PlayStation Horizon Forbidden West : Burning Shores

سازنده
Guerilla Games
تاریخ انتشار
April 19 - 2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
HFWBS_CAPITOLRECORD_4K.jpg

اولین اطلاعات از بسته الحاقی بازی:

آقای Mathijs de Jonge (مدیر بازی در Guerrilla Games) در مصاحبه ای در مورد مزایای انتشار دی ال سی Burning Shores عنوان Horizon Forbidden West به طور انحصاری برای PS5 توضیح داد.

او در مورد یک صحنه نبرد جاه طلبانه صحبت می کند که اجرای آن در PS4 امکان پذیر نبود.

ویرانه ها و مناظر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق هستند و برای عملکرد خوب به قدرت پردازش زیادی و فناوری پخش سریع نیاز دارند، به خصوص زمانی که بازیکن در بالای زمین شناور است و می تواند بسیاری از چیزها را به طور همزمان ببیند.

نمونه قابل توجه دیگر صحنه نبرد ویژه است که نیاز به حافظه و قدرت پردازش زیادی دارد.برای دستیابی به این چشم انداز عالی، هم از نظر فنی و هم از نظر خلاقانه، ما این DLC را انحصاری برای PS5 ساختیم زیرا مزایای فنی زیادی برای ما به ارمغان می آورد

یکی از اولویت های کلیدی توسعه‌دهندگان اضافه کردن جزئیات زیاد به محیط ها بود .

از آنجايي که بازی فقط برای PS5 می‌آید، قدرت این کنسول را به خوبی نشان می‌دهد

ویرانی های شهر لس آنجلس و اطراف آن بسیار دقیق طراحی شده و سخت افزار PS5 به آن کمک کرده است

تنظیمات نورپردازی خاصی برای Aloy استفاده شده است

بازی از 40Hz Mode و VRR ساپورت میکند

تریلر آنونس:

View attachment VID_20230314_193455_933.mp4

HFWBS_SIGN_4K.jpg

HFWBS_GRIFFITH_4K.jpg

HFWBS_ALOY_FLYING02_4K.jpg

لانچ تریلر
View attachment VID_20230414_155210_580.mp4

آخرین ویرایش:
خوب شد بعضیا این کلمه woke رو یاد گرفتن وگرنه نمیدونم چطوری میخواستن بحث کنن , فکر کنم اکثرا حتی معنیشو نمیدونن یه چیزی شنیدن :D حالا بگذریم‌ من درک میکنم خیلیا ممکنه مخالف زیاد شدن این به قول خودشون ترند باشن و رو مخشون باشه ولی الان تو این DLC چیزی که من دیدم و اسپویل شدم آخر بازی انتخاب اینو داری که 2 ثانیه اون دختر رو بوس کنی یا نکنی ، والا این حجم از فشار و woke woke کردن و ری اکشن ها بیشتر حال بهم زنه تا اون 2 ثانیه بوسه
ماکان هم شخصا تا جایی که من میشناسم نظرش در مورد این قضایا متفاوت بود و سر TLOU2 هم حتی بحث میکردیم یکی از مدافع های بازی بود حالا نمیدونم چی شد سر این DLC به هر حال نظرش محترمه .
@Thonkeyes شما تا حالا شده چیزی یا بازی باشه که به سونی ربط داشته باشه و خوب باشه از نظرت ؟ یعنی الان فقط مشکلت این مساله بوده ؟

البته این قضیه از قبل هینت داده شده بود. الیزابت سوبک که الوی به نوعی کلون اون حساب میشه لز-بین بود. برا همین تقریبا مشخصه که الوی این مسیر را خواهد رفت (همجنسگرا خواهد بود). حالا احتمالا گزینه های رومنس انتخابی باشه ولی کلیت قضیه بعید میدونم.

