Heavy Rain: The Origami Killer

من نمیدونم قضیه چیه هی جدیدا میگن کم فروخته بازی:|
خود سونی و QD میگن از چیزی که انتظار داشتیم خیلی بیشتر فروخته،بعد شما میگید کم بوده؟ :d
---
بازی کلا یکدونه DLC داره در مورد مدیسون پیج، که خیر، Free نشده و فکر هم نکنم بشه! :d
خیلی جو ترسناکی داشت:-"

من نمیدونم قضیه چیه هی جدیدا میگن کم فروخته بازی:|
خود سونی و QD میگن از چیزی که انتظار داشتیم خیلی بیشتر فروخته،بعد شما میگید کم بوده؟ :d
---
بازی کلا یکدونه DLC داره در مورد مدیسون پیج، که خیر، Free نشده و فکر هم نکنم بشه! :d
خیلی جو ترسناکی داشت:-"

تونستی همه پایان های DLC رو ببینی؟ من خودمو کشتم و همه حالتهایی که فکر می کردم می تونه وجود داشته باشه رو رفتم اما باز ظاهرا 2 تا پایان دیگه وجود داره!

بچه ها یه سوال میشه برید تو قسمت بونوس بازی ویدیو ببینید چنتا Making of Hevy rain داره ماله من 1 دونه باز شده اما فکنم بیشتر داره چند بارم تموم کردم بازیرو........

دوستان عزيز بريد تو قسمتDLC & Onlinepass دوستان لطف كردن آپديت و DLC تاكسى درميست رو واسه دانلود گذاشتن با راهنماى نصب.
بريد نصب كنيد و فيض ببريد.اگه هم مشكلى داشتيد بنده در خدمتم

تونستی همه پایان های DLC رو ببینی؟ من خودمو کشتم و همه حالتهایی که فکر می کردم می تونه وجود داشته باشه رو رفتم اما باز ظاهرا 2 تا پایان دیگه وجود داره!

منم از 6 تا پایان فکر کنم فقط 3 یا 4 تاشو دیدم. هیچ حالت دیگه ای هم به نطرم نیومد!!!!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or