Fratos
کاربر سایت
این جور سیستم فروش به برادران عرب حال میده، چون بازاری های ما برای تیغیدن صبر و قرار ندارنیک سوال فنی دوستان:biggrin1: احتمالا این بازی رو قرار نیست زودتر در ایران تهیه کنیم؟:biggrin1: مثل KZ2:biggrin1:
این جور سیستم فروش به برادران عرب حال میده، چون بازاری های ما برای تیغیدن صبر و قرار ندارنیک سوال فنی دوستان:biggrin1: احتمالا این بازی رو قرار نیست زودتر در ایران تهیه کنیم؟:biggrin1: مثل KZ2:biggrin1:
اخرش نفهمیدیم بدون سانسور عرضه میشه؟؟؟؟بازیش اولاش زیر 100 تمن نمیدن:biggrin1: ولی امیدوارم بیشتر از 70 ندن!!!!!
بياين با هم از يه مغازه خريد كنيم تا قيمتش رو كم بده؟؟!!!
من میگم بیاین با هم یه جا سفارش بدیم special edition رو برامون بیاره قیمتش هم کم شه:biggrin1:
راستی این سوال رو یکی جواب بده چند بار پرسیده شده:
"فرق collectors edition با special edition چی هست؟؟"
یه سوال داشتم حالا ممکنه به این جا صد در صد مربوط نباشه ولی بی ربط هم نیست
می خواستم بدونم تو این بازی هایی که به صورت اختصاصی برا یه platform خاص فقط عرضه میشه، ناشر چه طور سازنده بازی رو راضی می کنه که بازی رو فقط برا یه platform عرضه کنه یا بهتر بگم چه طور سازنده بازی حاضر میشه از سود بیشتر بگذره و بازی رو فقط برا یه platform بسازه؟
مثلا همین HR اگه علاوه بر ps3 برا xbox و pc هم عرضه می شد اگه سود بازی بیشتر از 3 برابر برا سازنده نشه حداقل دوبرابر میشه،این اختلاف سود رو کی به سازنده پرداخت می کنه؟
مگه خود سونی نگفته که از فروش هر کنسول ضرر می ده؟پس وقتی رو هر کنسول ضرر میده فروش بیشتر کنسول چه فایده ای داره؟
خوب دوست عزیز خودت جواب سوالت رو دادی
این اختلاف سود توسط ناشر بازی پرداخت میشه
یعنی به نوعی با پرداخت حق انحصار بازی
که اینجا این ناشر سونی هستش
وقتی یه بازی انحصاری تولید میشه تمایل خرید اون کنسول
برای طرفداران اون بازی بیشتر میشه در نتیجه سود بیشتری از فروش کنسول
نصیب ناشر میشه تو فروم های خارجی اگر بگردی تعداد کسایی که گفتن به خاطر این بازی
ps3 خواهند خرید خیلی زیاده،تو همین سایت بازیسنتر هم تعداد کسایی که میخوان ps3 بخرن کم نیست.
یکیش خود من که به خاطر فارنهایت ps2 خریدم و به خاطر hr ایکس باکس رو فروختم و ps3 خریدم.
البته فارنهایت انحصاری نبود
مگه خود سونی نگفته که از فروش هر کنسول ضرر می ده؟پس وقتی رو هر کنسول ضرر میده فروش بیشتر کنسول چه فایده ای داره؟
ّبسم الله الرحمن الرحیماون ضررم(اگر وجود داشته باشه!) با فروش بازی های مولتی و انحصاریه ساخت خودش و درآمدهای psn و امثال اینها جبران میشه.
بالاخره هر کی یک کنسول بخره مجبوره واسش دو تا بازی هم بخره.
راست میگی خدایی،قبول دارم،9.5 خوب بود.* به نظر من OPM كار اشتباهي رو در زمينه ي امتياز دهي بازي كرد. به عنوان مجله رسمي PS3 وقتي به بازي انحصاري خودشون 9 بدند ، مسلما بايد منتظر امتياز هاي پايين تر از اين هم از سايت هاي ديگر باشيم. 9 امتياز كمي نيست و شايد لايق بازي باشد ولي نبايد OPM همچين كاري مي كرد. 9.5 رو ميداد همه چي حل بود.:biggrin1: