Heavy Rain: The Origami Killer

ببخشید من یه سوال داشتم می خواستم بدونم بازی مثل فارنهایت با 4 شخصیت به صورت موازی بازی می کنیم و یا اینکه می تونیم یکی رو انتخاب کنیم و تا آخر بازی باهاش بریم و بعد شخصیت بعدی رو انتخاب کنیم؟

منطق - زمان شناسي - برنامه ريزي

داشتم تريلر Preview سايت Gametrailers رو ميديدم ، با دو نوع انتخاب جالب رو به رو شدم گفتم بد نيست اينجا يه توضحي در موردشون بدم.

در نمايشي كه نورمن به قبرستان ماشينها مي رود وقتي او اسلحه را به سمت Madjack مي گيرد دچار سرگيجه ناشي از عدم مصرف قرصهايي كه به آن معتاد شده مي شود. در اينجا بازي متوقف شده و سوالي را از شما مي پرسد:

آيا براي جلوگيري از سرگيجه قرصهايتان را از جيب كتتان در آورده و مي خوريد ؟

(جواب ها از اين قرار است):

1-بله. براي جلوگيري از سرگيجه اين كار را مي كنم. فقط همين يك بار
2- خير. من تصميم گرفتم مصرف قرص را ترك كنم .

توضيح: شما بايد در مدت زمان كوتاهي اين تصميم را بگيريد. برويم سراغ منتطق ، چون HR بدون منطق كاملا بي مصرف مي شود.
مصرف اين قرصها نورمن را معتاد كرده و عواقب بدي براي او به وجود آورده. در كنار مصرف هرچه بيشتر ، امراز آن بيشتر مي شود . در كل مصرف همين قرصها باعث سرگيجه فعلي نورمن شده. به حالت كلي تصميم درست اين است كه نورمن را از خوردن قرصها باز داريم ، ولي سوال اينجا است كه آيا در چنين موقعيتي بايد اين كار را كرد؟ نورمن دچار سرگيجه شده ، اگر قرص را نخورد ممكن است بيهوش شود و آن وقت است كه Madjack معلوم نيست چه بلايي سر او مي آورد.

اگر گزينه اول را انتخاب كنيد ، يك QTE براي در آوردن قرص از جيب شروع مي شود. اگر در اين كار موفق باشيد قرص را خورده و Madjack را دستگير مي كنيد. اما اگر موفق نشويد ، از حال رفته و Madjack شما را براي مرگ آماده مي كند.

اگر گزينه ي دوم را انتخاب كنيد. باز هم دچار سرگيجه شده و روي زمين مي افتيد و حالا بايد از دام مرگي كه Madjack گذاشته فرار كنيد.

فرض كنيم كه شما موفق به خوردن قرصها نشديد. در اين صورت Madjack دست بند به دست شما زده و به فرمان ماشين خود وصل كرده. او قصد دارد شما را همراه ماشينتان به داخل دستگاهي كه ماشين و آهن ها را خورد مي كند بفرستد. در اينجا هم بازي متوقف شده و دو سوال از شما مي پرسد. تفاوت اينجا است كه اين سوال مشخص كننده مرگ و زندگي شما است !.

سوال: براي فرار از اين موقعيت چه كار مي كنيد؟

1- دستبند ها به نظر ضعيف مي آيد ، مي توانم با تكان دادن و كمي تلاش خودم را از فرمان جدا كنم.
2- بايد ماشين را بگردم. شايد چيزي براي كمك باشد.

توضيح: با كمي فكر مي فهميم كه دست بندي كه به دست نورمن زده شده در واقع دست بند خود او است ، همچين دست بندهايي كه براي پليس است به اين راحتي ها باز نمي شود. اگر اين گزينه را انتخاب كنيد يك QTE شروع مي شود كه بايد در طي آن با استفاده از SixAxis تا مي توانيد دسته را تكان دهيد. متاسفانه بايد بگويم اگر اين گزينه را انتخاب كنيد سرنوشت شما مختوم به له شدن در ميان چرخدنده هاي ماشين است.

اما اگر كمي باهوش باشيد و 10 دقيقه قبل را به خاطر بي آوريد ، متوجه مي شويد كه در ابتداي اين مرحله نورمن يك اسلحه در Dashboard ماشين داشت. قدرت و سرعت گلوله اسلحه شما راحت مي تواند زنجير دست بند را باز كند. حال اگر اين گزينه را انتخاب كنيد دوباره يك QTE شروع مي شود و اگر موفق به شليك به دست بند شويد ، شما نجات پيدا مي كنيد.

