Heavy Rain: The Origami Killer

آقا ترو خدا یکی به داده من برسه :((:((
هر چی که تو پروفه این آقا صدرا و اکیبا پی ام میدم میگه نمیشه!!!!
آکیبا جان این ایمیل من تگه میتونی لطف کن یکی از اون کدای قشنگتو به من بده : nike_pro45@yahoo.com
خیلی به دمو نیاز دارما :love:

يک هشدار امنيتی دمو رو تنها بازی کنيد بهتره چون اون صحنه مشهور توش هست:d

والا اون دمویی که من بازی کردم چیز خاصی نداشت...
-----------
نظرم درباره بازی: موسیقی شاهکـــــــــاره، گرافیک بازی هم بسیار پر جزییات طراجی شده دقیقا موقع شروع دمو متوجه این موضوع میشید. صورت کاراکتر ها هم واقعا جزییات بالایی داره.

اما در مورد گیم پلی، راه رفتن کاراکتر همون طور که از قبل هم گفته بودن با R2 انجام میشه و با انالوگ میشه سر کاراکتر رو تکون داد و به اون جهت رفت. اولش یکم غیر معموله و درست حسابی نمیشه حرکت کرد اما جا میوفته براتون. نکته دیگه QTE های بازیه که باید خودتون تجربه کنید به نظر من که خوب بود و خسته کننده نیست.

در کل من از جو و سبکش خیلی خوشم اومد، خیلی وقت بود که نمونش رو بازی نکرده بودم.

از توضیحت ممنون کیوان
سرعت بازی چجوریه ؟ زبان قوی می خواد ؟ رنگ بندی چجوریه ؟
( می دونم فقط یه دمو هست و 2 مرحله ولی ممنون میشم توضیح بدی :دی )
سرعت منظورت چیه؟ قطعا انتظار یه بازی Action نباید داشت، بخش اکشن بازی هم احتمالا به همون QTE ها خلاصه میشه.

در مورد زبان هم آره باید زبانتون قوی باشه چون محور بازی همین دیالوگ و سرنخ پیدا کردنه. رنگ بندی هم خوبه و اینطوری نیست که همش یه فیلـتر رنگی رو بازی باشه.

منظورم روند پیشروی بازی هستش .
می تونی در مورد QTE ها توضیح بدی ؟ چه مواردی رو شامل میشه ؟

آخرین ویرایش:
از توضیحت ممنون کیوان
سرعت بازی چجوریه ؟ زبان قوی می خواد ؟ رنگ بندی چجوریه ؟
( می دونم فقط یه دمو هست و 2 مرحله ولی ممنون میشم توضیح بدی :دی )

سرعت منظورت چیه؟ قطعا انتظار یه بازی Action نباید داشت، بخش اکشن بازی هم احتمالا به همون QTE ها خلاصه میشه.

در مورد زبان هم آره باید زبانتون قوی باشه چون محور بازی همین دیالوگ و سرنخ پیدا کردنه. رنگ بندی هم خوبه و اینطوری نیست که همش یه فیلـتر رنگی رو بازی باشه.

نمیدونم از دوستان کسی گذاشته یا نه!
gamestop پشت باکس آرت رو منتشر کرده که اطلاعاتی از قبیل
اجرای بازی روی 720p و 4 گیگ فضای هارد برای ذخیره رو میده
اینم خدمت دوستان:​

اینم تبلیغ زیبای heavy rain در آلمان:

آخرین ویرایش:
خوب من هم دمو رو بازی کردم. تو یک کلام فوق العاده بودش. دو تا مرحله بازی راجع بهش توضیحی نمیدم ولی یکیش مربوط به همون تریلری هست که اسکات شلبی توش با اون آقا گنده دعوا می کنه:biggrin1: و اونکی هم در مورد تحقیقات مربوط به جنایت هست که عالی کار شده بود. من خودم به شخصه با اولی بیشتر حال کردم چون هم با مادر یکی از قربانی حرف می زدی و جنبه بازجویی هم داشت و اگه تو انتخاب دیالوگ ها سوتی میدادی زود می گفت از اتاق بیرون برای همین خیلی باید حواستون رو جمع کنید که دارید چی می گید وگرنه خیلی از داستان بازی رو از دست خواهید داد.
نکته دیگه هم این که به نظر QTE بازی فوق العاده بودش. چه در مبارزه و چه در جست وجو که به نظر من تو جست و جو باحال تر بود. سوالی داشتین در خدمتم

والا اون دمویی که من بازی کردم چیز خاصی نداشت...
کیوان، صدرا احتمالا دیالوگ های مربوط به قسمت اول رو میگه که مادر جانی اول فکر می کنه که اسکات یک مشتری هست و بهش میگه که چیکار کنه وگرنه بازی تو دمو هیچ صحنه ای نداشت و فقط دیالوگ هایی داشت که تا حدودی مورد دار بود و همین. که تازه اگه خوب ازش بازجویی می کردین دلیل این کارش رو هم می فهمیدین که برای چی به این راه کشیده شده.