@Thonkeyes شما تا حالا شده چیزی یا بازی باشه که به سونی ربط داشته باشه و خوب باشه از نظرت ؟ یعنی الان فقط مشکلت این مساله بوده ؟
شما حال خوندن نداری لطف کن منشن نکن. شما و دوستانتون گویا کلا عادت دارید رو هوا بر اساس نام کاربری نقل قول کنید.
پست های من رو می خوندی نقل قول از تاپیک Sackboy Adventure گذاشتم و GoW و Killzone هم به عنوان مثال آوردم.
حتی در مورد TLOU P2 هم نوشتم.
دفعه بعد پست ها رو بخون بعد منشن کن ;)
حالا چیزی بهت نگفتم با منشن کردنم که بهت برمیخوره سوال کردم بالاخره پست هات رو دیدیم و الان خودت اشاره میکنی بر اساس نام کاربری نقل قول میکنید ببین چه سابقه درخشانی داشتی دیگه که خودت اینو میگی . حالا دوستان من کی هستن و ربطش به من چیه نمیدونم ولی من 99درصد فقط هیت و ترول از شما دیدم اینی هم که مثلا سک بوی بازی کردی چیزی رو عوض نمیکنه . سابقه هر کسی مشخصه سوالم اشتباه بود ادامه بدید :D
ببین کی داره این حرفا رو می زنه:
حالا یه نفس عمیق بکش ... امیدوارم تخلیه شده باشی :D
________
قطعا یه سری به دلایلی که میدونید با این اپیزود فشاری میشن مناسب همه نیست :D
سرباز صفر جیم رایان :))

اینی که شما 99% هیت و ترول از من دیدی به طور قطع مشکل بینایی شما رو می رسونه در نتیجه اون حرفم که گفتم دفعه بعد پست ها رو بخون منشن کن پس می گیرم چون معلوم نیست چی می خونی :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sina pishdar
شما حال خوندن نداری لطف کن منشن نکن. شما و دوستانتون گویا کلا عادت دارید رو هوا بر اساس نام کاربری نقل قول کنید.
پست های من رو می خوندی نقل قول از تاپیک Sackboy Adventure گذاشتم و GoW و Killzone هم به عنوان مثال آوردم.
حتی در مورد TLOU P2 هم نوشتم.
دفعه بعد پست ها رو بخون بعد منشن کن ;)
حالا چیزی بهت نگفتم با منشن کردنم که بهت برمیخوره سوال کردم بالاخره پست هات رو دیدیم و الان خودت اشاره میکنی بر اساس نام کاربری نقل قول میکنید ببین چه سابقه درخشانی داشتی دیگه که خودت اینو میگی . حالا دوستان من کی هستن و ربطش به من چیه نمیدونم ولی من 99درصد فقط هیت و ترول از شما دیدم اینی هم که مثلا سک بوی بازی کردی چیزی رو عوض نمیکنه . سابقه هر کسی مشخصه سوالم اشتباه بود ادامه بدید :D

سونی خیلی وقته به پیش قراول جنبش های woke و women empowerment تبدیل شده، طوری که دیگه فقط به زن کردن همه ی پروتاگونیست های انحصاریش بسنده نمیکنه بلکه ریشه ی زنِ تریدشنال رو هدف قرار داده و از بیخ از اکوسیستمش داره می کشه بیرون:
-شاهکار های استاد دراکمن که پیرمردهاش رو بازنشسته و بچه هاشون، دختر های تامبوی بدون برجستگی های زنانه رو جایگزینشون کرده
-ریترنال داستان زنی یا*سه که حاملگی ناخواسته و زندگی سنتی تحمیل شده بهش جلوی رسیدن به آرزوهاش رو گرفته تا حدی که از بچش متنفر میشه
-الوی که تغییرات فیزیکی تو شماره دوم (چاق شدن و موهای زاید صورت و بدن) جهت تبلیغ بادی پازیتیویتی زنان که زنگ خطر بود تا این دست گل آخر مهر تایید رو کوبید به داستان
-اوج و نقطه پیک همه ی این قضایا گاو، کریتوس که رسما تاکسیک مسکولین ترین کارکترِ جهانِ ویدیو گیمه تو شماره 3 با پرت کردن خودش استعاره از سقوط مردانگی و نقطه استارت این پروژه بود و تو شماره بعد تبدیل به یک پیر افسرده شد که هر کی رد شد غرور مردونش رو یه لگد بهش زد و حتی از جمع کردن بچه خودش عاجز بود و اینو اینجا براتون باز کنم که این بچه آغاز مرحله دوم این عملیات خواهد بود و تو شماره بعد تغییر جنسیت میده و این عمل به عنوان قدرت خداگونه ش معرفی میشه.
-dlc اینفیموس و رچت و کلنک و gt 7 و ... هم هستن که دیگه نیاز به توضیح ندارن.

