Heavy Rain: The Origami Killer

یکی از دوستان اگر ممکنه لطف کنن و باکسشات نسخه ی ژاپن رو با کیفیت بالا بزارن . باکسشاتی که تو تاپیک خودش گزاشتن کیفیتش خیلی بده .

نه اتفاقا اینجوری به نظر من باحال تره! مثل اینکه تقریبا همه چیش رو از دست داده و آخرین لحظات زندگیش ـه (یا بهتر بگم آخرین امیدشه! )

چشماش از آب نیمده بیرون داد میزنه که کیه! ایثان خودمونه دیگه!

خوب امیر اگه تریپ از دست دادن می خوای مثلا می شد دست کشیدش رو نشون بدن که داره می ره زیر آب.آخه آدمی که داره غرق می شه این قدر خونسرد و صاف و افقی که نمی خوابه:biggrin1:

مگر اینکه بیهوش باشه
.
در مورد اتان هم کی می دونه شاید طرف خود قاتل هست که شبیه اتان یا خویشاوند دورش یا برادر دوقلوش هست(فیلم هندی):biggrin1:

اتفاقا علیرضا توی این سایت کسایی که انگلیسیشون خوب هستش زیاده ...
مطمئنا اگه پروژه بدی بود سونی سرمای گذاری نمیکرد ..
مطمئنم که مخاطبین زیادی رو به طرف خودش جالب میکنه !
خب شاید زبان رو بیشتر باهاش کنار بیایم.
ولی تورج بزار برات یه مثال بزنم.
سال های قبل (اونموقع که PS1 اومده بود و ما همش تو کلوپ بودیم!)یه بازی قشنگی اومد.
به نام Dracula ، اگه اشتباه نکنم سبک بازی کلیک بود.خیلی از بچه ها بازی کردن و نظرات متفاوتی داشتن.
یعنی این بازی خیلی طول کشید تا باهاش ارتباط برقرار کنیم،چون نه فوتبال بود نه تفنگی یا ماشینی.
یه نتیجه میشد گرفت که یا شما عاشق بازی میشی یا ازش حالت بهم میخوره.
دقیقا اتفاقی که الان HR در حال به وقوع یوستن هست،ما باید بازی رو به چشم دیگه ای ببینیم.
اونوقت میشه گفت عمق و لذت بازی برای مخاطب چقدره،در غیر این صورت بازی هیچ لذتی برامون نداره.

دقیقا اتفاقی که الان HR در حال به وقوع یوستن هست،ما باید بازی رو به چشم دیگه ای ببینیم.
به نظر من که میشه خوش بینانه به قضیه نگاه کرد،ما گیمرهای خیلی با شعوری داریم در سطح جهان!:biggrin1:

یه نتیجه میشد گرفت که یا شما عاشق بازی میشی یا ازش حالت بهم میخوره.
به نظر من Heavy Rain از این دسته بازی ها نیست . برای این بازی ها میشه مثال Demon's Souls رو زد اما Heavy Rain یه بحث جداست .
زاویه دیدی که Heavy Rain به بازیکن میده همون زاویه دیدی که ما شب و روز و طی دقایقی که سپری می کنیم باهاش روبرو هستیم . حالا انتخاب های روزمره ما یا بعضی اوقات انتخاب های سخت و سرنوشت سازی که هر روز تو زندگی واقعی میگیریم رو در قالب بازی باید تجربه کنیم . در قالب یک بازی که حول آمیزش 4 شخصیت رقم میخوره که زندگیشون به یه نحوی به هم پیوند میخوره .
این یه مسئله ، نکته دیگه ای که هست ، سطح درک بازیکن از بازی ِ ، من و شما هم نمیتونیم این درک رو تغییر بدیم . یه قانون ِ که هر کسی بنا به دیدی که نسبت به زندگی داره تصمیم میگیره ، هیچوقت هم طرز دید من و مثلا تو یکی نیست . ما هم نمیتونیم با دیگرا خرده بگیریم که چرا Heavy Rain رو از این زاویه نگاه می کنی و از زاویه ای که من دوست دارم نمیبینی .

این دوستانی که هی میرید تریلر از بازی میبینید به نظر خودتون لذت اون لحظه ای که دارید بازی میکنید رو از دست نمیدید؟یه مقدار کمتر تریلر و عکس و اینها ببینید باور کنید اون موقع بیشتر حال میده

این دوستانی که هی میرید تریلر از بازی میبینید به نظر خودتون لذت اون لحظه ای که دارید بازی میکنید رو از دست نمیدید؟یه مقدار کمتر تریلر و عکس و اینها ببینید باور کنید اون موقع بیشتر حال میده

دوست عزیز کاملا درست میگه . از همون نمایش های e32009 گفتم عکس ودمو ول کنم تابازی بیاد باشور وهیجان بگیرم . من بازی رو از نمایش های e32006 دیدم گفتم عالیه چه برسه به الان

بچه ها یه سوالی دارم.
تو صحنه هایی که مثلا 2 تا از شخصیت ها هستن ما کنترل کدومشو بر عهده داریم؟ یعنی خودمون انتخاب میکنیم یا اصلا کنترلی وجود نداره؟

بچه ها یه سوالی دارم.
تو صحنه هایی که مثلا 2 تا از شخصیت ها هستن ما کنترل کدومشو بر عهده داریم؟ یعنی خودمون انتخاب میکنیم یا اصلا کنترلی وجود نداره؟

البته هنوز معلوم نيست چقدر اين شخصيت ها در صحنه هاي مختلف كنار هم هستند ، ولي اگر اين طور باشه مثل Fahrenheit ميتونيد بين شخصيت ها سويچ كنيد.

(البته زياد فكر نكنم اينجور باشه. بيشتر روابط دو نفره بين مديسون و ايثان هست).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or