Heavy Rain: The Origami Killer

واقعا خسته نباشید! صفحه قبل این عکسها به طور کامل گذاشته شده :biggrin1:
در قسمت عكس ها هم همينها ديرزو بود!!!:-"
اين Trailer آخري رو كي ديده!!!:-"من مي خواهم بازيو تو حال بازي كنم اينطوري كه خانومه!!:biggrin1::-"
نشد يه بازي از اين جفنگيات نداشته باشه تا با خيال‍ِ راحت بازي كنيم همش بايد استرس داشته باشيم!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اين Trailer آخري رو كي ديده!!!:-"من مي خواهم بازيو تو حال بازي كنم اينطوري كه خانومه!!:biggrin1::-"
نشد يه بازي از اين جفنگيات نداشته باشه تا با خيال‍ِ راحت بازي كنيم همش بايد استرس داشته باشيم!:biggrin1:

آره منم این مشکل رو دارم ! اگه فارنهایت رو بازیکرده باشین آخرایه بازی تو واگن قطار.... !:blushing:
من که شانس اوردم !!!:biggrin1:

استرس چیه عزیز مگه چیز عجیبیه!
;)
به خانواده بگو گوشاشون رو بگیرن;)

الان تریلر رو دیدم کپ کردم!
با این گرافیک وحشتناک تو محیطهای شلوغ که حدود 40 نفر آدم که هر کدوم کار روزانه خودشون رو انجام میدادن فریم ریت هیچ افتی نداشت!
نکته ای که من رو خیلی شاد کرد این بود که هماننده فارنهایت داستان رگه های تخیلی داره که همین میتونه عامل اصلیه موفقیت این بازی بشه!
در کل باید خودمونو برای یک ابر گرافیک و ابر داستان آماده کنیم:love:

بکس اونgameplay که دختره برای اون مرد ـه میرقصه هر چی گشتم نیست فقط 4 تا هست اولیE3 09 gameplay در گیری پسره با سیاه پوسته دومیE3 09 gameplay آرایش کردن دختره سومی gameplay قدیمی ـه که دختره میره تو خونه اون مرد چاقه و چهارمی trailer E3 2009.........اون gameplay کامل E3 2009 که همه تعریفش رو میکنن نیست.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or