Multi Platform Hi-Fi Rush

• Thread starter Thread starter Bax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Tango gameworks
تاریخ انتشار
۶ بهمن ۱۴۰۱
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
در مراسم developer direct روز، ۶ بهمن ۱۴۰۱، این بازی از استدیو تنگو گیم ورکز معرفی و عرضه شد.

Hibiki-News-Hero-Image-4916fb477b67e704ab35.jpg

پرفورمنس اجرایی Hi-Fi Rush:
Xbox Series X: 4k , 60fps
Xbox Series S: 1440p , 60fps

آخرین ویرایش:

Understand Captain America GIF

نکته‌ای که وجود داره اینه که بازی خیلی ساده و تقریبا و فقط با یه مکانیک همراه شدن با ضرب آهنگ شروع میشه و اوایل ادامه پیدا می‌کنه
خیلی احمقانه به نظر می‌رسه ولی همین همراه شدن با ریتم چالش برانگیزه و چند دقیقه‌ای زمان میبره تا قلق‌اش دستتون بیاد (مخصوصا اگر مثل من اهل بازی‌های ریتمیک نباشید)
بعدا به شکل معجزه‌آسایی به شکل رگباری مکانیک جدید اضافه میشه که همه‌شون یه جورایی مرتبط با ریتم هستن
اینجاست که باید خالق بازی رو تحسین کرد که چه طور همراه شدن با ریتم رو بهمون آموزش داده و توی ناخودآگاه‌مون نقش بسته
به جز لول دیزاین و پلتفرمر بازی که خیلی شبیه به آثار دهه 2000 ـه و کهنه... مابقی بخش‌ها جای تحسین دارن

من نمیدونم میکامی واقعا چقدر تو بازی تاثیر داشته ولی اگه کار اصلی با خودش بوده باشه میشه گفت یه کام بک زده بعد این همه سال.
تاثیری نداشته.
خودش هم توی ایونت معرفی بازی به وضوح گفت اینو.

جالبه دفعه دوم اومدم با هندزفری وایرلس بازی کنم هر کار کردم نمیتونستم با ریتم هماهنگ شم، به خودم داشتم شک میکردم چطور دفعه اول تونستم الان هرکار میکنم نمیشه.
بعد یادم اومد هندزفریش در حد چند میلی ثانیه لیتنسی داره ، تو بازیا دیگه اصلا معلوم نمیشه اما اینجا به قدری هماهنگ بودن با ریتم اهمیت داره که همون چند میلی رسما ثانیه گند میزنه تو سینک شدنت با ریتم :D

خلاصه اگه هدست وایرلستون تاخیر داره حتی خیلی کم، برید دنبال یک گزینه دیگه وگرنه تجربتونو خراب میکنه.

جالبه دفعه دوم اومدم با هندزفری وایرلس بازی کنم هر کار کردم نمیتونستم با ریتم هماهنگ شم، به خودم داشتم شک میکردم چطور دفعه اول تونستم الان هرکار میکنم نمیشه.
بعد یادم اومد هندزفریش در حد چند میلی ثانیه لیتنسی داره ، تو بازیا دیگه اصلا معلوم نمیشه اما اینجا به قدری هماهنگ بودن با ریتم اهمیت داره که همون چند میلی رسما ثانیه گند میزنه تو سینک شدنت با ریتم :D

خلاصه اگه هدست وایرلستون تاخیر داره حتی خیلی کم، برید دنبال یک گزینه دیگه وگرنه تجربتونو خراب میکنه.
توی تنظیمات فک کنم یه گزینه برای Audio Latency داشته باشه. چک کن ببین چی به چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or