Heavy Rain: The Origami Killer

سلام دوستان برای گرفتن اولین تروفی در چپتر یک همه کارها را انجام میدهم ولی وقتی میخواهم با بچه ها شمشیربازی کنم هیچ اتفاقی نمی افته. چکار باید بکنم تا بتونم با بچه ها شمشیربازی کنم؟
راستی لینک داستان بازی تو سایت هست؟

آخرین ویرایش:
کدوم پک ؟

[h=2]Heavy Rain:Director's Cut از طرف سونی معرفی شد[/h] بالاخره بعد از مدت ها سونی اضافات نسخه ی Director's Cut بازی بسیار محبوب Heavy Rain را اعلام کرد.

در این بازی علاوه بر بازی اصلی :
  • Heavy Rain Chronicles: Episode 1
  • The Taxidermist DLC
  • موزیک متن
  • ویدیو های اضافی از پشت صحنه
  • پشتیبانی Move
  • تم متحرک
  • Concept Art های جدید
وجود دارد.همچنین در روز عرضه ی بازی شما میتونید از PS Store تم متحرک صحنه ی جرم را به صورت رایگان دانلود کنید.

این عنوان که قرار از در تاریخ 8 نوامبر عرضه شود قیمتی بسیار پایین معادل 29.99 دلار خواهد داشت.
49831-224573-1.jpg

این رو می گم ! کسی گیر اورده بازی رو ؟ بد جور دنبالشم !!

کسی نبود جواب من را بده؟ مثل این که بازی باگ داره.
راستی یک سوال دیگه هم داشت.تو مرحله under arrest هرکاری میکنم اتان تو زندان بمونه نمیشه و نورمن میاد آزادش میکنه راه تو زندان موندنش چه جوریه؟

سلام دوستان برای گرفتن اولین تروفی در چپتر یک همه کارها را انجام میدهم ولی وقتی میخواهم با بچه ها شمشیربازی کنم هیچ اتفاقی نمی افته. چکار باید بکنم تا بتونم با بچه ها شمشیربازی کنم؟
راستی لینک داستان بازی تو سایت هست؟

متوجه منظورتون نشدم

بازی یه تروفی برنز داره که میگه مرحله اول یکسری کار انجام بده که شامل تموم کردن طراحی، بازی کردن با بچه ها و چیدن میز هستش ...
البته تروفی همون وقت باز نمیشه و توی مرحله سوم یا چهارم باز میشه ( دقیق یادم نیست کدومش بود )

اما اینکه میگین نمیتونین با بچه بازی کنین باگ هستش ...
فایلهایی که روی سیستمتون از بازی نصب شده را پاک کنین و دوباره از اول بازی را بذرین وب ازی کنین ببینین درست میشه

راستی یک سوال دیگه هم داشت.تو مرحله under arrest هرکاری میکنم اتان تو زندان بمونه نمیشه و نورمن میاد آزادش میکنه راه تو زندان موندنش چه جوریه؟
دو مرحله اتان میتونه دستگیر بشه
1: جایی که انگشتش را میبره و پلیس میگذاره دنبالش
2: جایی که توی متل با مدیسون هستش و پلیس میریزه توی متل

برای اینکه شما توی زندان بمونین، الزاما باید هر دو جا دستگیر بشین، اول نرمن نجاتتون میده، ولی بار دوم دیگه تا آخر توی زندان میمونین

متوجه منظورتون نشدم

بازی یه تروفی برنز داره که میگه مرحله اول یکسری کار انجام بده که شامل تموم کردن طراحی، بازی کردن با بچه ها و چیدن میز هستش ...
البته تروفی همون وقت باز نمیشه و توی مرحله سوم یا چهارم باز میشه ( دقیق یادم نیست کدومش بود )

اما اینکه میگین نمیتونین با بچه بازی کنین باگ هستش ...
فایلهایی که روی سیستمتون از بازی نصب شده را پاک کنین و دوباره از اول بازی را بذرین وب ازی کنین ببینین درست میشه

دو مرحله اتان میتونه دستگیر بشه
1: جایی که انگشتش را میبره و پلیس میگذاره دنبالش
2: جایی که توی متل با مدیسون هستش و پلیس میریزه توی متل

برای اینکه شما توی زندان بمونین، الزاما باید هر دو جا دستگیر بشین، اول نرمن نجاتتون میده، ولی بار دوم دیگه تا آخر توی زندان میمونین
واقعا دستت درد نکنه.
من این کنسول را برای همین بازی خریدم و بعد از 2 سال دوباره رفتم سروقتش خواستم پلاتش کنم که دیدم چپتر اول باگ داره ,چون فقط دو تاتروفی اول و آخرش مونده.

تمامی محتویات Greatest Hits رو Move Edition هم داره.
این GH هم پک نیست همون پلاتینیومه که فقط تو آمریکا منتشر می شه فک کنم که اکثرا محتویات اضافی دارن.

move edition چه جوری هست؟ یعنی چه کارایی میشه انجام داد؟ به هرحال حتما باید محدودیت های خودش رو واسه استفاده از بازی داشته باشه....

چیز خاصی نیست مثل بازی معمولیه فقط زیر لوگوی بازی نوشته move edition که sound track و theme و dlc و ... هر چیز اضافی که اومده + آپدیت موو رو داره(2گیگ)+ اوریگامی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or