Heavy Rain: The Origami Killer

سلام.
آقا من میخوام این بازیو بگیرم چه ریجنیشو بگیرم از همه بهتر و کامل تره؟
این Heavy Rain:Director's Cut خوبه؟تو ایران هست؟قیمتش چجوریاس؟

سلام.
آقا من میخوام این بازیو بگیرم چه ریجنیشو بگیرم از همه بهتر و کامل تره؟
این Heavy Rain:Director's Cut خوبه؟تو ایران هست؟قیمتش چجوریاس؟

اگه می خوای نسخه Move Edition بازی رو بگیر. توی بازار پیدا می شه. تمام محتویات Director's Cut که اینجا بهش اشاره شده رو داره. من خودم دارم و دونه دونه این مواردو توش دیدم. قیمتش هم فکر نمی کنم بیشتر از 10-20 تومن با نسخه عادی فرق کنه.

بعضی نسخه هاش باگ داشت که حتی تو فرومهای خارجی هم گلایه میکردند که نتونستند تروفی اول را بگیرند.اگر به راهنمای تروفی تو همین سایت مراجعه کنید ذکر شده. من هم بعد از 2 سال رفتم سراغ بازی و از آپدیت خبر نداشتم!

اقا این آپدیت جدید بازی (v 2.00 ) مارو سرویس کرد هردفعه میزارم بگیره مینویسه 750 دقیقه طول میکشه آخرشم همش قطع میشه دیگه روح و روان نزاشته واسه ما !
راه دیگه ای نداره نمیشه ما اینو با کامپیوتر دان کنیم بریزیم تو ps3 ؟ تا جایی که من میدونم فقط قابلیت مو ساپورت رو به بازی اضافه میکنه کلا بیخیالش بشیم بهتر نیست؟؟

اقا این آپدیت جدید بازی (v 2.00 ) مارو سرویس کرد هردفعه میزارم بگیره مینویسه 750 دقیقه طول میکشه آخرشم همش قطع میشه دیگه روح و روان نزاشته واسه ما !
راه دیگه ای نداره نمیشه ما اینو با کامپیوتر دان کنیم بریزیم تو ps3 ؟ تا جایی که من میدونم فقط قابلیت مو ساپورت رو به بازی اضافه میکنه کلا بیخیالش بشیم بهتر نیست؟؟

چرا، کلا بی خیال شو. کنترش با Move اصلا جالب نیست. من خودم با اینکه Move Edition دارم، باز هم با دسته بازی می کنم.

اگه می خوای نسخه Move Edition بازی رو بگیر. توی بازار پیدا می شه. تمام محتویات Director's Cut که اینجا بهش اشاره شده رو داره. من خودم دارم و دونه دونه این مواردو توش دیدم. قیمتش هم فکر نمی کنم بیشتر از 10-20 تومن با نسخه عادی فرق کنه.
سلام...
دوستان یه سوال داشتم...
من تو یکی از تریلرها دیده بودم که Madison جایی گیر میافته که پر از مدل های مانکنه و یه شخص خیلی چاق هم میاد و توی دستشویی گیرش میندازه... اما تو بازی به چنین چیزی برنخوردم...

چرا، کلا بی خیال شو. کنترش با Move اصلا جالب نیست. من خودم با اینکه Move Edition دارم، باز هم با دسته بازی می کنم.
رفیق یعنی هیچ بهبود دیگه ای جز اضافه شدن موو تو این پچ وجود نداره ؟ چون من اصلا موو ندارم ! گفتم شاید چیزای دیگه ای هم همراهش باشه ؟!!

سلام...
دوستان یه سوال داشتم...
من تو یکی از تریلرها دیده بودم که Madison جایی گیر میافته که پر از مدل های مانکنه و یه شخص خیلی چاق هم میاد و توی دستشویی گیرش میندازه... اما تو بازی به چنین چیزی برنخوردم...

اون ماله DLC که اومده اونها هم مانکن نیستن آدمای واقعی هستن که خشک کشون کرده اون آدم چاقه (آدمه منحرفیه):d خیلی دلهره آوره با اینکه خیلی کوتاهه .
اسم DLC هم The Taxidermist هست.

اون ماله DLC که اومده اونها هم مانکن نیستن آدمای واقعی هستن که خشک کشون کرده اون آدم چاقه (آدمه منحرفیه):d خیلی دلهره آوره با اینکه خیلی کوتاهه .
اسم DLC هم The Taxidermist هست.
WOW... چند تا دیگه DLC داره... میشه لطفاً اسم هاشو بگی و اینکه میشه از جایی DL کرد و بعداً به صورت Pack نصبش کرد...؟
راستی بسیار مُچکرم بابت پاسخ...

WOW... چند تا دیگه DLC داره... میشه لطفاً اسم هاشو بگی و اینکه میشه از جایی DL کرد و بعداً به صورت Pack نصبش کرد...؟
راستی بسیار مُچکرم بابت پاسخ...
فقط یدونه داره اونم همینه نمدونم چرا دیگه dlc ندادن احتمالا این فروش خوبی نداشته ... من از هک مک سر در نمی یارم فقط این dlc تو move edition بازی که فقط ریجن 2 منتشر شده رایگان تو دیسک موجوده همینطور تو director's cut که فقط ریجن 1 منتشر شده :).

فقط یدونه داره اونم همینه نمدونم چرا دیگه dlc ندادن احتمالا این فروش خوبی نداشته ... من از هک مک سر در نمی یارم فقط این dlc تو move edition بازی که فقط ریجن 2 منتشر شده رایگان تو دیسک موجوده همینطور تو director's cut که فقط ریجن 1 منتشر شده :).
OK... به هرحا خیلی ممنون...
باید یه فکری در موردش بکنم و یه جوری پیداش کنم... Heavy Rain چیزی نیست که بشه ساده ازش گذشت...
بازم ممنون رفیق...

سلام دوستان. من همون اوایل بازیو گرفتم بازی کردم یه بار تموم شد نزدیک 5 تا تروفی آزاد شد. بازی فرختم بازم تازگی بازیو خریدم اما تا الان 2 بار بازی تموم کردم اما تروفی آزاد نکرده به نظرتون چه مشکلی داره؟؟یه سوال دیگه من بازی تموم میکنم می خوام بازی از نو برم بازم باید نیو سن بزنم درسته؟؟؟؟ یعنی تفاوتی می کنه بین اینکه دفعه اول بازی تموم کنی و شروع مجدد بزنی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or