همانطور كه مشاهده كرديد منطق اصلي ترين چيز است. گاهي براي رسيدن به يك نتيجه مطلوب بايد كاري نا مطلوب انجام دهيد. به عواقب كارهاي خود فكر كنيد. اين بازي كاملا از روي واقعيت ساخته شده ، پس فكرهاي تخيلي نكنيد.

ببخشید من یه سوال داشتم می خواستم بدونم بازی مثل فارنهایت با 4 شخصیت به صورت موازی بازی می کنیم و یا اینکه می تونیم یکی رو انتخاب کنیم و تا آخر بازی باهاش بریم و بعد شخصیت بعدی رو انتخاب کنیم؟

Fahrenheit توازني بين زمان بازي با شخصيت ها نداشت و شخصيت اصلي بازي لوكاس بود.

Heavy Rain هم همينطور است. شخصيت اصلي بازي Ethan است .

همچنين نمي توانيد شخصيت قابل بازي خود را انتخاب كنيد.

شوخی میکنی دیگه:biggrin1: کمتر از 1 ماه مونده عزیزم:biggrin1:

راستی به نظر من ترتیب زیبایی Boxshot ها این جوری هست:
1- ریجن 2 یا اروپا
2- ریجن 3 یا ژاپن
3-ریجن 1 یا امریکا

البته فکر کنم اینجور رده بندی کنیم بهتره:
1-j/3
2-pal
3-uc
چون عمق احساس رو باکسشات ریجن 3 منتقل میکنه.
البته نظرا فرق داره و محترم هستند.

البته فکر کنم اینجور رده بندی کنیم بهتره:
1-j/3
2-pal
3-uc
چون عمق احساس رو باکسشات ریجن 3 منتقل میکنه.
البته نظرا فرق داره و محترم هستند.
درسته هر کی یک نظری داری و نظر من هم اونی بود که گفتم. به نظر من هم واقعا ریجن 3 زیبا و درگیر کننده هست ولی ریجن 2 یک حس خاصی بهم منتقل می کنه. در هر صورت ما که هیچ جوری ریجن 3 رو نمیگیریم چون بعدا برای خرید DLC کارمون سخت میشه:biggrin1:

الان طرفدارهاش زیاده تورج.
تورج ببین زمان عرضه کی میاد طرفداریش رو بکنه.
اول که نیاز داره به یک زبان قوی.
دوم انقدر FPS به خورد ملت دادن سخت با این بازی کنار بیان!

ممکنه اونی که بال میزد واسه بازی بعد 10 دقیقه حالشون از بازی بهم بخوره

اتفاقا علیرضا توی این سایت کسایی که انگلیسیشون خوب هستش زیاده ...
مطمئنا اگه پروژه بدی بود سونی سرمای گذاری نمیکرد ..
مطمئنم که مخاطبین زیادی رو به طرف خودش جالب میکنه !

با این که من زبانم قوی نیست ولی ، بازیی مثل Heavy Rain رو دوست دارم .
شاید چیز زیادی از مکالمه ها نفهمم ولی مطمئنا منو جذب می کنه .
من حدود 30 دقیقه RainBowSix Vegas 2 بازی کردم و بعدش دلم می خواست که DVD ــیش رو بشکونم .
ولی بعدش حدود 5 ساعت Mass Effect زدم ولی اصلا گذر زمان رو حس نکردم .
در کل می دونم که چون تم رنگی بازی ، شخصیت پردازی و ... Heavy Rain رو بیشتر از ME می پسندم ، بیشتر منو جذب خواهد کرد .

بچه ها در مورد box shotی که برای ژاپن عرضه می شه به نظرتون اگر چشم های طرف از آب بیرون بود جذابتر و به اصطلاح خوفتر نمی شد؟

* جوری که شخصیت هم شناسایی نمی شد یا فقط می شد حدس زد که کیه

نه اتفاقا اینجوری به نظر من باحال تره! مثل اینکه تقریبا همه چیش رو از دست داده و آخرین لحظات زندگیش ـه (یا بهتر بگم آخرین امیدشه! )

چشماش از آب نیمده بیرون داد میزنه که کیه! ایثان خودمونه دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or