ARMiiiN
کاربر سایت
برای من هم همینطور ...:confused:کدی که به من دادن کار نمیکنه!
برای من هم همینطور ...:confused:کدی که به من دادن کار نمیکنه!
فرداي صبح شما هم بخير...
صبح شما هم بخیر
هیچ نسخه ای از بازی سانسور ندارد!![]()

یکی دیشب میگفت از مجتمع پایتخت بازی رو خریده!
کسی خبری چیزی داره که درسته یا خالی بستن؟![]()
اصلا ربطی به sign out شدن نداره. شما بیای بیرون هم دانلود میشه. اصلا امکان نداره فایل بپره. یا دانلودش تموم میشه یا تا وقتی که تمام خجمش رو دانلود کنه تو قسمت مربوطه می مونه. در ضمن اینجا تاپیک HR هست دوست عزیز بهتره سوالات خودت رو تو بخش PSN بری و بپرسیمن دیشب گذاشتم برای دانلود صبح که پاشدم دیدم ارور داده و sign out شده و هیچ اثری هم از فایل وجود نداره. مگه خاصیت Resum نداره؟ حالا اون کد دوباره کارمیده؟ اگه دوباره بذارم و همینجوری بشه چی؟
به این کارا میگن آشنا شدن با نحوه و روند بازی جهت تکمیل اطلاعات خود برای خرید بازی. این کار رو(دادن Playable Demo) بهش میگن جذب مخاطب. چون خیلی هستند که ممکنه از یک بازی خوششون نیاد ولی وقتی دمو رو بازی کنند می بینند که ای بدک نیست و میشه باهاش کنار اومد.(در ضمن منظورم کلی بود نه این بازی)اين كارا چيه خوب بزاريد بازي بياد برين بخريد ديگه يكي 2 هفته ديگه مياد!

) و اتان خبری نیست:cheesygriتو قسمت دوم زمانی که شما با مامور FBI نورمن میرید، دست چپ ریل قطار یک صخره هست که باید ازش بالا برید. البته باید عینک به چشم بزنید و مدارک رو پیدا کنید تا بتونید بالا برید.یکی از بچه ها گفته بود که تو دمو از یه سخره بالا رفته و چند بار هم افتاده و کت کارکتر رو کثیف کرده !
ولی من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ... ! ! ! ! !:blushing:
تو قسمت دوم زمانی که شما با مامور FBI نورمن میرید، دست چپ ریل قطار یک صخره هست که باید ازش بالا برید. البته باید عینک به چشم بزنید و مدارک رو پیدا کنید تا بتونید بالا برید.
بدون این که برم صحنه جرم .