلدم بدم ;)

بازی رو سونی هزینه کرده یکی دیگه ساخته دوست داره گرایش جنسی شخصیت اول بازیشو هر چی دوس داشت بزاره، شما با این قضیه مشکلی داری؟ مردم عادی دنیا این مشکل رو ندارن.

چطور صحنه های لزبین GOT رو ازش تعریف میکنید و چه بسا... به اینجا که میرسه دایه مهربان تر از مادر میشید؟ شاید مسترچیف هم گی شد یا عشق با هوش مصنوعی رو ترجیح داد به انسان، اونجام برای عمو فیل کامنت میزارید و کارمندان استودیوشو تهدید به قتل میکنید؟

کی میخواید بفهمید اسلحه بالای کله شما نذاشتن که فلان بازیو بخر یا فلان فیلم/سریال تماشا کن؟ هر وقت یک سکانس بازی از شما خواست با استفاده از کنترلر با فلان شخصیت همخوابه بشی و کارای اداری‌شو انجام بدی، اون موقع اعتراض کم که البته قبلشم هشدار دادن فلان محتوا تو بازی ما هست، دوست نداشتی میتونی بازی نکنی.

...

زیبایی محض، گرافیکی که اونطرف تو خوابش با ده تا ایکس جلوی اسم کنسولش نخواهد دید چون بازی ساختن اول از همه هنر میخواد نه پول.
بنده GOT رو ندیدم کلا.
هیلو همچین بلایی سرش بیاد مطمئن باش من همین حرف ها رو براش می زنم. همونطور که سریالش هم ازش انتقاد کردم و دراپ کردم.

اکثر مردم دنیا هم با این موارد مشکل دارن. در مورد کی مخوای بفهمید فلان هم کلا با پیاده نظام های جیم رایان بحثی ندارم ;)

عزیز لایف ایز استرنج بازی کردی؟
بازی The Quarry چی
اساسین syndicate چی
بازی Tell me Why
همین بازی Twelve Minutes هست مگه طرف در نهایت خواهرش نبود (اوج بی حیایی بود این)
بازی Pantiment توش مواضع فمنیستی زیاده.

تو همه اینها این مسایل گرایش جنسی زیاد هست و ربطی هم به‌سونی ندارن.

این dlc هورایزن هم توضیح دادم RPG عه و این موضوع کاملا انتخابی هست میتونی انتخاب نکنی به زور بهت وارد نکرده, مگه تو مس افکت از این چیزا زیاد نبود؟

من مطمینم اصلا گیمر نیستی فقط اومدی هیت ت رو بدی به سونی و بری .
من نمیفهمم این همه اثر در این مورد رو نمینید فقط گیر دادید به تلو و حالا هورایزن
اینا رو که می گی بنده هیچ کدومش رو بازی نکردم.
صرفا هم نگفتم فقط سونی اه که این موارد رو داره توی بازی هاش زور چپون می کنه.

شما اسم و فامیل منو نمی دونی بعد مطمئنی من گیمر نیستم؟ :))
تو نهایت چیزی که در مورد من می دونی اینه که من کدوم کشور زندگی می کنم که همونم در پاسخ به یک عزیزی توی تاپیک قیمت PS5 که به من می گفت دلال! عرض کردم. حتی شهر زندگی منم نمی تونی بگی.

---
این نظر من در مورد Sackboy Adventure اه. بازی سونی هست که بر خلاف خیلی هاتون که چون اومده روی پلاس دارید بازیش می کنید من همون موقع لانچ بازیش کردم:
آقا در حق این بازی ظلم شده :D
من همه عناوین LBP رو بازی کردم. این اسمش LBP نیست ولی در اصل سینگل همونه. بازی Underrated اه به نظر من. خیلی خوبه و از تمامی عناوین LBP بهتره.
حیف که مارکتینگ درست حسابی برای این بازی نکردن :(
با وجود این که لانچ تایتل بود اما رسما زیر هایپ MM و DS و حتی Astro له شد. Bugsnax به مراتب بهتر از این تحویل گرفته شد :|

ضمنا من طرفدار این جریانات نیستم ولی جواب هیتر جماعت رو خوب بلدم بدم
باشه حالا ما رو به خاطر چند تا لز و نمیدونم گی و کنسولت که از 4090 هم قوی تره نزن
راستی یه مدتی هست توی یه تاپیک به خصوصی که مربوط به تصاحب هست محو شدی کلا نمیبینیمت برامون داستان بگی بیشتر سر بزن

...

