Heavy Rain: The Origami Killer

دوستان خواهشا دیگه درخواست کد ندید! یک مشکلی پیش اومده موقع عضویت نمیشه عضو شد و کد گرفت! این مشکل هم برای من و هم برای صدرا پیش اومده!
تا جمعه صبر کنید بیاد رو PSN !

من دیشب گذاشتم برای دانلود صبح که پاشدم دیدم ارور داده و sign out شده و هیچ اثری هم از فایل وجود نداره. مگه خاصیت Resum نداره؟ حالا اون کد دوباره کارمیده؟ اگه دوباره بذارم و همینجوری بشه چی؟

من دیشب گذاشتم برای دانلود صبح که پاشدم دیدم ارور داده و sign out شده و هیچ اثری هم از فایل وجود نداره. مگه خاصیت Resum نداره؟ حالا اون کد دوباره کارمیده؟ اگه دوباره بذارم و همینجوری بشه چی؟
اصلا ربطی به sign out شدن نداره. شما بیای بیرون هم دانلود میشه. اصلا امکان نداره فایل بپره. یا دانلودش تموم میشه یا تا وقتی که تمام خجمش رو دانلود کنه تو قسمت مربوطه می مونه. در ضمن اینجا تاپیک HR هست دوست عزیز بهتره سوالات خودت رو تو بخش PSN بری و بپرسی
موفق باشید

اين كارا چيه خوب بزاريد بازي بياد برين بخريد ديگه يكي 2 هفته ديگه مياد!
به این کارا میگن آشنا شدن با نحوه و روند بازی جهت تکمیل اطلاعات خود برای خرید بازی. این کار رو(دادن Playable Demo) بهش میگن جذب مخاطب. چون خیلی هستند که ممکنه از یک بازی خوششون نیاد ولی وقتی دمو رو بازی کنند می بینند که ای بدک نیست و میشه باهاش کنار اومد.(در ضمن منظورم کلی بود نه این بازی)

FNE9-2RB4-TH59

BKRD-7ABP-RMH8
با اکانت اروپا تست کنید ...:-"

منم دمو رو دانلود کردم ... عالی بود ! یعنی چیزی بود که ارزو داشتم یه روز بازی کنم ... only heavy rain
برم بازی رو به بابام نشون بدم :cheesygri

سلام
سیستم کنترلش برخلاف اون چیزی که دوستان میگفتن اصلا سخت نبود! ولی وقتی میرسید به اونجایی که باید یه دکمه هایی رو با هم نگه داری ... :d
زد و خورد هاش رو واقعا عالی درست کردن.
یخورده هیجانش کم بود.(یا شاید هم من زیادی گیج بازی در میاوردم!):d
در کل خیلی جالب و متفاوت بود.

با تشکر فراوان از صدرا جان بابت کد ....
دموی بازی این همه شاهکار بود چه برسه به بازی ....
همونطور که دوستمون اشاره کردن صحنه های زد و خور فوق العاده بود یا شایدم شاهکار درست شدند ....
در کل من هم فکر کنم فقط یه مقدار ضعف کنترل داره....
ولی هیف که تو دموی بازی از دو شخصیت محبوب تر بازی یعنی مریسون خانم ( محبوب قلبها :love:) و اتان خبری نیست:cheesygri

یکی از بچه ها گفته بود که تو دمو از یه سخره بالا رفته و چند بار هم افتاده و کت کارکتر رو کثیف کرده !
ولی من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ... ! ! ! ! !:blushing:

یکی از بچه ها گفته بود که تو دمو از یه سخره بالا رفته و چند بار هم افتاده و کت کارکتر رو کثیف کرده !
ولی من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ... ! ! ! ! !:blushing:
تو قسمت دوم زمانی که شما با مامور FBI نورمن میرید، دست چپ ریل قطار یک صخره هست که باید ازش بالا برید. البته باید عینک به چشم بزنید و مدارک رو پیدا کنید تا بتونید بالا برید.

تو قسمت دوم زمانی که شما با مامور FBI نورمن میرید، دست چپ ریل قطار یک صخره هست که باید ازش بالا برید. البته باید عینک به چشم بزنید و مدارک رو پیدا کنید تا بتونید بالا برید.

نه اتفاقا بری اون جا میشه رفت بالا من اولین بار بدون هیچ کاری رفتم بالا .;) بدون این که برم صحنه جرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or