Heavy Rain: The Origami Killer

جریانش ماله مَدیسون پیجه که تو تحقیقات قتل های زنجیره ای به یه خونه می خوره(که صاحب خونه نیست) وارد می شه می بینه اونجا صاحب خونه زن ها رو می کشته و خشک می کرده و با ژستهای +15 خونه رو دکراسیون کرده، که در همون حین صاحب خونه سر می رسه و حالا باید فرار کرد ... 5ـتا پایان داره که تو هر کدوم یه اتفاقی می اوفته من که جو خونه رو خیلی دوست داشتم خیلی ترسناک بود :d و آخر هم تو روزنامه هر اتفاق چاپ می شه ، ولی DLC خیلی خوب فروش نکرد .

holy F*ck
عجب dlc خفنی داره . تو store قیمتش چنده ؟

سلام دوستان

آقايون(بعيد ميدونم خانمي بياد اينجا) من يک مشکل دارم توي اجراي اين بازي. وقتي بازي رو به صورت کپي ميخوام از هارد داخلي اجرا کنم صفحه سياه ميشه و هيچ صدايي و تصويري نمياد. جالب اينجا بود که حتي وقتي اين بازي رو روي هاردم ميريختم (جاي فروشنده) بازي رو اجرا کردم و مشکلي هم نداشت و حتي نصب اوليش(درون بازي) هم انجام شد. حتي تاجايي که اون بنده خدا روتخت خوابيده بود ديدم و از بازي اومدم بيرون.:d

تنها فرق اينه که مانيتور فروشنده از طريق کابل کامپوزيت کار ميکيرد(از اين تلويزيون قديميها) ولي مانتيور من جديده و با کابل HDMI وصل است. لطفا کمکم کنيد. خيلي دوست دارم اين بازي رو انجام بدم:((:((:((:((

:((:((:((:((

آري . بازي بورتال لجند اوريج. نبايد ديسک توش باشه؟
چرا عزیز!
قاعدتا باید وقتی HR رو انتخاب می‌کنید از صفحه بیرون بیاد و به صفحه اصلی بره؛ حالا باید برید توی قسمت Game و همون جا روی عکس دیسک که نوشته Heavy Rain دایره رو بزنید!

holy F*ck
عجب dlc خفنی داره . تو store قیمتش چنده ؟

فک کنم حدود 4-5 پونده یا 7-8 دلار تو همین مایه هاست .
--------------------------------------------------------------
ویرایش : خوب قیمت دقیقش تو استور UK برابر 3.19 پوند هست و برا آمریکا باید 5 دلاری باشه .

2 تا سوال تکراری بی ارزش
تو نسخه های پلات و Move Edition اوریگامی هست ؟
اون نسخه هایی که رده سنی بازی رو زده 16 سال , سانسور داره ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
اقا من بازی رو تموم کردم خیلی جالب بود اخراش جا خوردن قاتل معلوم شد ولی چند تا سوال باسم پیش اومد اگه تونستین پاسخ بدید
اول اینکه اسکات برای چی این کارارو میکرده هدف خاصی داشته؟
2- اسکات با اون خانواده پولدار که نماینده مجلس بود و پسرش میگفت من اوریگامی کیلرم چیکار داشت من نفهمیدم چرا به پای اونا پیچید؟
3- کلا اسکات چرا تحقیق میکرد وفتی خودش قاتل بود برای چی انقدر روی این قضیه کار میکرده هدف چی بود ؟
-------
پایان هاش چطورین؟ من پایانم این بود با اوز ژورنالیسته و بچم یه خونه رفتیم گرفتیم و اون یارو مامور اف بی ای استعفا داد و لون زنه که با اسکات کار میکرد رفت سر قبرش تف انداخت. بهترین پایانه این یا نه از این بهترم داره؟

---------- نوشته در 04:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------

در کل ولی به اندازه fahrenhiet باهاش حال نکردم البتخ خیلی قشنک بود ولی شاید فارنهایت کمی احساسی ترش بیشتر بود اون موقع هم ما کوچیکتر بودیم صحنه های بازی و دمو هاش بیشتر تاثیر داشت ولی به طول کل فارنهایت کمی بهتر بود از نظر من