اونی که از عمد پای این بحثو‌ کشید وسط خوب به هدفش رسید.
بقول یه شخصی توطعه در کار است توطعه ها در کار است :))
سری هورایزن هیچ موقع از نظر داستانی چیز واوو برای ارایه نداشته اینکه فنهای رقیب ریختن اینجا بدون دیگه خودت قضیه چیه. نه اینها و نه فنهای سونی الوی داخل آدم حساب نمیکردند :))
ما هم هرگز راجب داستان هورایزن چه فوربیدنش چه زیرو داونش حرف هم نمیزدیم هر بحثی بود فنی بوده و گیمپلی
دو هزار پست تو تاپیک تلو پارت ۲ راجب این مسائل هست اونجا حسابی گرد و خاک کردند حالا دیدند به چی سونی گیر بدیم آها به یه بوس .. سونی گی استیشن :))

باشه حالا ما رو به خاطر چند تا لز و نمیدونم گی و کنسولت که از 4090 هم قوی تره نزن
راستی یه مدتی هست توی یه تاپیک به خصوصی که مربوط به تصاحب هست محو شدی کلا نمیبینیمت برامون داستان بگی بیشتر سر بزن
یعنی انقدر نگران و پیگیر من تو اون تاپیک هستید؟ واو چه عالی :)):))

البته اگه وارد این بحث بشی و پیگیر بشی دقیقا (نه رو حساب ترند و هرچیزی) میبینی این دستور از جای دیگه میاد برای وارد کردن این مسائل و ربطی به سازنده نداره.
اگه تو فصل دوم سریال ترمینال لیست تونستن این مسائل بزور و به خاطر جوی که پشت فصل اول درست شده جا بدن، قبول میکنم یک نیروی بیرونی اصرار داده روی این مسائل تمرکز بشه. فصل اول که داد جماعتی رو درآورد اونم از استریم آمازون با اون وضعیت ارباب حلقه ها.

...
با شرایط پیش اومده مجاب شدم DLC رو امشب بخرم ببینم چی به چیه. ابراش خیلی خوبه لذت میبره آدم نگاشون میکنه

الان این انتخاب رابطه با جنس موافق رومنس بود..؟!:D
تو به یه غربی بگو خیلی از ایرانیا برای یه اتفاقای ۱۴۰۰ سال پیش اشک میریزن و به شیر بیابون هم رحم نکردند. براش خیلی عجیب و غیر منطقیه شایدم تنفر برانگیز.

این چیزا هم که الان بحثش شد برای غربی ها عادی شده. ولی برای ما خاورمیانه ای ها عجیب.
دیدی که مثال هم زدم این موضوع لزوما ربطی به سونی نداره تو خیلی بازیهای دیگه هم هست که مال سونی هم نیستند و اینم‌بگم تو خیلی بازیها در آینده هم وجود خواهند داشت پس بهتره شل کنید وگرنه کلا بنظرم گیم و فیلم و سریال بگذارید کنار چون همشون تو این مایه ها ممکنه برن.

کلا سعی کنیم بفهمیم همه چی دقیقا اونی نیست که ما دلمون میخواد. خود من یه روزی شدید موضع داشتم به این قضایا ولی الان برام مهم نیست از کنارش رد میشم. این چیزا یه موضوعی هست جا افتاده در غرب که نه من توانایی‌ تغییرش رو دارم و نه حقی دارم که تغییرش بدم من یک مصرف کننده هستم .

آقا فشار با یسری چیکارا که نکرده!
شما فکر کن انتخاب اپشنال یه دیالوگ تو بازی که شما میتونی انتخابش بکنی یا نکنی چه سیل عظیم فشاریارو روانه تاپیک کرده!
اون موقع که AAA فرست پارتیشون تپه سالم نذاشته صداشون درنمیاد ولی بابت یه دیالوگ اپشنال دارن یقه جر میدن!
بماند که تا دیروز الوی شخصیت تک بعدی و چرت و فراموش شدنیی بود! شخصیت تک بعدی رو چه به فشاری شدن؟!
اولینباره تو بازی نقش آفرینی حق انتخاب دادن بهتون؟!سونی چاقو گذاشته زیر گلوت که گزینه رو انتخاب نکنی حسابتو خالی میکنم؟! حداقل فشارتو بگیر سکته نکنی بنده خدا!
طرف به حدی تحت فشار بوده این چندوقت که بهانه پیدا نکرده اومده نتفلیکس نتفلیکس میکنه! نکشیمون شبکه ۴ صدا سیما!در واقعیت هم البته در حد همین شبکه ۴ی کلا کسی جدیت نمیگیره!

