Heavy Rain: The Origami Killer

این بازی برا 3.55 فیکس شده ؟

اگر شده شماره پست رو بدین لطفا.

ها?من خودم كبي فريم وير 3.55 زدم مشكلي هم نداشت

اين تابيك ربطي به سوال شما نداشت بريد بخش مريوط به هك اونجا جواب سوالتون هست

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk

بالاخره من هم Heavy Rain این بازی شاهکار و بی نظیر را تمام کردم . بی شک بازی بزرگ و جالب و احساساتی بود . امیدوارم که بازی جدید دیوید کیج (QUANTIC DREAM ) یعنی بازی Beyond: Two Souls هم بازی بی نظیر و وشاهکاری باشد.

آخرین ویرایش:
منم که پلا تینوم تو این بازی گرفتم البته صحنه های تلخ این بازی زیاد داره که ادم واقعا دریغ می کنه از رفتنش برای من بدترین جاش سره تروفی perfect Crime بود اصلا دوست نداشتم که Jayden توسط Mad Jack کشته بشه ولی این طور شد که برام ازار دهنده بود زیاد البته صحنه های نا فرم دیگه هم داریم مثل صحنه Doc خیلی افتضاحه این نسل از گرافیک همه چیو طبیعی نشون میده خوب اون قسمت دلر می خواست بگیره تو شکم مدیسون خوب من که همیشه نجاتش دادم تا به حال هم فکر نکردم اگه نجاتش ندم چی میشه ولی حتما خیلی ناجور میشه . کلا تو این بازی نظر منو Mad Jack خیلی جلب کرد واقعا دیالوگاش و شخصیت پردازیش و صدا گزاریش عالی بود که قطعا برای اولین بارم بود که تو این فضا یک کاراکتر رو انقدر قوی ببینم که جزی از کاراکترهای اول بازی نباشه من اون تیکه رو از همه جا بیشتر خوشم میاد وافعا هیجان داره اونجا که برمی گرده میگه
You try to scare me with you big talk i never saw Damm car and take it walk این جملش رو من پیشم خودم نا خوداگاه تکرار می کنم البته تو ذهنم اخه اونقدر که تمیز کار کرده بودن

سلام دوستان

آقايون(بعيد ميدونم خانمي بياد اينجا) من يک مشکل دارم توي اجراي اين بازي. وقتي بازي رو به صورت کپي ميخوام از هارد داخلي اجرا کنم صفحه سياه ميشه و هيچ صدايي و تصويري نمياد. جالب اينجا بود که حتي وقتي اين بازي رو روي هاردم ميريختم (جاي فروشنده) بازي رو اجرا کردم و مشکلي هم نداشت و حتي نصب اوليش(درون بازي) هم انجام شد. حتي تاجايي که اون بنده خدا روتخت خوابيده بود ديدم و از بازي اومدم بيرون.:d

تنها فرق اينه که مانيتور فروشنده از طريق کابل کامپوزيت کار ميکيرد(از اين تلويزيون قديميها) ولي مانتيور من جديده و با کابل HDMI وصل است. لطفا کمکم کنيد. خيلي دوست دارم اين بازي رو انجام بدم:((:((:((:((

آخرین ویرایش:
آره همینه !

من میخواستم نسخه ی Move Edition رو هم بگیرم!

Good for me :d

با آپدیت بازی فقط قابلیت ساپورت موو به بازی اضافه می شه ولی نسخه موو ادیشن بازی 3 تم داینامیک OST های بازی و تنها DLC بازی و تمام پشت صحنه ها تو دیسک هست .

با آپدیت بازی فقط قابلیت ساپورت موو به بازی اضافه می شه ولی نسخه موو ادیشن بازی 3 تم داینامیک OST های بازی و تنها DLC بازی و تمام پشت صحنه ها تو دیسک هست .

خب مهرداد من میخوام فقط واسه موو !!! بهینه بشه...راستی این dlc جریانش چیه؟؟ :-/

تازه همه ی ساند ترک ها رو دارم :p

خب مهرداد من میخوام فقط واسه موو !!! بهینه بشه...راستی این dlc جریانش چیه؟؟ :-/

تازه همه ی ساند ترک ها رو دارم :p

جریانش ماله مَدیسون پیجه که تو تحقیقات قتل های زنجیره ای به یه خونه می خوره(که صاحب خونه نیست) وارد می شه می بینه اونجا صاحب خونه زن ها رو می کشته و خشک می کرده و با ژستهای +15 خونه رو دکراسیون کرده، که در همون حین صاحب خونه سر می رسه و حالا باید فرار کرد ... 5ـتا پایان داره که تو هر کدوم یه اتفاقی می اوفته من که جو خونه رو خیلی دوست داشتم خیلی ترسناک بود :d و آخر هم تو روزنامه هر اتفاق چاپ می شه ، ولی DLC خیلی خوب فروش نکرد .

سلام دوستان

آقايون(بعيد ميدونم خانمي بياد اينجا) من يک مشکل دارم توي اجراي اين بازي. وقتي بازي رو به صورت کپي ميخوام از هارد داخلي اجرا کنم صفحه سياه ميشه و هيچ صدايي و تصويري نمياد. جالب اينجا بود که حتي وقتي اين بازي رو روي هاردم ميريختم (جاي فروشنده) بازي رو اجرا کردم و مشکلي هم نداشت و حتي نصب اوليش(درون بازي) هم انجام شد. حتي تاجايي که اون بنده خدا روتخت خوابيده بود ديدم و از بازي اومدم بيرون.:d

تنها فرق اينه که مانيتور فروشنده از طريق کابل کامپوزيت کار ميکيرد(از اين تلويزيون قديميها) ولي مانتيور من جديده و با کابل HDMI وصل است. لطفا کمکم کنيد. خيلي دوست دارم اين بازي رو انجام بدم:((:((:((:((

کسي ميدونه مشکل من چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or