Heavy Rain: The Origami Killer

دوستان من به این نکته بر خوردم:
توی یکی از راهنماهای انگلیسی 5 پایان برای بازی نوشته بود. کسی بیش تر از 5 پایان دیده؟ فکر کنم مثل جریان فارنهایت که می گفتن پایان های زیادی داره اما عملا پایان هاش به 3 تا هم نمیرسید این هم اینجوری باشه.

دوستان من به این نکته بر خوردم:
توی یکی از راهنماهای انگلیسی 5 پایان برای بازی نوشته بود. کسی بیش تر از 5 پایان دیده؟ فکر کنم مثل جریان فارنهایت که می گفتن پایان های زیادی داره اما عملا پایان هاش به 3 تا هم نمیرسید این هم اینجوری باشه.
من همشو رفتم وقتی یه بار بازی تموم شه در حقیقت 4 پایان نمایش داده میشه.کل پایانها هم 3 تا برای اسکات،4تا مدیسن،4تا جیدن و 6تا برای اتان هست.

من همشو رفتم وقتی یه بار بازی تموم شه در حقیقت 4 پایان نمایش داده میشه.کل پایانها هم 3 تا برای اسکات،4تا مدیسن،4تا جیدن و 6تا برای اتان هست.

اره الان رفتم سایتارو چرخی زدم دیدم همینی هست که شما میگی که رو هم سر جمع 17 تا پایان داره که توی هر دور بازی کردن میشه 4تاشو دید;)

سلام . من تا حالا ps3 نداشتم / خواستم بپرسم من زیاد انگلیسیم خوب نیست . این بازی به دردم میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون . میگن بازی شبیه فارنهایته ؟

همونطور که دوستمون گفت انگلیسی خاصی نیاز نیست در واقع درصدش خیلی کمتر از فارنهایتم میشه به حساب آورد. در واقع بیشتر بازی تصویری تا احتیاجی باشه به دانستن زبان. فکر نمیکنم کسی تو فهم داستان بازی به مشکل خورده باشه.

بزن بره نداره ، بستگی به داستانی داره که خودت میبری جلو اگه مثلا بزنه و وسط داستان مثلا louren کشته بشه صحنه های مربوط به اون حذف میشه و اگه زنده بمونه صحنه هاش هست و بزن بره نداره .

بزن بره نداره ، بستگی به داستانی داره که خودت میبری جلو اگه مثلا بزنه و وسط داستان مثلا louren کشته بشه صحنه های مربوط به اون حذف میشه و اگه زنده بمونه صحنه هاش هست و بزن بره نداره .
دوست عزیز اینطوریا که شما میگی هم نیست.بالاخره یه جاهایی صحنه هایی هرچند کوچیک هم داره.مثلا :
تگ اسپویلر رو نمیتونم پیدا کنم!!!!!!

سلام دوستان
خوبید
یک سوال داشتم
میخواستم بپرسم مشکلات اخلاقی این بازی چقدره و میشه بزنیم بره
ممنون

اگه با دیدن این صحنه ها مشکل داری خوب نگاه نکن.اما اگه خانواده یا مثلا داداش یا خواهر کوچکتر داری پیشنهاد میکنم یا نخر یا وقتی خریدی جلوی اونا بازی نکن و نزار بازی کنن.

سلام دوستانخوبیدیک سوال داشتممیخواستم بپرسم مشکلات اخلاقی این بازی چقدره و میشه بزنیم برهممنون
تا دلت بخواد:دی البته بستگی به این داره که داستان رو چطوری پیش برده باشی....میشه بزنی بره؟!!:دی اگه بخوای این کارو بکنی که هیچی دیگه!! مثلا یه جایی بود لورن میره تو یه کلوپ و .......:دیاگه نظر منو میخوای میگم جلوی خانواده و بچه مچه :دی اصلا بازی نکن.

• Like
Reactions: honestbud
سلام دوستان
خوبید
یک سوال داشتم
میخواستم بپرسم مشکلات اخلاقی این بازی چقدره و میشه بزنیم بره
ممنون
صحنه(منظورم صحنه هایی هست که قدیما می گفتیم یا می شنیدیم فلان فیلم صحنه داره!) تو heavy rain زیاد نیست و تا جایی که یادمه تنها تو 5 چپتر بازی یک چنین صحنه هایی وجود داشتن:

1)Prologue که french kis*s ایتان و همسرش نشون داده میشه
2)Slea*zy Place که لباس لارن وینتر و محلی که این چپتر در اون میگذره چندان مناسب نیست
3)Sleepless Night که مدیسون تقریباً لخت هست
4)Se*xy Girl که مدیسون stri*ptease انجام میده البته نه کامل
5)On the Loose که دربرگیرنده affair مدیسون و ایتان هست
البته بسته به انتخاب هایی که می کنی ممکنه بعضی از صحنه ها به نمایش درنیان ولی وقتی که صحنه ای شروع شد قابل رد کردن نیست چون این صحنه ها مثل اکثر بازی ها cut-scence نیستن بلکه جزئی از گیم پلی بازین.

جز این 5 چپتر بقیه رو می تونی با خیال راحت جلوی هر کی می خوای بازی کنی!

تا دلت بخواد:دی البته بستگی به این داره که داستان رو چطوری پیش برده باشی....میشه بزنی بره؟!!:دی اگه بخوای این کارو بکنی که هیچی دیگه!! مثلا یه جایی بود لورن میره تو یه کلوپ و .......:دیاگه نظر منو میخوای میگم جلوی خانواده و بچه مچه :دی اصلا بازی نکن.

من فکر می کنم منظور شما دوستان مدیسون پیج(Madison Paige) باشه نه لارن وینتر(Lauren Winter).لارن وینتر نقش چندان پررنگی تو بازی نداشت

چند تا چپتر داره ؟
51 چپتر به اضافه prologue و epilogue

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or