u.T.a
کاربر سایت
کسی از این ور رد نمیشه جواب بده؟!![]()
به نظرت این تاپیک شبیه تاپیک بازی جیلبریکه؟!
تو بخش مربوطه بپرسین!
کسی از این ور رد نمیشه جواب بده؟!![]()
دوستان بازی ما چرا انقدر بد تموم شد ؟
داشتم بازی میکردم یهو دیدم اسکات خپله نشسته و داره چیزاشو میسوزونه بعد فهمیدم این قاتله ...گفتم زکی .. این همه ما باهاش بازی کردیم و دنبال اوریگامی کیلر بود وحرف میزد با خودش و این چیزا پشم ؟
آخر بازی ما هم پدر شجاع رو بیرون با تیر زدن و نورمن هم اسکات خپل رو کشت و یه مشت دری وری آخر داستان نشون داد.
این بود آرمان های ما ؟
تو رو خدا ؟پس من چی بگم با ارمانهای هالو! اصولا بالاترین ارمانی که تا حالا دیدم مربوط به بازی الک ودولک بود!
خب میتونی هر جور خواستی تمومش کنی و بهترین داستانرو هم ببینی من 4 یا 5 تا داستان دیدمدوستان بازی ما چرا انقدر بد تموم شد ؟
داشتم بازی میکردم یهو دیدم اسکات خپله نشسته و داره چیزاشو میسوزونه بعد فهمیدم این قاتله ...گفتم زکی .. این همه ما باهاش بازی کردیم و دنبال اوریگامی کیلر بود وحرف میزد با خودش و این چیزا پشم ؟
آخر بازی ما هم پدر شجاع رو بیرون با تیر زدن و نورمن هم اسکات خپل رو کشت و یه مشت دری وری آخر داستان نشون داد.
این بود آرمان های ما ؟
من جرات کردمکسی تو اون مرحله که تو نقش Ethan هستیم و میری تو یه اتاقی که جلوت یه مانیتوره دوربینه نمیدونم چیه حالا هر چی!بعدش 5 دقیقه بهت وقت میده ، جرأت کرد انگشتشو قطع کنه؟
ارهکسی تو اون مرحله که تو نقش Ethan هستیم و میری تو یه اتاقی که جلوت یه مانیتوره دوربینه نمیدونم چیه حالا هر چی!بعدش 5 دقیقه بهت وقت میده ، جرأت کرد انگشتشو قطع کنه؟

دوستان بازی ما چرا انقدر بد تموم شد ؟
این بود آرمان های ما ؟
پ ن پ کسی جرات نکرد! من هم با ساطور هم اره و هر وسیله ای بود انگشتشو قطع کردم. زیبا ترینش ارس یک جیغایی میزنه آدم جیگرش حال میاد!کسی تو اون مرحله که تو نقش Ethan هستیم و میری تو یه اتاقی که جلوت یه مانیتوره دوربینه نمیدونم چیه حالا هر چی!بعدش 5 دقیقه بهت وقت میده ، جرأت کرد انگشتشو قطع کنه؟