Multi Platform Hi-Fi Rush

• Thread starter Thread starter Bax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Tango gameworks
تاریخ انتشار
۶ بهمن ۱۴۰۱
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
در مراسم developer direct روز، ۶ بهمن ۱۴۰۱، این بازی از استدیو تنگو گیم ورکز معرفی و عرضه شد.

Hibiki-News-Hero-Image-4916fb477b67e704ab35.jpg

پرفورمنس اجرایی Hi-Fi Rush:
Xbox Series X: 4k , 60fps
Xbox Series S: 1440p , 60fps

آخرین ویرایش:
اگه یه ذره شک و تردید داشتم که بازی برام ۹، ۹.۵ هست یا ۱۰ مطلق، اون بخش کورسیکا حجت رو برام تموم کرد! بیش از حد خوب بود و یه جوری بود که به جای اینکه توی این سن و سال بشینم وصیت‌نامه بنویسم، مثل یه بچه ۷،۸ ساله ذوق‌زده شده بودم و اگه یه دوست و آشنایی من رو توی اون حالت می‌دید، پیش خودش می‌گفت این دیگه از دست رفته و امیدی بهش نیست! :D
به طرز عجیبی لذت‌بخشه این پری کردن ریتمیک! هر وقت زمان این کار می‌رسه، کلی ذوق می‌کنم و اصلاً به این نتیجه رسیدم که یه بازی می‌خوام که از اول تا آخرش این طوری باشه! :D توی این مبارزه (یا بهتره بگیم دفاع) در برابر کورسیکا هم اوج پری‌های ریتمیک رو می‌بینیم و به تدریج خفن‌تر و مهیج‌تر می‌شه و... الله اکبر!
ترکیبش با دیالوگ‌ها و حماقت‌های چای هم عالیه و خیلی صحنه‌های باحالی درست می‌کنه. :D
ربات‌های بازی هم حرف ندارن! از اون‌هایی که حالت دکوری توی محیط دارن و دیالوگ‌های باحالی می‌گن و بعضی‌هاشون بعد از کتک خوردن، یه ژست فلسفی می‌گیرن و بیانیه صادر می‌کنن، تا اونی که با ظرف غذا منتظر بود و قطار از کنارش گذشت و... یکی از باحال‌ترین دشمن‌ها هم اون ربات Shredderمانند هست که آخر مبارزه، یه دفعه جوگیر می‌شه و یه چیزهایی می‌گه که اون کنار با یه حالت ژاپنی می‌نویسه! :))
انصافاً از کجا آوردن این ایده‌ها؟! :D
یعنی واقعاً شیر مادر و نان پدر حلال سازنده‌های بازی باشه. انقدر عاشقش شدم که یه لحظه جوگیر شدم برم سراغ The Evil Within 2 و ببینم کارگردان بازی اونجا چه کرده، ولی سریع یادم افتاد که بازی ترسناک بهم نمی‌سازه و بی‌خیالش شدم. :(
ایشالا بازی بعدی این کارگردان هم تو همین مایه‌ها باشه یا هرچی که باشه، حداقل ترسناک نباشه که بنده هم بتونم لذت ببرم. :D

اگه یه ذره شک و تردید داشتم که بازی برام ۹، ۹.۵ هست یا ۱۰ مطلق، اون بخش کورسیکا حجت رو برام تموم کرد! بیش از حد خوب بود و یه جوری بود که به جای اینکه توی این سن و سال بشینم وصیت‌نامه بنویسم، مثل یه بچه ۷،۸ ساله ذوق‌زده شده بودم و اگه یه دوست و آشنایی من رو توی اون حالت می‌دید، پیش خودش می‌گفت این دیگه از دست رفته و امیدی بهش نیست! :D
به طرز عجیبی لذت‌بخشه این پری کردن ریتمیک! هر وقت زمان این کار می‌رسه، کلی ذوق می‌کنم و اصلاً به این نتیجه رسیدم که یه بازی می‌خوام که از اول تا آخرش این طوری باشه! :D توی این مبارزه (یا بهتره بگیم دفاع) در برابر کورسیکا هم اوج پری‌های ریتمیک رو می‌بینیم و به تدریج خفن‌تر و مهیج‌تر می‌شه و... الله اکبر!
ترکیبش با دیالوگ‌ها و حماقت‌های چای هم عالیه و خیلی صحنه‌های باحالی درست می‌کنه. :D
ربات‌های بازی هم حرف ندارن! از اون‌هایی که حالت دکوری توی محیط دارن و دیالوگ‌های باحالی می‌گن و بعضی‌هاشون بعد از کتک خوردن، یه ژست فلسفی می‌گیرن و بیانیه صادر می‌کنن، تا اونی که با ظرف غذا منتظر بود و قطار از کنارش گذشت و... یکی از باحال‌ترین دشمن‌ها هم اون ربات Shredderمانند هست که آخر مبارزه، یه دفعه جوگیر می‌شه و یه چیزهایی می‌گه که اون کنار با یه حالت ژاپنی می‌نویسه! :))
انصافاً از کجا آوردن این ایده‌ها؟! :D
یعنی واقعاً شیر مادر و نان پدر حلال سازنده‌های بازی باشه. انقدر عاشقش شدم که یه لحظه جوگیر شدم برم سراغ The Evil Within 2 و ببینم کارگردان بازی اونجا چه کرده، ولی سریع یادم افتاد که بازی ترسناک بهم نمی‌سازه و بی‌خیالش شدم. :(
ایشالا بازی بعدی این کارگردان هم تو همین مایه‌ها باشه یا هرچی که باشه، حداقل ترسناک نباشه که بنده هم بتونم لذت ببرم. :D
دقیقا منم همونجا داشتم ذوق میکردم :D انقدر اونجا دیالوگا و صد البته موسیقی خفن بود که حد نداشت اون اخرش هم که گلد کمدی بود =))در مورد نویسندگی بازی باید بگم با اینکه بارها دیوار چهارم رو میشکنن (قاعدتا بعد یـ مدت باید لوث بشه) ولی اینقدر On Point هستن که بازم یـ درود به john johanas نویسنده و کارگردان بازی میفرستم .