من خیلی مشتاقم بدونم اینجا کسی هست که اصلا بدونه woke یعنی چی؟ چون به نظر اینجوری نمیاد!
نه متاسفانه برای اینکه بازی های سونی رو تخریب کنیم این کلمه رو به کار میبریم . وگرنه سواد فهمیدن همچین کلمه پیچیده ای رو نداریم که:-??

ماکان هم شخصا تا جایی که من میشناسم نظرش در مورد این قضایا متفاوت بود و سر TLOU2 هم حتی بحث میکردیم یکی از مدافع های بازی بود حالا نمیدونم چی شد سر این DLC به هر حال نظرش محترمه .

من مخالف گی ها یا اقلیت های جنسی نیستم. با چیزی که از ابتدای به امر بیاد بگه من اینم، دوست دارید خوشتون بیاد دوست ندارید برید سراغ یه چیز دیگه هم نه تنها مشکلی ندارم، بلکه استقبال هم میکنم ازش. مثل TLoU. به نظرم خیلی هم خوب تونسته گرایش جنسی کارکتر رو تو تم داستان بیاره. من با با اینکه آروم آروم همه چیزهایی که قبلا یه چیز دیگه بودن رو تغییر ماهیت بدیم تا صرفا موج سواری کرده باشیم مخالفم.

فکر کنم اکثرا بدونن من چقدر فن Horizon هستم، و به همین دلیل از اضافه شدن این چیزها به بازی اصلا خوشم نمیاد. اینم نظر منه البته. نمیدونم چرا تا کامنتی بدیم که به نظر یک سری از دوستان خوش نیاد، فکر میکنن داریم علیه سونی و شوگر ددی محترمشون، جیمبو، اعلام دشمنی و مخالفت میکنیم، فلذا وظیفه خودشون میدونن بهت بتوپن و توهین کنن!

قاعدتا بخشی از آزادی فردی اینه که با نسبت مشابه، من نوعی هم حق داشته باشم وقتی بازی مورد علاقه ام به سمتی میره که به نظرم اضافه و زور چپونه، دیگه دوستش نداشته باشم. ضمن اینکه مخالفت من با یه جریانه، همون جریانی که مثلا میاد به FFXVI گیر میده که چرا توش شخصیت سیاه پوست نیست و انقدر سفیده. یا تصمیم میگیره زندگی حرفه ای سازنده بازی های هاگوآرتس لگسی رو علی رغم ساخت یه بازی شاهکار نابود کنه، یا هرکسی که از بازی تعریف میکنه، چون نویسنده کتاب گفته ترنس ها ترنسن نه زن و یه مرد بیاد بگه من روحن زنم دلیل نمیشه پریود هم بشه. که حالا فارغ از اینکه مزخرف گفته یا حق مطلق، ارتباطش مثلا با سازنده بازی یا فولان خبرنگاری که از بازی تعریف کرده چیه که باید از کار اخراج بشه؟ من این حرکات رو در راستای این جریان رسانه ای ناپسند میدونم، پس مخالفشم و شخصا هم تصمیم میگیرم تحریمش کنم.

