آریا، چطور میگی که گرافیکش رو به عنوان بهترین قبول نداری ؟ ( تو یک تاپیک دیگه گفته بودی )
مثلاً چه گرافیکی بالاتر از این هست ؟ من اصلاً باورم نمیشد که تریلر E306 واقعی باشه، یعنی فکر میکردم CG هست ! چند بار هم دیدم ! واقعاً بازیش از نظر گرافیکی بی نظیر هست. ( البته من فنی بلد نیستم همینجوری که میبینم دارم میگم به عنوان یک فرد معمولی ) وقتی امسال یه گوشه از گیم پلی رو نشون داد ...
کجا همچین گرافیکی رو دیدید ؟
آریا، چطور میگی که گرافیکش رو به عنوان بهترین قبول نداری ؟ ( تو یک تاپیک دیگه گفته بودی :biggrin1: )
مثلاً چه گرافیکی بالاتر از این هست ؟ من اصلاً باورم نمیشد که تریلر E306 واقعی باشه، یعنی فکر میکردم CG هست ! چند بار هم دیدم ! واقعاً بازیش از نظر گرافیکی بی نظیر هست. ( البته من فنی بلد نیستم :biggrin1: همینجوری که میبینم دارم میگم به عنوان یک فرد معمولی ) وقتی امسال یه گوشه از گیم پلی رو نشون داد ...
کجا همچین گرافیکی رو دیدید ؟ :biggrin1:
از نظر طراحی صورت و انیمیشن و ... که اون طور که معلومه فعلآ بی رقیبه و بازی ای با این جزییات ندیدم ولی چیزی که باعث میشه گرافیکش رو به عنوان بالاترین قبول نداشته باشم اینه که حداقل توی این تریلر محیط بازی یه خونه ساکت و آروم هست و این قابل مقایسه با جنگل و کوه و محیطهای جنگی که توش 50 نفر با هم میریزن سر طرف نیست ! یعنی دست سازنده های بازی توی بالا بردن جزییات و گرافیک توی یه محیط محدود بیشتر باز هست تا یه میدون جنگ. ( البته هنوز چیز بیشتری از بازی نمیدونیم و شاید کلآ متفاوت باشه , ولی همون صحنه موتورسواری هم اگه بتونیم خودمون موتور رو کنترل کنیم یا روش تسلط داشته باشیم , من که کوتاه میام و قبول میکنم بهترین گرافیک رو داره !
بحث بی فایدهست، اصلا توی gamepro زده توی leipzig به عنوان بهترین گرافیک ps3 انتخاب شده. مگه تریلر هاشو ندیدید؟
Gamepro ننوشته توی Lepzig ! نوشته کلآ توی بازیهایی که تا حالا توی عمرمون دیدیم Heavy Rain بهترین گرافیک رو داره ! PS3-exclusive thriller Heavy Rain has the best graphics we've ever seen, and promises to innovate stale adventure game conventions.
... دمویی که به ما نشان داده یک یک لول بود که کاراکتر اصلی، یک ژورنالیست زن به نام مدیسون، به خانه ی یک مظنون قاتل زنجیره ای میرود تا اطراف آن پویشی بکند.
شما خانم را از دورنمایی سوم شخص کنترل میکنید که دوربین در حین حرکت در محیط، نمایی سینمایی به خود میگیرد. در مورد سایلنت هیل فکر کنید تا متوجه نکته شوید.(البته ساده تر، دوربین با ایندیگو پرافسی فرقی نکرده)
شاید عجیب به سمع برسد اما شما با نگاه داشتن تریگر R2 به جلو حرکت میکنید. به جای کنترل مستقیم سمتی که وی حرکت میکند، با لفت استیک میتوان سر وی را به موقعیت مقصود حرکت داد و وی به آن سمت حرکت میکند. به صورت ریلی نبوده و به هر سمتی میتوان سر را تکان داد.
تمام امکنه ی بازی تاکید بر تصمیم و انتخابهایی شبیه به دنیای واقعی دارد. وقتی به خانه میرسید از شما میخواهد بین زنگ زدن و کوفتن در انتخاب کنید. یک آیکون 6 طرفه جهت صحبتی که میخواهید بکنید در حین در زدن نمایان میشود. میتوانید آنرا با تکان دادن استیک به جهت دیالوگ دلخواه به زبان کاراکتر جاری سازید.
Sixaxis در مفاد دیگری نیز استفاده شده است. مانند بالا و پایین دادن یک پنجره و یا هل دادن یک بشکه تا بتوانید از آن بالا روید از پنجره دزدانه نگاهی بیندازید. وقتی به داخل خانه رفتیم، همه چیز، همه چیز را اینتراکتیو یافتیم. درست مثل Senmue عصر حاظر است که به شما اجازه میدهد همه چیز را چک کنید.
بعدتر، ما جنازه هایی را در بالای پله ها کشف میکنیم. در همین نقطه است که قاتل به خانه برمیگرردد. شما میتوانید وی را در دوربینی که سمت چپ باز میشود ببینید که داخل خانه شده و از یخچال یک آبجو بر میگیرد، در حالی که خودتان در دوربین سمت راستید.
حالاست که انتخابات اصلی میرسد. به گفته ی کوانتیک دریم، میتوان انتخاب کرد که به بیرون خزید، به وی حمله کرد و وی را کشت و یا به پلیس تلفن کرد و قایم شد.
