Heavy Rain: The Origami Killer

اینایی که گفتم مصاحبه ی david gates بود. ]مون لینکی که چند پست بالاتر بود. البته ترجمه دوستمون اشتباه بود.
من نگفتم مسائل جنسی، گفتم مسائل بزرگسال و بعد توی پرانتز ذکر کردم مسلما مسائل جنسی هست چون قتل و اینها مسائل بزرگسال نیست.

راستی در مورد اشتباه تلفظ اسم دیوید گیتز معذرت میخوام.

چند تصویر دیگه از این بازی با تشکر از دوست خوبم fardin_b:

screen1_large.jpg
screen2_large.jpg
screen3_large.jpg
screen4_large.jpg
screen5_large.jpg

خب بعد از Gamepro که گفته بود Heavy Rain بهترین گرافیک همه دوران رو داشته , حالا Eurogamer.net هم در قسمت برنده های Games Convention 08 بازی Heavy Rain رو در دو بخش Best Single player و Best Visual Impact به عنوان بازی برتر قرار داده !

من نفهمیدم دوستان از چیه این بازی خوششون امده!:laughing: (نظرم رو گفتم نریزید رو سرم ترورم کنید!)

میگم ان زنه که تو ان Trailer امده تست بازیگری بده , واقعا یک بازیگر هست؟ منظورم بازیگر موشن کپچرش هست.

من نفهمیدم دوستان از چیه این بازی خوششون امده!:laughing: (نظرم رو گفتم نریزید رو سرم ترورم کنید!)

میگم ان زنه که تو ان Trailer امده تست بازیگری بده , واقعا یک بازیگر هست؟ منظورم بازیگر موشن کپچرش هست.
اون تک دمو هست و ربطی به داستان نداره... دو کار کن، یکی اون پرویویی که صفحه ی قبل گذاشتم بخون، یکی دیگه تریلر جدید رو تماشا کن تا داستان و گیم پلی به دستت بیاد و بفهمی بازی تا حدودی یکی اینتراکتیو مووی بیهمتا هست.

من نفهمیدم دوستان از چیه این بازی خوششون امده!:laughing:
ماکان از تو بعید بود :eek:
چون من از سبک JRPG حالم به هم میخوره خوبه بیام تو تاپیکهای FF هر هر بخندم و کلا این سبک و JRPG رو زیر سوال ببرم ؟! کوبیدن یک بازی خیلی راحته ولی باید کمی منطقی بود ...
برو یک تریلر ازش ببین چهار تا Preview دربارش بخون

(نظرم رو گفتم نریزید رو سرم ترورم کنید!)
دفعه بعد از این نظرا بدی نابود خواهی شد :biggrin1:!!! :biggrin1:

کسی که مثلا اهل فوتبال نباشه هر چقدر بگی فیفا09 آخر بازیه قبول نمیکنه نمیشه کاریش کرد. کسیم که اهل HEAVY نباشه هرچی بگی قبول نمیکنه. ]رکسی سبکی دوست داره آما نباید گفت "از چی این بازی خوشتون میاد؟!!!" دوتا سکرین ببین میفهمی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or