.:Pouria:.
کاربر سایت
درود
اقا صادق راست می گه
من یه 10-12 باری بازی رو تموم کردم ولی همچین باگی ندیدم
آپدیتی هم نریختم 
اقا صادق راست می گه
سلام.
آقا من میخوام این بازیو بگیرم چه ریجنیشو بگیرم از همه بهتر و کامل تره؟
این Heavy Rainirector's Cut خوبه؟تو ایران هست؟قیمتش چجوریاس؟
اقا این آپدیت جدید بازی (v 2.00 ) مارو سرویس کرد هردفعه میزارم بگیره مینویسه 750 دقیقه طول میکشه آخرشم همش قطع میشه دیگه روح و روان نزاشته واسه ما !
راه دیگه ای نداره نمیشه ما اینو با کامپیوتر دان کنیم بریزیم تو ps3 ؟ تا جایی که من میدونم فقط قابلیت مو ساپورت رو به بازی اضافه میکنه کلا بیخیالش بشیم بهتر نیست؟؟
سلام...
رفیق یعنی هیچ بهبود دیگه ای جز اضافه شدن موو تو این پچ وجود نداره ؟ چون من اصلا موو ندارم ! گفتم شاید چیزای دیگه ای هم همراهش باشه ؟!!چرا، کلا بی خیال شو. کنترش با Move اصلا جالب نیست. من خودم با اینکه Move Edition دارم، باز هم با دسته بازی می کنم.
تو یه PS3 بازیو هنوز این بازی رو نگرفتی...من هنوز نگرفتم این بازی رو! اما خیلی دوست دارم تجربه کنم با توجه به خاص بودنش
سلام...
دوستان یه سوال داشتم...
من تو یکی از تریلرها دیده بودم که Madison جایی گیر میافته که پر از مدل های مانکنه و یه شخص خیلی چاق هم میاد و توی دستشویی گیرش میندازه... اما تو بازی به چنین چیزی برنخوردم...
WOW... چند تا دیگه DLC داره... میشه لطفاً اسم هاشو بگی و اینکه میشه از جایی DL کرد و بعداً به صورت Pack نصبش کرد...؟اون ماله DLC که اومده اونها هم مانکن نیستن آدمای واقعی هستن که خشک کشون کرده اون آدم چاقه (آدمه منحرفیه):d خیلی دلهره آوره با اینکه خیلی کوتاهه .
اسم DLC هم The Taxidermist هست.
فقط یدونه داره اونم همینه نمدونم چرا دیگه dlc ندادن احتمالا این فروش خوبی نداشته ... من از هک مک سر در نمی یارم فقط این dlc تو move edition بازی که فقط ریجن 2 منتشر شده رایگان تو دیسک موجوده همینطور تو director's cut که فقط ریجن 1 منتشر شدهWOW... چند تا دیگه DLC داره... میشه لطفاً اسم هاشو بگی و اینکه میشه از جایی DL کرد و بعداً به صورت Pack نصبش کرد...؟
راستی بسیار مُچکرم بابت پاسخ...
OK... به هرحا خیلی ممنون...فقط یدونه داره اونم همینه نمدونم چرا دیگه dlc ندادن احتمالا این فروش خوبی نداشته ... من از هک مک سر در نمی یارم فقط این dlc تو move edition بازی که فقط ریجن 2 منتشر شده رایگان تو دیسک موجوده همینطور تو director's cut که فقط ریجن 1 منتشر شده.