دوستان شرمنده ولی این دمو احتیاج به کد خاصی داره مثل GOW3 یا راحت میشه از PSN دانلودید:blushing:
اگه تا جمعه صبر کنی میشه دانلودش کرد ولی اگه الان می خوای بازی کنی و دانلودش کنی برو تو صفحه قبل یک لینک هست که توش کد دانلود دمو رو میدن البته اگه هنوز هم بدن. نمی دونم مدت زمان داشت یا نه

خوب من هم بازی کردم واقعا عالی بود . در یک کلام از اون چیزی که فکر میکردم هم بهتر بود ادم اصلا احساس خستگی از گیم پلیش نمیکنه فقط به نظرم یکم حالت دستوری داشت یکم وگرنه واقعا عالی بود .

مبارزه که بود واقعا عالی کار شده بود فقط من یکم کند بودم اون موقع که با شیشه نوشابه بهم حمله شود رو نتونستم دفاع کنم به نظرم همین جا امکان دارشت بمرم تو بازی برای همین فکر میکنم واقعا عالی کار شده بود .

دستش درد نکنه همون چیزی بود که قولش رو داده بود کیج .

دوستان یک چیزی بگم که خودم خیلی باهاش حال کردم. فقط تو SP میزارم کسایی که دمو رو بازی کردن بخونند اگر می خواید بازی کنید بعد از این که یک بار بازی کردین بخونید.

قسمت اول بازی که با اسکات میریم رو به 6-7 روش مختلف میشه تموم کرد که 3-4 تاش اصلی هست. 3 تا از تفاوت هایی که می تونید ایجاد کنید تو مکالمه با خانوم وینتر هستش. 1- شما اون رو بعد از گفت و گویی کوتاه عصبانی می کنید و اون به سوالات شما جواب نمیده و بعد میگه برید بیرون. 2- شما با یک ترفند باعث می شید که اون صحبت بکنه و به سوالات شما جوا بده که باز این جا دو حالت به وجود میاد که اولیش این هست که در مورد زمان گم شدن اون و نحوه خبر دادن به پلیس می پرسید و بعد از اون میرید دست رو شونش میزارید تا دل داریش بدین که عصبانی میشه و میگه برید بیرون. 3- حالت دوم شماره 2 هم این هست که در مورد خود جانی و پدرش و محل مفقود شدنش می پرسید که در پایان ساعت کنار تخت خانوم وینتر به صدا در میاد که نشون میده وقت شما تموم شده و بعد ازتون خواهش می کنه که اون رو تنها بزارید.
خوب حالت های بعدی این جا پیش میاد که از اتاق میرید بیرون و دچار حمله آسم میشید. باید اسپری خودتون رو استفاده کنید. یک بار می زنید و یکی رو می بینید از جلوتون رد میشه اگه دفعه بعد رو نزنید دیر تر به حالت عادی بر می گردین و کنترل شخصیت به دستتون میاد.
تفاوت آخر هم بعد از زدن در اتاق خانوم وینتر هست. وقتی اون مرد میاد در رو بازی می کنه و بعدش می بنده شما دو تا کار می تونید بکنید که در روند اولیه مبارزه باعث تغییر میشه. اگر با پا در رو باز کنید به یک شکل شروع میشه و اگر به در مشت بزنید تا اون طرف در رو باز کنی با سر میزنه تو صورت شما:biggrin1:
در پایان هم بسته به نوع تمام کردن مبارزه دیالوگ های آخر این قسمت فرق می کنه. اگر مبارزه رو ببرید اون طرف تهدید می کنه که بعدا حسابت رو میرسه ولی اگه مبارزه رو ببازید ولتون می کنه و میره. این تفاوت هایی بود که من پیدا کردم. اگه کسی پیدا نکرده بود بره و لذت ببره و اگر هم کسی چیز جدیدی پیدا کرد ما رو بی نصیب نزاره.
با تشکر

منم بازی کردم بلاخره .... واقعا عالیه...نمیدونم چی بگم...موزیک که شاهکاره...این که تو هر لحظه چند اتفاق ممکنه رخ بده خیلی خلاقانست!!!میشه از بازی فراتر دونستش ...شاید بشه بهش لغب یه game art رو داد...نظر منه...ببخشید اگه گنده گویی کردم.

کنترل یکم Clunky بود اما خب خیلی منو یاد رزیدنت انداخت، چه بدبختی‌هایی با این دوربین استاتیک و تغییر یهویی و تغییر دادن جهت عقب و جلو کشیدیم :دی ولی عادت میکنه آدم به سرعت، QTEها خیلی خیلی خوبن، اول ممکنه یکم آدم احساس کنه بازی ماشینی میشه؛ ولی با سریعتر شدن واکنش‌های بازیکن ریتم بازی سرعت میگیره و خیلی باحال میشه. گرافیکش که زندگی بخشه... حالا هی ملت برن UT بخرن که خاکستری درست کنند :دی اما به اون صورت خبری از Choiceها نبود تو این دو مرحله، ولی تو مرحله کارآگاهی خیلی آدم لذت می‌برد از کشف چیزا :دی موزیکش که پخش میشد همینجور امتیاز من به بازی کانتر مینداخت بالا :دی
پ.ن: Where the hell was my demo n.u.d.i.t.y ? :دی من اسکات چمبه رو خیلی دوست دارم ولی به جای آقای X-Files دوست داشتم با مدیسون بازی کنم... اون تریلری هم که توش بود رو چون من ندیده بودم خیلی حال کردم :دی چمدنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or