این نظر منه دوستان. من یه انسان مستقلم، با نقطه نظرات شخصی و خاص خودم. اگه نمیتونید به نظر یک انسان احترام بزارید، چطور میخواید از آزادی اقلیت های جنسی دفاع کنید؟

پ.ن: هر کی از گی شدن الوی خوشش امده امیدوارم از این بازی هم نهایت لذت رو ببره و دستکم محض فن سرویس هم که شده یه فن قیچی براش کنار گذاشته باشن.

از وقتی تاپیک بازی ها ادغام شده هر وقت میام توی تاپیک بازی های انحصاری سونی دو تا نظر درست حسابی بخونم بر میخورم به چند تا یوزر (سوپر هیتر!) انگشت شمار که به قول دوستان سابقشون در فروم برای همه روشنه

اصلا سونی و همه استدیو های بازی سازیش از سوسک هم کمترن، خوبه؟ حالا هم خواهشا برید بزارید با این سوسک تنها باشیم
گاهی اوقات آدم دلش برای حال هوای قدیم فروم تنگ میشه که چقدر همه چی دوستانه تر بود..

از وقتی تاپیک بازی ها ادغام شده هر وقت میام توی تاپیک بازی های انحصاری سونی دو تا نظر درست حسابی بخونم بر میخورم به چند تا یوزر (سوپر هیتر!) انگشت شمار که به قول دوستان سابقشون در فروم برای همه روشنه

اصلا سونی و همه استدیو های بازی سازیش از سوسک هم کمترن، خوبه؟ حالا هم خواهشا برید بزارید با این سوسک تنها باشیم
گاهی اوقات آدم دلش برای حال هوای قدیم فروم تنگ میشه که چقدر همه چی دوستانه تر بود..
اکثر این مسائل رو خود سونی فن ها شروع می کنن، هرجایی کوچیکترین انتقاد و نظر مخالفی نوشته بشه انگار به مقدساتشون توهین میشه
آقا جان گیم سلیقه اس! من نمی تونم به شما ثابت کنم آبی از قرمز قشنگ تره یا برعکسش! چون در هنر "ترین" نداریم
مثلا من هیچ زمانی از سری FF خوشم نیومده حالا اینو بگم باید ی عده بیان با فرمول های شیمی و ریاضی ثابت کنن که FF شاهکاره و اشتباه می کنی...
سلیقه من این نیست، معنیش این نیست اون بازی بدیه و من دارم اشتباه می کنم خیلی ساده سلیقه من نیست و اظهار نظر هم حقمه خلاص.

ولی یه نکته وجود داره اونم اینکه فراستی طوری نقد نکنیم.بزارید بازی بیاد و بریم بازیش کنیم یا از یوتیوب بشینیم ببینیم و بعد بیایم در مورد انحرافات اخراقی الوی بحث و جدل بکنیم.خودم به شخصه بعد شنیدن این خبر بیشتر مشتاق شدم ببینم کی تونسته به الوی ما دست درازی کنه :)

میون بحثتون بگم که اگه تا اینجا بازی رو دنبال کردید و Agenda بازی اونقدر براتون مهم نیست احتمالا از این DLC هم لذت حداکثری رو میبرید. این بازی گیمپلی و گرافیک بی نظیری داره. در بخش داستانش خب دیگه از اولش هم مشخص بود که قراره woke باشه. برای کسایی که اطلاع ندارند اینم اضافه کنم که اینجور داستان ها رو تو بازی میارند و عوضش فاند میگیرن مثلا از اتحادیه اروپا و… به بهانه گسترش آگاهی و از این مضخرفات بنابراین میبینی که بازی سود خالص درمیاد برای سونی و گوریلا. ضررش البته میره تو چشم خود گوریلا. شما بیین بانو لاراکرافت رو ملت از ۲۰ سال پیش یادشونه ولی ای لوی چی؟
سایلنز شخصیت باحالیه تو بازی ولی که اونم صدا پیشه اش به رحمت خدا رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or