جاهای مختلفی برای قایم شدن در خانه هست و خطی میزان شکی که صدای راه رفتن شما برای قاتل ایجاد میکند را مشخص میسازد. اگر وی شما را ببینید، تعقیب گریز به سبک QTE شنموئه خواهید داشت اما با کنترلی بیشتر بروی کاراکتر.(که البته، ایندیگو پرافسی هم ازین سبک استفاده میکرد)
جالب اینجاست که به گفته ی کوانتیک دریم، هر اتفاقی بیفتد داستان پیش میرود. اورا بکشید، دربروید، یا حتی اون شما را بکشد. بله، حتی با کشته شدن کاراکتر اصلی بازی ادامه پیدا میکند...
HR یا بهتر بگم Heavy Rain:The Origami Killer علاوه بر این که از منظر تکنیکی یک بازی خارقالعادست و اصولا باور اینکه انجین این بازی نسخه پیشرفت داده شده فارنهایت هستش رو حقیقتا سخت میکنه, از منظر هنری هم یکی از بهترین بازی هاییه که در عمرم دیدم.
اصولا همین بحث گرافیک هنری این بازی هستش که وقتی در کنار مبحث تکنیکی بینظیرش قرار میگیره بحثهایی نظیر بهترین گرافیک بازی های رایانه ای و غیره رو بوجود میاره.
سعی Quantic Dream خلق برترین عنوان از نظر تکنیکی نیست چون پلتفرم PS3 در هر صورت محدود هستش بلکه این شرکت خلاق قصد داره با استفاده از بهترین تکنیک های ممکن و رعایت Performance و ترکیب اون با هنر اثری رو با نزدیکترین شباهت بصری به واقعیت خلق کنه.
هدف cage در همون بازی اول ساخت فیلمی بود که بشه درش دخل و تصرف کرد و این مطلب در فارنهایت کاملا مشهود بود و الحق که در این کار هم موفقیت بزرگی رو کسب کرد و به نوعی سطح بازی های ماجرایی رو چند پله ارتقا داد.
با نگاهی به پوستر و دموها و تصاویر و اطلاعات منتشر شده از HR هم میشه به همین موضوع پی برد.
فقط اینبار cage قصد داره پیوند سینما و گیم و خلق فیلم زنده و تاثیر پذیرش رو به حد اعلای خودش برسونه.
رنگ بندی سبز و زرد و در طیف رنگی محدود و کنترل خاص بازی شاید هر بازیبازی رو به سمت خودش جلب نکنه ولیکن با اطمینان بالایی من و خیلی از دوستان دیگه به اینده این بازی امیدواریم و دلیلی که برای این مطلب داریم اینه که تا به حال هرچی از این بازی نشون داده شده هنر بوده.هنر در هر ضمینه ای که فکرشو بکنید.....
دست اخر ممنون از اطلاعات خوبی که گزاشتید.
از نظر من بهترین گرافیک و... HR بود!
یه جو خاصی بود.نمیدونم چجوری منظورمو برسونم یه جو منحصر به فرد بود
معلوم نیست این کیج چه بازی رو داره میسازه از یه طرف میگه ما یه بازی نمیخوایم بسازیم که وسعتش مثل GTA باشه!! از یه طرف میگه ما در این بازی عشق واقعی پدر به فرزند رو میبینیم!! از یه طرف این تریلرو پخش میکنه که در اون یه دخترو نشون میده و بقیشو هم خودتون میدونید!!
حالا اینا رو با هم ترکیب کنید و تجربه ی کیج رو هم اضافه کنید و گرافیک باور نکردنی رو هم روش بذارید!!
صحبت های تکان دهنده ی کیج رو هم اضافه کنید تا بفهمید با چه بازی بزرگی طرف هستید.
رییس کوانتیک دریم، دیوید کیج هم حرفهای مهمی زده که البته ارزش نقل کامل رو ندارن. متن اصلی رو اینجا بخونید و اینهم نکات مهم:
به نظر کیج، بازیهای کامپیوتری به حد کافی بزرگسالانه شده اند که به مسائل مخصوص این سنین پرداخته شه. پس تم اصلی بازی مسئله ایه عمیقا بزرگسالانه.(مسلما مسائل جنسی. نمیدونم چرا مستقیم این حرف رو نزده؟ مگه قتل مسئله ی بزرگسالانه ایه؟)
کیج میگه که گیمرها به اندازه ی کافی بازی موهوم بازی کردن و حالا میتونن داستان چیزهایی رو که در دنیای واقعی اتفاق میفته تجربه کنند و چیز ماوراء الطبیعه در بازی نیست. پس میشه گفت داستان بازی دیگه با ایندیگو پرافسی کاری نداره خوشبختانه.(به نظرم ایندیگو پرافسی یکی از بدترین و ضعیفترین داستانها رو داشت)
کات سینهایی به اسم بونوس سین هستند که در صورت کالکت امتیاز میاند و کات سینهای اصلی رو از منظره ی دیگه ای نشون میدند.
این مصاحبه هیچی در مورد مسائل جنیسی نگفته، گفته بازی با بازی های دیگه که غول میکشنو ... ،رق داره و یه بازی واقعی و شبیه زندگی واقعی هست.
خیلی باحاله! نشون میده که دختره (شخصیت بازی) توی خونه میگرده، بعد یه جسد میبینه، بعد یه مرده میاد تو خونه و میره آشپزخانه، دختره فرار میکنه و تموم میشه.
حالا همین قسمت رو یه بار دیگه بازی میکنه، اما مرده ایندفعه «میره آشپزخونه میره طبقه بالا سمت دختره، (A.I هست و کنترل نمیشه) باهم درگیر میشن بعد دخنره بی هوشش میکنه بعد فرار میکنه. میخواد بگه داستان دست خود آدمه.