Heavy Rain: The Origami Killer

سلام دوستان. من همون اوایل بازیو گرفتم بازی کردم یه بار تموم شد نزدیک 5 تا تروفی آزاد شد. بازی فرختم بازم تازگی بازیو خریدم اما تا الان 2 بار بازی تموم کردم اما تروفی آزاد نکرده به نظرتون چه مشکلی داره؟؟یه سوال دیگه من بازی تموم میکنم می خوام بازی از نو برم بازم باید نیو سن بزنم درسته؟؟؟؟ یعنی تفاوتی می کنه بین اینکه دفعه اول بازی تموم کنی و شروع مجدد بزنی؟؟
شما اگه نمیخوای از راهنمای تروفی ها استفاده کنی کمی سخته که همه تروفی ها رو خودت بتونی پیدا کنی.چون همه شون مخفی هستند.
اگه نمیخوای از راهنما ها استفاده کنی باید هر قسمت بازی رو چند بار بازی کنی و به روش های مختلف بازی رو تموم کنی تا تروفی ها رو بهت بده
ولی اگه میخوای از راهنما کمک بگیری که دیگه آسونه.همون کارایی که گفته رو انجام بده تا تروفی آزاد بشه.
اما اگه میخوای بازی رو از اول بری باید رو همون سیو بری.چون اکثر تروفی ها رو باید با همون سیو بگیری. اگه سیوت رو اوض کنی یه سری از تروفی ها آزاد نمیشه.
حالا اگه خواستی از راهنما کمک بگیری و بعد سوالی داشتی بپرس، اگه بلد بودم و آنلاین بودم جواب میدم.

منم این شاهکارو تموم کردم:x
خیلی خوب تروفی میده با یه بار تموم کردن 40% تروفی ها رو گرفتم>:d
بیخیال Trophy...
لحظه ای که مشخص شد قاتل کیه... داشتم زمین رو گاز میزدم. چقدر دوسش داشتم من این قاتله رو، یهمو تو زرد از آب در اومد...
;)
داستانش رو بچسب... Trophy همیشه هست...
;)

منم که به بدترین شکل بازیرو تموم کردم .

اون مرد مزهبیه که اول بهش مشکوک شدیمو کشتم.;)

اون یارو که گفت بکشو کشتم.:d

شان رو نیافتم . مرد:))

مدیسون رو از پنجره پرت کردم پایین مرد >:)

بابا که خودکشی کرد .b-)

اون زنه همراه خیکیه اسمش یادم نیست از ماشین نیوردمش. تو دریا غرق شد .:">

پلیسرو اونقدر دوز زدم بهش از مواد مرد ...:-s

اخر نتونستم یکاری کنم قاتل بمیره نمیدونم چرا

Last edited by a moderator:
بابا دمت گرم.
اما بهتر بود یه اسپویلری میزدی رفیق
اینطوری

بابا که خودکشی کرد .b-)

ببین چه شیک شد! :دی
منم اینطوری تمومش کردم دفعه اول:
اون یارو قاچاقچیه رو نکشتک. سم رو نخوردم که باباهه بمیره.پس مجبور بودم یه سری از رمز ها رو خودم کشف کنم و از روی صدا ها فهمیدم که پسرم کجاست و رفتم نجاتش دادم اما پلیس زد منو کشت! ولی چون اون زنه رو از غرقشدن نجات داده بودم، آخرش قاتل مرد

ما که اخطارشم گرفتیم .

به جرم لو دادنه بازی . نمیدونم کجای این کار لو دادن بود .

در کل مملکت گل و بلبله دیگه

دقیقا کل داستان رو بردی زیر سوالو همه رو لو دادی دیگه!

در کل مملکت گل و بلبله دیگه
چه ربطی به مملکت داره ؟این کار به خاطره خودمونه!بچه های سایت

من شاید یکسال پیش بازی رو تموم کردم ولی هنوزم تو ذهنمه واقعا فوق العاده بود...اصلا این رو باتعصب نمی گم چون هم ایکس باکس دارم هم پلی استیشن ولی فقط heavy rain کافیه که بگم پلی استیشن بهتره...دوستانی که هنوز تو بازی کردن این بازی(واقعا میشه گفت بازی؟!)شک دارن بهتره بگم عجله کنین تا بیشتر از این پشیمون نشین...واقعا باید مثل یک فیلم یا یک رمان درباره اش صحبت کرد داستانش که هیچی کم تر تصادف(crash) نداره...باید اعتراف کنم وقتی اولین دموهاش رو دیدم گفتم طرف باید واقعا خر باشه بشینه دکمه بزنه که مثلا بازی داره میکنه ولی اصلا فرضم اشتباه بود ون heavy rain بازی نیست...

بابا که خودکشی کرد .b-)

شما تو بهترین حالت ممکن بازی رو تموم کردی !!!;)

سلام به همه! منم الان بازیو تموم کردم! یه شاهکار به تمام معنا! یه فیلم بود واقعا...
فقط چنتا باگ داشت:
1.ایتان سم رو خورد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و آخرش هم زنده بود!
2.با اسکات نتونستم اون مرده رو بکشم و اسکات چنتا تیر خورد ولی تو صحنه های بعدی اسکات سالم بود!
اینم واسم مشخص نشد آخرش:
اون مرده که داشت گلف بازی میکرد و گل آورد سر قبر جان رابطش چی بود و چرا خواست که لوران و اسکات رو بکشه؟!
پایان من هم اینطوری شد:
همه به خوبی و خوشی زنده موندن به جز لوران که عرق شد تو ماشین و اسکات که قاتل بود و باید میمرد!

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:53 PM ارسال شده بود ----------

بابا که خودکشی کرد .b-)

شما ترکوندی واقعا!

Mohsen Rock

1-

قرار نبود با اون سم بمیره :دی فقط برای امتحان کردن ایتن بود ! باگی در کار نبود :)

2-
این هم باگ نبود . یه روند خطیش بود که اسکات باید زنده می موند

آقا اولی قبول ولی دومی
خب اگه روند خطی بود باید لااقل کاری میکردن که اونجا تیر نخوره دیگه! چون خیلی تابلوئه که تیر بخوره و چند جای لباسش خونی بشه بعد تو صحنه های بعد انگار نه انگار! نمیگم باگ ولی سوتی بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or