Heavy Rain: The Origami Killer

اقا خداییش بر نخوره بهتون.
PS3 رو فقط بخواطر این بازی قبول دارم وگرنه XBOX بهتره.
دیوید کیجم واقعا بهش حسودیم می شه چون هم نویسنده تاپیه و هم کارگردان بی نظیر گیم.
فقط بخوار HEAVY RAIN یه PS3 می خرم.
راستی بازی دقیقا کی میاد؟ امیدوارم بعد از کنکور امسال باشه!!!
آقا خداییش واسه این یه بازی یه PS3 نخر.خواهش می کنم التماس می کنم .کلا PS3 کنسول آشغالیه بی خیالش شو .

خوبه گفتم فکر کن.

نگفتم حتما اگه می‌گفتم چیکار میکردی حتما کلم کنده بود.درضمن این بازی چه ۱۰ بگیر چه ۱ ارزشش برا من در حد ۱۰۰۰ است.:smile:
.مثلا فکر کن از،edgeبگیر ۱۰

دیگه آدم نمیتونه ارزوهشم بگه
قربون حرف زدن شیرینت برم! منظور من چیز دیگه ای بود.
اصلا خود شما تا حالا یکی از شمارهای مجله پربار edge رو مطالعه کردی؟یه نقد ازش خوندی؟ تا حالا امتیازای افسانه ایش که خصوصا به بازیهای انحصاری PS3 و 360 میده توجه فرمودی که اومدی edge edge میکنی!

اتفاقاً به بازی های 360 خوب ميده ولی با sony مشکل داره به gow1 داده بود 7 فکر کنم به ن سخه 2 هم داده بود 8 کلاً مشکوکه
درسته . جدا از این موضوع کلا امتیازات درخشان این مجله به بازیها چه انحصاری و چه مالتی پلتفرم زبانزده! (همین امتیاز اخیرش Bayonetta 10/10 لول)
اینم اشاره کنم تو فرومهای خارجی خیلی ها هستند که حتی اسم این مجله وزین رو هم نشنیدند! بگذریم که چطور یه عده تو این سایت به خاطر یه سری مسائل که کاملا مبرهنه سعی در بزرگنماییش دارند!

آخرین ویرایش:
درسته . جدا از این موضوع کلا امتیازات درخشان این مجله به بازیها چه انحصاری و چه مالتی پلتفرم زبانزده!
اینم اشاره کنم تو فرومهای خارجی خیلی ها هستند که حتی اسم این مجله وزین رو هم نشنیدند! بگذریم که چطور یه عده تو این سایت به خاطر یه سری مسائل که کاملا مبرهنه سعی در بزرگنماییش دارند!

نمونه جديدش اين بود که bayonetta ميآد يباره 10 ميگيره بعد dragon age 6 ميگيره !!!!!!

سلام...
این رو تقدیم میکنم به هر چی heavy rain دوسته!!!!
این رو خودم ساختم!!!
بالاخره بارون دیوید کیج رو هم از بین بردم!!یو ها ها ها ها..........:biggrin1:

قبل از عمل بعد از عمل

میگن از اینجا بعد از کارهایی می شده کد دمو را گرفته و الان از PSN دریافتش کرد.اما مثل اینکه فعلا سایتش از بس بیننده داشته ترکیده.
منبع
تا جایی که من میدونم گفته بودن دمو مجانی هست و هفته دیگه میاد. سایت هم که نابود هستش و در دست تعمیره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or