نتفلیکس دنیای گیم هم پدیدار شد خدا رو شکر.
وقتی TLOU P2 رو سر این چیزا می کوبیدن به یک سری بر می خورد. هرچی می گفتیم آقا ما با همچی بازی اوکیم. با گیم پلی بازی مشکلی نداریم. با گرافیک بازی مشکلی نداریم. با موسیقی بازی مشکلی نداریم و این موارد همه در بهترین حالشون به سر می برن. ولی با این موارد نه. یک سری روشن فکر می گفتن شما نمی فهمید و هیتر اید و افکار ملایی دارید و ...
خب طبق منطق شما یکی هم میاد میگه فقط با گیم پلی مشکل دارم و با بقیه موارد اوکیم،یکی میگه فقط با موسیقی یکی دیگه گرافیک و ... تکلیف چیه؟؟
از اون چیزی که خوشت میاد لذت ببر ولی سعی نکن چیزی رو که دوست نداری رو حذف کنی

اونی که از عمد پای این بحثو‌ کشید وسط خوب به هدفش رسید.

سید شما یادت نیست :D ولی خودت همین دو صفحه پیش این بحث رو راه انداختی، وقتی یکی بدون اینکه هیچ کاری به بازی دیگه داشته باشه نظرشو در مورد این DLC گفت و شما جوابشو این دادی :D

در مورد تلو هم همین حرفو حاضری بزنی؟
امیدوارم همین خداحافظی رو با دنیای تلو هم کرده باشی و برای همیشه خوشحالمون کنی :))

گفتم قبل از اینکه 10 صفحه تاپیک بره جلو تهش باز بیاین به یکسری از طرفدارهای سونی و پی سی و نینتندو و ایکس باکس و ... گیر بدین که شما همش گیر دادین و فلان و بیسار ، این قضیه رو روشن کنم :D

سید شما یادت نیست :D ولی خودت همین دو صفحه پیش این بحث رو راه انداختی ، وقتی یکی بدون اینکه هیچ کاری به بازی دیگه داشته باشه نظرشو گفت :D

گفتم قبل از اینکه 10 صفحه تاپیک بره جلو تهش باز بیاین به طرفدارهای پی سی و نینتندو و ایکس باکس و سونی ... گیر بدن که شما همش گیر دادین و فلان قضیه رو روشن کنم :D
درست نخوندی سید..
اخر پستشو برو بخون اون موضوع باید جواب داده میشد . بخصوص منی که بخاطر گیمپلی و گرافیک بازی طرفدار این بازیم ..
موضوع جالب اینه که دقیقا چه اتفاقی افتاد که شما فنهای ماکروسافت تو این تاپیک پیداتون شد :D چرا که قبل این جریان هیچ پستی از شماها ندیده بودم . بالا هم گفتم بهرحال یه موضوع برای کوبوندن سونی پیدا شده برید حالشو ببرید ولی اسراف و زیاده روی نکنید که خداوند اسراف کنندگان را دوست ندارد (:

خب طبق منطق شما یکی هم میاد میگه فقط با گیم پلی مشکل دارم و با بقیه موارد اوکیم،یکی میگه فقط با موسیقی یکی دیگه گرافیک و ... تکلیف چیه؟؟
از اون چیزی که خوشت میاد لذت ببر ولی سعی نکن چیزی رو که دوست نداری رو حذف کنی
تکلیف اینه که سلیقشه خوشش نمیاد دیگه :D از خودش بپرس. هر کسی یک معیار هایی داره برای خودش.

من اتفاقا TLOU P2 رو بدون در نظر گرفتن این موارد تا آخر تموم کردم. یک کله هم نشستم پاش تموم کردم. انقدر هم براش هایپ بودم که از در و دیوار که تبلیغش رو زده بودن عکس می گرفتم توی تاپیکش می زاشتم (با اکانت رفیقم و اکانت خدا بیامرزم). من گیم پلی برام توی بازی خیلی مهمه و TLOU P2 واقعا گیم پلی خوبی داشت و این مورد برام به موارد دیگش می چربید.
هیچ جایی من از هیچ چیز TLOU P2 به جز این موارد زورچپونی و پایان مسخرش انتقاد نمی کنم.
کما این که شما نمی بینی من از GoW یا سه گانه Killzone یا ... انتقاد کنم. در همین حین شلنگ رو گرفتم روی Redfall از همون زمان رونماییش. توی تاپیکش اسنادش موجوده.
اینی که من سونی رو ترول می کنم به کنار، اما وقتی بحث بازی ها می شه، چیزی که خوبه رو می گم خوبه چیزی هم که داره چیزی زورچپون می کنه می گم ترند رو دکل کرده داره ازش می ره بالا.
یک بازی در عین این که می تونه توی گیم پلی یا گرافیک و ... خوب باشه می تونه دکل نوردی هم بکنه و من با این دکل نوردی ها مشکل دارم کلا و میام نظرم رو بیان می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or