Heavy Rain: The Origami Killer

تا جایی که من میدونم گفته بودن دمو مجانی هست و هفته دیگه میاد. سایت هم که نابود هستش و در دست تعمیره:biggrin1:
فکر کنم برهان جان برای کسانی هست که زود تر بخواهند بازی کنند کدش فرستاده میشه و هفته آینده به صورت عمومی عرضه میشه.
هم چنان سایت دردست تعمیر هست.:biggrin1:

میگن از اینجا بعد از کارهایی می شده کد دمو را گرفته و الان از PSN دریافتش کرد.اما مثل اینکه فعلا سایتش از بس بیننده داشته ترکیده.
منبع

بازی four days که یه بازی flash base بود و تو سایت خود hr بود رو باید انجام میدادی تا کد رو برای دانلود زودتر دمو داشته باشی
همونطور که با رجیستر کردن برای همین بازی کد خرید تیشرت hr دور ps home رو بهت میداد
ولی متاسفانه سایت خودش هم ترکیده به قول شما

خوب من بالاخره تونستم برم تو سایت ولی سوتی دادم اومدم بیرون :d الان دوباره دارم میرم! (چقدر طول میکشه! )

خوب به شدت سخت میتونید کد رو بگیرید من که هرکاری کردم نتونستم بگیرم بالاخره یک سرچی زدم و فهمیدم با انتخاب این ها میتونید کد رو بگیرید!

• Short cigarette (117b)
• Origami bird
• Coffee shop C (it says "diner")
• 117h (tyre tracks).

حجم دمو هم فکر کنم 1 گیگ و خورده ای باشه(طبق این عکس ) :

500x_raindemo_01.jpg

ویرایش:

جواب داد! کد رو گرفتم! کد رو باید تو store اروپا وارد کنید! حجم دقیق دمو هم 1754 mb هست!
زدم دانلود بشه! برم بگیرم بخوابم :d خداکنه تا بیدار میشم اینم دانلود شده باشه :d

آخرین ویرایش:
دوستان لطفاً:

1-بهم p.m بديد چون زياد تو تاپيک نميام

2-اگه نتونستيد خودتون بگيريد به من بگيد اگه فکر ميکنيد ميتونيد خودتون اوّل سعی کنيد بعد اگه نشد من در خدمتم

کلا دوتا مرحله داره، یکی با Scot Shelby یکی هم با Norman Jayden
من زیاد تریلرها رو ندیدم ولی فکر نمی کنم به غیر از 2-3 تا عکس چیز دیگه ای از این مرحله ها نشون داده باشن تاحالا.

دوستان صدرا دیگه خسته شد!
اگر کد می خواید ایمیلتون رو به من بگید تا براتون بگیرم!
به صدرا هم دیگه درخواست ندید! با موافقت خودش من جایگزینش شدم برای کد دادن به شما :d

منم دمو رو گرفتم ممنون . بچه های عزیز که توضیح دادین مخصوصا AKIBA امیر جان گل .:love:

اما یک چیز جالب وقتی خواستم ریجیستر کنم گفت ایمیل شما قبلا ریجیستر شده با و جود این که اصلا یادم نمیومد تو این سایت امده باشم ایمیل و پسورد رو زدم لوگین شود خودش کف کردم .

يک هشدار امنيتی دمو رو تنها بازی کنيد بهتره چون اون صحنه مشهور توش هست:d
وای واقعا خوب شد گفتی چون ممکن جلو همه اقوام و اشنا بازی کنم بعد دیگه.... بابام ps3 جمع بعدشم اینجوری تنبیهم میکرد.:punish::biggrin1:
ممنون بازم رفیق!:smile:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or