دوتا استیج آخری به معنا واقعی داشتم کف و خون قاطی میکردم :D
لامصب یکی این یکی It Takes Two هیچ وقت اینجوری سر ذوق نیورده بودنم

بازی قشنگی هست انصافا
8.5 ساعتم فول گیمش هست
ولی اون مراحلی که مجبور برای ترکوندن در ها دکمه ها رو با فاصله کوتاه بزنی خودشم نه یکی نه دوتا بلکه چندین تا خیلی رو مخ هست کاش گزینه رد کردن چیزی داشت واسه اون قسمت الان دور رو هست اسیر شدن نمیتونم ردش کنم

@Dinosaur

اگه بازی این مدلی دوست داری ببین میتونی با شبیه ساز گاد هند را بازی کنی؟ من دو تا مقاله در موردش ترجمه کردم.حالا بعد برات میفرستم خصوصی.البته قبلا خوندی اما یادتت رفته احتمالا

گاد هند خیلی بد موقع عرضه شد و به شدت هم سخت بود.بعضی وقت ها تو لیست سخت ترین عناوین تاریخ رتبه یک را میگیره! اگه الان عرضه میشد مثل همین های فای بیشتر مورد استقبال قرار میگرفت.

من های فای را بازی نکردم اما از نظر طنز و تعداد حرکات ترکیبی،گاد هند یک چیز منحصر به فرد هست.

حالا شاید با سخنان سعید قانع شی :-"

غیر ممکن هست جان به گادهند نگاهی نکرده باشه.تفاوت بزرگشون این هست که گاد هند بیت ایم آپ هست و های فای هک اند اسلش

@New Shredder

God Hand

آخ آخ ...God Hand اگه الان همین الان بگند 3 تا بازی مورد علاقه ات رو لیست کن...قطعا گاد هند دومیش هست...سومیش جیل هست...ببخشید منظورم اینه که یعنی رزیدنت اویل هست ...اولیش هم به خودم مربوطه...

به نظرم بازی با این غنای گیمپلی و طنز و هجو محشر ساخته نشده... توی هیچ بازی اینقدر نخندیدم.... االبته سایه دوزخیان که همکاری با سودا بود هم کم نمکین و شادی آفرین نبود....!! ولی خنده هایی از جنس بالای 51 سال ...!! یک سری جاها رو که میدونم کار میکامی نبود و امضای سودا بود مثل همونجایی که احتیاج هست تفنگ شما افزایش طول پیدا کنه...!!:D...

اون تیکه معرفی باس فایت استاد شمشیر زن که یک دفعه پاش گیر می کرد می افتاد زمین ...یا اون کوتوله ها که هجو پاوررنجرز بودن....یا باس فایتی که باتری پشتش داشت...به علاوه اون دو تا مردی که حال مساعدی نداشتند و اعمال و رفتار خاک بر سرگونه ای ازشون سر میزد...;))

گیمپلی هم که خدا بود خرید حرکات و ایجاد کمبوهای ترکیبی توی هیچ بازی ندیدم ...بعدا remember me کلی سر این کارش تبلیغ کرد و پز داد (انگار بر و بچ سازنده نمی دونستند godhand چیه ).... سیستمی که باید ضربه نمی خوردی تا امتیاز و پول بیشتر بگیری ته اعتیاد و چلنج بودکه تا چهار درجه می رفت بالا....فن کف دست بودا رو که دیگه نگو...یک بار رو یکی از دوستم اجرا کردم فرداش نیومد مدرسه... هیجان مبارزات با غول آخرهاش که یکی از یکی زیباتر طراحی شده بودند هنوز هم تو بازی دیگه ای ندیدم...

