Heavy Rain: The Origami Killer

اين هم باز زياد گفته شده اما توي ايران ريجن 3 بازي زياد بود !!! كسي سانسوري نديد !

اقا وقتي ميايد مي گير سانسور حداقل بگيد كدوم قسمتش همين طوري الكي نگيد ! سانسوري در كار نبوده فقط نسخه جديدي كه براي اروپا زدن و مخاطبين كم سن و سال تر سانسور داره !

والا نسخه اروپا هیچ سانسوری نداشت!

بازی هیچ سانسوری نداره,نه این بازی نه هیچ بازی دیگه ای.اگه قرار بر سانسور کردن بود که دیگه بازی Catherine و چند نمونه دیگه که پر از صحنه های آنچنانی هستو نمی ساختن.
پس مطمئن باشید بازی سانسور نشده

بازی هیچ سانسوری نداره,نه این بازی نه هیچ بازی دیگه ای.اگه قرار بر سانسور کردن بود که دیگه بازی Catherine و چند نمونه دیگه که پر از صحنه های آنچنانی هستو نمی ساختن.
پس مطمئن باشید بازی سانسور نشده

والا ما که هیچ سانسوری ندیدیم. :d هرصحنه ای هم بود تا اخرش بازی کردیم:d

آقا چرا انقدر کوتاه بود ! دیشب شروع کردم امشب تموم شد!
آخرش کاملا شوکه شدم!!!
راستی برای منم سانسور نداشت!تازه رجین 3 بود.
با اینکه یه صحنه هایی رو دوبار ری استارت میکردم که درست انجام بدم ولی بازم زود تموم شد:(
ته بازی بود بهترین بازی تمام نسل بنظرم همینه!
هیچ مشکلی نداشت بنظرم!

آقا چرا انقدر کوتاه بود ! دیشب شروع کردم امشب تموم شد!
آخرش کاملا شوکه شدم!!!
راستی برای منم سانسور نداشت!تازه رجین 3 بود.
با اینکه یه صحنه هایی رو دوبار ری استارت میکردم که درست انجام بدم ولی بازم زود تموم شد:(
ته بازی بود بهترین بازی تمام نسل بنظرم همینه!
هیچ مشکلی نداشت بنظرم!
نترس استاد بازی کوتاه نیست , تا 17 تا پایان رو بخوای ببینی بازیه بعدیه کیج اومده ! :d
اتفاقا بازیش یه مشکل داشت ! اینکه هیچ مشکلی نداشت و برای همین خیلیا سمتش نرفتن و با فیلم اشتباه گرفتنش ! :d
اگه چند تا مشکل داشت به نظرم خیلی خوب بود ! لعنتی رو اینهمه تموم کردم اما نه تو موسیقی نه صداگذاری نه موسیقی نه گیم پلی و نه گرافیک حتی کوچک ترین مشکلی ندیدم . (شاید یه عده بگن قیافه ی مردم تو فروشگاه یا ایستگاه شبیه هم بود ولی این مشکل نیست چون نمیشه 1000 تا آدم با شکلای مختلف و با هوش مصنوعی خاص تو بازی گذاشت , PS3 میسوزه!)
به هر حال پیشنهاد میکنم اگه از این شاهکار خوشت اومده یه سر به فارنهایت هم بزنی ...
پیشنهاد دومم اینه که Deus Ex رو هم بازی کنی , هر 3 شمارشو چون به غیر از اون 2 مورد بالا تنها بازی که کاملا داستان محوره همین DE هست ...

راستی من یه تیکش انگشتمو قطع کردم :دی
تیکه آخرش که :
میخواست سم بخوریم خیلی باحال بود من بخودم میگفتم آخ د***هنت****و سر*_(_ویس:دی تو انگشتتو قطع کردی بعد میخوای سم بخوری؟:دی! نخوردم پیداش کردم!
در مورد زنده نگه داشتن همه :
چطوری شلبی رو زنده نگه دارم؟ همه زنده موندن جز این!

در مورد زنده نگه داشتن همه :
چطوری شلبی رو زنده نگه دارم؟ همه زنده موندن جز این!
اون تروفی Four Heroes که هر 4 تا پروتاگونیست بازی باید زنده بمونن مربوط میشه به آغاز چپتر The Old Warehouse.یعنی اگه نورمن،مدیسون و ایتان موفق بشن خودشون را به warehouse برسونن این تروفی آنلاک میشه و منظور این نیست که انتهای این چپتر هر 4 نفر زنده بمونن چون امکان پذیر نیست

سلام دوستان برای گرفتن اولین تروفی در چپتر یک همه کارها را انجام میدهم ولی وقتی میخواهم با بچه ها شمشیربازی کنم هیچ اتفاقی نمی افته. چکار باید بکنم تا بتونم با بچه ها شمشیربازی کنم؟
راستی لینک داستان بازی تو سایت هست؟
وقتی بچه رو میزاره رو شونش و جرکت میکنه اینقدر باید طول بکشه تا خود بازی کات بده
بعدم ممکنه تو لودینگ بعدی تروپی نیاد بالا,برو بیرون یک چپتر لود کن تو لود کردن تروپی باز میشه

دوستان یه سوال کدوم رجیون بازی سانسور داره؟
یه سری صحنه (پایین تنه) توی حمام و همچنین خفه کردنه مادر شلبی بود که از همون اول سونی گفت باد حذف بشن!!!و فکر نمیکنم تو هیچ نسخه دیگه ای هم قرارش داده باشن!!!

(من نوشتمو ویرایش کردم چون دیگه برام معلوم شد بازی هیچ سانسوری نداره و اینها همش شایعس,حالا اگه میشه یکی به سوال زیر جواب بده ,مرسی)
سوال: قضیه این Heavy Rain:Director's Cut چیه؟تو ایران هست؟قیمتش چجوریاس؟

آخرین ویرایش:
من درست از این قضیه سانسوری که راه افتاده سر در نمی یارم من همن ریجن 3 بازی رو تموم کردم هم 2ـش منظور از سانسور دیگه چیه که راه افتاده ؟
اگه صحنه های **** هست هم ریجن 2 داره هم ریجن 3 ریجن 1 هم که می گن نوع رایتش با ریجن 3 فرقی نداره پس این قضیه الکی راه افتاده .

من درست از این قضیه سانسوری که راه افتاده سر در نمی یارم من همن ریجن 3 بازی رو تموم کردم هم 2ـش منظور از سانسور دیگه چیه که راه افتاده ؟
اگه صحنه های **** هست هم ریجن 2 داره هم ریجن 3 ریجن 1 هم که می گن نوع رایتش با ریجن 3 فرقی نداره پس این قضیه الکی راه افتاده .
نه بعدا یه نسخه از بازی مثل اینکه اومد که هرچی سانسور بوده برداشتن ربطی به ریجن بندی بازی نداره.

وقتی بچه رو میزاره رو شونش و جرکت میکنه اینقدر باید طول بکشه تا خود بازی کات بده
بعدم ممکنه تو لودینگ بعدی تروپی نیاد بالا,برو بیرون یک چپتر لود کن تو لود کردن تروپی باز میشه
چپتر اول باگ داشت با آپدیت بر طرف شد. با یک آپدیت یک گیگی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آخرین ویرایش:
چپتر اول باگ داشت با آپدیت بر طرف شد. با یک آپدیت یک گیگی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چه باگ داغونیه !!!
:دی
من نداشتم این باگ رو و آپدیت هم نکردم. اون یه گیگ هم بیشترش برای تبدیل کردن بازی به نسخه موو هستش. حالا باگ شما رو هم بر طرف کرده که چه بهتر
:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or