Heavy Rain: The Origami Killer

از نظر طراحی صورت و انیمیشن و ... که اون طور که معلومه فعلآ بی رقیبه و بازی ای با این جزییات ندیدم :دی ولی چیزی که باعث میشه گرافیکش رو به عنوان بالاترین قبول نداشته باشم اینه که حداقل توی این تریلر محیط بازی یه خونه ساکت و آروم هست و این قابل مقایسه با جنگل و کوه و محیطهای جنگی که توش 50 نفر با هم میریزن سر طرف نیست ! یعنی دست سازنده های بازی توی بالا بردن جزییات و گرافیک توی یه محیط محدود بیشتر باز هست تا یه میدون جنگ. ( البته هنوز چیز بیشتری از بازی نمیدونیم و شاید کلآ متفاوت باشه , ولی همون صحنه موتورسواری هم اگه بتونیم خودمون موتور رو کنترل کنیم یا روش تسلط داشته باشیم , من که کوتاه میام و قبول میکنم بهترین گرافیک رو داره ! :دی
جزئیات بازی قبول ولی کنترل موتور مربوط به گبم پلی بازی میشه چه ربطی به گرافیک داره شما همچین حرفی میزنید؟؟؟!!

میگم چرا تاپیک رو مهم نمیکنین؟؟؟؟!!!!:confused:
ناسلامتی Heavy Rain یکی از بهترین بازیهای انحصاری هستا.........:love::love::love:
من مطمئنم که این بازی یه تجربه ی کاملا متفاوته.....:love::love:

اینا جدید نیستن، خیلی وقته منتشر شدن. vg247 حالش خوب نبوده :دی
همه حالشون خوبه بجز من چون اشتباه اپلود کردم :دی. البته مشکلی هم نیست چون اونها رو کسی تو این تاپیک نزاشته :دی.

ویرایش:
خب مثل اینکه حال همه خرابه :دی. البته مقصود این بود که تاپیک از زیرخاک بیاد برون که اومد :دی.

2009-04-06

2009-04-06

2009-04-06

2009-04-06

2009-04-06

2009-04-06

2009-04-06

2009-04-06

2009-04-06

آخرین ویرایش:
پست های صفحات ابتدایی این تاپیک رو میخوندم واقعا حرفهای بعضی درمورد انحصاری نبودن این بازی چقدر جالب بود:laughing:.

همون طور که تیم ملی مال باباشه !!!!

این بازی هم مال باباشه !!!؟؟؟؟

منظورم سونی بود نه امیر دایی !

Heavy Rain Uses All of the Cell’s SPUs

بازم از اين خبرا:biggrin1:كه آره كل قدرت.....:-"
در كل يه مصاحبه ي كوچك با David Cage شده كه ببينيد!
I think this game can only be done on Playstation 3, We used all the SPUs.

I think to do the visuals, and all the stuff we’re doing would be too difficult [on the 360]. There are amazing physics there, and stuff with crowds that you just couldn’t really get
و هنوز هم حرفي از تاريخ دقيق انتشار اين بازي نشده!

در اين دوران بي خبري cgreviews.com تريلري از گيم پلي بازي مشاهده كرده كه كمي توضيحات در مورد اون داده كه باز خالي از لطف نيست.

من واقعا نميدونم چي از اين بازي بگم، ولي مي خوام كمي اطلاعات از ديدهام برايتان بازگو كنم.
من اخيرا اين شانس رو داشتم كه تريلري جديد از گيم پلي بازي را مشاهده كنم و مي تونم بگم واقعا شوكه شدم.Heavy rain فوق العاده Dynamic و زنده است ،اين بازي واقعا مغز شما رو منفجر خواهد كرد!!!.
فيزيك ، روايت داستان به صورت Dynamic ، گرافيك خيره كننده و... ، همه نسبت به E3-08 پيشرفت فوق العاده اي داشته.اين بازي فوق العاده است و يكي از نامزدهاي بهترين بازي سال خواهد بود.

منبع

کف میکنیم.چیزایی که تو خبرا خوندم و تریلر گیم پلی ای که دیدم واقعا عالی بود.گیم پلیش هم از اونی که فکر میکردم خیلی جالبتر بود.

راستی کیج گفته بود فیلمنامه این بازی چند صفحه اس؟

New Info

Heavy Rain will release November of this year.

First character details;
Four main playable characters: Ethan Mars, Scott Shelby, Madison Paige [from Taxidermist demo] and Norman Jayden. Each one featuring different exclusive scenes, character backgrounds, abilities, personality, will be witness to different events and will share his/her own views on what's going on to build the story for the player.

FBI agent Norman Jayde was shown here, his job being the making of criminal psychological profiles. He was sent to the West Coast to investigate the Origami Killer case as backup since it's been months and the police still doesn't have a friggin clue. This already adds a tense relationship between him and the police that'll impact the storyline. He's been trained in psychological studies, able to dwelve into the killers' mind. He's highly professional and organized, but obsessed to the point he'd do anything to catch his man.

Jayden uses a prototype device: the ARI (Alternate Reality Interface), comprised of a pair of glasses and a glove linked together. The glasses are capable of detecting fingerprints, ADN remnants, blood trails and such that'd normally be invisible to the human eye. The glove allows for inmediate analysis of the substances bypassing the wait for lab results.

Jayden's main weakness is his drug addiction. If he spends too long without a dose of Tryptocaine he will manifest abstinence syndrome in the form of convulsions, dizzyness, blurry vision and overall incapacitation that could be fatal in some situations. The player will have to juggle between following the killer's track and hiding this addiction.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or