@ پژمان
اول اینکه اسکات برای چی این کارارو میکرده هدف خاصی داشته؟
2- اسکات با اون خانواده پولدار که نماینده مجلس بود و پسرش میگفت من اوریگامی کیلرم چیکار داشت من نفهمیدم چرا به پای اونا پیچید؟
3- کلا اسکات چرا تحقیق میکرد وفتی خودش قاتل بود برای چی انقدر روی این قضیه کار میکرده هدف چی بود ؟
-------
پایان هاش چطورین؟ من پایانم این بود با اوز ژورنالیسته و بچم یه خونه رفتیم گرفتیم و اون یارو مامور اف بی ای استعفا داد و لون زنه که با اسکات کار میکرد رفت سر قبرش تف انداخت. بهترین پایانه این یا نه از این بهترم داره؟
برای سوال اولت باید بگم که، چون برادرش مرد و پدرش هیچ عکس العملی نشون نداد و نرفت کمکش،و مست بود این هم سعی کرد از این به بعد بره انتقام اون روز هارو سر پسراش در بیاره.
2._
3.هدف رد گم کنی.
-----------------------------
من حدود 10 تا 11 تا پایانش رو رفتم،هر کدوم قشنگیه خودش رو داشت.بهتره بری از سیو ها بری و حال کنی با پایان های دیگش.من برای دومین بار بازی رو از اول رفتم چون نمیدونستم ولی سیوهاش هست.با اون ها برو.پایان های دیگش هم لذت بخشن.مثلا یک بار اسکات رو نکش.(باهاش خیلی حال میکردم خصوصا تیکه ای که باهاش رفتیم تیر اندازی).

ولی سوال دومم مهمترین سوالمه الان کسی میدونه؟
چند تا دلیل برای سوال دومت هست . 1 اینکه اون منطقه ای که داشتن توش ساخت و ساز میکردن مال همون پولداره بود, اسکات از اینکه ساخت و ساز اصولی نبوده و باعث شده برادرش گیر بیفته و بمیره اونجا شاکیه! یکی دیگه از دلیلاش اینه که پسر یارو مریض بود و برای تفریح رفته بود یه بچه رو کشته بود و انداخته بود گردن اریگامی کیلر! یکی دیگه از دلیلاش اینه که کلا اسکات از این گولدارا که با نفوذن و همه چیزو با پول حل میکنن خوشش نمیاد (نمیومد) ( بستگی به پایانت داره :d

همین که فهمیدم اون زمینی که برادر اسکات توش مرد مال این یارو پولداره بود خیلی چیزارو فهمیدم
یه تیکه میره خونه پولداره با یارو صحبت میکنه با پسرش اونم اونم یه پارتی گرفته و داره تو اتاقش یه کارتونو میبینه
اونجا ازش در مورد تحقیقات اوریگامی کیلر سوال میکنه و اخرش پسره شاکی میشه میگه من اوریگامی کیلرم . اگر چیزه جالبی در موردش فهمیدی به منم بگو

چند تا دلیل برای سوال دومت هست . 1 اینکه اون منطقه ای که داشتن توش ساخت و ساز میکردن مال همون پولداره بود, اسکات از اینکه ساخت و ساز اصولی نبوده و باعث شده برادرش گیر بیفته و بمیره اونجا شاکیه! یکی دیگه از دلیلاش اینه که پسر یارو مریض بود و برای تفریح رفته بود یه بچه رو کشته بود و انداخته بود گردن اریگامی کیلر! یکی دیگه از دلیلاش اینه که کلا اسکات از این گولدارا که با نفوذن و همه چیزو با پول حل میکنن خوشش نمیاد (نمیومد) ( بستگی به پایانت داره :d
جواب سواب دومتون رو این دوستمون دقیقا دادند که همینه!
البته یه نکته ای به نظر من هستش که الان میگم.

برای سوال اولت باید بگم که، چون برادرش مرد و پدرش هیچ عکس العملی نشون نداد و نرفت کمکش،و مست بود این هم سعی کرد از این به بعد بره انتقام اون روز هارو سر پسراش در بیاره.
2._
3.هدف رد گم کنی.
خوب سوال اول تقریبا جوابش درسته ولی سوال سوم یه جورایی درسته یه جورایی ناقص.
ببین اسکات داشت تمام سر نخ هایی که از قتل های قبلی وجود داشت رو از بین میبرد.حالا برای اینکه سر نخ ها و مدارک رو گیر بیاره باید به شکل کارآگاه در میومد.

سلام.یه سوال داشتم بچه ها میدونم که شاید به اینجا مربوط نباشه ولی چون مربوط به این بازی میشه شاید کسی بهش برخورده باشه .مشکلم اینه که من بازی رو چند بار رفتم و داشتم با پایانهای دیگه اش تموم میکردم بعد یه مشکلی پیش اومد که مجبور شدم فریمویر رو عوض کنم و از kameaw رفتم به rebug 3.55.2 ولی الان مشکلم اینه که وقتی میرم داخله بازی میاد بازی رو بالا میاره میرسه به قسمته لودینگ ارور میده که تروفیها ساین نمیشه یا همچین چیزی بعد میاد بیرون.یکی دو تا از بازیهامم اینجوری شد مثه فیفا ۱۲ که تروفی رو وقتی حذف کردم درست شد ولی من تروفیه اینو میخوام.بعد به psn هم نمیشه که وصل شم و سینکش کنم .اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه :):x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or