Heavy Rain: The Origami Killer

لیست تروفی های بازی اومد!!!
این بازی 57 تروفی داره! که از این تعداد 52ـتاش مخفیه!!! و از اون تروفی های باقی مونده 2 برنز، 1 نقره ، 1 طلا و 1 پلاتینیوم هست!

اینم اون 5 تا :

Interactive Drama Bronze Trophy
Thank you for supporting Interactive Drama

HEAVY RAIN™ Hero Bronze Trophy
Finish HEAVY RAIN™

Four Heroes Silver Trophy
Complete the story with four characters alive

All Endings Gold Trophy
See all endings

HEAVY RAIN™ Master Platinum Trophy
Unlock all trophies

چقدر تروفی داره بازی!!! 57 تا!!!! احتمالا dlc ها هم تروفی داره ....

من احتمال میدم پلاتینیوم بازی اوریگامی هست!!!

ویرایش :

تو هم که خوره این چیزا
داشتم گشت میزدم ! یکهو دیدمش . گفتم بزارم یک ثوابی کنم :d
ویرایش شد همون 57 تا! اشتباه تایپ شده بود :d اتفاقا من امیدوار بودم که این بازی اصلا تروفی نداشته باشه! ولی داشت دیگه چه کنیم :d

آخرین ویرایش:
تو هم که خوره این چیزا:biggrin1: بالاخره 57 تا هست یا 67 تا؟DLCها هم ایشالا داره نگران نباش:biggrin1:
دوستان گرامی کسی از حجم دمو اطلاعی پیدا نکرده؟ اگه می دونید بگید ثواب داره:biggrin1:

ويرايش:

با تشكر از منشي QD كاشف به عمل اومد كه David Cage به هيچ وجه ، حرفايي كه در اين تاپيك قرار گرفته بود رو نزده.

متاسفانه يك گروه الكي بودند كه Twitter جعلي كيج رو ساخته بودند. (جالب اين جا است كه سايت 1UP هم يه زمان تويه يك Preview از HR مثل ما گول خورده بوده):biggrin1:

آخرین ویرایش:
*يك چيزي كه مغزم منفجر شد اين بود. كيج خطاب به Microsoft ميگه :" ببخشيد Microsoft ولي the psychological action thriller رو من اختراع كردم" -- كلا اين حرف به وضوح معلوم هست كه خطاب به Alan Wake گفته شده ، چون Microsoft تويه تبليغات Alan Wake ميگه اين بازي اولين the psychological action thriller هس
کلی مستفیض شدیم:laughing:یعنی رسما به MS گفته قرقره نکن:laughing:

*مثل اين كه كيج از Avatar خيلي خوشش اومده ، چون 6 بار رفته سينما وي ديده . خودش ميگه هر سري بيشتر به زيبايي اين فيلم پي مي برم..
همين شد ركورد تايتانيك رو زد ديگه:biggrin1:
يه سوال فني:
اگه يكي 4 تا شخصيت رو به كشتن بده چي ميشه؟؟

يه سوال فني:

چند وقت پیش یکی از مدیرهای تولید سونی تو یه مصاحبه اختصاصی گفته بود که این تنها حالتی هست که باعث میشه بازی تموم شه و به اولین save که یکی از شخصیتها در بازی زندست برگرده

همين شد ركورد تايتانيك رو زد ديگه:biggrin1:
يه سوال فني:

در صورت مردن 4 شخصيت اصلي كه فقط از نيمه دوم بازي اين حالت اتفاق مي افته ، داستان بازي تمام ميشه و شما با Credits رو به رو ميشيد !.

باور کنید Heavy Rain زندگی منو تحت تاثیر خودش گذاشته.....تمام کار های روزمرم....وضع ظاهریم (ریش گذاشتم در حد اتان :دی)....زبانم که خوب نیستش یدونه از رفیقام که آخرت زبانه رو خرش کردم که بیاد واسم ترجمه کنه.....فقط تنها چیزی که مونده تجدیدی های اسفند هستش :دی.....
راستی بازی به چه تاریخ شمسی منتشر میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or