soltanmasoud
کاربر سایت
دوستان من به این نکته بر خوردم:
توی یکی از راهنماهای انگلیسی 5 پایان برای بازی نوشته بود. کسی بیش تر از 5 پایان دیده؟ فکر کنم مثل جریان فارنهایت که می گفتن پایان های زیادی داره اما عملا پایان هاش به 3 تا هم نمیرسید این هم اینجوری باشه.
من همشو رفتم وقتی یه بار بازی تموم شه در حقیقت 4 پایان نمایش داده میشه.کل پایانها هم 3 تا برای اسکات،4تا مدیسن،4تا جیدن و 6تا برای اتان هست.

دوست عزیز اینطوریا که شما میگی هم نیست.بالاخره یه جاهایی صحنه هایی هرچند کوچیک هم داره.مثلا :بزن بره نداره ، بستگی به داستانی داره که خودت میبری جلو اگه مثلا بزنه و وسط داستان مثلا louren کشته بشه صحنه های مربوط به اون حذف میشه و اگه زنده بمونه صحنه هاش هست و بزن بره نداره .
سلام دوستان
خوبید
یک سوال داشتم
میخواستم بپرسم مشکلات اخلاقی این بازی چقدره و میشه بزنیم بره
ممنون
تا دلت بخوادسلام دوستانخوبیدیک سوال داشتممیخواستم بپرسم مشکلات اخلاقی این بازی چقدره و میشه بزنیم برهممنون
صحنه(منظورم صحنه هایی هست که قدیما می گفتیم یا می شنیدیم فلان فیلم صحنه داره!) تو heavy rain زیاد نیست و تا جایی که یادمه تنها تو 5 چپتر بازی یک چنین صحنه هایی وجود داشتن:سلام دوستان
خوبید
یک سوال داشتم
میخواستم بپرسم مشکلات اخلاقی این بازی چقدره و میشه بزنیم بره
ممنون
بزن بره نداره ، بستگی به داستانی داره که خودت میبری جلو اگه مثلا بزنه و وسط داستان مثلا louren کشته بشه صحنه های مربوط به اون حذف میشه و اگه زنده بمونه صحنه هاش هست و بزن بره نداره .
تا دلت بخوادالبته بستگی به این داره که داستان رو چطوری پیش برده باشی....میشه بزنی بره؟!!
اگه بخوای این کارو بکنی که هیچی دیگه!! مثلا یه جایی بود لورن میره تو یه کلوپ و .......
اگه نظر منو میخوای میگم جلوی خانواده و بچه مچه
اصلا بازی نکن.
51 چپتر به اضافه prologue و epilogueچند تا چپتر داره ؟