Heavy Rain: The Origami Killer

دوستان بازی ما چرا انقدر بد تموم شد ؟
داشتم بازی میکردم یهو دیدم اسکات خپله نشسته و داره چیزاشو میسوزونه بعد فهمیدم این قاتله ...گفتم زکی .. این همه ما باهاش بازی کردیم و دنبال اوریگامی کیلر بود وحرف میزد با خودش و این چیزا پشم ؟
آخر بازی ما هم پدر شجاع رو بیرون با تیر زدن و نورمن هم اسکات خپل رو کشت و یه مشت دری وری آخر داستان نشون داد.
این بود آرمان های ما ؟

داشتم بازی میکردم یهو دیدم اسکات خپله نشسته و داره چیزاشو میسوزونه بعد فهمیدم این قاتله ...گفتم زکی .. این همه ما باهاش بازی کردیم و دنبال اوریگامی کیلر بود وحرف میزد با خودش و این چیزا پشم ؟
آخر بازی ما هم پدر شجاع رو بیرون با تیر زدن و نورمن هم اسکات خپل رو کشت و یه مشت دری وری آخر داستان نشون داد.
این بود آرمان های ما ؟

پشم نبود داشت مدارک جرم رو جمع میکرد طول داستان :دی

ما هم بعد دوسال ، پی اس یکی از دوستاتو قرض گرفتیمو بالاخره هیوی رین بازی کردیمو
بسیار جذاب و ارزش تکرار بالایی داشت.
بسی لدت بردیم از بازی کردن ، هوای سردو بارونی این روزا هم حس و حال دوچندانی به لذت داد به بازی کردن:love:

سلام بچه ها
من تازه وارد این تاپیک شدم...
بازیش واقعاً محشر بود... معرکه بود. غوغااااااااااااااااااا
به افتخار Heavy Rain همه با هم یه موج مکزیکی.... :groupwave:

کسی تو اون مرحله که تو نقش Ethan هستیم و میری تو یه اتاقی که جلوت یه مانیتوره دوربینه نمیدونم چیه حالا هر چی!:دی بعدش 5 دقیقه بهت وقت میده ، جرأت کرد انگشتشو قطع کنه؟

این صحنه واقعا آدمرو تحته تاثیر قرار میده!

---------- نوشته در 02:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------

این بود آرمان های ما ؟
خب میتونی هر جور خواستی تمومش کنی و بهترین داستانرو هم ببینی من 4 یا 5 تا داستان دیدم

این بود آرمان های ما ؟

نگو برادر من انتهای داستان بود - فحش میدی چرا :d !

خدایی فوق العاده بود - شاید بگم تنها بازی بود که من اصلا اصلا فکرش رو هم نمیکردم که اینجوری بشه و از این لذت بردم - البته اگه بعد اون صحنه ای که تعریف کردی فلش بکه به گذشته اسکات نبود به نظرم قضیه خیلی فرق میکرد - فلش بک عالی بود و همه چیز رو به صورت معقول روشن کرد...

----------

به هول و قوه الهی MGS Collection رو به اتمامه - به زودی زود دوباره Heavy Rain رو بازی میکنم.

کسی تو اون مرحله که تو نقش Ethan هستیم و میری تو یه اتاقی که جلوت یه مانیتوره دوربینه نمیدونم چیه حالا هر چی!:دی بعدش 5 دقیقه بهت وقت میده ، جرأت کرد انگشتشو قطع کنه؟
پ ن پ کسی جرات نکرد! من هم با ساطور هم اره و هر وسیله ای بود انگشتشو قطع کردم. زیبا ترینش ارس یک جیغایی میزنه آدم جیگرش حال میاد!:x

مثله اینکه فقط ریجن 1 داره که قیمتش هم خیلی پایینه اما تو ایران شاید نباشه اتفاقا خودم هم دنبالشم!
lz0tbv764dnkg2c3ne.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or