چقدر اون آهنگ ته تیتراژ بازی رو من با حس تو حموم خوندم همراه با حرکات موزون...همسایه مون جلوی بابام رو گرفته بود بهش گفته بود پسرتون رو یک دکتر ببرید...عصر ها که شما نیستید میره تو حموم و چیز میز مصرف میکنه و اصوات بیگانه سر میده...!!
بعد از HD کردن اوکامی توسط کپکام...لحظه شماری میکنم که سخنگوشون بیاد اعلام کنه که این رو هم میدیم بیرون...

پ.ن: شاید اون ریمیکی که میکامی حرف زد همین گادهند باشه.

پ.ن 2: در مورد جان هم که خدمتتون عارض شیم، کارگردان برجسته ای هست.این را با اویل ویتین 2 نشون داد.همه چیز را هم بگذاریم کنار،کارگردانی بازی واقعا به عناوینی چون لست دو و رد دد دو تنه میزد. :-" اینجا سه ساعت پایانی را میخندی،اونجا سه ساعت پایانی اشک ها سرایز میشه.واقعا من نمیتونم بفهمم چرا اویل ویتین دو 75 شده؟ باز حداقل نسخه وان 82 هست.اگه خواستی برو یوتوب از چپتر 15 را شروع کن به دیدن تا پایان.ببین چطور میخکوب میشی :-"

پ.ن3:سکیرو هم از گاد هند الهام گرفته :-"

کلا گاد هند باید ریمستر یا ریمیک شه.میشه گفت الماس گمشده کپکام

Hi-Fi Rush رو دیشب تموم کردم، بهترین توصیف برای من همون سکانس معروف راتاتوی هست، بازی که منو برد به دوران خوب و بی بازگشت گذشته، و انگار یه چیز مرده ای رو درونم زنده کرد. بدون شک برای من جزو بهترین بازی های ده سال اخیر بوده، یه جواهر خالص، با گیم پلی خیلی خفن، آرت استایل عجیب غریب چشم نواز ژاپنی، چیزی که مدت هاست دیگه نظیرش تو ویدئو گیم دیده نمیشه.

باید ایستاده در مقابل تانگو گیم تعظیم کرد، و درود فرستاد بهشون. تو دوره ای که بازی های بزرگ با گرافیک های فوق واقع گرایانه و داستان های هر روز تلخ تر از گذشته شون سعی دارن فقط یه چیزی درست کنن که به قول یکی از دوستان سینما زده(:D) و خشن و ... هست، اینا امدن دوباره بهمون یادآور شدن میشه یه بازی مفرح و جالب ساخت، بازی که واقعا بازیه! نه فیلم سینمایی، نه مستند، نه بنچمارک ویژوال، نه کتاب فلسفی، نه آینه تمام نمای مشکلات بشری و جامعه، نه مانیفست دفاع از حقوق یه سری آدم.... بازی بازیه و باید ملت رو سرگرم کنه، به وجد بیاره و کودک درونشون رو از خواب بیدار کنه.

حقیقتا من این چند ساعتی که Hi Fi Rush رو بازی کردم یادم رفت 33 سالمه، یادم رفت چقدر بدبختی دارم، مشکلات کار و زندگیم رو فراموش کردم، و برعکس مثل همون دوره نوجوانی، با یه ذوق کمابیش احمقانه فقط بازی کردم و از لحظه لحظه بازی لذت بردم. انقدر بلند بلند خندیدم که فکر کنم همسایه ها به سلامت عقلم شک کرده باشن:D

به نظر من هرکاری دارید کنسل کنید ایشون رو بازی کنید در عوض. به خصوص در این ایام تلخ که سالروز حمله آدم خوارها به کشورمون هست، میتونه تلخی روزگار رو دستکم برای چند ساعت از بین ببره.

من دیشب بازی رو تو استیم گرفتم صبح هم یه نیم ساعتی بازی کردم یعنی New Game رو که میزنی بازی فقط 10 ثانیه نیاز داره تا بهت بگه من بازی خیلی خوب و فانی هستم! عجب گرافیک و رنگ لعابی هم داره. از چه بازیهای خشنی اومدن سراغ همچین اثر رنگارنگ و باحالی.:D تانگو عالی مینوازد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or